μολις γυρισα απο τσαρκα στα δυο μαγαζια της κατεχακη αλλα δυστυχως δεν εμελλε να σπασει η παρθενια την μπουρδελοκαριερας μου σημερα.
μετα απο βαθια ανασα μπαινω στο 8. με το αγχος να με κυριευει (αν δεν εχεις παρεα αυτα γινονται...) με καλωσοριζει ο ευγενικος τσατσος κ περνωντας απο το ερωτηματολογιο "που τους βρηκα , αν ξερω την κοπελα κτλπ. κ μου παρουσιαζει την κοπελα >
εντυπωσιακη με ελαφρως πιο ξεφουσκωτο στηθος αλλα πολυ κρυα κ απομακρη οπου αντι να ερθει να την δω απο κοντα εκατσε 2 μετρα πιο μακρια :S και γυρω στα 27-28 απο ρουμανια.η ψυχροτητα της με εκοψε...σε ερωτηση για "ακα" εφαγα πορτα.
περασα απεναντι στο "5" μου ανοιξε η ευγενικη υπηρεσια κ ειδα μια πολυ ομορφη ξανθια απο λιθουανια (μιλουσε πολυ καλα τα ελληνικα)στα 21-22 ετη.σε ερωτηση για φιλια εφαγα ακυρο και για "ακα" επεσε αντιπροταση απο την κοπελα στα 70 αλλα δεν δεχθηκα.επειδη ειχα GFE διαθεση αν εδινε φιλια θα περναγα αλλα τελικα παλι δεν εκατσε.επειδη την φωναξα 2 φορες για να την δω πεταξε κ μια ατακα "κ ελεγα θα βρω αντρα"
μαλλον ψαχνει για γαμπρο...
αυτα...
αναβαλεται για αλλη φορα το κυνηγι πιπινιου