Νέα

Καλύτερο πιπίνι σε στούντιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geogoku
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
283
Like
12.568
Πόντοι
26.470
Ένα ωραίο πιπίνι που "ανακάλυψα"τυχαία, είναι στο Κων/πόλεως92Α, την Ειρήνη....Μελαχροινάκι, με αδύνατο κορμάκι και μικρά βυζάκια και σφιχτά πόδια και στρογγυλό κωλαράκο...Στα ενδώτερα πολύ καλή και δυνατή σε όλα...Έχω ανεβάσει κ κρτικη...Το τιμάει το 50άρικο..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
283
Like
12.568
Πόντοι
26.470
άλλο πιπίνι που θέλω να τιμήσω καθώς είναι ακριβώς στα στάνταρντ μου και εμφανισιακά αλλά και από ότι έχω μάθει στις υπηρεσίες είναι η Μάγια που εμφανίζεται στη "γερμανική" αλυσίδα....

URL]]

OP
OP
geogoku

geogoku

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1

αυτο παιζει σημερα πρωινη βαρδια?σορρυ αλλα για καποιο λογο δεν μου ανοιγει την σελιδα του συγκεκριμενου μαγαζιου.αν παιζει σημερα θα περασω να το δω τουλαχιστον.

"άλλο πιπίνι που θέλω να τιμήσω καθώς είναι ακριβώς στα στάνταρντ μου και εμφανισιακά αλλά και από ότι έχω μάθει στις υπηρεσίες είναι η Μάγια που εμφανίζεται στη "γερμανική" αλυσίδα...."

ποια καταστηματα ειναι στην συγκεκριμενη αλυσιδα?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
283
Like
12.568
Πόντοι
26.470
αυτο παιζει σημερα πρωινη βαρδια?σορρυ αλλα για καποιο λογο δεν μου ανοιγει την σελιδα του συγκεκριμενου μαγαζιου.αν παιζει σημερα θα περασω να το δω τουλαχιστον.

"άλλο πιπίνι που θέλω να τιμήσω καθώς είναι ακριβώς στα στάνταρντ μου και εμφανισιακά αλλά και από ότι έχω μάθει στις υπηρεσίες είναι η Μάγια που εμφανίζεται στη "γερμανική" αλυσίδα...."

ποια καταστηματα ειναι στην συγκεκριμενη αλυσιδα?
κατεχάκη 8, τριιγγέτα3, συγγρού144, ισμήνης2, ηρώων πολυτεχνείου37, θησέως35

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες! για μενα πιπινι θεωρω πως δεν πρεπει να ξεπερναει τα 25 ετη...βεβαια οσο πιο κατω ηλικιακα τοσο το καλυτερο!παντα στα νομιμα οχι στα παρανομα...

απο ηλικια κ υπηρεσιες ξερουμε κατι για τις παρακατω κοπελες?τις εχω σταμπαρει καιρο αλλα δεν ξερω αρκετα γι αυτες :

Η Σαρα (1ο link) ειναι γυρω σα 19 με 20 ομως πλεον δεν βρισκεται στην Ελλαδα.
Ειναι ομως αρκετο καιρο στα μαγαζια.
Ξεκινημα στα Κασσανδρας, μετα Μ.Αλεξανδρου 133, υστερα ελειψε για 1 χρονο Ιταλαι, επιστροφη Ελλαδα και Φυλης 104, συνεχεια Μελαντιας 50 και Γερμανους. Ειναι 3-4 μηνε ςπου επεστρεψε Ιταλια.

Την ΝΙκολ (2o Link)δεν μποριενς να την πεις πιπινι.
Ειναi αρκετα χρονια στον χωρο, με ξεκινημα απο το ΦΥλης 80 σαν Ελλη, μετα Κασσανδρας και τωρα Γερμανους.

Με την Σαρα εχω περασει πλυ καλα τις δυο φορες πυ την τιμησα, με την Νικολ οχι και τοσο καλα.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
283
Like
12.568
Πόντοι
26.470
Η Σαρα (1ο link) ειναι γυρω σα 19 με 20 ομως πλεον δεν βρισκεται στην Ελλαδα.
Ειναι ομως αρκετο καιρο στα μαγαζια.
Ξεκινημα στα Κασσανδρας, μετα Μ.Αλεξανδρου 133, υστερα ελειψε για 1 χρονο Ιταλαι, επιστροφη Ελλαδα και Φυλης 104, συνεχεια Μελαντιας 50 και Γερμανους. Ειναι 3-4 μηνε ςπου επεστρεψε Ιταλια.

Την ΝΙκολ (2o Link)δεν μποριενς να την πεις πιπινι.
Ειναi αρκετα χρονια στον χωρο, με ξεκινημα απο το ΦΥλης 80 σαν Ελλη, μετα Κασσανδρας και τωρα Γερμανους.

Με την Σαρα εχω περασει πλυ καλα τις δυο φορες πυ την τιμησα, με την Νικολ οχι και τοσο καλα.
όλα καλά χθες??? ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
283
Like
12.568
Πόντοι
26.470
.. με ξενερωσες τωρα.. και εκανα ορεξη..   :-
μη σε πάρω στο λαιμό μου...στο προηγούμενο μαγαζί που δούλευε τέτοια φήμη είχε...Βέβαια υπάρχουν παραδείγματα κοπελιών που όταν άλλαξαν μαγαζί άλλαξαν και συμπεριφορά προς το καλύτερο...αλλά ότι πήγε στους "γερμανούς" δεν είναι και πολύ ελπιδοφόρο αυτό.... ;)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
..δεν αλλαζει ευκολα η συμπεριφορα.. αλλα ισως και να παιζει αυτο με την αλλαγη στο περιβάλλον.. anwy..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
283
Like
12.568
Πόντοι
26.470
..δεν αλλαζει ευκολα η συμπεριφορα.. αλλα ισως και να παιζει αυτο με την αλλαγη στο περιβάλλον.. anwy..
τρανταχτό παράδειγμα η νάνσυ φ104 τώρα, παλιά ως τάσα στο κορκεών6...μπάζο τότε, καταπληκτική τώρα...

OP
OP
geogoku

geogoku

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
μολις γυρισα απο τσαρκα στα δυο μαγαζια της κατεχακη αλλα δυστυχως δεν εμελλε να σπασει η παρθενια την μπουρδελοκαριερας μου σημερα.

μετα απο βαθια ανασα μπαινω στο 8. με το αγχος να με κυριευει (αν δεν εχεις παρεα αυτα γινονται...) με καλωσοριζει ο ευγενικος τσατσος κ περνωντας απο το ερωτηματολογιο "που τους βρηκα , αν ξερω την κοπελα κτλπ. κ μου παρουσιαζει την κοπελα >
εντυπωσιακη με ελαφρως πιο ξεφουσκωτο στηθος αλλα πολυ κρυα κ απομακρη οπου αντι να ερθει να την δω απο κοντα εκατσε 2 μετρα πιο μακρια  :S και γυρω στα 27-28 απο ρουμανια.η ψυχροτητα της με εκοψε...σε ερωτηση για "ακα" εφαγα πορτα.

περασα απεναντι στο "5" μου ανοιξε η ευγενικη υπηρεσια κ ειδα μια πολυ ομορφη ξανθια απο λιθουανια (μιλουσε πολυ καλα τα ελληνικα)στα 21-22 ετη.σε ερωτηση για φιλια εφαγα ακυρο και για "ακα" επεσε αντιπροταση απο την κοπελα στα 70 αλλα δεν δεχθηκα.επειδη ειχα GFE διαθεση αν εδινε φιλια θα περναγα αλλα τελικα παλι δεν εκατσε.επειδη την φωναξα 2 φορες για να την δω πεταξε κ μια ατακα "κ ελεγα θα βρω αντρα"  :think:

μαλλον ψαχνει για γαμπρο...

αυτα...

αναβαλεται για αλλη φορα το κυνηγι πιπινιου

djangooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
0
μη σε πάρω στο λαιμό μου...στο προηγούμενο μαγαζί που δούλευε τέτοια φήμη είχε...Βέβαια υπάρχουν παραδείγματα κοπελιών που όταν άλλαξαν μαγαζί άλλαξαν και συμπεριφορά προς το καλύτερο...αλλά ότι πήγε στους "γερμανούς" δεν είναι και πολύ ελπιδοφόρο αυτό.... ;)

Οσο τουμπανο ειναι απο εμφανιση τοσο ψυχρη και τυπικη ειναι στο προγραμμα της! Δεν περιμενω θεαματικη αλλαγη στην συμπεριφορα της μετα τη μεταγραφη

OP
OP
geogoku

geogoku

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom