Νέα

Καλυτερη παρτουζιαρα σε οικο ανοχης!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vpapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ακριβώς, άρα και τα δύο ανέφικτα.

ναι καλά... κοίτα εδώ την ηλεκτρονική σπάτουλα εξέτασης που ενσωματώνει ακόμα φακό και θερμόμετρο!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

e-spatula-examination-device1.jpg

χ;αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οκ  :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam:

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Παρτούζα λέμε όταν είναι 3 και περισσότερα άτομα. :rockon:
Μέχρι και 3 άτομα λέγεται τρίο.  :dancing:
Άλλο η πούτσα άλλο η βούρτσα.  :s&m_2:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
κωστάκι κάτω παύλα είκοσι επτά έφαγες muted και μυαλό δεν έβαλες, πονηρίδη! :s&m_1:

Επισκέπτης
αν αυτή που της γαμάς το πρόσωπο  :2funny: έχει ένα σάπιο δόντι,οι πυώδεις αμυγδαλές, και τρέχει αίμα και πύον δεν κολλάς ?   :grin:  (αν έχει κάτι σοβαρό)
πριν δώσεις πίπα να κοιτάς πάντα δόντια και φάρυγγα καλά !!
έτσι κάνει ο πολιτισμένος κόσμος... :2funny:
Εχεις δικιο,ενας γνωστος επαθε τερηδονα στο καυλι του απο σαπιοδοντου που του πηρε τσιμπουκι :grin:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Πάντα ο καλός Γαμιάς καί δη ο Μπουρδελογαμιάρης όταν πάει για πίπες καί τέτοια άλλα αθλήματα πάντα συνοδευεται από έναν οδοντίατρο καί έναν ΩΡΛ. Πάντα.SERAPIS.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Πάντα ο καλός Γαμιάς καί δη ο Μπουρδελογαμιάρης όταν πάει για πίπες καί τέτοια άλλα αθλήματα πάντα συνοδευεται από έναν οδοντίατρο καί έναν ΩΡΛ. Πάντα.SERAPIS.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Α ρε μπαγάσα  KING_JAMES , γελάς? Αμ τι να γράψω με αυτά που λένε εδώ μέσα??? Νάσε καλά. SERAPIS.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Λίγο παλιότερα, διάβαζα κριτικές για ουρολαγνεία από ιερόδουλες και οι κριτικές στις κριτικές αυτές ήταν διθυραμβικές! "Και μπράβο, φοβερός, τι ωραία κριτική κλπ". Τελευταία που κάποιος/κάποιοι έγραψαν για παρτούζες κλπ σπεύσανε αμέσως κάποιοι να τον αποδοκιμάσουν και να τον χλευάσουν. Κάτι δεν πάει καλά μάλλον ε?! Είναι μία φάση σεξ που πολλοί μπορεί να γουστάρουν, άλλοι με φίλους κολλητούς, άλλοι με αγνώστους, άλλοι για χαβαλέ. Εγώ προσωπικά με άγνωστο μάλλον θα απέφευγα μόνο και μόνο γιατί δεν θα 'νιωθα πολύ άνετα. Με κολλητό ναι, έχει γίνει φάση σε μπουρδέλο μερικές φορές έτσι για την εμπειρία και την πλάκα. Αλλά αν δεν σας ενδιαφέρει κάποιο θέμα, απλά αγνοήστε το, νομίζω ότι είναι το καλύτερο...

OP
OP
V

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
Κι από την μία γυναίκα στην άλλη ισχύει αυτό.

Μπορεί η μία να έχει ΣΜΝ κι η άλλη να μην έχει. Με αυτόν τον τρόπο μεταφέρεται το μικρόβιο πολύ εύκολα.
μπορει να εχουν κανει και οι 2 εξετασεις, λεω εγω τωρα.
βεβαιως εγω δεν εχω πετυχει ακομα πουτανα που να τον εχει στον κωλο να της πεις να τον βαλει μουνι και να μην το κανει ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΠΟΤΑ. παροτι εννοουσα απο την μια στην αλλη και οχι απο μουνι σε κωλο.

ρε παιδια 32 ποστ (μαζι με αυτο) και δεν εγραψε κανεις τιποτα σχετικο με το θεμα, δηλαδη τι πρεπει να κανει καποιος για να παρει και να δωσει πληροφοριες για πουτανες σε ενα σαιτ... που ειναι για πουτανες??? ειναι τοσο δυσκολο αμα δεν σας ενδιαφερει κατι να ΜΗΝ γραψετε τις μαλ... σας

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
....και σταματήστε να μου στέλνετε ΠΜ,για παρτούζες....."Άστα Διάλα",στην τελική........... :birdman: :jerking:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
μπορει να εχουν κανει και οι 2 εξετασεις, λεω εγω τωρα.
βεβαιως εγω δεν εχω πετυχει ακομα πουτανα που να τον εχει στον κωλο να της πεις να τον βαλει μουνι και να μην το κανει ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΠΟΤΑ. παροτι εννοουσα απο την μια στην αλλη και οχι απο μουνι σε κωλο.

ρε παιδια 32 ποστ (μαζι με αυτο) και δεν εγραψε κανεις τιποτα σχετικο με το θεμα, δηλαδη τι πρεπει να κανει καποιος για να παρει και να δωσει πληροφοριες για πουτανες σε ενα σαιτ... που ειναι για πουτανες??? ειναι τοσο δυσκολο αμα δεν σας ενδιαφερει κατι να ΜΗΝ γραψετε τις μαλ... σας

Γραψαμε φιλε μου γραψαμε σου απαντησα αμεσως επι του θεματος απλα δε το σχολιασε κανεις γιατι ως συνηθως το αγαπημενο σπορ των μελων του φορουμ ειναι το ασυστολο τρολαρισμα και αργα ή γρηγορα γαμανε ολα τα θεματα γινονται ολα η ιδια και απαραλακτη μαζα απο σκατα τρολ.. :jerking: :jerking: :jerking: :shit: :shit: :shit: :headbang: :headbang: :headbang:!!!
Παραθετω απο κατω την αρχικη μου απαντηση με κοπι πειστ γιατι δεν ξερω πως αλλιως να παραθετω δευτερο παλαιοτερο ποστ μεσα σε ενα καινουριο.. :huh: :huh: :huh: :think: :think:

loxxos
Stu (The Kid) Ungar.........The one and only Stuey......3 Times WSOP Main Event Champion!!! 1980,1981,1997!!!
Ειδήμων

Συνδεδεμένος

Φύλο:

Υπαρχηγός Bou Poker Team+Loutraki WSOP Champion!!!

Απ: Καλυτερη παρτουζιαρα σε οικο ανοχης!!
« Απάντηση #3 στις: 23/04/13, 06:06 »
Παράθεση
Παράθεση από: vpapa στις 23/04/13, 00:12
μιας και διαβαζω τωρα τελευταια ολο και περισσοτερους που γουσταρουν το χομπυ καλο θα ηταν να κανουμε ενα θρετ που θα σχολιαζουμε της επιδοσης της εκαστοτε κοπελας στις παρτουζες
ειτε ειναι με 2 αντρες και την πουτανα ειτε ειναι με 2 κοπελες και τον πελατη
επειδη περισσοτερο με ενδιαφερει η παρτουζα με 2 αντρες, ας πουμε εδω τις κοπελες που κανουν γαμησι μουνι-κωλο, αυτες που αφηνουν να χυνουν πολλοι πανω τους προσωπο, στομα, σωμα κτλ.. και φυσικα αυτες που γαμιουνται σαν σκυλια με την ιδια καποτα γιατι πολλες κουραζουν με τις αλλαγες
δυστυχως επειδη ελειπα απο αθηνα για διαφορους λογους τα στανταρακια για παρτουζα εχουν φυγει πλεον.
σαν στανταρακια για παρτουζα ειχα την αννα την χοντρης απο τον οροφο στην φοκαιας και την μονικα απο το διπλανο ισογειο..
δοκιμασα με τον παρτουζιαρη-κολλητο μου καποιες κοπελες στο μεταξουργειο και την ιταλιδα απο φυλης οπως επισης και την εμμανουελα απο φυλης. ομως καμια δεν εκανε καλη παρτουζα. απο στουντιο δεν εχουμε παει ακομα.
δυστηχως η παρτουζα ειναι ασχετη με την επιδοση της πουτανας στο 1 με 1.. οποτε νομιζω οτι το θρετ αυτο ειναι αρκετα χρησιμο.
επισης για οσους γουσταρουν 2 γυναικες πρεπει να αναφερουμε αυτες που γλυφουν αρχιδια την ωρα που η αλλη παιρνει πιπα και αυτες που δεν θελουν αλλαγη καποτας

[size=20pt]Ωραιο το θεματακι σου φιλε για τους φαν του ειδους..    !!! Για πες καμια καλη απο την εμπειρια σου ειδικα να ειδικευεται στο 2 κοπελες με εναν πελατη στο δωματιο που οπως πολυ σωστα λες δεν εχει σχεδον καμια σχεση με την αποδοση στο 1 προς 1..     !!!![/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom