μπορει να εχουν κανει και οι 2 εξετασεις, λεω εγω τωρα.
βεβαιως εγω δεν εχω πετυχει ακομα πουτανα που να τον εχει στον κωλο να της πεις να τον βαλει μουνι και να μην το κανει ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΠΟΤΑ. παροτι εννοουσα απο την μια στην αλλη και οχι απο μουνι σε κωλο.
ρε παιδια 32 ποστ (μαζι με αυτο) και δεν εγραψε κανεις τιποτα σχετικο με το θεμα, δηλαδη τι πρεπει να κανει καποιος για να παρει και να δωσει πληροφοριες για πουτανες σε ενα σαιτ... που ειναι για πουτανες??? ειναι τοσο δυσκολο αμα δεν σας ενδιαφερει κατι να ΜΗΝ γραψετε τις μαλ... σας
Γραψαμε φιλε μου γραψαμε σου απαντησα αμεσως επι του θεματος απλα δε το σχολιασε κανεις γιατι ως συνηθως το αγαπημενο σπορ των μελων του φορουμ ειναι το ασυστολο τρολαρισμα και αργα ή γρηγορα γαμανε ολα τα θεματα γινονται ολα η ιδια και απαραλακτη μαζα απο σκατα τρολ..
!!!
Παραθετω απο κατω την αρχικη μου απαντηση με κοπι πειστ γιατι δεν ξερω πως αλλιως να παραθετω δευτερο παλαιοτερο ποστ μεσα σε ενα καινουριο..
loxxos
Stu (The Kid) Ungar.........The one and only Stuey......3 Times WSOP Main Event Champion!!! 1980,1981,1997!!!
Ειδήμων
Συνδεδεμένος
Φύλο:
Υπαρχηγός Bou Poker Team+Loutraki WSOP Champion!!!
Απ: Καλυτερη παρτουζιαρα σε οικο ανοχης!!
« Απάντηση #3 στις: 23/04/13, 06:06 »
Παράθεση
Παράθεση από: vpapa στις 23/04/13, 00:12
μιας και διαβαζω τωρα τελευταια ολο και περισσοτερους που γουσταρουν το χομπυ καλο θα ηταν να κανουμε ενα θρετ που θα σχολιαζουμε της επιδοσης της εκαστοτε κοπελας στις παρτουζες
ειτε ειναι με 2 αντρες και την πουτανα ειτε ειναι με 2 κοπελες και τον πελατη
επειδη περισσοτερο με ενδιαφερει η παρτουζα με 2 αντρες, ας πουμε εδω τις κοπελες που κανουν γαμησι μουνι-κωλο, αυτες που αφηνουν να χυνουν πολλοι πανω τους προσωπο, στομα, σωμα κτλ.. και φυσικα αυτες που γαμιουνται σαν σκυλια με την ιδια καποτα γιατι πολλες κουραζουν με τις αλλαγες
δυστυχως επειδη ελειπα απο αθηνα για διαφορους λογους τα στανταρακια για παρτουζα εχουν φυγει πλεον.
σαν στανταρακια για παρτουζα ειχα την αννα την χοντρης απο τον οροφο στην φοκαιας και την μονικα απο το διπλανο ισογειο..
δοκιμασα με τον παρτουζιαρη-κολλητο μου καποιες κοπελες στο
μεταξουργειο και την ιταλιδα απο φυλης οπως επισης και την εμμανουελα απο φυλης. ομως καμια δεν εκανε καλη παρτουζα. απο στουντιο δεν εχουμε παει ακομα.
δυστηχως η παρτουζα ειναι ασχετη με την επιδοση της πουτανας στο 1 με 1.. οποτε νομιζω οτι το θρετ αυτο ειναι αρκετα χρησιμο.
επισης για οσους γουσταρουν 2 γυναικες πρεπει να αναφερουμε αυτες που γλυφουν αρχιδια την ωρα που η αλλη παιρνει πιπα και αυτες που δεν θελουν αλλαγη καποτας
[size=20pt]
Ωραιο το θεματακι σου φιλε για τους φαν του ειδους.. !!! Για πες καμια καλη απο την εμπειρια σου ειδικα να ειδικευεται στο 2 κοπελες με εναν πελατη στο δωματιο που οπως πολυ σωστα λες δεν εχει σχεδον καμια σχεση με την αποδοση στο 1 προς 1.. !!!![/size]