Νέα

Καλύτερη λύση για bachelor;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikras1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ΚΑΠΗ σίγουρα δεν είστε... Ωστόσο η εμπειρία σας μπορεί ν'αποδειχτεί χρήσιμο εργαλείο είτε σε νεαρούς που το αίμα τους βράζει... είτε σε αφελείς Ινδιάνους :grin:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ΚΑΠΗ σίγουρα δεν είστε... Ωστόσο η εμπειρία σας μπορεί ν'αποδειχτεί χρήσιμο εργαλείο είτε σε νεαρούς που το αίμα τους βράζει... είτε σε αφελείς Ινδιάνους :grin:

Που  σαι μικρέ  we  re  not  in the  snake  business anymore .
Τώρα  ασχολούμαστε  με  το real estate

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ειδικότητα αποκτηθείσα εν τω στρατευματι Θείο... Ξέρεις για πόσα μπιχλιμπίδια είχε πουλήσει ο παππούς τη γη στα Χλωμά πρόσωπα...

Τεσπα για να αφήσω και το σπαμαρισμα, ταπεινή μου άποψη για μπατσελόρι η μπριζολοκλαρινοκατάσταση...

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Γεια σας!!!
Παντρεύεται γνωστός μου σε λίγο καιρό και επίκειται bachelor party σε Αθηναικό στριπτιζάδικο. Ζητώ λοιπόν ταπεινά να μου καταθέσετε τις προτάσεις σας!!Θα πρέπει να πληρούνται αν είναι δυνατόν μόνο τα εξής κριτήρια:
1) Οι κοπέλες να χορεύουν ΓΥΜΝΕΣ  :rockon: στην μπάρα (όπου έχω πάει τα τελευταία χρόνια το στρινγκ σπανίως το βγάζουν  :tickedoff: :tickedoff:
2) Να υπάρχει option προγράμματος για υποψήφιο γαμπρό (SHOW)
3) Οι γκόμενες του μαγαζιού στην πλειοψηφία τους να είναι ανεκτικές σε χουφτώματα  :dancing: και "παιχνίδι" γενικότερα (Αχ πάνε οι εποχές του παλιού ΑΜΑΖΟΝ που έβαζες δακτυλάκι σε αυτή που καθόταν δίπλα σου αδιαμαρτύρητα!) :crazy:. Δε μας ενδιαφέρουν τα φραπεδιάσματα των 50€ παρά μόνο οι απλοί χοροί!!

ΥΓ.Θα πρέπει να προσέξουμε κάτι γενικότερα??

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Καλά ρε παίδες τι γίνεται???ΥπερΒολικές απαιτήσεις έχω ή απλά δεν υπάρχει τέτοιο στριπτιζάδικο????

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλά ρε παίδες τι γίνεται???ΥπερΒολικές απαιτήσεις έχω ή απλά δεν υπάρχει τέτοιο στριπτιζάδικο????
χωρισ να θελω να σε παρω στον λαιμο μου erotika axaρνων αλλα χτυπα και ενα τηλ πρωτα και πεσ τουσ τι ακριβωσ ζητασ ετσι και αλλιωσ η δουλεια του ειναι εχουν και site

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
νομιζω οτι το Gold ειναι πολυ καλη επιλογη...(συμφωνω με οσα λεει ο κιφινας αλλα οι κοπελες του Gold με του Ο δν εχουν καμια σχεση)...Παντως κ στο Gold με 5-8 καρτουλες για 2 κοπελες εχεις κ εκει εκπληξουλα...
:pipa1: :pipa1:

frenchman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές!

Να κάνω μια εισαγωγή κατ' αρχάς
Είμαστε 4 κολλητοί, εκ των οποίων ο ένας παντρεύεται και όπως καταλαβαίνετε για να πορευτεί σωστά στον έγγαμο βίο θα πρέπει να προηγηθεί ένα μπατσελορ :tits2:
Και πρέπει να βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα ως ο πιο μπουρδελιάρης της παρέας. Εδώ να προσθέσω πως είμαστε 30αρηδες. Λοιπόν στην αρχή πήγα να τους πείσω για βιζιτοκατάσταση, αλλά η πρότασή μου έπεσε στο κενό.
Οπότε οδηγηθήκαμε στην λύση του στριπ. Και εδώ θέλω την βοηθειά σας και τις προτάσεις σας. Έχω στο μυαλό μου Να πάρουμε ένα μπουκάλι, και σύνολο 6-7 χορούς (έναν του γαμπρού και 6 δικοί μου  :lheel:)
Εγώ έχω γυρίσει αρκετά στριπ, αλλά τώρα τελευταία δεν έχω μεγάλο μέτρο σύγκρισης. Λοιπόν:
1. Αξίζει μπουκάλι ή θα είναι μολότωφ?
2. Σε ποιό θα είναι καλύτερα (δεν θέλω να είναι τίγκα το μαγαζί καθώς θα γίνει Σάββατο)
3. Σε ποιό είναι πιο λάσκα με την καλή έννοια?
και ότι άλλο θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμο...
Εδώ να τονίσω ότι παλιά ήμουν φαν του παλιού Άμαζον.. :pipa1:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Σάββατο βράδι σε όλα τα γνωστά μαγαζιά, έχει πολύ κόσμο. Στα μη γνωστά, κατεβαίνεις σε ποιότητα. Οπότε...

Υ.Γ. Από μπουκάλια δεν ξέρω τι παίζει. Προτιμώ πάντα τα "σίγουρα" ποτά.

frenchman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παρασκευή σώζεται η κατάσταση ή τα ίδια?

ΥΓ: Δεν με νοιάζει να έχει τοπ κομμάτια, μια ενδιάμεση κατάσταση

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Προσωπικά, για μια τέτοια περίσταση, θα πήγαινα τον γαμπρό σε μαγαζί με ειδικό χώρο για πριβέ. Για Παρασκευή βράδι δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί έχω πάρα πολύ καιρό να πάω τέτοια μέρα, σε τέτοιο μαγαζί.

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Προσωπικά, για μια τέτοια περίσταση, θα πήγαινα τον γαμπρό σε μαγαζί με ειδικό χώρο για πριβέ. Για Παρασκευή βράδι δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί έχω πάρα πολύ καιρό να πάω τέτοια μέρα, σε τέτοιο μαγαζί.
Παρασκευή είναι χειρότερα καθώς είναι η μέρα που γίνονται τα περισότερα bachelor.
Μόνο καθημερινή θα κάνεις δουλειά φίλε. :dancing:

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Νομιζω πως πεμπτη και παρασκευη ειναι οι καλυτερες μέρες για τετοια φαση!!!
Οσο για το μπουκαλι πρεπει να ειναι στα 140-170!

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
327
Πόντοι
21
Νομιζω πως πεμπτη και παρασκευη ειναι οι καλυτερες μέρες για τετοια φαση!!!
Οσο για το μπουκαλι πρεπει να ειναι στα 140-170!
KINKY!! Aμα τους πειτε για γαμπρο θα σας εχουν καναπε οποτε δεν πειραζει η πολυκοσμια...για χορους μας ειχαν φτιαξει πολυ καλα η ΜΙΑ και η super GRACE!!

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Στο μπάτσελορ είστε ακόμα; Εγώ κοντεύω να πάρω ντοκτορά του στριπ πια...  :grin:

Σόρυ, με παρέσυραν οι συζητήσεις για μεταναστεύσεις στην Αγγλία στο γενικό φορουμ.

frenchman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
140-170 το μπουκάλι? :headbang:
για το θέμα μπόμπας?

Δώστε τα φώτα σας!

Επισκέπτης

φίλε, εγώ θα σου πρότεινα να μην παντρευτείς να πας στο στριπτιζάδικο και να φας τη γκόμενα-στριπερ του ozzy!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom