pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Ο Παππους..Ο θειος..Αι σικτιρ..ΚΑΠΗ γιναμε ?
Αυτα..
Δε βαριέσαι , χρατσα χρουτσα
Ο Παππους..Ο θειος..Αι σικτιρ..ΚΑΠΗ γιναμε ?
Αυτα..
ΚΑΠΗ σίγουρα δεν είστε... Ωστόσο η εμπειρία σας μπορεί ν'αποδειχτεί χρήσιμο εργαλείο είτε σε νεαρούς που το αίμα τους βράζει... είτε σε αφελείς Ινδιάνους
χωρισ να θελω να σε παρω στον λαιμο μου erotika axaρνων αλλα χτυπα και ενα τηλ πρωτα και πεσ τουσ τι ακριβωσ ζητασ ετσι και αλλιωσ η δουλεια του ειναι εχουν και siteΚαλά ρε παίδες τι γίνεται???ΥπερΒολικές απαιτήσεις έχω ή απλά δεν υπάρχει τέτοιο στριπτιζάδικο????
νομιζω οτι το Gold ειναι πολυ καλη επιλογη...(συμφωνω με οσα λεει ο κιφινας αλλα οι κοπελες του Gold με του Ο δν εχουν καμια σχεση)...Παντως κ στο Gold με 5-8 καρτουλες για 2 κοπελες εχεις κ εκει εκπληξουλα...
Παρασκευή είναι χειρότερα καθώς είναι η μέρα που γίνονται τα περισότερα bachelor.Προσωπικά, για μια τέτοια περίσταση, θα πήγαινα τον γαμπρό σε μαγαζί με ειδικό χώρο για πριβέ. Για Παρασκευή βράδι δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί έχω πάρα πολύ καιρό να πάω τέτοια μέρα, σε τέτοιο μαγαζί.
Νομιζω πως πεμπτη και παρασκευη ειναι οι καλυτερες μέρες για τετοια φαση!!!Προσωπικά, για μια τέτοια περίσταση, θα πήγαινα τον γαμπρό σε μαγαζί με ειδικό χώρο για πριβέ. Για Παρασκευή βράδι δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί έχω πάρα πολύ καιρό να πάω τέτοια μέρα, σε τέτοιο μαγαζί.
KINKY!! Aμα τους πειτε για γαμπρο θα σας εχουν καναπε οποτε δεν πειραζει η πολυκοσμια...για χορους μας ειχαν φτιαξει πολυ καλα η ΜΙΑ και η super GRACE!!Νομιζω πως πεμπτη και παρασκευη ειναι οι καλυτερες μέρες για τετοια φαση!!!
Οσο για το μπουκαλι πρεπει να ειναι στα 140-170!
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Να κάνω μια εισαγωγή κατ' αρχάς
Είμαστε 4 κολλητοί, εκ των οποίων ο ένας παντρεύεται.........
συμφωνώ με το Ντάνιελ . Είναι καιροί για μαλακίες!!.φίλε, εγώ θα σου πρότεινα να μην παντρευτείς να πας στο στριπτιζάδικο και να φας τη γκόμενα-στριπερ του ozzy!!!