Νέα

Καλύτερη λύση για bachelor;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikras1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Καλησπέρα συναγωνιστές!

Να κάνω μια εισαγωγή κατ' αρχάς
Είμαστε 4 κολλητοί, εκ των οποίων ο ένας παντρεύεται και όπως καταλαβαίνετε για να πορευτεί σωστά στον έγγαμο βίο θα πρέπει να προηγηθεί ένα μπατσελορ :tits2:
Και πρέπει να βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα ως ο πιο μπουρδελιάρης της παρέας. Εδώ να προσθέσω πως είμαστε 30αρηδες. Λοιπόν στην αρχή πήγα να τους πείσω για βιζιτοκατάσταση, αλλά η πρότασή μου έπεσε στο κενό.
Οπότε οδηγηθήκαμε στην λύση του στριπ. Και εδώ θέλω την βοηθειά σας και τις προτάσεις σας. Έχω στο μυαλό μου Να πάρουμε ένα μπουκάλι, και σύνολο 6-7 χορούς (έναν του γαμπρού και 6 δικοί μου  :lheel:)
Εγώ έχω γυρίσει αρκετά στριπ, αλλά τώρα τελευταία δεν έχω μεγάλο μέτρο σύγκρισης. Λοιπόν:
1. Αξίζει μπουκάλι ή θα είναι μολότωφ?
2. Σε ποιό θα είναι καλύτερα (δεν θέλω να είναι τίγκα το μαγαζί καθώς θα γίνει Σάββατο)
3. Σε ποιό είναι πιο λάσκα με την καλή έννοια?
και ότι άλλο θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμο...
Εδώ να τονίσω ότι παλιά ήμουν φαν του παλιού Άμαζον.. :pipa1:
εγω παλι λεω κοψτε τις  :jerking: :jerking:και μην πετατε τα λεφτα σας.νοικιαστε μια σουιτα ξενοδοχειου για ενα βραδυ παρτε και 4-5 μωρα για ενα 4ωρο και ευχαριστηθειτε  :fuck1: :fuck1:και καλυτερα θα περασετε ;) ;)

frenchman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
1. 3-4 μωρά για πολλές ώρες λογικά θα μας φύγει πολύ πάνω από 1000άρα! που σημαίνει άκυρο.
2. Τους είχα προτείνει cg η μασαζ για κανά 2ωρο να χαβαλεδιάσουμε αλλά όπως είπα 2 από την παρέα δεν τα γουστάρουν αυτά οπότε άκυρο και αυτό.

Γι αυτό κατέληξα στο στριπ. απλά θέλω να με βοηθήσετε πάνω σε αυτό για να μην κλαίμε τα λεφτά μας αλλά και να περασουμε φίνα.
Δεν ζητάω τίποτα τρελό από υπηρεσίες γυναικών κλπ, απλά κάποιες συμβουλές θέλωβ γύρω από θέματα που ανέφερα πριν.

ΥΓ: δεν παντρεύομαι εγώ! :rockon:

oikologos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.
Ψαχνω μαγαζί για το bachelor φιλου.
Επιθυμητές προϋποθέσεις:
Να μην εχει κόσμο-υποκοσμο, Να είναι σε περιοχή που δεν φοβάσαι να πάς, Αν έχει και live sex ακόμη καλύτερα, Προφανώς να έχει ωραίες χορεύτριες, Να μην είναι μπόμπα τα ποτά, ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ "extra υπηρεσίες" δεν θα πάρουμε.
Μέχρι πριν μερικά χρόνια (τόσο έχω να πάω σε τετοιο μαγαζί) υπήρχαν ακόμη μαγαζιά όπου δεν τα έβγαζαν όλα, προφανώς θέλουμε το πλήρες θέαμα.

Θα μου πείτε "ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΣ"; Αν γίνεται γιατί όχι;

Παράκληση προς τους διαχειριστές της σελίδας να μην συγχωνεύσουν το θέμα με άλλα. ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Καλησπέρα σε όλους.
Ψαχνω μαγαζί για το bachelor φιλου.
Επιθυμητές προϋποθέσεις:
Να μην εχει κόσμο-υποκοσμο, Να είναι σε περιοχή που δεν φοβάσαι να πάς, Αν έχει και live sex ακόμη καλύτερα, Προφανώς να έχει ωραίες χορεύτριες, Να μην είναι μπόμπα τα ποτά, ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ "extra υπηρεσίες" δεν θα πάρουμε.
Μέχρι πριν μερικά χρόνια (τόσο έχω να πάω σε τετοιο μαγαζί) υπήρχαν ακόμη μαγαζιά όπου δεν τα έβγαζαν όλα, προφανώς θέλουμε το πλήρες θέαμα.

Θα μου πείτε "ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΣ"; Αν γίνεται γιατί όχι;

Παράκληση προς τους διαχειριστές της σελίδας να μην συγχωνεύσουν το θέμα με άλλα. ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

H  θα  διαβάσεις  τα  ποστ
Η  αν  είσαι τεμπέλης  θα  φας  φόλα που  θα βελάξεις

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

paulos_ada

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα μαγκες...
Παντρευεται ενα φιλαρακι και λεγαμε να παμε και σε κανενα strip show μετα τα μπουζουκια που θα προηγηθουν...!
Γεια Αθηνα λεμε παντα..ριχτε καμια ιδεα να παμε σε κανενα καλο...που να περασουμε καλα και οσο γινετε και οικονομικα  :uglystupid:

ευχαριστω εκ των προτερων....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
ALCATRAZ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΦΙΛΕ.....

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Baby O, αν και δυστυχώς έχουν φύγει οι χρυσές εφεδρείες  :pipa3:

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
χωστε τον σε κανα χοτελ στειλτε του και 2 βιζιτουδες και ολα καλα

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
Καλησπερα μαγκες...
Παντρευεται ενα φιλαρακι και λεγαμε να παμε και σε κανενα strip show μετα τα μπουζουκια που θα προηγηθουν...!
Γεια Αθηνα λεμε παντα..ριχτε καμια ιδεα να παμε σε κανενα καλο...που να περασουμε καλα και οσο γινετε και οικονομικα  :uglystupid:

ευχαριστω εκ των προτερων....
STAR LIVE θα τον πατε φιλαρακι...μακραν ο,τι καλυτερο κυκλοφορει σε χωρο στριπ αυτη τη στιγμη...μαζι με αλκατραζ που ειπε ο φιλοσ πιο πανω ειναι τα top αυτη τη στιγμη για bachelor αλλα αστο μην το ψαχνεις σε συγκριση αυτων των δυο το star εχει ξεφυγει...σου μιλαει παλιος λατρης του alkatraz...

paulos_ada

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η επιλογη δηλαδη αναμεσα σε star και alkatraz....απο οτι λετε...
οκ..να ειστε καλα!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
mediterannean college ή NEW YORK COLLEGE

paulos_ada

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον εισαι λιγο εκτος θεματος...
οπως και να εχει ευχαριστω για τις απαντησεις σας σε κατι που δεν γνωριζα...

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Αδερφε, κλείσε ένα δωμάτιο σε Priamo (party room) η στο mida την σπηλιά, πάρε 3-4 κοπέλες  :s&m_3: και ζήσε στον παράδεισο  :pipa1: για 2-3 ωριτσες με κανένα  600€ (φανταζομαι θα τσονταρετε αρκετοι φιλοι) και άντε γεια!  :2funny:

paulos_ada

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφε, κλείσε ένα δωμάτιο σε Priamo (party room) η στο mida την σπηλιά, πάρε 3-4 κοπέλες  :s&m_3: και ζήσε στον παράδεισο  :pipa1: για 2-3 ωριτσες με κανένα  600€ (φανταζομαι θα τσονταρετε αρκετοι φιλοι) και άντε γεια!  :2funny:

δυνατη ιδεα....
για δωσε περισσοτερες πληροφοριες διοτι μιλας με εναν ασχετο του αντικειμενου...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456

:thumbsup: :thumbsup: Δειξε του το σωστο δρομο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom