Νέα

Καλύτερη λύση για bachelor;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikras1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

derekflint

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
Σε 2 εβδομάδες παντρεύεται ένα φιλαράκι μου και λόγω έγγαμου βίου απέχω από το σπορ για 2-3 χρόνια, όποτε δεν γνωρίζω τα τεκταινόμενα στα strip clubs.
Εριξα μια ματιά στα forum, αλλά μία ενημέρωση από τους ψαγμένους του χώρου θα βοηθούσε περισσότερο.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.373
Πόντοι
456
Παρτε κανενα ct ή cg  και θα περασετε πολυ καλυτερα.

derekflint

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
Δε θέλουμε μόνο γαμήσι, πρώτα λίγο μάτι, λίγο χαβαλέ και μετά θα δείξει,
παίζει Sex show σε κανένα από τα μαγαζιά;

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618

Στο lido αλλά πρόσεξε μη σας γδάρουν στο λογαριασμό... :s&m_2:

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6

Προσωπικά sex show έχω δει μόνο Παρασκεύη/Σάββατο...κ το Rasputin έχει κ οι Mousses έχουν κ το Lido έχει κ το Star είχε την τελευταία φορά που είχα πάει κ το Sins από ότι ακούω έχει...ας πουν αν ξέρουν κ οι υπόλοιποι στο thread...

p.s. καλύτερα να μην πείτε ότι είστε για bachelor...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Το ότι θα τους γδάρουν είναι σίγουρο... Το πόσο είναι το ζητούμενο...

Εκεί δεν βγάζεις άκρη οπότε όπως λέει και ο messy μην πείτε ότι είστε για bachelor...Περάστε καθίστε πάρτε κοπέλες για χορούς,χωρίς να αναφέρετε το πάρτι σας.. ;)

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Επίσης, επειδή κατά καιρούς μπάινουν διάφοροι συναγωνιστές κ κάνουν την ερώτηση για bachelor, δεν είναι καλύτερο να φτιαχτεί ένα μόνιμο thread που όποιος κατα καιρούς θέλει πληροφορίες να μπαίνει κ να γράφει..? ας το δουν οι admin..cheers

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Και στο Kinky έχει sex shows.

Έχω πετύχει φάση στο Αλκατράζ αλλά και στο "αείμνηστο" Λολίτα, να ντύνεται μια κοπέλα νύφη (η Ρενάτα και η Τζίνα αντίστοιχα), να ανεβάζουν το γαμπρό στην σκηνή και να γίνεται ο ανάλογος χαβαλές.

Επισκέπτης

Έχω πετύχει φάση στο Αλκατράζ αλλά και στο "αείμνηστο" Λολίτα, να ντύνεται μια κοπέλα νύφη (η Ρενάτα και η Τζίνα αντίστοιχα), να ανεβάζουν το γαμπρό στην σκηνή και να γίνεται ο ανάλογος χαβαλές.

ειδα ακριβως το ιδιο πριν καμια δεκαπενταρια μερες στο λιντο με νυφες την μαρτα και την γκρευς

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6

Το είχα δει κ εγώ στο princess πριν 2-3 χρόνια...τώρα ποιες είχαν ντυθεί θα σας γελάσω...

derekflint

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
Ευχαριστώ παιδιά, έχω πλήρη εικόνα τώρα.

caliente_321

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρά. επειδή από το άθλημα απέχω χρόνια και ένας πολύ καλός φίλος παντρεύεται έχετε να προτείνετε τίποτα καλό για Σάββατο ξημερώματα ;; Λέμε να καταλήξουμε σε strip μετά από μπουζούκια αλλά δεν ξέρω τι παίζει στην πιάτσα.Ευχαριστώ!

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
327
Πόντοι
21
Γεια χαρά. επειδή από το άθλημα απέχω χρόνια και ένας πολύ καλός φίλος παντρεύεται έχετε να προτείνετε τίποτα καλό για Σάββατο ξημερώματα ;; Λέμε να καταλήξουμε σε strip μετά από μπουζούκια αλλά δεν ξέρω τι παίζει στην πιάτσα.Ευχαριστώ!
LIDOoooo.....!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
καντου δωρο τσιροτα για οταν πεφτει παντοφλα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom