House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Toν Παθος τον καταλαβα τον Λιλά ομως ???
ΑΒSOLUT LILAS
Toν Παθος τον καταλαβα τον Λιλά ομως ???
αποδεχομαι ταπεινα (οπως διδαξε ο Κύριος) τις κατηγοριες, και αναμενω πλυμενος τους ομοσπονδιακους, οι οποίοι βεβαια αν δεν σκασουν μυτη μαζι με τον ομπάμα και τον καταγγελονται θα τους ραντισω στο περιπολικο που θα με προσάγει για τιμωρια, ακομη και δεμενος πισθάγγωνα..ΥΓ
Καταγγέλω τον κίναιδο ιερομόναχο ( πρωην Βατοπεδινό ) Παπα Γιώργη, ως φραξιονιστή , μοναχοφαγά , και συκοφάντη του ορθού εκλεκτού μέλους της Συντονιστικής .
Με την περίπτωση αυτού του φαύλου Λευίτη , του αναξίου κληρικού , του αντιπαθούς ανθρώπου , θα ασχοληθούν σύντομα οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες δίωξης του εγκλήματος των ΗΠΑ
διαστασεις ? περιγραφη ?Να φέρω μια ξαδέρφη του Ομπάμα ?
Αρχίδια μάντολες
Παιδιά όπου και να πάτε καλά θα περάσετε .
Διαβάζοντας τα ποστ μπορείτε να σχηματίσετε άποψη , οπότε αν θέλετε μπριζολοκλαρινοκαταστάσεις ξέρετε που να πάτε , άμα θέλετε χεράκι μπουτάκι και φιλί στο μέτωπο , πάλι γνωρίζετε που να απευθυνθείτε .
Γνώμη μου ότι για μπάτσελορ δεν ενδυκνεινται τα πρώτα , τουλάχιστον για τον γαμπρό ( άσε ρε έλληνα να περάσει 5ετία και ξενογαμάς μετά ) . Επίσης γαμβρέ , άντε μετά να εξηγείς , άμα γίνει η στραβή , στο πρωινό μετά την πρώτη νύχτα του γάμου που κόλησες μύκητες .
Για χαβαλέ κάντε πρώτα μια λίστα με βάση τις προσδοκίες και το μπάτζετ σας και μετά πάρτε κανένα τηλεφωνάκι στα καταστήματα,
ρε συ μάζντα, αφού πάλι στο Κινκυ θα καταλήξεις...τι μας ρωτάς ?
*Το τζέρτζελο κ τα 2-2.5 χιλιάρικα που θα αφήσετε μια χαρά τα θέλουν όλα τα μαγαζάκια... ;)
μιλαει και ο εμπειρος αντρα23ας τωρα, ,
εσένα σου είπα να πλένεις τη μάνα σου πριν έρθει για γαμήσι...δεν την μπορώ την βρωμιάρα...
μιλαει και ο εμπειρος αντρα23ας τωρα, ,
Κοιτα να τον εχεις απο κοντα αυτον τον αντρα23α, μπας και μαθεις τιποτα..
Αυτα..
εσένα σου είπα να πλένεις τη μάνα σου πριν έρθει για γαμήσι...δεν την μπορώ την βρωμιάρα...
Τα[/URL] γνωστά
ναι...θα τον βαλω να κατσει να παρει και πιπα...
τι λες μωρε
Αλλα τα κλαρινοκαταστηματα εκτος απο τα αγριμια εχουν και πολες μπαζολες επι το πλειστον. Οποτε εψαχνα την χρηση τομη.
Ουτοπικο θα μου πεις.
καλησπερα παππου..Θείε Νόκια !
Πως από εδώ ?
Περάστε , καθίστε ?
Καφεδάκι , νεραντζάκι ?
Θείε Νόκια !
Πως από εδώ ?
Περάστε , καθίστε ?
Καφεδάκι , νεραντζάκι ?
Παντα ημουν "εδω" αγαπητε Πουρε..Και οπως εχω πει σας διαβαζω καθημερινα..
Απλα, το δικο "εδω" ειναι πλεον εκει που καθονται οι αποστρατοι..Μαλλον φερε στο νου σου τους 2 γερους στο Μαπετ σοου..Ναι..Σας αυτους ειμαι..Καθομαι, σας παρακολουθω και μετα σχολιαζω..
Αυτα..