Νέα

Καλύτερη λύση για bachelor;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikras1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αρχίδια  μάντολες
Παιδιά  όπου  και  να  πάτε  καλά  θα  περάσετε .

Διαβάζοντας  τα  ποστ  μπορείτε  να  σχηματίσετε  άποψη , οπότε  αν  θέλετε  μπριζολοκλαρινοκαταστάσεις  ξέρετε  που  να πάτε , άμα  θέλετε  χεράκι μπουτάκι και φιλί στο  μέτωπο , πάλι γνωρίζετε  που  να  απευθυνθείτε .

Γνώμη  μου  ότι για  μπάτσελορ  δεν ενδυκνεινται τα  πρώτα , τουλάχιστον  για  τον  γαμπρό ( άσε  ρε  έλληνα  να  περάσει 5ετία  και  ξενογαμάς  μετά ) . Επίσης  γαμβρέ ,  άντε  μετά  να  εξηγείς  , άμα  γίνει η  στραβή , στο πρωινό  μετά  την  πρώτη  νύχτα  του  γάμου  που  κόλησες  μύκητες .

Για  χαβαλέ  κάντε  πρώτα  μια  λίστα  με  βάση  τις προσδοκίες  και  το μπάτζετ  σας  και  μετά  πάρτε  κανένα  τηλεφωνάκι στα  καταστήματα,

ΥΓ 
Καταγγέλω  τον  κίναιδο  ιερομόναχο  ( πρωην Βατοπεδινό )  Παπα Γιώργη, ως  φραξιονιστή , μοναχοφαγά , και  συκοφάντη  του  ορθού  εκλεκτού  μέλους  της Συντονιστικής .

Με  την  περίπτωση  αυτού  του  φαύλου  Λευίτη , του  αναξίου  κληρικού  , του  αντιπαθούς  ανθρώπου , θα  ασχοληθούν  σύντομα  οι  ομοσπονδιακές  υπηρεσίες  δίωξης  του  εγκλήματος  των ΗΠΑ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ΥΓ 
Καταγγέλω  τον  κίναιδο  ιερομόναχο  ( πρωην Βατοπεδινό )  Παπα Γιώργη, ως  φραξιονιστή , μοναχοφαγά , και  συκοφάντη  του  ορθού  εκλεκτού  μέλους  της Συντονιστικής .

Με  την  περίπτωση  αυτού  του  φαύλου  Λευίτη , του  αναξίου  κληρικού  , του  αντιπαθούς  ανθρώπου , θα  ασχοληθούν  σύντομα  οι  ομοσπονδιακές  υπηρεσίες  δίωξης  του  εγκλήματος  των ΗΠΑ
αποδεχομαι ταπεινα (οπως διδαξε ο Κύριος) τις κατηγοριες, και αναμενω πλυμενος τους ομοσπονδιακους, οι οποίοι βεβαια αν δεν σκασουν μυτη μαζι με τον ομπάμα και τον καταγγελονται θα τους ραντισω στο περιπολικο που θα με προσάγει για τιμωρια, ακομη και δεμενος πισθάγγωνα..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Να  φέρω  μια  ξαδέρφη  του  Ομπάμα ?

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Αρχίδια  μάντολες
Παιδιά  όπου  και  να  πάτε  καλά  θα  περάσετε .

Διαβάζοντας  τα  ποστ  μπορείτε  να  σχηματίσετε  άποψη , οπότε  αν  θέλετε  μπριζολοκλαρινοκαταστάσεις  ξέρετε  που  να πάτε , άμα  θέλετε  χεράκι μπουτάκι και φιλί στο  μέτωπο , πάλι γνωρίζετε  που  να  απευθυνθείτε .

Γνώμη  μου  ότι για  μπάτσελορ  δεν ενδυκνεινται τα  πρώτα , τουλάχιστον  για  τον  γαμπρό ( άσε  ρε  έλληνα  να  περάσει 5ετία  και  ξενογαμάς  μετά ) . Επίσης  γαμβρέ ,  άντε  μετά  να  εξηγείς  , άμα  γίνει η  στραβή , στο πρωινό  μετά  την  πρώτη  νύχτα  του  γάμου  που  κόλησες  μύκητες .

Για  χαβαλέ   κάντε  πρώτα  μια  λίστα  με  βάση  τις προσδοκίες  και  το μπάτζετ  σας  και  μετά  πάρτε  κανένα  τηλεφωνάκι στα  καταστήματα,

Pour δεκτα αυτα που λες και ωραια.

Επειδη ομως το παλικαρι (γαμπρος) το χερακι μπουτακι φιλακι το εχει χορτασει μιας και συχνος θαμωνας ελεγα μηπως παιζαμε κανα δημοτικο κλαρινο να τιμησουμε και την παραδοση.

Αλλα τα κλαρινοκαταστηματα εκτος απο τα αγριμια εχουν και πολες μπαζολες επι το πλειστον. Οποτε εψαχνα την χρηση τομη.
Ουτοπικο θα μου πεις.

Τωρα προς το μπατζετ κανα 500ρικο για τον γαμπρο θα πεσει και μετα εκαστος θα παιξει μπαλα οσο τον παιρνει η τσεπη του.
10 ατομα θα ειμαστε εξτρα απο 100 εως 300 εκαστος θα τα φαμε. Πες εναν μεσο ορο 150 10Χ150 = 1500 + 500 (Γαμπρος) = 2000

Το ξερω δεν ειναι δα και κανα μεγαλο ποσο δεδομενου του αριθμου των συναθλητων αλλα δεν νομιζω να μας περιοριζει σε θεμα ρεπερτοριου.

Επισκέπτης
ρε συ μάζντα, αφού πάλι στο Κινκυ θα καταλήξεις...τι μας ρωτάς ? :P :P :P

*Το τζέρτζελο κ τα 2-2.5 χιλιάρικα που θα αφήσετε μια χαρά τα θέλουν όλα τα μαγαζάκια... ;)

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
ρε συ μάζντα, αφού πάλι στο Κινκυ θα καταλήξεις...τι μας ρωτάς ? :P :P :P

*Το τζέρτζελο κ τα 2-2.5 χιλιάρικα που θα αφήσετε μια χαρά τα θέλουν όλα τα μαγαζάκια... ;)

μιλαει και ο εμπειρος αντρα23ας τωρα, ,  :jerking:

Επισκέπτης
μιλαει και ο εμπειρος αντρα23ας τωρα, ,  :jerking:

εσένα σου είπα να πλένεις τη μάνα σου πριν έρθει για γαμήσι...δεν την μπορώ την βρωμιάρα...
warnmute.gif
 Τα[/URL] γνωστά

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
εσένα σου είπα να πλένεις τη μάνα σου πριν έρθει για γαμήσι...δεν την μπορώ την βρωμιάρα...

οτι σου λεω εγω το πρωι τα λες εσυ το μεσημερι ρε μικροτσουτσουνε;;;;;

τραβα να πιεις το μπιμπερο σου ρε και να μεγαλωσεις.

ΒΛΑΜΕΝΟ

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
warnmute.gif
 Τα[/URL] γνωστά

Μπρε πικολακι..Τι το ηθελες τωρα αυτο το σχολιο ?

Αφου βλεπεις οτι ο ΒΟΧ3Ρ 13, ειναι ενα ατομο που χρειαζεται στοργη και φροντιδα.

Αυτα..

ΥΓ - Αγαπητε Mod, ας ξεχασουμε αυτην την ατυχη στιγμη και ας αποσυρουμε το muted..Ολοι ως νεοι παρασυρθηκαμε απο λαθη της στιγμης.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ναι...θα τον βαλω να κατσει να παρει και πιπα...

τι λες μωρε :s&m_3:

Ξερεις κατι ?..Μολις διαβασα επι τροχαδην τα τελευταια σου μηνυματα..Βριζεις συνεχως παλια μελη οπως τον Παπα-Γιωργη, τον Πλεσουρα και αρκετους αλλους..Πρεπει να 'σαι πολυ μαλακας, αλλα δεν μου πεφτει λογος στο ποσο μαλακας εισαι..

Ομως θα σου πω ενα πραγμα..Παρε τον πουλο και αι στο διαολο απο τα "Στριπτηζαδικα"..γιατι τελικα τα θελει η κολαρα σου να ακουει μπινελικα ..!!

Αυτα..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αλλα τα κλαρινοκαταστηματα εκτος απο τα αγριμια εχουν και πολες μπαζολες επι το πλειστον. Οποτε εψαχνα την χρηση τομη.
Ουτοπικο θα μου πεις.

μην παίρνεις  όρκο

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Θείε  Νόκια !
Πως  από εδώ ?
Περάστε  , καθίστε ?
Καφεδάκι , νεραντζάκι ?

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Θείε  Νόκια !
Πως  από εδώ ?
Περάστε  , καθίστε ?
Καφεδάκι , νεραντζάκι ?

Παντα ημουν "εδω" αγαπητε Πουρε..Και οπως εχω πει σας διαβαζω καθημερινα.. :rockon:

Απλα, το δικο μου "εδω" ειναι πλεον εκει που καθονται οι αποστρατοι..Μαλλον φερε στο νου σου τους 2 γερους στο Μαπετ σοου..Ναι..Σας αυτους ειμαι..Καθομαι, σας παρακολουθω και μετα σχολιαζω.. :2funny:

Αυτα..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Παντα ημουν "εδω" αγαπητε Πουρε..Και οπως εχω πει σας διαβαζω καθημερινα.. :rockon:

Απλα, το δικο "εδω" ειναι πλεον εκει που καθονται οι αποστρατοι..Μαλλον φερε στο νου σου τους 2 γερους στο Μαπετ σοου..Ναι..Σας αυτους ειμαι..Καθομαι, σας παρακολουθω και μετα σχολιαζω.. :2funny:

Αυτα..

Κι  εγώ  μη  νομίζεις ... ερασιτεχνικά .
Μη  μας  πέσει  βαριά  η  αποτοξίνωση !

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ο Παππους..Ο θειος..Αι σικτιρ..ΚΑΠΗ γιναμε ? :think:

Αυτα..

Stories