VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
τυπε εχεις τον ιδιο βαθμο με τον πατερα μου
τυπε εχεις τον ιδιο βαθμο με τον πατερα μου
παρεξηγημενος τυπος αλλα καλη ψυχήΕιμαι παρεξηγημενος τυπος τυπισσα
Ειμαι παρεξηγημενος τυπος τυπισσα
ειχα δει που καποιοι τυποι δεν σε συμπαθουσαν εδω και εχω διαμορφωσει αυτη την αποψη :S
Που το ειδες αυτο μικρουλα?Ο Μπολντυς ειναι μορφη στο bou.ειχα δει που καποιοι τυποι δεν σε συμπαθουσαν εδω και εχω διαμορφωσει αυτη την αποψη :S
τυπισσα αυτοι ειναι οι εχθροι μου τους την σπάει το γεγονος οτι την πέφτω σε ελληνιδες καμια φορά
και με κυνηγάνε αλλα δεν μασάω
Που το ειδες αυτο μικρουλα?Ο Μπολντυς ειναι μορφη στο bou.
Ολες έτσι το παίζουν gay friendly και αντιρατσίστριες και στο τέλος θέλουν την φάπα τους και την χριστοποναγία τους... και καυλώνουν.... Οπότε τρίχα, πουτσα και βαρβατίλα... και αφήστε τις άλλες να παίζουν το μουνί τους με τους metrosexual.
Εκτος απο μικρουλα εισαι και γατουλα.ειρωνικα το λες;
και σε ειχα παρεξηγησει αδικα :S
ειμαιΕκτος απο μικρουλα εισαι και γατουλα.
μπλοντυ οι νεοτεροι μαθενουμε αποεσενατυπισσα αφου ξερεις πως λειτουργει το σαιτ αμα μπεις εδω μεσα και γραψεις κατι διαφορετικο αμεσως κάποιοι θα αρχισουν να σε κυνηγανε
εχει θεματα ο κοσμος.
μπλοντυ οι νεοτεροι μαθενουμε αποεσενα
να σε ρωτησω κατι;
εσυ ηθελες να γραφεις "kwstas" και καταλαθως εγραψες "kestas";;;
.δεν το επερνε το kwsats και η μου το εβγαλε ετσι η το πατησα κατα λαθος δεν θυμαμαι
ε ναι.πλεον όσοι το ξερουν απο την παρεα μου με φωναζουν ετσι μερικες φορεςδλδ σωστα το σκεφτηκα
ε ναι.πλεον όσοι το ξερουν απο την παρεα μου με φωναζουν ετσι μερικες φορες
οχι ολοι αλλα οι περισοτεροι ναι.περιεργο σου φαινεται?η παρεα σου ξερει για το σαιτ;
Λιγακι!!οχι ολοι αλλα οι περισοτεροι ναι.περιεργο σου φαινεται?