ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.395
- Πόντοι
- 506
εισαι γεννους θυληκου για αυτοΛιγακι!!

εισαι γεννους θυληκου για αυτοΛιγακι!!
τι εννοεις?Καινουργιο φρούτο ειναι τούτο;
Τυπε ειναι θαυμαστρια του Μπολντυ.Προσεχε.Καινουργιο φρούτο ειναι τούτο;
Mικρουλα αφου εισαι σχετικα νεα στο bou καποια αλλη φορα θα σου προτεινω να διαβασεις καποιες θρυλικες μορφες εδω μεσα και ειμαι σιγουρος οτι θα προτεινεις σε ολες τις φιλες σου να γραφουν κι αυτες για να το απολαυσουν οπως εσυ.
Κανε κονε με μπολντυ ειναι καλο παιδί σ αρέσουν οι ένστολοι;![]()
Mικρουλα αφου εισαι σχετικα νεα στο bou καποια αλλη φορα θα σου προτεινω να διαβασεις καποιες θρυλικες μορφες εδω μεσα και ειμαι σιγουρος οτι θα προτεινεις σε ολες τις φιλες σου να γραφουν κι αυτες για να το απολαυσουν οπως εσυ.
σωστοςMικρουλα αφου εισαι σχετικα νεα στο bou καποια αλλη φορα θα σου προτεινω να διαβασεις καποιες θρυλικες μορφες εδω μεσα και ειμαι σιγουρος οτι θα προτεινεις σε ολες τις φιλες σου να γραφουν κι αυτες για να το απολαυσουν οπως εσυ.
εισαι γκρουπι δηλαδη;ειπαμε θαυμαστρια,μην το γαμησουμε κιολας![]()
βαλε και τις φιλες σου στο παιχνιδι θα εχει πλακα
βαλε και τις φιλες σου στο παιχνιδι θα εχει πλακα![]()
Τυπε φοβαται τον ανταγωνισμο για τον Μπολντυβαλε και τις φιλες σου στο παιχνιδι θα εχει πλακα![]()
λογικο αλλα αν το πεις στη κολητη σου τι θα γινει?δεν εχω πει σε κανεναν οτι ειμαι μελος εδω :S :S :S
ισχυει τυπε δε συμφερειΤυπε φοβαται τον ανταγωνισμο για τον Μπολντυ
Τυπε φοβαται τον ανταγωνισμο για τον Μπολντυ
Εχεις οικονομικες αναγκες δηλαδη?γενικα ακριβο το ολικο laser,το ξερω...γι αυτο ειπα σε μερικα χρονια για να μην επιβαρυνω ΚΑΙ με αυτο τους δικους μου τωρα!
λογικο αλλα αν το πεις στη κολητη σου τι θα γινει?ισχυει τυπε δε συμφερει![]()
τυπε σκευτεσαι να επενδυσεις χρηματα?Εχεις οικονομικες αναγκες δηλαδη?![]()