Νέα

καλυτερα ξυρισμενος η οχι??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SOYLHS1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 655
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
οντως!! Και αυτα που προβαλονται στις τσοντες προσθετω!!
αλλα οπως και να το κανεις και απο θεμα εμφανισης λεει πιο πολυ :rockon:
για τις τσοντρςς ετσι και ετσι αλλα απο εμφανιση σιγουρα :rockon:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ναι με τον καιρο βγαινουν πιο αγριες.εγω  λεω δοκιμασετο μια φορα και βλεπεις.

αν βγαινουν πιο αγριες, μηπως με αυτο τον τροπο μπαινεις σε ενα μονοδρομο .....δυσκολο??

Να φτασεις να ξυριζεις τα αρχιδια σου καθε δευτερη μερα ειναι χοντρο γαμησι..

εδω βαριεσαι να ξυριζεις το προσωπο καθε δευτερη μερα, να εχεις και τα αρχιδια....γαμησετα!!!

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
αν βγαινουν πιο αγριες, μηπως με αυτο τον τροπο μπαινεις σε ενα μονοδρομο .....δυσκολο??

εδω βαριεσαι να ξυριζεις το προσωπο καθε δευτερη μερα, να εχεις και τα αρχιδια....γαμησετα!!!
μπαα μπορεις να τα ξυριζεις 2-3 φορς το μηνα αφου λες οτι δεν εχεις θεμα και με τριχα

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6

γτ πρεπει να ξυριζεις το προσωπο καθε 2η μερα :think:...(να κουρευεις τα γενια καθε 3 εννοω οχι να τα αφησεις εντελως)
ασε το προσωπο και πιασε τα αλλα :grin:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
γτ πρεπει να ξυριζεις το προσωπο καθε 2η μερα :think:...(να κουρευεις τα γενια καθε 3 εννοω οχι να τα αφησεις εντελως)
μπορει να μην του το επιτρεπει το επαγγελμα του

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Λογω δουλειας ισως?  :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμα κατσω με καμια γκομενα που θελει ξυρισμα εκει κατω το κάνω αλλιως δεν καιγομαι δεν με ενοχλουν εμενα προσωπικα κατα τα αλλα λυπαμαι κάτι χαζους που ξυριζουν ποδια ... χέρια μπορει και  :kissass2:  :kissass2:  :2funny:

ειδικα αμα βαλουν και λαδι και βγουν παραλια ειναι για μπουγελο και τραμπουκισμο.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

γενικα δεν εχω καθολου τριχες στο στηθος κοιλια πλατη.

εχω μια μικρη γραμμη ευθεια με τριχες που ξεκιναει απο τον αφαλο και κατεβαινει στα αρχιδια

αυτο ολες οι γκομενες το γουσταρουν τρελλα....το γλειφουν και κατεβαινοουν και αρχιζουν τα  :pipa2: :pipa2: :pipa2:

αντε και τα ξυριζεις λοιπον τα αρχιδια, αυτη η γραμμη θα πηγαινει στο πουθενα???? χαχαχαχαχα

δεν θα ειναι ωραιο πιστευω

ισως θα πρεπει να τα παρω να τα κοντυνω

τι λες μικρη??

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506

εχω μια μικρη γραμμη ευθεια με τριχες που ξεκιναει απο τον αφαο και κατεβαινει στα αρχιδια

αυτο ολες οι γκομενες το γουσταρουν τρελλα....το γλειφουν και κατεβαινοουν και αρχιζουν τα  :pipa2: :pipa2: :pipa2:

αντε και τα ξυριζεις λοιπον τα αρχιδια, αυτη η γραμμη θα πηγαινει στο πουθενα???? χαχαχαχαχα

τι λες μικρη??
τοτε τυπε θα ηταν καλο να τα παρεις λιγο με τη μηχανη οχι γυαλι

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Αμα κατσω με καμια γκομενα που θελει ξυρισμα εκει κατω το κάνω αλλιως δεν καιγομαι δεν με ενοχλουν εμενα προσωπικα κατα τα αλλα λυπαμαι κάτι χαζους που ξυριζουν ποδια ... χέρια μπορει και  :kissass2:  :kissass2:  :2funny:

ειδικα αμα βαλουν και λαδι και βγουν παραλια ειναι για μπουγελο και τραμπουκισμο.
ισχυει αυτοι οι γυνεκοτοι ειναι οτι χειροτερο :headbang:

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6

οντως ποδια χερια  δεν λεει :S

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
που θες να ξερω την δουλεια του;

ειχα παρει μια και μοναδικη φορα αδεια 3 βδομαδες συνεχομενες το καλαοκαιρι και δεν ειχα ξυ0ριστει καθολου, και με βλεπει μια γκομενα και μου λεει εισαι πολυ αλητακος με το μουσι.....να το αφησεις....χα :grin: :grin: :grin: :grin:

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6

εχω μια μικρη γραμμη ευθεια με τριχες που ξεκιναει απο τον αφαλο και κατεβαινει στα αρχιδια

τι λες μικρη??

Αν δεν θες ξυρισμα ή αν δεν πιστευεις οτι ταιριαζει τοτε να τα κοντυνεις!!! οχι και θαμνουλης!!! παρτα με μηχανη :P

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ειχα παρει μια και μοναδικη φορα αδεια 3 βδομαδες συνεχομενες το καλαοκαιρι και δεν ειχα ξυ0ριστει καθολου, και με βλεπει μια γκομενα και μου λεει εισαι πολυ αλητακος με το μουσι.....να το αφησεις....χα :grin: :grin: :grin: :grin:

τα γενια ειναι γοητεια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom