You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλυτερα techno κομματια δεκαετια 90
- Μέλος που άνοιξε το νήμα muresan79
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 45
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.313
- Πόντοι
- 22.266
man η τεκνο μουσικη ειναι η πιο περιερφη μουσικη που εχει βγει-βεβαια πλεον δεν υπαρχει 'η καλυτερα εχει εξελιχθει σε ντιπ ηαουζ κι λοιπα
προσωπικα την θεωρω υπαιυθηνη για τη διαλυση της πραγματικης μουσικης που ηταν η ροκ -ποπ ντισκο αλλα πολυ πιθανο οι ροκαδες του 70 θα λεν οτι η ντισκο ειναι υπευθηνη για την κατασροφη της ροκ
παντως υπαρχουν οντως ωραια κομματια της τεκνο αλλα η τεκνο ειναι συνεφασμενη με την νεα τεχνολογια κ οτι μετα απο αυτν σταματησαν τα οργανα κ μπηκε η ψηφιακη τεχνολογια δυστυχως
προσωπικα την θεωρω υπαιυθηνη για τη διαλυση της πραγματικης μουσικης που ηταν η ροκ -ποπ ντισκο αλλα πολυ πιθανο οι ροκαδες του 70 θα λεν οτι η ντισκο ειναι υπευθηνη για την κατασροφη της ροκ
παντως υπαρχουν οντως ωραια κομματια της τεκνο αλλα η τεκνο ειναι συνεφασμενη με την νεα τεχνολογια κ οτι μετα απο αυτν σταματησαν τα οργανα κ μπηκε η ψηφιακη τεχνολογια δυστυχως
Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
πολυπλοκο ζητημα, αιτιες θα ελεγα εγωman η τεκνο μουσικη ειναι η πιο περιερφη μουσικη που εχει βγει-βεβαια πλεον δεν υπαρχει 'η καλυτερα εχει εξελιχθει σε ντιπ ηαουζ κι λοιπα
1) πανκ μπαντες-> ξεχαρβαλωθηκαν δικλειδες και στανταρ που εθεταν οι δισκογραφικες ως τοτε, παρεισφρησε πολλη αμουση σαβουρα, και η κουτση Μαρια εβγαζε πια δισκους, μισο χιτ γουοντερς κλπ
2) αγγελοπουλιτιδα & δεινοσαυριτιδα-> κουραστικα αυνανιστικα αυταρεσκα μακρυναρια, 10+ λεπτων, εγιναν ο κανονας και αρχισαν να διωχνουν κοινο προς πανκ, μουσικα απολιτικους προς ντισκο κλπ
βοθροειδη παρακλαδια rock που εμφανιστηκαν τοτε και μπαινουν στη συζητηση: glitter rock, glam rock, και progressive αμα λαχει
αυτα για την παρακμη δεκαετιας 70, τα αιτια για το χαλι απο τελη 90 και δωθε, άλλα
colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.313
- Πόντοι
- 22.266
Για μενα το καλυτερο κομματι της δεκαετιας. Τα περισσοτερα club της εποχης ξεκιναγαν με αυτο το προγραμμα τους (εκλειναν τα φωτα, αρχιζαν τα φωτορυθμικα, laser κλπ ψιψιψωνια της εποχης).
sti stirella sti stirella
δεν ξέρω πως ανεβάζουμε απευθείας το βιντεάκι... προσωπικά έζησα το β' μισό των 90'ς σε κεντρική Ευρώπη και Μ. Βρετανία. Έχω ζήσει προσωπικά την κουλτούρα των raves σε χωράφια κλπ .. Το συγκεκριμένο κομμάτι βγήκε 2-3 χρόνια πριν την επιστροφή μου στα πάτρια εδάφη αλλά πριν από αυτό είχα την τύχη να ακούσω τον carl cox να το παίζει στο space (ibiza) ... Ποτέ δεν ήμουν πολύ του techno ... αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι είναι από τις περιπτώσεις που μπαίνουν και σε deep house sets - funky house .. κατά την γνώμη μου είναι χαρακτηριστικό μιας ολόκληρης εποχής .. μακρινής ανάμνησης για μένα...
komis diablo
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 205
- Πόντοι
- 3.983
kolomparas36
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
kolomparas36
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η techno του 90 είναι μια συνεχεια της ευρωπαικης-ιταλο ντισκο του 80 με εντονους ηλεκτρονικους ηχους...αν και τα ορια μεταξυ europop-eurodance και techno είναι πολυ κοντά.
Σορρυ που έστειλα απλα λινκ αλλα δεν ξέρω πως να δημοσιευω το βίντεο
Σορρυ που έστειλα απλα λινκ αλλα δεν ξέρω πως να δημοσιευω το βίντεο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 255
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις