Νέα

Καλοκαιρινές γνωριμίες.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα xplorerxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xplorerxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2012
Μηνύματα
515
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
6
Δε ξέρω για εσάς πάντως εμένα αυτός ο χειμώνας μου έπεσε βαρύς.
Τώρα που μετράμε ανάποδα για το καλοκαιράκι οι αναμνήσεις του περασμένου καλοκαιριού έρχονται να με κρατήσουν όρθιο ψυχολογικά και να μου φτιάχνουν τη διάθεση για όσο κρατήσει ακόμα ο φετινός χειμώνας.
Μέσα σε αυτές ξεχωρίζουν οι αναμνήσεις από τις μέρες ή μάλλον τις νύχτες που μου χάρισε η κυρία Μαρία κάπου στη Καλαμάτα.
Γνωριμία τυχαία στη παραλία κάτω από την εκκλησία  της Αναστάσεως.
Εγώ έκοβα βόλτες πέρα δόθε χαζεύοντας πιπίνια ενώ περίμενα να τελειώσει το μπάνιο της η γηραιά κυρία που συνόδευα…. Έλα όμως που η κυρία αργούσε να βγεί γιατί δε μπορούσε λόγω του κυματισμού που είχε σηκωθεί. Εκεί τη βοήθησε η κυρία Μαρία και κάπως έτσι βρεθήκαμε να πίνουμε καφέ.
Η κυρία Μαρία ετών 42 χωρισμένη με ένα παιδί να σπουδάζει και να ζεί με το πατέρα του στην Αθήνα, ζεί μόνη σε ένα ωραίο διαμέρισμα στη Καλαμάτα όπου εργάζεται σε κάποια τράπεζα.  ( Το όνομα Μαρία είναι ψευδώνυμο για ευνόητους λόγους, όπως και η εργασία η οποία όμως είναι κοντά σε αυτό που κάνει ).
Η κυρία Μαρία κάνει προσεκτικά ελεύθερη ζωή και δε ψάχνει να ξαναπαντρευτεί. Το ύψος της γύρω στο 1,60 στήθος 3άρι χωρίς σημεία πτώσης , πεταχτό κωλαράκι, κοιλιά με λίγα ψωμάκια  δε τη λες καν αφράτη , και γλυκό όμορφο γελαστό πρόσωπο που της κόβει χρόνια.
Να μη λέω πολλά μετά από ανταλλαγή τηλεφώνων το ραντεβού κλείστηκε για τις 8 το βράδυ, θα πέρναγα να τη πάρω από το σπίτι της να πάμε για φαγητό.
Μετά από 2 ώρες ύπνο, μπάνιο, ξύρισμα, ντύνομε και φεύγω, στάση Αθανασίου για τούρτα παγωτό και 8 ακριβώς χτυπάω το κουδούνι.
Μου ανοίγει και παίρνω το ανσανσέρ για το τρίτο, η πόρτα κλειστή χτυπάω το κουδούνι και μου ανοίγει η κυρία τυλιγμένη σε ένα λευκό μπουρνούζι με βρεγμένα μαλλιά και με σταγόνες νερού να κατεβένουν από το λαιμό στο στέρνο και στο βαθύ της μπούστο… κοκκάλωσα.
-Συγνώμη που άργησα με πήρε ο ύπνος, μόλις βγήκα από το μπάνιο, πέρασε.
Μπήκα, δε πειράζει της λέω μπορώ να περιμένω. Πήρε τη τούρτα και πήγε στο ψυγείο, θέλεις κάτι να πιείς; Έφερε χυμό, ενώ σκούπιζε τα μαλλιά της με μια πετσέτα.
-Πέρασε κάτσε, έκατσα στο καναπέ και αυτή δίπλα μου. Το άρωμα από το αφρόλουτρο αναδυόταν παντού η αντίθεση της μαυρισμένης επιδερμίδας στο λευκό μπουρνούζι και το βρεγμένο κορμί της μου έδωσαν τη χαριστική βολή, ο πούτσος μου είχε σηκωθεί. Εκείνη χαλαρή μου λέει αν περιμένεις σε 15΄θα είμαι έτοιμη ενώ ταυτόχρονα μισάνοιγε τα πόδια της αποκαλύπτοντας τα μπούτια της στο άνοιγμα του μπουρνουζιού . Εκεί παρέδωσα το πνεύμα μου, το χέρι μου σαν από μόνο του έλυσε τη ζώνη του μπουρνουζιού και το ευωδιαστό κορμί αποκαλύφθηκε.
-Χα το ήξερα πως δε θα άντεχες μου είπε ενώ ταυτόχρονα πέρναγε τα χέρια της από τα μπούτια της στη κοιλιά το στήθος και το λαιμό της. Στήθος ωραίο στητό και μουνάκι περιποιημένο κοντοκουρεμένο και αποτριχωμένο στη γραμμή του μπικίνι.
-Μου την έστησες έτσι δεν είναι ; Τώρα θα δείς, τράβηξα το μπουρνούζι από τη πλάτη προς τα κάτω και αυτή έβγαλε τελείως τα μανίκια μένοντας εντελώς γυμνή πάνω σε αυτό, άρχισα να τη φιλάω και να τη χαιδεύω παντού και κατάληξα να ρουφάω τις ρόγες της και να χαιδεύω το μουνί της που άρχισε να δίνει τα πρώτα υγρά. Αυτή άνοιξε το πουκάμισο μου και χάιδευε το στήθος μου και κατευένοντας προς τα κάτω άνοιξε το παντελόνι μου και χούφτωσε το πούτσο και τα αρχίδια. Στο καναπέ μείναμε κανα 10λεπτο όσπου έμεινα και εγώ γυμνός και καυλωμένος με τη Μαρία να ρουφάει το πούτσο μου ως το τέρμα και να γλύφει τα αρχίδια μου. Όταν δεν άντεχα άλλο σηκωθήκαμε και πήγαμε στη κρεβατοκάμαρα. Ένα υπέρδιπλο κρεβάτι με 2 κομοδίνα και απέναντι μια τουαλέτα με καθρέπτη.   Ξάπλωσε  άνοιξε τα πόδια και περίμενε, δεν είπε τίποτα απλά περίμενε να αποφασίσω τι θα κάνω. Εγώ έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα ένα τρελό γλυφομούνι που την έκανε σε ελάχιστο χρόνο να απογειωθεί, τα υγρά της έτρεχαν από παντού και το κορμί της άρχισε τις συσπάσεις του οργασμού. Εκείνει πίεζε το κεφάλι μου πάνω στο μουνί της σα να ήθελε να το βάλει όλο μέσα, εγώ ρούφηξα τόσο πολλά από τα γλυκά υγρά της όσο δεν είχα ρουφήξει σε όλη μου τη ζωή μαζί. Εκείνη έχυνε συνεχώς και τότε κατάλαβα πως η κυρία Μαρία είναι πολυοργσμική. Δε κατάλαβα ακριβώς πόσους οργασμούς είχε και απ΄ότι μου είπε και εκείνη δε τους μετράει.  Ότα κάποια στιγμή χαλάρωσε κάπως βρήκα την ευκαιρία να ξεφύγω και να πέσω πάνω της η ανάσα της ήταν γρήγορη και κοφτή το μόνο που μου είπε ήταν 2 λέξεις, πρώτο συρτάρι, άνοιξα το συρτάρι του κομοδίνου και έβγαλα τα προφυλαχτικά ( εγώ ο έξυπνος δε σκεύτηκα καν να πάρω μαζί μου ), το φόρεσα και τη πήρα ανάσκελα όπως ήταν . Ο πούτσος μου ήταν σα να κολυμπούσε μέσα στο μουνί της από τα πολλά υγρά ενώ αυτή μετά από 2-3 λεπτά άρχισε πάλι να χύνει ξεφωνίζοντας ενώ τα χέρια της ήχαν αρπάξει το κώλο μου και έδιναν ρυθμό. Δεν άντεξα πολύ και τελείωσα μέσα της πέφτωντας πάνω στο κορμί της. Έμεινα για λίγο εκεί και μετά βγήκα και έπεσα στο πλάι, εκείνη ήρθε στην αγκαλιά μου προσπαθώντας να συνέλθει, μας πήρε κανα 10λεπτο μέχρι να συνέλθει τελείως.
Μετά πιάσαμε κουβεντούλα για διάφορα θέματα, δουλειά οικογένεια κλπ. Όσπου αποφασίσαμε να σηκωθούμε για ένα ντουζάκι μια και είχαμε κολήσει από τον ιδρώτα, και όπως μου είπε η μούρη μου μύριζε σα το μουνί της….  
Μπήκαμε στο ντουζ όπου ο ένας έπλυνε τον άλλο πρώτα εγώ αυτή και μετά αυτή εμένα καθώς με σκούπιζε το χέρι της έπιασε το πούτσο μου και άρχιζε να τον παίζει χαλαρά και τρυφερά, η ανταπόκριση ήταν εμφανής, γρήγορα φτάσαμε σε ένα όρθιο τσιμπούκι με το πούτσο μου να γίνεται κάγκελο. Βγήκαμε γυμνοί από το μπάνιο εκείνη να μου κρατάει το πούτσο και να πηγαίνουμε στο σαλόνι. Με έβαλε να κάτσω στο καναπέ μάζεψε το μπουρνούζι της, πήγε στη κουζίνα έφερε ένα λίτρο χυμό ( πράγμα που χρειαζόμουν ) πήγε και έστρωσε το κρεβάτι βάζοντας καινούρια σεντόνια γιατί τα πρώτα ήταν γεμάτα από τα υγρά της, όπως μου είπε αυτό το κάνει σχεδόν πάντα γιατί της αρέσει η φρεσκάδα  του καινούριου.
Ήρθε έκατσε δίπλα μου στο καναπέ ήπιαμε το χυμό μας ενώ ταυτόχρονα χαιδευόμασταν και πειράζαμε ο ένας τον άλλο. Το μουνάκι της άρχισε πάλι να μουσκεύει και ο πούτσος μου κατάρτι. Η διαδρομή προς το κρεβάτι γνωστή, ξαπλώσαμε και αυτή ήρθε από πάνω μου σε στάση 69, άρχισα να τη γλύφω και να τη ρουφάω ενώ το χέρι μου χαιδευε τη κολοτρυπίδα της, τα βογκιτά της άρχισαν να βγαίνουν πιο έντονα από πρίν ενώ η γλώσσα μου έγλυφε το περίνεο ανεβαίνοντας πιο πάνω στο κώλο της και τη τρυπούλα της. Εκεί τρελάθηκε κόλλησε το κώλο της πάνω στο πρόσωπό μου ανοίγοντας με το ένα χέρι τη χαράδρα της και με το άλλο έπαιζε το μουνί της. Εγώ έγλυφα τη κολοχαράδρα της και εκείνη είχε αφήσει το πούτσο μου, έπαιζε με το μουνί της και έχυνε συνεχώς.  Αυτό δε μπορώ να υπολογίσω πόση ώρα κράτησε… στο τέλος σηκώθηκε από το πρόσωπό μου και έκατσε στο πούτσο μου ξεχνώντας προφανώς να βάλει προφυλαχτυκό. Μετά από κανα 5λεπτο και ενώ τα υγρά της είχαν φτάσει μέχρι το κώλο μου άνοιξε το συρτάρι μου φόρεσε το προφυλαχτικό και έβαλε από ένα σωληνάριο τζελ στο κώλο της.
-Έλα μου λέει ο κώλος μου σε περιμένει αλλά πρόσεχε μαλακά δεν το κάνω συχνά. Πράγματι στήθηκε στα 4 και άρχισα σιγά σιγά με τα δάχτυλα στην αρχή να την ανοίγω και αφού χαλάρωσε αρκετά άρχισα σιγά σιγά να σπρώχνω λίγο κάθε φορά το πούτσο μου μέχρι που πέρασα σχεδόν το μισό μέσα, μετά λίγο έξω και ξανά σιγά σιγά μέσα μέχρι που μπήκε σχεδόν όλο. Αυτό ήταν αργές κινήσεις μέσα έξω και εκείνη να παίζει με το μουνί της. Ο κώλος της ήταν σφικτός σα παρθένος ( είχε δίκιο όταν είπε ότι δε το κάνει συχνά ) και ήθελε ΄΄λεπτούς΄΄ χειρισμούς.
Όσο πέρναγε η ώρα ο ρυθμός γινόταν εντονώτερος και στο τέλος σφυροκόπημα. Οι οργασμοί της συνεχείς και τα υγρά να τρέχουν στα μπούτια της, στο τέλος δεν άντεξε και έπεσε μπρούμητα στο κρεβάτι παρασυροντάς με. Συνέχυσα έτσι χαλαρά όσπου δεν άντεξα άλλο βγήκα έβγαλα το προφυλακτικό τη γύρισα και τελείωσα πάνω στα στήθη της.
Αυτά συνέβησαν στην πρώτη συνεύρεση με τη κυρία Μαρία. Ακολούθησαν ακόμα 2 συνευρέσεις με παρόμοια χαρακτηρηστικά σε διάφορες παραλλαγές.
Έφυγα για Αθήνα μετά από 3 μέρες. Τη Μαρία τη ξαναείδα το Δεκέμβριο που κατέβηκα για τις ελιές περνόντας 2 βροχερές μέρες στην αγκαλιά της και ελίζω ότι θα τη ξαναδώ σε κανά μήνα από τώρα.
Η κυρία Μαρία είναι η Καλαματιανή καβάτζα μου.

Υ.Γ. Πολυοργασμική γυναίκα ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει. :knockinb:
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.406
Κριτικές
510
Like
68.978
Πόντοι
41.129

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.283
Κριτικές
29
Like
3.023
Πόντοι
6.495
Δώσε ένα τηλ της με πμ  :humpleg:
 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.634
Κριτικές
57
Like
6.817
Πόντοι
5.406
Χαχαχα ρε μεγαλε  πως και δεν την γαμησες κατευθειαν στην παραλια?
 

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Μηνύματα
3.569
Like
1.124
Πόντοι
216
Με καύλωσες ρε μπαγάσα... Το ομολογώ...
 

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Μηνύματα
512
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
ωραίο σκηνικο  ;)
 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Μηνύματα
6.744
Κριτικές
126
Like
7.789
Πόντοι
7.885
Καλαματιανή πουράτζα με βυζάρες  :tits: :cum: :rockon: :rockon:.Τουλάχιστον τις επόμενες φορές της τον έχωσες ακα να γουστάρει  :rolleyes: :uglystupid: :grin: :grin:
 

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.117
Κριτικές
27
Like
1.443
Πόντοι
1.720
Πραγματικα πολυ ωραια ιστορια ενα λεπτο ομως να βαλω κι εγω τις αρκουδες
 

Συνημμένα

  • images (1).jpg
    images (1).jpg
    12,6 KB · Εμφανίσεις: 59

fintel12

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2015
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
στείλε μου να τα πούμε πμ
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Μηνύματα
3.375
Like
39
Πόντοι
16
Γαμήστε κάνα μουνάκι ρε μαλάκες! Σταματήστε να ονειροπολείτε και να γράφετε ψεύτικες ιστορίες! Αθήνα και να μην γαμάς είσαι απαράδεκτος!
 

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Μηνύματα
19.869
Like
62
Πόντοι
166

fintel12

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2015
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ που είμαι απο Καλαμάτα τί να γαμήσω δεν υπ'αρχει τπτ μόνο ο φίλος που του έκατσε η φάση
 
OP
OP
xplorerxx

xplorerxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2012
Μηνύματα
515
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
6
Μιας και έχω λίγο χρόνο σήμερα είπα να σας γράψω λίγα λόγια για την ιστορία με τη κυρία Μαρία.
Λοιπόν τη κυρία Μαρία τη βλέπω κάθε φορά που κατεβαίνω Καλαμάτα τουλάχιστον 7-8 φορές έως τώρα από το περασμένο καλοκαίρι που τη γνώρισα. Τα λέμε τακτικά μέσω skype και έχουμε μια καλή φιλική σχέση, με καλό sex όταν βρισκόμαστε. 2 φορές έχει ανέβει Αθήνα για δουλειές και έχουμε βρεθεί και εδώ.
Τη τελευταία φορά που την είδα Καλαμάτα, μέσα Μαΐου είχα κατέβει εκτάκτως για ένα δυσάρεστο γεγονός Σάββατο και έφυγα Κυριακή πρωί. Το Σάββατο το απόγευμα αφού τελείωσα από την υποχρέωση μου στο χωριό κατέβηκα Καλαμάτα και μη έχοντας καμία διάθεση λόγω της καταστάσεως αποφάσισα να μη τη δω. Βγήκα έξω για ένα καφέ παραλία, αλλά ο διάολος με έριξε πάνω της. Ήταν με ένα φιλικό ζευγάρι ( γνωριζόμαστε) και ένα άλλο τύπο. Αφού χαιρετηθήκαμε και τους είπα τα γεγονότα με πήραν με το ζόρι να πάμε για φαγητό. Πήγαμε στη περιοχή της μαρίνας εκεί ο άγνωστος σε μένα κύριος Γιώργος παρήγγειλε σχεδόν ότι υπήρχε στο κατάλογο.... Ο τύπος γύρω στα 55 μεγαλοαγρότης ( πατατάς ) με χρήμα και ολίγον επιδειξιομανής.
Κατά τη διάρκεια του τραπεζώματος είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα, ως χαρακτήρας φαινόταν εντάξει εξηγημένος και καλαμπουρτζής, αλλά ως επίπεδο και τρόπους υπολειπόταν.
Η κυρία Μαρία καθόταν δίπλα του και εγώ απέναντι της σε όλη τη διάρκεια με κοιτούσε προσεκτικά και έθετε θέματα προς συζήτηση ως και αθλητικά...
Τέλος πάντων λόγω της κούρασης μου και της συναισθηματικής φόρτισης αποχώρησα σχετικά νωρίς.
Πήγα σπίτι ξάπλωσα να ΄κοιμηθώ γιατί την επόμενη είχα ταξίδι.
Μετά από καμιά ώρα χτυπά το τηλέφωνο και ήταν η Μαρία, έλα πως σου φάνηκε ο Γιώργος; Άσε να κοιμηθούμε κοπέλα μου και τα λέμε αύριο και καληνύχτησα.
Την επόμενη το πρωί μόλις άνοιξα τα μάτια μου χτυπάει το τηλέφωνο καλημέρα έφυγες; όχι, να έρθω για καφέ; έλα αλλά γρήγορα γιατί πρέπει να φύγω, καλά.
Σε 0 χρόνο χτυπάει το κουδούνι, φρέσκια αρωματισμένη και εγώ αγουροξυπνημένος... βάζω καφέ καθόμαστε στη κουζίνα και αρχίζει, οι φίλοι μου μας γνώρισαν εμένα και το Γιώργο πριν 2 εβδομάδες πως τον βλέπεις; Τι να σου πώ καλός φαίνεται αλλά πως να στο πω είναι 1-2 επίπεδα κάτω από σένα. Τέλος πάντων κάναμε μια καλή ανάλυση του Γιώργου και η ίδια κατέληξε στο συμπέρασμα να του δώσει μια ευκαιρία, σημειωτέων ο άνθρωπος έχει πολλά πακέτα είναι κατά τη γνώμη μου καλός χαρακτήρας έξω καρδιά αλλά όχι στο επίπεδο της Μαρίας.
Πριν από δέκα μέρες περίπου με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι της πρότεινε να τη πάει 10 μέρες διακοπές όπου θέλει εκείνη.
Τι γνώμη έχεις να πάω; Φυσικά να πάς κορόιδο είσαι όρμα του. Που να πάμε; Λέω καμιά Κρήτη ή Σαντορίνη και η απάντηση μου: μα καλά με το χρήμα που έχει εδώ θα μείνεις; εγώ θα πήγαινα στα Bora Bora που το έχω και καημό... Μα είναι πολλά τα λεφτά δε θα θέλει ... Άμα σε θέλει τόσο πολύ να στο αποδείξει άλλωστε λεφτά έχει....
Μετά από αυτό κλείσαν οι τράπεζες!!!!  :2funny:
Η συνέχεια μόλις τη μάθω. ;)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom