Νέα

Καλοκαιρινές Διακοπές στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφιστε ποια θεωρειτε καλυτερανησια για διακοπες

• Κρήτη

Ψήφοι: 37 34,3%
  • Λέσβος

Ψήφοι: 4 3,7%
  • Ρόδος

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Χίος

Ψήφοι: 7 6,5%
  • Κεφαλλονιά

Ψήφοι: 8 7,4%
  • Κέρκυρα

Ψήφοι: 9 8,3%
  • Σάμος

Ψήφοι: 5 4,6%
  • Λήμνος

Ψήφοι: 3 2,8%
  • Νάξος

Ψήφοι: 12 11,1%
  • Ζάκυνθος

• Άνδρος

• Θάσος

Ψήφοι: 2 1,9%
  • Λευκάδα

Ψήφοι: 16 14,8%
  • Κάρπαθος

Ψήφοι: 1 0,9%
  • Κως

• Κύθηρα

• Ικαρία

• Σκύρος

• Πάρος

• Τήνος

• Σαμοθράκη

• Μήλος

Ψήφοι: 9 8,3%
  • Κέα

• Αμοργός

Ψήφοι: 6 5,6%
  • Κάλυμνος

• Ίος

• Κύθνος

• Αστυπάλαια

• Ιθάκη

• Σκόπελος

• Σαλαμίνα

• Μύκονος

Ψήφοι: 21 19,4%
  • Σύρος

• Αίγινα

• Σαντορίνη

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Σέριφος

• Σίφνος

• Αλόννησος

• Τήλος

• Σύμη

• Λέρος

• Ύδρα

• Σκιάθος

Ψήφοι: 18 16,7%
  • Αντίπαρος

• Πάτμος

• Φολέγανδρος

• Παξοί

• Σπέτσες

• Ελαφόνησος

Ψήφοι: 8 7,4%
  • Οινούσσες

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οχι αλλα ειδες που εισαι μονοπαντος.....το ειπαμε το ξαναειπαμε και μαλακια κανανε οσοι περνανε ασυδοτα αλλα εσυ γιατι δεν βλεπεις και αλλου ευθυνες???
αλλωστε ο καθε πολιτης στην ελλαδα ΑΥΤΗ την στιγμη το ξεπληρωσανε με αυτα που δανειστικαν παλι για να τα δωσουμε στης τραπεζες....

γιατί οι τράπεζες πέσανε έξω από τα δάνεια τους ή από το κούρεμα των ομολόγων ??

και ποιός θα έχανε αν πέφτανε έξω οι τράπεζες ?? οι πολίτες και κανένας άλλος...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
διναν δανεια? γιατι να μου τα δινουν, επρεπε να με προφυλαξουν. δεν δινουν δανεια? γιατι δεν δινουν, μας πνιγουν μας καταστρεφουν.
Το να βρούμε επιτελους ένα μέτρο, δεν παιζει σαν πιθανοτητα ρε τύπε?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
γιατί οι τράπεζες πέσανε έξω από τα δάνεια τους ή από το κούρεμα των ομολόγων ??

και ποιός θα έχανε αν πέφτανε έξω οι τράπεζες ?? οι πολίτες και κανένας άλλος...
ποσσα δισ δωσανε για της τραπεζες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
ποσσα δισ δωσανε για της τραπεζες?
Το θεμα δεν ειναι πόσα πηρανε. Καλα κανανε και τα πηρανε. Το θεμα ειναι να επιτελεσουν πλεον το ρολο για τον οποιο υπαρχουν.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.305
Πόντοι
1.686
διναν δανεια? γιατι να μου τα δινουν, επρεπε να με προφυλαξουν. δεν δινουν δανεια? γιατι δεν δινουν, μας πνιγουν μας καταστρεφουν.

ο πουτανοσπορος ελληνας που δεν φταιει ποτε ειτε ετσι ειτε γιουβετσι.

Οταν οι Κεντρικές Τράπεζες ασκούσαν έλεγχο ,δεν έδιναν

τέτοια θαλασσοδάνεια ( πααρά μόνο σε λίγους ημετέρους ) .

Από το 1993 και μετά οι Τράπεζες το γάμησαν .Παλιά έδιναν δάνειο
το 30 % της αξίας ενός ακινήτου .Μετά έδιναν το 100 % ! ( Μεγάλο λάθος ! )

Τώρα δίνουν το 0 %  !  :2funny: :2funny: :2funny:

Λόγω χρεωκοπίας .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.305
Πόντοι
1.686
ελα τωρα.... πριν το 2000 σε σταυρωνανε μεχρι να παρεις καρτα η δανειο....μετα σου την στελνανε σπιτι ετοιμη για χρηση....καποιοι τους αφησαν με καποιες εγγυησεις

Ετσι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το να βρούμε επιτελους ένα μέτρο, δεν παιζει σαν πιθανοτητα ρε τύπε?

δε ξερω, εγω απο τη μια διαβαζω τον χιραγιαμα και τους αλλους που λενε οτι δε θελουμε αφεντικα δεν ειμαστε ραγιαδες δε θελουμε ΔΝΤ και απο την αλλη λεμε μα γιατι μας εδιναν λεφτα επρεπε να μας κανουνε μπειμπι σιτινγκ αφου ειμαστε βλαμενα μωρα.
μπερδευομαι

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Το θεμα δεν ειναι πόσα πηρανε. Καλα κανανε και τα πηρανε. Το θεμα ειναι να επιτελεσουν πλεον το ρολο για τον οποιο υπαρχουν.
δεν διαφωνω.....θεωρω ομως οτι ηταν η μεγαλυτερη πυραμιδα εβερ...ακομα και απο το χρηματηστηριο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
σωστος...δεν εχει αδικο ο λοπεζ αλλα ειναι αλλη κουβεντα
Ακου ενα παραδειγμα. Υπαρχει μια τραπεζα (δεν θελω να πω ποια) η οποια εδινε δανεια αφειδώς, χωρις εξασφαλισεις. Με αποτελεσμα φυσικα να κυριαρχησει (ειδικα στον τομεα των επιχειρηματικων δανειων). Τωρα ομως που φαλίρισαν οι επιχειρησεις, βλεπει τον γκρεμο να πλησιαζει. Και τι κανει? ΔΕΝ καταγγελλει τα δανεια (θα φανούν αμεσως ζημια), αλλά ζητα με αιτησεις στα δικαστηρια, να τεθούν εξασφαλισεις (προσημειωσεις).
Και ρωτω.
Ρε πουτανας γεννημα, καποτε καμαρωνες οτι εχεις ενα σωρο δανεια, ΝΟΘΕΥΟΝΤΑΣ τον ανταγωνισμο και προσφεροντας δανεια ΧΩΡΙΣ εξασφαλισεις, που ζητουσαν οι αλλες τραπεζες.
Τωρα ζητας να λαβεις εξασφαλισεις? Με τι θρασος? Κλείσιμο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ελα τωρα.... πριν το 2000 σε σταυρωνανε μεχρι να παρεις καρτα η δανειο....μετα σου την στελνανε σπιτι ετοιμη για χρηση....καποιοι τους αφησαν με καποιες εγγυησεις

δηλαδή επειδή σε πρήζανε εσύ τους έκανες το χατήρι...

ξέρεις πόσες τέτοιες κάρτες πέταξα στα σκουπίδια ?? ούτε μπορώ να θυμηθώ.. και όταν με παίρνανε τηλέφωνο να μου θυμίσουν ότι μου στείλανε κάρτα και αν δεν την θέλω να την επιστρέψω τους σιχτίριζα ...

μια φορά μου είπανε ότι θα μου στείλουν λογαριασμό για το κόστος της κάρτας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μια βδομάδα ήμουν ο καλύτερος στο γραφείο... κανένας δεν άκουσε ούτε το παραμικρό ότι μαλακία και να κάνανε... είχα ξεσπάσει πάνω στον υπάλληλο της τράπεζας για δέκα μέρες...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν διαφωνω.....θεωρω ομως οτι ηταν η μεγαλυτερη πυραμιδα εβερ...ακομα και απο το χρηματηστηριο

και γιατι τα διαχωριζεις? ηταν αμεσα συνδεδεμενα με το χρηματιστηριο. το μεριδιο αγορας που κατειχαν με ενεργες καρτες κλπ.
παρακαλαγανε να εχεις καρτα ακομα και να μην τη χρησιμοποιεις αρκει να φαινεται ενεργη.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
και γιατι τα διαχωριζεις? ηταν αμεσα συνδεδεμενα με το χρηματιστηριο. το μεριδιο αγορας που κατειχαν με ενεργες καρτες κλπ.
παρακαλαγανε να εχεις καρτα ακομα και να μην τη χρησιμοποιεις αρκει να φαινεται ενεργη.
οκ σωστα.
απλα τα θεωρω 2 διαφορετικα "κολπα"...ενα και ενα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.305
Πόντοι
1.686

Μόνο αυτοί που φοβόντουσαν το 666 δεν είχαν κάρτα !  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δηλαδή επειδή σε πρήζανε εσύ τους έκανες το χατήρι...

ξέρεις πόσες τέτοιες κάρτες πέταξα στα σκουπίδια ?? ούτε μπορώ να θυμηθώ.. και όταν με παίρνανε τηλέφωνο να μου θυμίσουν ότι μου στείλανε κάρτα και αν δεν την θέλω να την επιστρέψω τους σιχτίριζα ...

μια φορά μου είπανε ότι θα μου στείλουν λογαριασμό για το κόστος της κάρτας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μια βδομάδα ήμουν ο καλύτερος στο γραφείο... κανένας δεν άκουσε ούτε το παραμικρό ότι μαλακία και να κάνανε... είχα ξεσπάσει πάνω στον υπάλληλο της τράπεζας για δέκα μέρες...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ιδια κατασταση και εγω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
δε ξερω, εγω απο τη μια διαβαζω τον χιραγιαμα και τους αλλους που λενε οτι δε θελουμε αφεντικα δεν ειμαστε ραγιαδες δε θελουμε ΔΝΤ και απο την αλλη λεμε μα γιατι μας εδιναν λεφτα επρεπε να μας κανουνε μπειμπι σιτινγκ αφου ειμαστε βλαμενα μωρα.
μπερδευομαι
E, καταλαβαινεις ευκολα, οτι και οι δυο το βλεπουν μονοπλευρα και απλοϊκά.
Το θεμα φυσικα δεν ειναι τοσο απλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom