alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Με 24% επιτοκιο?θα μας ξαναπουλησουν τυπε μην ανησυχεις
Τωρα καμια λυπηση σε "καημενους που δεν ηξεραν".
Με 24% επιτοκιο?θα μας ξαναπουλησουν τυπε μην ανησυχεις
ε τι??? ειναι καλο "προιον"
Το να βρούμε επιτελους ένα μέτρο, δεν παιζει σαν πιθανοτητα ρε τύπε?
οχι ρε....τωρα που ξερουμε θα τους κανουμε κονξες.....με πανω απο 20% δεν παιρνουμεΜε 24% επιτοκιο?
Τωρα καμια λυπηση σε "καημενους που δεν ηξεραν".
Ακου ενα παραδειγμα. Υπαρχει μια τραπεζα (δεν θελω να πω ποια) η οποια εδινε δανεια αφειδώς, χωρις εξασφαλισεις. Με αποτελεσμα φυσικα να κυριαρχησει (ειδικα στον τομεα των επιχειρηματικων δανειων). Τωρα ομως που φαλίρισαν οι επιχειρησεις, βλεπει τον γκρεμο να πλησιαζει. Και τι κανει? ΔΕΝ καταγγελλει τα δανεια (θα φανούν αμεσως ζημια), αλλά ζητα με αιτησεις στα δικαστηρια, να τεθούν εξασφαλισεις (προσημειωσεις).
Και ρωτω.
Ρε πουτανας γεννημα, καποτε καμαρωνες οτι εχεις ενα σωρο δανεια, ΝΟΘΕΥΟΝΤΑΣ τον ανταγωνισμο και προσφεροντας δανεια ΧΩΡΙΣ εξασφαλισεις, που ζητουσαν οι αλλες τραπεζες.
Τωρα ζητας να λαβεις εξασφαλισεις? Με τι θρασος? Κλείσιμο.
και στο προηγούμενο ποστ σου λες "καλά κάνανε και πήρανε τόσα δις βοήθεια;"
δηλαδή τι ακριβώς έλεγχος θα έπρεπε να υπάρχει ??? μέχρι το 1996 καταναλωτικά δάνεια δεν δινόταν και τα στεγαστικά δινόταν με το σταγονόμετρο...
τι ακριβώς έλεγχος να υπάρξει ??? κοινωνικών φρονημάτων ?? οι τράπεζες είχαν ρευστό και έπρεπε να το πουλήσουν...
ποιο νησι ρε μαγκα???? δεν βλεπεις απαγορευεται να παμε....ΧΡΩΣΤΑΜΕΑμα θελετε, μολις τελειωσετε την συζητηση για τις τραπεζες, συζηταμε και για κανενα νησακι,ετσι για να ειμαστε μεσα στο θεμα οχι τιποτε αλλο.
Δεν ξερω για εσας, εγω παντως δεν εχω αναγκη, ο πατερας μου ειναι δεξιοςποιο νησι ρε μαγκα???? δεν βλεπεις απαγορευεται να παμε....ΧΡΩΣΤΑΜΕ
Δεν ξερω για εσας, εγω παντως δεν εχω αναγκη, ο πατερας μου ειναι δεξιος
Όταν μια τράπεζα δίνει την 15η κάρτα με 25% επιτόκιο σε φορτωμένο δανειολήπτη με δανεισμό πενταπλάσιο του ετήσιου εισοδήματός του (χωρίς τα στεγαστικά μέσα) δεν πρέπει να γίνει έλεγχος;
Δεν ξερω για εσας, εγω παντως δεν εχω αναγκη, ο πατερας μου ειναι δεξιος
και που να το ξέρει? ο έλεγχος των δανείων που είχες καταργήθηκε ως ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο...
Τελευταίο ποστ, για να μην ξεφύγουμε απ το θέμα όπως λέει κι ο τύπος πιο πάνω:
το μεγαλύτερο έγκλημα με τις Τράπεζες δεν είναι ο δανεισμός αυτός καθέαυτός, όσο το γεγονός ότι τα έξοδα των δανειοληπτών σε πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά, ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ!!!!!!!!
Υπάρχουν πολλοί με 5-6.000 ή και πολύ περισσότερα σε τόκους, που δεν θεωρούνται έξοδα του νοικοκυριού!!!
Αυτό σε συνδυασμό με το ότι οι φορτωμένοι δανειολήπτες πληρώνουν συνήθως μεγαλύτερα επιτόκια απ το μέσο όρο, τα οποία είναι πολύ μεγαλύτερα του ευρωπαικού μέσου όρου,
οδήγησε χιλιάδες νοικοκυριά στον οικονομικό τάφο
Υπάρχουν και άλλα εξίσου σημαντικά, αλλά θα ξεφύγουμε του θέματος
Τελευταίο ποστ, για να μην ξεφύγουμε απ το θέμα όπως λέει κι ο τύπος πιο πάνω:
το μεγαλύτερο έγκλημα με τις Τράπεζες δεν είναι ο δανεισμός αυτός καθέαυτός, όσο το γεγονός ότι τα έξοδα των δανειοληπτών σε πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά, ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ!!!!!!!!
Υπάρχουν πολλοί με 5-6.000 ή και πολύ περισσότερα σε τόκους, που δεν θεωρούνται έξοδα του νοικοκυριού!!!
Αυτό σε συνδυασμό με το ότι οι φορτωμένοι δανειολήπτες πληρώνουν συνήθως μεγαλύτερα επιτόκια απ το μέσο όρο, τα οποία είναι πολύ μεγαλύτερα του ευρωπαικού μέσου όρου,
οδήγησε χιλιάδες νοικοκυριά στον οικονομικό τάφο
Υπάρχουν και άλλα εξίσου σημαντικά, αλλά θα ξεφύγουμε του θέματος
σωστος....αυτο ειναι αγκαθιπραγματικα στα αρχιδια μου για τα καταναλωτικα δανεια
το θεμα ειναι να μη χασουνε πρωτη κατοικια αυτοι π την εχουνε αναγκη
αστο.....πηγαινε σκωτια καλυτερακαι με ποιό σκεπτικό να ληφθούν υπόψιν ??
και που να το ξέρει? ο έλεγχος των δανείων που είχες καταργήθηκε ως ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο...