Νέα

Καλό Στριπτηζάδικο & Μασαζάδικo, για να πάω με την γυναίκα μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα steve_1970
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

steve_1970

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πρωτα απο ολα,να ειστε καλα και να περνατε ολοι και ολες καλα. Εχω παρακολουθησει αρκετα θεματα και απο σημερα εγινα μελος.
Οι ρωτησεις μου ειναι: 1) Στριπτηζαδικο που θα παω μαζι με την γυναικα μου (εννοειται πολυ καλο) 2) Μασαζαδικο, για τον ιδιο λογο.
Παρακαλω, περιμενω σοβαρες απαντησεις.
Να ειστε καλα

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Για μασαζ δεν γνωριζω υπαρχουν αλλοι πιο ειδικοι σε αυτα
για στριπτιζ το πιο κυριλε,για να μην τρομαξει η γυναικα σου,ειναι το EROTICA στην Αχαρνων

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Για μασατζιδικο δεν παιζει να πας με τη γυναικα σου...τουλαχιστον μιλωντας για τα μασατζιδικα που σχολιαζονται κατα κορον σε αυτο το σαιτ ;)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Για μασατζίδικο θα έχεις καλύτερα εμπειρία αν πας σε κάποιο που αναγράφεται στη στήλη "Μασατζίδικα που γαμάς" και πας απο εκεί να κλείσεις ένα ραντεβού με κάποια κοπέλα. Φαντάσου όμως πως θα υπάρχει ένα κρεβάτι για 3 άτομα, πρακτικά δεν θα βολευτείτε.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

greedyboy

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πρωτα απο ολα,να ειστε καλα και να περνατε ολοι και ολες καλα. Εχω παρακολουθησει αρκετα θεματα και απο σημερα εγινα μελος.
Οι ρωτησεις μου ειναι: 1) Στριπτηζαδικο που θα παω μαζι με την γυναικα μου (εννοειται πολυ καλο) 2) Μασαζαδικο, για τον ιδιο λογο.
Παρακαλω, περιμενω σοβαρες απαντησεις.
Να ειστε καλα

Φίλε για μασάζ ο φιλος Jules_Jordan τα είπε όλα "Φαντάσου όμως πως θα υπάρχει ένα κρεβάτι για 3 άτομα, πρακτικά δεν θα βολευτείτε"... Αν θέλεις τέτοια φάση, κανόνισέ τη αλλιώς  ;)
Ως προς στριπ, το εροτικα ειναι κυριλέ αλλά κλασικό "παλιάς κοπής" στριπ και όντως λεει, όπως είπε και ο φιλος PIATSAS. Όμως στο babygold  στην παντειο και στο σταρ στη μεταμόρφωση (μετά το πρακτικερ) θα απολαύσετε και σόου... σα να πηγαίνετε θέατρο ένα πραγμα, αλλά στο πιο πικάντικο! Αξίζει τον κόπο να τα δεις  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom