You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα band
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 861
- Εμφανίσεις 150K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
συναθλητες μου χρονια πολλα.
δυστυχως, ενω η θεσ-νικη ειναι μια πανεμορφη πολη με πανεμορφα κοριτσια, η αγορα του αγοραιου ερωτα ειναι σε πολυ χαμηλο επιπεδο.
επικρατουν τραβελια, ενω τα λιγα πραγματικα θυληκα ειναι φωτια στις τιμες σε σχεση με την αθηνα οπου πληθωρα υπαρχει απο υπηρεσιες, τιμες και εικονα πορνιδιων.
θεσ-νικη ανεβαινω τακτικοτατα λογω εργασιας και λιγες φορες εχω πετυχει αξιοπιτσιλιστα πορνιδια, ενω σε νορμαλ μπαρ (οχι κονσομασιον) τα χανεις απο την εικονα που συναντας ως προς τον γυναικειο πληθυσμο.
εν μερη πρεπει να εισαι τυχερος για κατι καλο.
παιδες χρονια πολλα και να εχουμε ολοι μας ενα καλυτερο 2008.
τα λεμε.............!
δυστυχως, ενω η θεσ-νικη ειναι μια πανεμορφη πολη με πανεμορφα κοριτσια, η αγορα του αγοραιου ερωτα ειναι σε πολυ χαμηλο επιπεδο.
επικρατουν τραβελια, ενω τα λιγα πραγματικα θυληκα ειναι φωτια στις τιμες σε σχεση με την αθηνα οπου πληθωρα υπαρχει απο υπηρεσιες, τιμες και εικονα πορνιδιων.
θεσ-νικη ανεβαινω τακτικοτατα λογω εργασιας και λιγες φορες εχω πετυχει αξιοπιτσιλιστα πορνιδια, ενω σε νορμαλ μπαρ (οχι κονσομασιον) τα χανεις απο την εικονα που συναντας ως προς τον γυναικειο πληθυσμο.
εν μερη πρεπει να εισαι τυχερος για κατι καλο.
παιδες χρονια πολλα και να εχουμε ολοι μας ενα καλυτερο 2008.
τα λεμε.............!
Επισκέπτης
Οσο περνάν τα χρόνια η κατάσταση γίνεται χειρότερη ελπίζω το 2008 να στρώσουν τα πράγματα!
Επισκέπτης
Oταν σπούδαζα δούλευα πακέτο και της πήγαινα παραγγελίες! Τραβέλι είναι και άσχημο τραβέλι! Ποιος θα πηδήξει ποιόν δεν ξέρω!προσεξε ομως μη σε πηδηξει αυτη που βρηκες στη Β. Ολγας φιλε...
εκτος απο χοντρη εχει και "δωρακι" κρυμμενο
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 105
- Like
- 13.218
- Πόντοι
- 25.165
ασχημη εμπειρια η βασ.ολγας :
πηγα ειδα και εφυγα με τα 1000. μαρεσει π λεει βασ ολγας και μετα σου λεει στο στενακι πιο πανω και ιστοριες. Παιδες ασχετο αλλα οποιος μπορει σε ΠΜ να μ στειλει πληροφοριες για κατι, οτιδηποτε αρκει να ειναι καλο και οχι τραβελια χοντρες κτλ.δν με νοιαζουν τα λεφτα. πλζ πμ μεε!! ειναι κριμα να ξοδευο χρονο για να πηγαινω να συνανταο πραματα σαν αυτο της βασ. ολγας...!!
πηγα ειδα και εφυγα με τα 1000. μαρεσει π λεει βασ ολγας και μετα σου λεει στο στενακι πιο πανω και ιστοριες. Παιδες ασχετο αλλα οποιος μπορει σε ΠΜ να μ στειλει πληροφοριες για κατι, οτιδηποτε αρκει να ειναι καλο και οχι τραβελια χοντρες κτλ.δν με νοιαζουν τα λεφτα. πλζ πμ μεε!! ειναι κριμα να ξοδευο χρονο για να πηγαινω να συνανταο πραματα σαν αυτο της βασ. ολγας...!!
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
το ειπα εγω!ασχημη εμπειρια η βασ.ολγας :
αληθεια ο chef35 δεν ακουστηκε? λετε να τον εφαγε η χοντρη???
φιλε chef35 δωσε σημεια ζωης. ανησυχουμε
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 105
- Like
- 13.218
- Πόντοι
- 25.165
παρεπιμπτοντως για την ανθη τι εχει να πει καποιος° ειναι μια που ακουστηκε εδω μεσα γυρω στα 35+ με πλουσιο στηθος και 1.60 καπου στην μοναστηριου. οποιος ειχε καποια εμπειρια μαζι της ας προλαβει να μου στειλει ενα ΠΜ μιας και παιζει να παω σημερα να την δω και εγω απλα πρωτα θελω και μια 2ι γνωμη!
Kounelis Ioannis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι θα γίνει ρε παιδί μου στο Βαρδάρη? Καμιά ανανέωση τέλος πάντων? Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τις καλές τις πακετάρουν κατευθείαν Αθήνα ! Βέβαια εμάς μας αφήσαν την εμπειρία δε λέω…
Kounelis Ioannis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πήρα τηλέφωνο και όταν τη ρώτησα τι γίνεται αν δεν μου αρέσεις μου είπε : Δίνεις 50 ευρώπουλα και φεύγω!
εδο ειμε δεν πιγα μετοσα που γραφοντε ασε καλιτερα εχι να προτινι κανισ κατι καλο τηαμε αυριο πρωι κε αν πεζι κατι απο 40+ο
Ντανιελα,περιοχη Μαρτιου σταθερο τηλεφωνο σε αγγελιοφορο που ξεκινα απο 9
εγώ πάντως πήρα μία από το δεύτερο γνωστό γραφείο της Μαρίνας,πήρα τη Στέλλα καλό σώμα αλλά πολύ μέτρια φάτσα και μαλλιά της δεκαετίας του 70 σαν τη γιαγιά μου...τι να πεις,αν εξαιρέσεις τη Σιμόνα που είναι φοβερή αλλά τη βαρεθήκαμε,οι άλλες είναι για τα πανηγύρια...όχι απλά μάπα εμφάνιση αλλά και από πρόγραμμα τίποτα,πεταμένα λεφτά....
[[/quote]
το γραφειο στο οποιο αναφερεσαι ειναι αυτο στο οποιο δουλευε (η δουλευει) μια Ρενατα και μια Ριτα.Ρωτω γιατι εχω κανενα χρονο να παρω τηλ.και δεν ξερω αν δουλευει ακομη.Οι τιμες του ειναι ακομη στα 100 η ωρα?εγώ πάντως πήρα μία από το δεύτερο γνωστό γραφείο της Μαρίνας,πήρα τη Στέλλα καλό σώμα αλλά πολύ μέτρια φάτσα και μαλλιά της δεκαετίας του 70 σαν τη γιαγιά μου...τι να πεις,αν εξαιρέσεις τη Σιμόνα που είναι φοβερή αλλά τη βαρεθήκαμε,οι άλλες είναι για τα πανηγύρια...όχι απλά μάπα εμφάνιση αλλά και από πρόγραμμα τίποτα,πεταμένα λεφτά....
...και νομιζα οτι ειχα καλες "ακρες" αλλα τελικα ...ναι φίλε αυτό είναι....αλλά είναι γεμάτο μπάζα,δεν αξίζει....μόνη εξαίρεση η Σιμόνα,πολύ καλή και πάντα φυσικά πιασμένη...οι άλλες είναι άστα να πάνε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K