You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα band
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 861
- Εμφανίσεις 150K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
πεζι και σπητοια και οτη θαις
Ρε αδέλφια...
Ξερεις κανένα μπουρδέλο να δίνει και κώλο...
Θελω να γαμήσω κώλο
ρώτα στο θρεντ "μπουρδελοκατάσταση θεσσαλονίκης" που είναι πιο σχετικό με την απορία σου. Εγώ δεν σου απαντάω επειδή δεν έχω ιδέα τι παίζει στα μπουρδέλα, αλλά επειδή γενικά δεν ξέρω κανένα μέρος με γκόμενες που δίνουν κώλο
σε άλλο θέμα γράφεις ότι έχεις εμπειρίες μόνο από cg θέλεις βοήθεια για μασατζίδικο, εδώ για cg sos;Παιδιά, και γω ενδιαφέρομαι για κανένα καλό τηλ. από cg θεσσαλονικη.SOS!!!!
μας δουλέυεις ρε νάσο;
γράφε μόνο ελληνικάDen exo kamia oreksi gia doulema... Exw empaireis apo CG kai tilefona mexri 3 prin... Texnologia ekane to 8auma tis kai Tora ksana apo thn arxh psaxno ta thlefona mou... Oso gia Masatzidiko den exo paei kamia fora giati boleuomouna me CG...
Den exo kamia oreksi gia doulema... Exw empaireis apo CG kai tilefona mexri 3 prin... Texnologia ekane to 8auma tis kai Tora ksana apo thn arxh psaxno ta thlefona mou... Oso gia Masatzidiko den exo paei kamia fora giati boleuomouna me CG...
Όπου αποδεικνύεται η διαχρονική αξία του backup!
γνοριζι καπιος να μου δοσι τιλ απο σαλονικι για ραντεβου οχι ομοσ με 100 εβρο μεχρι πενιντα αν ιπαρχι
Φιλε, είσαι υπεραισιόδοξος! - 50 σελιδες συζήτηση υπάρχει για το θέμα παραπάνω! Μάλλον δεν πολυμπηκες στον κόπο να την διαβάσεις...
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
προσεξε ομως μη σε πηδηξει αυτη που βρηκες στη Β. Ολγας φιλε...Παιδες επσακσα κε κατι βρικα Β.ΟΛΓΑΣ 40Ε ΜΙΑ ΩΡΑ θα δοκιμασο και τηα ενιμεροσο
εκτος απο χοντρη εχει και "δωρακι" κρυμμενο
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Παιδιά, χρόνια πολλά! και γω ψάχνω για cg. αν έχετε τίποτε υπόψην, ειδοποιήστε