Νέα

Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 861
  • Εμφανίσεις 149K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Μηνύματα
718
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
δοκιμασα 10τουλαχιστον τηλ απο αγγελιοχωρο και ειναι ΟΛΑ  κλειστα.ειναι δυνατον;

δυστυχώς είναι. Πιο εύκολα θα βρούμε καλό call girl περπατώντας στον δρόμο παρά ψάχνοντας σε αγγελίες μου φαίνεται...
 

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Μηνύματα
167
Like
25
Πόντοι
1
Δεν μπορω να καταλαβω εφοσον η πορνεια είναι νομιμη στην χωρα μας γιατι αυτη η μυστικοπαθεια..?
Η μαλλον να το θεσουμε καλυτερα ...Ποιο είδος πορνειας είναι νομιμο και ποιο παραναμο?Ριξτε τα φωτα σας...
 

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Η πορνεία είναι νόμιμη στη χώρα μας εφόσον το άτομο που την ασκεί έχει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και άδεια λειτουργίας για το χώρο.Αυτό σημαίνει ότι ασκεί το επάγγελμα στο συγκεκριμένο χώρο και όχι κάπου αλλού ("σπίτι σου,σπίτι μου ή και κάπου αλλού...").Η άδεια εξασκήσεως βγαίνει εύκολα αν η κοπέλα έχει άδεια διαμονής και (ανεξάρτητης) εργασίας (ναι,πολλοί αλλοδαποί έχουν εξαρτημένης και μόνο ως υπάλληλοι μπορούν να δουλέψουν) , έχει καθαρό ποινικό μητρώο (δεν έχει καταδικαστικές αποφάσεις για εμπόριο και χρήση ναρκωτικών,απάτες κλπ) και δεν έχει κάποια μεταδιδόμενη νόσο (αφροδίσια ή μη). Πρακτικά δηλαδή η άδεια εξασκήσεως βγαίνει εύκολα , απλά παίρνει κάποιο χρόνο (προφανώς με λάδωμα επισπεύδεται η διαδικασία). Δυστυχώς η άδεια λειτουργίας είναι τελείως διαφορετική υπόθεση.Εμπίπτει στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (όπως οι καφετέριες , τα πρατήρια άρτου , τα παντοπωλεία , οι ψησταριές , τα κομμωτήρια , τα νοσοκομεία και χίλια δυο άλλα μαγαζιά). Εκεί θέλει ένα κάρο δικαιολογητικά και εμπλέκονται καμιά δεκαριά υπηρεσίες (δήμος,πολεοδομία,πυροσβεστική,διεύθυνση υγιεινής και ότι άλλο βάλλει ο νους σας).Θέλει βεβαιώσεις,πιστοποιητικά,μελέτες (απο πολιτικό μηχανικό,από μηχανολόγο για πυροπροστασία κλπ).Αν κάποιος έχει βγάλει άδεια ως επαγελματίας (πχ έχει παντοπωλείο ας πούμε ή minimarket) ξέρει για τι πράγμα μιλάω.Για τέτοια μαγαζιά πέρνει τόσους μήνες που πέφτουν βροχή οι μυνήσεις.Ενδεικτικά να πω ότι ξέρω άτομα που όταν πήγαν στα δικαστήρια είχαν καμιά δεκαριά γραψίμματα από την αστυνομία (το δικαστήριο γίνεται μετά από ένα-δύο χρόνια) αλλά αθωώθηκαν γιατί είχαν την άδεια λειτουργίας την οποία απέκτησαν μετά κόπων και βασάνων μετά από έξι μήνες.Τόσα πολλά ήταν τα παράπονα των πολιτών ώστε εδώ και ένα χρόνο βγήκε νόμος και οι δήμοι χωρηγούν προέγκριση που ισχύει για έξι μήνες ώστε να μη γράφει η αστυνομία και να προλάβει ο καημένος ο ιδιοκτήτης να βγάλει την άδεια λειτουργίας.
Στο θέμα μας τώρα γιατί ξέφυγα λίγο , στα πορνεία τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί εκεί υπάρχει χρήμα.Οχι ότι και οι άλλοι δε λαδώνουν για να πάρουν την άδεια , αλλά η διεύθυνση υγιεινής (και όχο μόνο αυτή) μπορεί να τσιμπήσει καλά ποσά (μα τόσα λεφτά θα βγάλει ο νταβατζής , να μη δώσει και κάτι;).Να το πλακάκι στην τουαλέτα είναι 1,75 ενώ πρέπει να είναι 1,80 (λες και θα χρησιμοποιηθεί ποτέ η τουαλέτα,τέλος πάντων) , να εδώ θέλει μια ακόμα βρύση , να δεν έχει ζεστό νερό , να τα τετραγωνικά δε συμφωνούν με το σχέδιο του μηχανικού (ναι ειναι 14 ενώ πρέπει να είναι 15) , τι δεν υπάρχει ξεχωριστός χώρος για να γδίνεται το κορίτσι; Μα βάση της διάταξης τάδε κάθετος τάδε κλπ έτσι πρέπει κοκ.Κοίτα θα ξαναπεράσουμε σε κανένα μήνα από την ημερομηνία της καινούργιας αίτησης που θα κάνεις (χρειάζεται να ξαναπληρώθει παράβολο στην τράπεζα υπερ της Δ/νσης Υγιεινής για επενεξέταση).-Οχι ρε παιδιά που πάτε, τέταρτος μήνας έχει μπει από τότε που ξεκίνησα τα χαρτιά... - Ε και τι να κάνουμε εμείς ο νόμος είναι νόμος. - Καλά,δεν υπάρχει κάποιος τρόπος,σταθείται να το κουβεντιάσουμε. Πιστεύω το πιάσατε το νόημα. Πληρώνουν παρακαλώντας κι όλας.
Συμπέρασμα: Ολά τα CT και CG λειτουργούν παράνομα γιατί δε λειτουργούν σε χώρο όπου υπάρχει άδεια λειτουργίας (ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι είναι πόρνες κατ' επάγγελμα και πήραν άδεια εξασκήσεως από το κράτος).Επίσης η αγγελίες. Βέβαια εκεί υποτίθεται ότι η άλλη επιθυμεί γνωριμία ή και σεξ αλλά ΧΩΡΙΣ χρήματα. Κι εκεί βέβαια είναι εύκολο να τις πιάσουν όπως και τα CG διότι πάει ο άλλος σαν πελάτης , έχει και ένα μικρόφωνο επάνω του , πόσα θες ; τόσα , ωραία πάρε και βραχιολάκι γαι δώρο (ένα σε κάθε χέρι).
Α και κάτι τελευταίο , η πόρνη δε μπορεί να είναι υπάλληλος.Αν είναι , ο εργοδότης ονομάζεται από το νόμο προαγωγός και έχει ελάχιστη ποινή 20ετία (χωρίς αναστολή απ'ότι ξέρω).Μπορεί βέβαια η πόρνη να έχει υπαλλήλους (τσατσά π.χ.).
Συμπέρασμα: και τα μπουρδέλα είναι παράνομα.Ναι,καλά διαβάσατε.Μα γιατί,θα αναρωτηθείτε.Αν έχει η κοπέλα άδεια εξασκήσως και ο χώρος άδεια λειτουργίας; Ναι οκ αλλά θυμηθείται ότι σχεδόν σε όλα τα σπίτια υπάρχουν βάρδιες , δηλαδή άλλη το πρωί,άλλη το απόγευμα.Μα,θα μου πείτε , όλες οι κοπέλες έχουν άδεια εξασκήσεως και η άδεια λειτουργίας υπάρχει.Ναι οκ αλλά θυμηθείται και κάτι άλλο: η πόρνη ΔΕΝ μπορεί να είναι υπάλληλος.Δηλαδή ο χώρος ανήκει σε μία και μόνο επιχείρηση (εταιρείες κλπ απαγορεύονται, διότι τότε η πόρνη γίνεται υπάλληλος).Αν δείτε απόδειξη από ταμειακή (ένας συναγωνιστής έχει δείξει νομίζω στο φόρουμ) λέει Παρθένα Τακανοολαβα πχ.Αυτή και μόνον αυτή μπορεί να είναι μέσα στο μαγαζί και κανένας άλλος ως πόρνη (η τσατσά επιτρέπεται να είναι γιατί είναι υπάλληλος).Αν υπάρχει άλλη μέσα μπορούν να την μαζέψουν μαζί με τον εργοδότη (ναι, τη "νόμιμη" πόρνη) και κλείνει το μαγαζί.Αν θυμάστε πέρυσι εδώ στη Θεσσαλονίκη με δυο σαρώματα είχαν κλείσει τα μπουρδέλα στο Βαρδάρη (δύσκολοι καιροί,προσπαθώ να μη θυμάμαι τον καιρό εκείνο).
Και για τους δύσπιστους που θα πούνε οκ ας πούμε ότι μόνο μία είναι μέσα έχει άδεια εξασκήσεως ο χώρος και λειτουργίας η κοπέλα , χτυπαέι στην ταμειακή , στην τσατσά κολλάει ένσημα ΙΚΑ τι μπορούν να την κάνουν;
Αν δε λαδώνει; Ας φτιάξουμε ένα φανταστικό (;) διάλογο.
-Γεια σας , μπορώ να δω τις άδειές σας;
-Παρακαλώ , ορίστε !
-Οκ.
- Θέλετε και το βιβλιάριο υγείας μου;Χτες το σφράγισα.
-Οχι , μην αγχώνεστε , έναν τυπικό έλεγχο κάνουμε.
(Ο άλλος ένστολος) - Αυτή είναι η τσάντα σας ;
-Ναι , μάλιστα.
-Μπορώ να ρίξω μια ματιά;
-Βεβαίως.
-Μα τι είναι αυτό το φακελάκι;
(Ο πρώτος αστυνομικός) -Σαν "άσπρη" μου φαίνεται.
(Εκπληκτη η κοπέλα) - Μα τι λέτε , εγώ ναρκωτικά δεν έχω.Και να είχα χαζή θα ήμουν να τα είχα εδώ πέρα;
- Καλά , κι αυτό εδώ τι είναι; Τέλος πάντων , ντυθείται να πάμε στο τμήμα.
-Μα...
-Κοιτάχτε , κανονικά αυτό είναι αυτόφωρο αλλά δε θέλω να σας περάσω χειροπέδες.Απλώς ντυθείται και ελάτε στο τμήμα για κατάθεση.
Ελπίζω να μην αναρωτηθούν κάποιοι που βρήκαν τα ναρκωτικά τα όργανα της τάξης (αν υπάρχουν απορίες μπορώ να γράψω μια άλλη φανταστική ιστορία :) ).

Ελπίζω να κατατόπισα ορισμένους για το αν είναι η πορνεία παράνομη στην Ελλάδα.Φυσικά και δεν είναι παράνομη , την επιτρέπει ο νόμος  :cheesy: Αφού η Ελλάδα είναι ελεύθυερη χώρα.Αρκεί να τηρούνται κάποιοι κανόνες (υγιεινής κλπ) για την ασφάλεια των πολιτών. Βλεπέτε , η πρόνοια και η ασφάλεια του πολίτη μαζί με τη διασφάλιση των βασικών δικαιωμάτων του πολίτη (ικανοποίηση των αναγκών του , εργασιακά δικαιώματα κλπ) διασφαλίζονται από το κράτος.
 

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Μηνύματα
167
Like
25
Πόντοι
1
Ρε συ κολλητε....τι να πω....ενα απέραντο RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατατοπιστικοταταος!!!! congratulations
 

Sinnay

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Μηνύματα
55
Like
20
Πόντοι
0
Akis ...έγραψες!!!! Μακάρι να ήταν και όλα τα review τόσο κατατοπιστικά...
 

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Μηνύματα
167
Like
25
Πόντοι
1
Ακις κανε και καμια νομιμη-παρανομη προταση in private.....
 

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Σιγά βρε παιδιά τι respect  :2funny: Οι περισσότεροι τα γνωρίζουν νομίζω , απλά βαριούνται να γράψουν (ή προτιμάνε να επενδύσουν το χρόνο τους αλλού)  :cheesy:. Από προτάσεις δεν έχω , μια καλή πρόταση γαι σεξ είναι η μετακόμιση σε άλλη πόλη :- Διαβάστε τα posts του Woo. Μόνο λίγα μπουρδέλα ή κανένα CT αν έρθει Θεσσαλονίκη. Για CG ξεχάστε το. Πονάω όταν διαβάζω αυτό το thread , μου θυμίζει τα χάλια της Θεσσαλονίκης...
 

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Μηνύματα
718
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Το review ήταν όντως πολύ καλό. Έστω, μπορεί να ξέραμε πάνω-κάτω τι παίζει και νομικά με το χάλι της πόλης μας αλλά σίγουρα όχι τόσο αναλυτικά και με τα αντιπροσωπευτικά παραδείγματα! Κατατοπιστικό αλλά απαισιόδοξο γιατί επιβεβαιώνει ότι δεν είναι καλές οι προοπτικές να αλλάξει το χάλι.
Τελικά τι να κάνουμε, συνάδελφοι; Να ιδρύσουμε το κόμα των πουτανιάρηδων ή απλά να μετακομίσουμε μαζικά στο εξωτερικό;
 

KaiserSoze

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Μηνύματα
85
Like
0
Πόντοι
0
Να ανοίξουμε εμείς μπουρδέλο. Θα λαδώνουμε τα κατάλληλα άτομα, θα πηδάμε τσάμπα και στο τέλος θα βάζουμε και κανένα φράγκο στην άκρη!!!!
 
OP
OP
B

band

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Μηνύματα
76
Like
2
Πόντοι
0
...απο οτι βλέπω αν και η συμετοχη είναι καλή η κατασταση στην πολη μας παει απο το κακο στο χειρότερο!!Αυτος είναι και ο βασικός λόγος που απλα παρακολουθω και δεν στελνω μηνυματα...Δυστυχως για να φτάσουμε την προσφορά επιλογων της Αθηνας θα περάσουν πολλά ακομη χρόνια ξεραηλας!!!...::
 

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Μηνύματα
119
Like
0
Πόντοι
1
Είχα κλείσει κοπέλα από το τηλ. το Αγγελιοφόρου 698..869, όταν φτάνει η ώρα να έρθουν οι κοπέλες μου λέει η τύπισα να κατέβω κάτω, στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου ΑΝΕΣΙΣ και να τις παραλάβω, περιμένω , τίποτα, μετά την πέρνω ξανά και μου λέει φίλε είσαι μπάτσος δεν ερχόμαστε...
Μετά πέρνω τηλ. στο 694..216, πάλι από Αγγελιοφόρο, μου λέει ΟΚ δίνω αριθμό δωματίου, περνάνε 2 ώρες τίποτα πέρνω τηλ. δεν απάντάει ψυχή, έδωσα 30 ευρώ στο ΑΝΕΣΙΣ χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Θα ήθελα πολύ να τους σπάσω τα μούτρα, γαμώ τα δήθεν γραφεία τους...
Ο δε μαλάκας ρεσεψιονίστ στο ΑΝΕΣΙΣ μου είπε το αμίμητο δήθεν ότι έπρεπε να δώσω ταυτότητα και όνομα κοπέλας που θα έρθει ... Ρε ουστ από δω...
Αν δεν γίνετε επαγγελματίες δεν θα δείτε χαίρι ποτέ, μια ζωή κάτι απατεώνες θα σας εκμεταλλεύονται ...
 

Sinnay

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Μηνύματα
55
Like
20
Πόντοι
0
Σκέφτηκες την πιθανότητα τα γραφεία να μιλάνε με τη ρεσεπσιόν για να ψυχολογήσουν τον καθένα και αναλόγως να πράτουν; Σου το είπε ξεκάθαρα άλλωστε...αν έδινες ταυτότητα...άρα αυτός σου έκανε τη ζημιά...
 

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Μηνύματα
718
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Σκέφτηκες την πιθανότητα τα γραφεία να μιλάνε με τη ρεσεπσιόν για να ψυχολογήσουν τον καθένα και αναλόγως να πράτουν; Σου το είπε ξεκάθαρα άλλωστε...αν έδινες ταυτότητα...άρα αυτός σου έκανε τη ζημιά...

Δεν νομίζω να φταίει μόνο αυτό που την πάτησε ο συναγωνιστής... Το σκηνικό μου ακούγεται τυπικό, το έχω ακούσει πολλές φορές, και μου έχει τύχει και κάτι ανάλογο στο παρελθόν.
 

LOSTRE(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Μηνύματα
49
Like
0
Πόντοι
0
Κοιτάξτε...Κανονικά όταν κάποιος καταλύει σε ξενοδοχείοπρέπει να δίνει την ταυτότητά του για να γράφει η ρεσεψιον τα στοιχεία του...¨Ετσι προβλέπεται...
Αλλά στα γνωστά γαμιστράδικα λες ένα όνομα,που μπορεί να είναι και ψεύτικο και παίρνεις δωμάτιο...
Δεν νομίω ότι έφταιγε το ότι ο φίλος δεν έδωσε ταυτότητα...Απλά οι γκόμενες δεν είναι και τόσο επαγγελματίες και τον έστησαν,όπως συμβάνει...
 

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Μηνύματα
718
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ακριβώς. Εμένα ακόμα και παλιά, πριν κάποια χρόνια που η κατάσταση με τις αγγελίες ήταν πολύ καλύτερη, μέχρι να βρω κάποια γκόμενα με έστηναν αρκετά συχνά...
 

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Μηνύματα
2.016
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εκανα αρκετες βολτες μηπως πετυχω αυτη  τη στελα στη γιαννιτσων, αλλα παλι τιποτα, δοκιμασα επισης  να την παρω στο τηλ που μου εδω σε ενας συναγτωνιστης και επισης τιποτα.τελικα τι παιζει με αυτην;
 

Chris20

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2006
Μηνύματα
31
Like
2
Πόντοι
0
Ηello παιδες.Εχω χασει το τηλ.της Ανθης με τα τρελα μπαλκονια απο την Γιαννιτσων μηπως μπορει να μου το δωσει καποιος?
Εχει βγαλει την αγγελια απο τον αγγελιοφορο εδω και καιρο...
 

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.745
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ηello παιδες.Εχω χασει το τηλ.της Ανθης με τα τρελα μπαλκονια απο την Γιαννιτσων μηπως μπορει να μου το δωσει καποιος?
Εχει βγαλει την αγγελια απο τον αγγελιοφορο εδω και καιρο...
φιλε ποια ειναι η Ανθη, μηπως μπορω να βοηθησω?
 

Chris20

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2006
Μηνύματα
31
Like
2
Πόντοι
0
Ειναι μια κοντουλα, μελαχροινη στο τερμα της Γιαννιτσων.Εχει αναφερθει και σε προηγουμενες σελιδες.Εχω παει 2-3 φορες αλλα απο μαλακια εχασα το τηλ.της.Μπορει να βοηθησει καποιος?
 

braveheart_thess

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Μηνύματα
41
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδερφοι,

Έστω από αγγελία, έχει πάρει κανείς τελευταία καμία "καλή" mature;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom