Δηλαδή προτιμάς να πας 2, 3, μπορεί και 4 φορές και να σκάσεις 200, 300, 400 ή ακόμη και περισσότερα (αν σε πιάσουν μαλάκα) euro για να σου παίξει μαλακία (και μάλιστα μαλακία της πλάκας) μια 45άρα σταφιδιασμένη γρια παρτάλω, αντί σχεδόν με τα ίδια χρήματα, να χαρείς ένα βελούδινο μπουμπουκάκι από Τσεχία που περπατάει στο δρόμο και γυρνάνε κεφάλια από χιλιόμετρα μακρυα.
...δεν σας καταλαβαίνω ρε παιδιά! Δεν σας καταλαβαίνω!
ρε φίλε, ηρέμησε λίγο. Αν αναφέρεσαι σε μένα προσωπικά το είπες το επιχείρημά σου και σου είπα ότι συμφωνώ!
Δεν είπα ότι σκοπεύω να πάω στο συγκεκριμένο μασατζίδικο, είπα απλά ότι ρώτησα σχετικά λίγο παλιότερα και ότι με κατατόπισαν κάποια παλικάρια και απλά επανέλαβα όσα μου είπαν για να απαντήσω στον φίλο που ρωτούσε. Να μην το κάνω;
Προσωπικά δεν το έψαξα επειδή δεν σκοπεύω να πάω, και δεν σκοπεύω να πάω γιατί όπως έχω πει δεν έχει νόημα για μένα που κάνω εξορμήσεις μία φορά ανά 2-3 μήνες να πάω 2-3 φορές και να με μασαζάρουν με την προοπτική "μπας και γαμήσω". Ιδιαίτερα όταν σε άλλο μασατζίδικο έχω πάει ήδη 2 φορές οπότε μπορώ να κάνω "φουλ" κατευθείαν.
Οπότε ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΕΙ, απ το να πάω να φάω 400 ευρώ για να μου παίξει μαλακία μία κωλόγρια θα προτιμούσα να φάω 600 για να φέρω το μπουμπουκάκι που λες, ωστόσο επειδή εμένα το μηνιάτικό μου είναι 500 ευρώ θα δίσταζα πολύ να το φάω όλο σε 24 ώρες, καλύτερα να ξοδεύω ένα 100άρικο ανά τρίμηνο.
Και επιπλέον, ακόμα και να αποφάσιζα να ξοδέψω το 500άρικο που λες (και την σκέφτηκα την ιδέα, γι αυτό και έψαξα μερικά σάιτ στα γρήγορα) με μία πρόχειρη αναζήτηση δεν βρήκα ΚΑΝΕΝΑ σάιτ με "συνοδούς", είτε πρακτορείο είτε ανεξάρτητες που να χρεώνουν μόνο 500 ευρώ, ούτε καν 600 ή 700 για ένα 24ωρο. Τώρα αν θες να με διαφωτήσεις για να μου αποδείξεις το αντίθετο, παρακαλώ καν το.
Α, και επιπλέον απ ότι μου είπαν οι συναγωνιστές που ήξεραν για το μασατζίδικο δεν πρόκειται για γριά παρτάλω αλλά για "καλές 40άρες με βυζάρες". Τουλάχιστον έτσι μου είπαν αλλά όπως είπα δεν σκοπεύω να το ψάξω