You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα band
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 861
- Εμφανίσεις 150K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΑΓΓΕΛΟΣ(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η ξανθιά πιτσιρίκα πρέπει να είναι η Υβετ που τώρα δουλεύει στο Βαρδάρη απέναντι από το ανορθόγραφο
Κι εγώ είχα πάει πριν από κανένα χρόνο περίπου. Δεν ήξερα ότι δουλεύει ακόμη, και είχα ακούσει ότι είχε μετακινηθεί αλλού στο μεταξύ.
Πάντως αν και οπαδός των MILF και μπαζογαμιάς γενικά, με το που είδα την Ντανιέλα έκανα υποχώρηση από 'κει που ήρθα. Δεν θα την πρότεινα
Πάντως αν και οπαδός των MILF και μπαζογαμιάς γενικά, με το που είδα την Ντανιέλα έκανα υποχώρηση από 'κει που ήρθα. Δεν θα την πρότεινα
εγω εχω πολυ καλη εντυπωση για την ντανιελα,εχω παει πολλες φορες στο παρελθον και πριν ερθει στο δωματιο παντα πλενεται και η περιποιηση πολυ καλη.συγκριτικα με καποιες αλλες ειναι πολυ καλυτερη για μενα,σε κανει να νιωθεις σαν να πας με τη γκομενα σου...(η μαλλον με τη θεια σου)
αν μαθεις κατι για την χριστινα θα σε παρακαλουσα πολυ να με ενημερωσεις και μενα... παντως (για να ξερεις) καποιοι απο εδω ξερουν. δεν λενε ομως... σε μενα τουλαχιστον. μπορει σε σενα να πουν.παιδια μηπως ξερετε που βρισκεται η χριστινα,μια ξανθια νταρντανα που δουλευε στην μοναστηριου απεναντι απο μια αντιπροσωπεια αυτοκινητων μαζι με τη θαλεια και κατι αλλες καβλες?
δεν υπαεχει λογος να το κραταν μυστικο,δηλαδη την θελουν μονο για παρτυ τους?λιγο δυσκολα να το πετυχουν...οποιος γνωριζει ας ενημερωσει γιατι ηταν τρελη καβλα η γκομενα.κατι εχω ακουσει οτι βρισκεται αγιων παντων αλλα δεν ειμαι σιγουρος...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Παλικάρια κι εγώ την ψαχνω τη Χριστινάρα! Τρομερό παιδί, που το χαιρόταν αυτό που έκανε. Έμαθα από την τσατσά της ότι κουράστηκε και είχε σταματήσει, αλλά δεν ξέρω τώρα τι κάνει. Όποιος μάθει ας μα; πει κι εμάς, εκτός κι αν θέλει να την παντρευτεί και τη θέλει παρθένα. Πλάκα κάνω. Ας μην την μπερδεύουμε πάντως με την άλλη Χριστίνα που δούλευε σε μασάδικο (120 κιλά) και δουλεύει τώρα Αγίων Πάντων. Καμία σχέση...
πρόεδρε αν την αυτοκριτική που κάνεις την έκαναν οι μισοί πρόεδροι της ομάδας (συμπεριλαμβανομένου και του τωρινού) θα είχαμε πάρει το CL μέχρι τώρα.Κι εγώ είχα πάει πριν από κανένα χρόνο περίπου. Δεν ήξερα ότι δουλεύει ακόμη, και είχα ακούσει ότι είχε μετακινηθεί αλλού στο μεταξύ.
Τι το παλέυετε το θέμα; η κατάσταση είναι δύσκολη, δύσκολα σε εμπιστέυεται και κάποις από εδώ μέσα για να δώσει τηλ, οπότε σαν να ξαναγυρίσαμε στην προηγούμενη εποχή
tzini_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γενικα απο γυναικες κατω στον βαρδαρη δεν εχει και τιποτα καλο...
πριν κανενα 6μηνο ειχε μια ψηλη ξανθια φορουσε μποτες καουμποικες...τρελο γαμησι η ατιμη! ξαναπηγα μηπως και την δω..αλλα τιποτα.
μια αλλη Γιαννα πιτσιρικα σχετικα βγηκα μαζι της και για ποτο αλλα πολυ δυνατο κομματι.
καμια μαυρουλα παιζει? να μας αλλαξει η τυχη?
πριν κανενα 6μηνο ειχε μια ψηλη ξανθια φορουσε μποτες καουμποικες...τρελο γαμησι η ατιμη! ξαναπηγα μηπως και την δω..αλλα τιποτα.
μια αλλη Γιαννα πιτσιρικα σχετικα βγηκα μαζι της και για ποτο αλλα πολυ δυνατο κομματι.
καμια μαυρουλα παιζει? να μας αλλαξει η τυχη?
Γεια σας συναγωνιστές της Θεσσαλονίκης! Ξέρει κανείς οι 'φοιτήτριες' που έχουν αγγελίες στον Αγγελιοχώρο αν είναι πραγματικές και, αν ναι, αν αξίζουν; Παρακάτω παραθέτω τις αγγελίες:
1) "ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ αισθητικής ακρως γοητευτική καστανόξανθη ζητά γνωριμία με κυριους αυθόρμητους για κάθε είδους αποδράσεις 697-713..."
2) "25ΧΡΟΝΗ φοιτήτρια γυμναστικής ακαδημίας ζητεί γνωριμία κυρίου από 30-40 ετών από Θεσ/νίκη 694-208..."
1) "ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ αισθητικής ακρως γοητευτική καστανόξανθη ζητά γνωριμία με κυριους αυθόρμητους για κάθε είδους αποδράσεις 697-713..."
2) "25ΧΡΟΝΗ φοιτήτρια γυμναστικής ακαδημίας ζητεί γνωριμία κυρίου από 30-40 ετών από Θεσ/νίκη 694-208..."
Φίλε αυτές οι αγγελίες είναι από γραφεία γνωριμιών , μεγάλη μούφα...quote author=dthanos link=topic=1026.msg499651#msg499651 date=1209902972]
Γεια σας συναγωνιστές της Θεσσαλονίκης! Ξέρει κανείς οι 'φοιτήτριες' που έχουν αγγελίες στον Αγγελιοχώρο αν είναι πραγματικές και, αν ναι, αν αξίζουν; Παρακάτω παραθέτω τις αγγελίες:
[/quote]
[/quote]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K