You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα band
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 861
- Εμφανίσεις 150K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
καλυσπερα στα παιδια,
την Παρασκευη το μεσημερι επισκεφθηκα το ιδρυμα κοντα στο θεαγενειο, με υποδεχτηκε ο τασος ο συμπαθεστατος τσατσος και μου παρουσιασε απο κοντα τα δυο 20χρονα που μπυ ανεφερε απο το τηλ,
η σαντρα ρουμανα μελαχρινη λιγο αδυνατη που μιλουσε λιγα ελληνικα και η ματινα ξανθια ουγγαρεζα λιγο πιο τροφαντη που δε μιλουσε γρι ελληνικα αλλα εκανε ακαποτο και ετσι διαλεξα αυτην. Στο δωματιο δεν χρειαστηκε να μιλησουμε αφου επικοινωνησαμε με τη γλωσσα του σωματος. Και τι σωμα επαθα πλακα με την επιδερμιδα της το τρελο σφιχτο ασπρο 20χρονο κωλαρακι της και το ζεστο υγρο απαλο στοματακι της. Διαρκεια συνευρεσης 20-25 λεπτα χωρις μασαζ. Περασα καλα αλλα τα λεφτα 100ε δεν παυουν να ειναι πολλα για το μεσο μπυρδελιαρη. Μπορει να το επισκεφτω αλλη μια φορα να δοκιμασω και την σαντρα
χαιρετω....
την Παρασκευη το μεσημερι επισκεφθηκα το ιδρυμα κοντα στο θεαγενειο, με υποδεχτηκε ο τασος ο συμπαθεστατος τσατσος και μου παρουσιασε απο κοντα τα δυο 20χρονα που μπυ ανεφερε απο το τηλ,
η σαντρα ρουμανα μελαχρινη λιγο αδυνατη που μιλουσε λιγα ελληνικα και η ματινα ξανθια ουγγαρεζα λιγο πιο τροφαντη που δε μιλουσε γρι ελληνικα αλλα εκανε ακαποτο και ετσι διαλεξα αυτην. Στο δωματιο δεν χρειαστηκε να μιλησουμε αφου επικοινωνησαμε με τη γλωσσα του σωματος. Και τι σωμα επαθα πλακα με την επιδερμιδα της το τρελο σφιχτο ασπρο 20χρονο κωλαρακι της και το ζεστο υγρο απαλο στοματακι της. Διαρκεια συνευρεσης 20-25 λεπτα χωρις μασαζ. Περασα καλα αλλα τα λεφτα 100ε δεν παυουν να ειναι πολλα για το μεσο μπυρδελιαρη. Μπορει να το επισκεφτω αλλη μια φορα να δοκιμασω και την σαντρα
χαιρετω....
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Μην ξανακανεις ακαποτο φιλε... εγω μια φορα εκανα και το μετανοιωσα οσο τιποτα αλλο στον κοσμο.
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Παιδιά, Πού είναι αυτό με τον τσάτσο που ανέφερε ο συναγωνιστής?τηλέφωνο έχουμε?θέλει ραντεβού για να κλείσεις?
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
επειδη σε εμενα αναφερεσαι, την εχω κλειδωμενη στο υπογειο μου και την πηδαω καθε μερα. σου ειχα εξηγησει και τοτε οτι δουλευε αδηλωτη και σε παρανομο χωρο και για αυτο δε μπορουσα να δωσω λεπτομερειες. εμμονη εχεις με τη Χριστινα μαλλοναν μαθεις κατι για την χριστινα θα σε παρακαλουσα πολυ να με ενημερωσεις και μενα... παντως (για να ξερεις) καποιοι απο εδω ξερουν. δεν λενε ομως... σε μενα τουλαχιστον. μπορει σε σενα να πουν.
καρντάσια γεια σας από ένα νέο μέλος,
ζητώ οποιεσδήποτε πληροφορίες για πουτάνες με δικό τους χώρο, όχι μπουρδέλα,όχι τραβέλια, κατά προτίμηση όχι Βαρδάρη.
αν παίζουν τίποτα μεγάλες, μαύρες, χοντρούλες, ρωσίδες, βουλγάρες, οτιδήποτε
ο καλός μύλος όλα τα αλέθει.
αν γνωρίζετε τίποτε στείλτε παρακαλώ προσωπικό μήνυμα
ζητώ οποιεσδήποτε πληροφορίες για πουτάνες με δικό τους χώρο, όχι μπουρδέλα,όχι τραβέλια, κατά προτίμηση όχι Βαρδάρη.
αν παίζουν τίποτα μεγάλες, μαύρες, χοντρούλες, ρωσίδες, βουλγάρες, οτιδήποτε
ο καλός μύλος όλα τα αλέθει.
αν γνωρίζετε τίποτε στείλτε παρακαλώ προσωπικό μήνυμα
Παιδια μηπως ξερετε τπτ για την Ανθη?
Μιλαω για αυτην που ηταν στο τερμα της Γιαννιτσων.
Το κινητο το εχει κλειστο και την αγγελια την εχει βγαλει.
Κριμα γιατι ηταν πολυ καλη....
οντως!!!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
10 το πρωι πηγα στην Κωλετη, 1ος πελατης μονος μεσα, εγω η τσατσα ο αφεντικος και η Εφαρα! ωραια λεω, 1ος 1ος θα εχει κεφακια η Εφη. Τα ειδα ολα οτι και να πω ειναι λιγο! Και γαμω ητανε οπως παντα, οποτε δν ξερω τι λεει ο φιλος συναγωνιστης.
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
καλυσπερα στα παιδια,
χαιρετω....
Ξερουμε διευθυνση γιαυτο??? Η κανενα τηλεφωνο?? Τιμη?
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ρε φιλε μικρα και Ελληνικα
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
δυσκολα αδερφε εδω ειναι ολες πατσαβουρες και περνουν πολλα ειναι μεγαλη ζαρια να ερθει κατι ωραιο και καλο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K