Νέα

Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 861
  • Εμφανίσεις 150K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
φίλε τα παραλές, η ντανιέλα είναι μια 38-40 άρα με καμπύλες και πολύ καλό πρόγραμμα...δεν είναι θεά αλλά πολύ καλό MILF της διπλανής πόρτας που λέμε...μην δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις

Η αλήθεια είναι ότι δεν προχώρησα για να δοκιμάσω το πρόγραμμά της και να κρίνω, αλλά η γυναίκα που μου άνοιξε εμένα ήταν υπερβολικά MILF και υπερβολικά χοντρή, και όταν το λέω αυτό δεν θεωρώ ότι είμαι πολύ υπερβολικός ή απαιτητικός γιατί έχω πηδήξει και τρελά μπάζα και σε κάποιες περιπτώσεις γούσταρα κιόλας.
Τι να πω; Ή θα μου άνοιξε κάποια άλλη ή ίσως να την περίμενα πολύ καλύτερη (πριν πάω μου την είχαν περιγράψει ως 30άρα με καλό κορμί) οπότε να απογοητεύτηκα έντονα... Η αλήθεια είναι ότι μου χει συμβεί γκόμενες που τις θεωρούσα ανεκτές άλλοι να τις χαρακτηρίζουν μπάζα και το αντίστροφο. Οπότε παίζουν και τα γούστα του καθ ενός ρόλο...
Πάντως θεωρώ ότι ακόμη και με την χάλια κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας βρίσκει κανείς καλύτερα MILF απ την ντανιέλα...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συναγωνιστές, μια που έθιξα λίγο το θέμα των MILF παραπάνω, σκέφτηκα να αναφέρω 1-2 παλιότερες περιπτώσεις, έτσι κυρίως από περιέργεια για το αν τις ξέρουν, αν τις έχουν δοκιμάσει και αν τις θυμούνται κι άλλοι.
Δεν μιλάω για την καλή εποχή για την θεσ/νίκη, πριν από 5+ χρόνια που κυκλοφορούσαν τρομερά κομμάτια, αλλά για την τελευταία 2ετία.
Μία που είχα δοκιμάσει ήταν μία ξανθιά MILF που ήταν σ ένα διαμέρισμα στο κέντρο (αλ. σβώλου) αλλά από τότε μεταφέρθηκε κάποια στιγμή κοντά στον βαρδάρη (απ ότι άκουσα). Ήταν ελληνίδα, φιλική και εξυπηρετική και αρκετά καλή στο κρεβάτι.
Η δεύτερη, πριν από 2χρόνια+ ήταν μία γερμανίδα MILF, ξανθιά και αρκετά χοντρή που είχε για ένα διάστημα αγγελία στα αγγλικά στον αγγελιοφόρο που ξεκινούσε με τις λέξεις "German girl". Η αγγελία έκανε μπαμ οπότε δεν νομίζω να μην την είχε προσέξει κανείς. Αυτή λοιπόν έκανε τρομερό πρόγραμμα, με 50 ευρώ μέσα σε μία ώρα σε τελείωνε μία φορά με στοματικό, μία με κανονικό και μία με πρωκτικό, πολύ γλυκιά και εξυπηρετική.
Και αυτές τις δύο περιπτώσεις MILF τις προτιμώ εμφανησιακά απ την ντανιέλα. Βέβαια τις δοκίμασα πριν 1-2 χρόνια και δεν το ξαναέψαξα από τότε. Τις θυμάται κανείς; Τις είχατε δοκιμάσει κι εσείς;

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
τη γερμανιδα την ειχα παρει κι εγω...
πρωκτικο χωρις βιασυνες στην εγνατια ηταν τοτε σ ενα δωματιακι στην ταρατσα. περιεργος χωρος, αξιζε τα λεφτα της. Εχει χρονια ομως και δεν την εχω ξαναδει

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Απο αγγελιοφορο, αγγελία για 2 κοπέλες Λενα - Καρύνα, τις έχει πάρει κανείς ; Εχει 2 κινητά, το ένα τελειώνει σε 698 και το άλλο σε 360. Πηρα τηλ και μου στείλανε αυτή που λένε "ελληνίδα 29 χρονών" - βασικά πρόκειται για μιλφάκι, λίγα παραπάνω κιλά αλλά καλό βυζί και ωραίο δέρμα. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι άλλο από εδώ ;

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
καλησπερα συναδελφοι!ξερει κανεις τι παιζει με την Βαλεντινα απο αγγελιοχορο?το τηλ τελειωνει σε 829 ειναι 30 ερω και τα κανει ολα μ ειπε!!τι να κανω να παω?περιμενω απαντησεισ

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Βαλεντινα απο αγγελιοχορο?το τηλ τελειωνει σε 829
ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ..

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Όπως έχουμε ξαναπεί ναι, η Βαλεντίνα είναι τραβεστί. Ή μάλλον δεν είναι απλά τραβεστί, είναι μπάζο-τραβεστί που παίρνει το βραβείο του "μπάζου της δεκαετίας". Πραγματικά είναι ότι χειρότερο έχω δει. Το ενοχλητικό είναι που δεν το λέει πουθενά στην αγγελία ότι είναι τραβεστί...

Όσο για τις Λένα-Καρύνα που λέει ο άλλος φίλος δεν έχω δει ποτέ την συγκεκριμένη αγγελία, πρέπει να είναι σχετικά καινούργια γιατί παλιότερα κοιτούσα συχνά τον αγγελιοφόρο και δεν έχω δει ή δοκιμάσει τέτοια αγγελία ποτέ

LOSTRE(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε ντέστρο,η κοπελα που πηρες ηταν καλη;ερχεται σε ξενοδοχειο και πόσο πηγε η ώρα;Αφήνει να την ξαναπηδήξεις;Ευχαριστώ!

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Φίλε ντέστρο,η κοπελα που πηρες ηταν καλη;ερχεται σε ξενοδοχειο και πόσο πηγε η ώρα;Αφήνει να την ξαναπηδήξεις;Ευχαριστώ!
Έρχεται σε ξενοδοχείο, η τιμή που ζητάει το γραφείο είναι 100 για μια εκτόνωση (επίσημα), και δεν θα έλεγα ώρα (αλλα περίπου 45'). Ήταν ενα μιλφ οχι 29 όπως λέει αλλά περίπου 40 την έκοψα, και μην περιμένετε την γυναικάρα (γενικά αναφέρομαι φίλε lostre). Τώρα ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ, προσωπικά το εργαλείο τη δεδομένη στιγμή τη βρήκε συμβατή για φύγουν τα χοντρά. Μεγάλο βοήθημα το στήθος και η ωραία επιδερμίδα. Βασικά σε ρδέλο θα βρείτε καλύτερες και απο εμφάνιση και απο τιμή. Στο τηλέφωνο βγήκε κοπέλα που έκλεινε ραντεβού, δεν ξέρω τι παίζει απο άλλες γυναίκες, αν κανείς δοκιμάσει ας γράψει ενα review :)

LOSTRE(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Την ρώτησες αν μπορούσες να την ξαναχώσεις και με πόσα χρήματα;Από τσιμπούκι κλπ...τιέλεγε καλή;
Καιεγώ παλιά είχα πάρει μία που έλεγε ότι ήταν 29...αλλά ηταν πάνω από 40...Ελληνίδα...
Βασικά ήθελα να την δίωξω...γίνεται αυτό;

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Δεν ρώτησα γιατί κατέστη δυνατό άνευ έξτρα χρέωσης. Εκείνη την ώρα δεν σκεφτόμουν και πολλά πολλά :huh: :idiot: :boobies: :dancing: :rockon:  :think: Μέτρια πίπα. Μπορείς να την διώξεις, και να ζητήσεις άλλη. Αν είναι μια απ τα ίδια είναι το πρόβλημα ...

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
γεια σας συντροφοι καινουργιοσ στο σαιτ αλλα σχετικα γυρισμενος.καρυνα πολυ καλη δεν ξερω αν παιζει ακομα.ουκρανη.νεα και ομορφη με καλο βυζακι και φιλικη.φανταστικα ματια και ομορφο προσωπο

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Χμμμ ώστε έτσι φίλε netronie ;;; Οκέικ, θα την προτιμήσουμε στην επόμενη κλήση. Αν είναι έτσι τότε καλύψαμε πολλά γούστα, έχουμε μια νεαρά και ενα μιλφ. Αναβάθμιση επιλογών  :boobies::2funny::dancing:

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
συναδελφοι!αν μπορει καποιος ασ μου στειλει με πμ το τηλ της ντανιελας!παρακαλω πολυυ!!!!!επειγοντως!

Επισκέπτης
Ρε παιδιά είχα πάει περσι σε μία γκόμενα η οποία ηταν απίστετη! Ηταν σάββατο βράδυ και γινόταν χαμός παντού και πήγα πρώτη φορά σε ένα μπουρδέλο πίσω απο τα δικαστήρια που ήταν στο 1ο όροφο και βρήκα μια 40 με κοντά ξανθά μαλλιά η οποία ηταν κορυφή αλλά μετά την έχασα! Μηπως ξέρει κανέις ποιά λέω και αν μπορώ να την ξαναβρώ?

bianconero

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, μια που έθιξα λίγο το θέμα των MILF παραπάνω, σκέφτηκα να αναφέρω 1-2 παλιότερες περιπτώσεις, έτσι κυρίως από περιέργεια για το αν τις ξέρουν, αν τις έχουν δοκιμάσει και αν τις θυμούνται κι άλλοι.
Δεν μιλάω για την καλή εποχή για την θεσ/νίκη, πριν από 5+ χρόνια που κυκλοφορούσαν τρομερά κομμάτια, αλλά για την τελευταία 2ετία.
Μία που είχα δοκιμάσει ήταν μία ξανθιά MILF που ήταν σ ένα διαμέρισμα στο κέντρο (αλ. σβώλου) αλλά από τότε μεταφέρθηκε κάποια στιγμή κοντά στον βαρδάρη (απ ότι άκουσα). Ήταν ελληνίδα, φιλική και εξυπηρετική και αρκετά καλή στο κρεβάτι.
Η δεύτερη, πριν από 2χρόνια+ ήταν μία γερμανίδα MILF, ξανθιά και αρκετά χοντρή που είχε για ένα διάστημα αγγελία στα αγγλικά στον αγγελιοφόρο που ξεκινούσε με τις λέξεις "German girl". Η αγγελία έκανε μπαμ οπότε δεν νομίζω να μην την είχε προσέξει κανείς. Αυτή λοιπόν έκανε τρομερό πρόγραμμα, με 50 ευρώ μέσα σε μία ώρα σε τελείωνε μία φορά με στοματικό, μία με κανονικό και μία με πρωκτικό, πολύ γλυκιά και εξυπηρετική.
Και αυτές τις δύο περιπτώσεις MILF τις προτιμώ εμφανησιακά απ την ντανιέλα. Βέβαια τις δοκίμασα πριν 1-2 χρόνια και δεν το ξαναέψαξα από τότε. Τις θυμάται κανείς; Τις είχατε δοκιμάσει κι εσείς;
η γερμανιδα ηταν αυτη  που δουλευε σε ενα σπιτακι στην ταρατσα μιας πολυκατοικιας στην εγνατια αναμεσα αριστοτελους και αγ. Σοφιας??? φοβερο service οντως. αυτη περιστασιακα δουλευε και σε μπουρδελα. τοτε...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
η γερμανιδα ηταν αυτη  που δουλευε σε ενα σπιτακι στην ταρατσα μιας πολυκατοικιας στην εγνατια αναμεσα αριστοτελους και αγ. Σοφιας??? φοβερο service οντως. αυτη περιστασιακα δουλευε και σε μπουρδελα. τοτε...

απ ότι είπε ένας συναγωνιστής αυτή ήταν, αν και εγώ την έφερα στον χώρο μου, δεν την πείρα στο μέρος που αναφέρετε. Πάντως ναι, το σέρβις ήταν τρομερό! Αν την έβρισκα τώρα αν και θα παραήταν MILF για τα γούστα μου θα την τιμούσα!!!

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
καλησπερα συναδερφοι!μπορει καποιος να μου δωσει τα τηλεφωνα καποιων καλων milf!?σας παρακαλω στειλτε μου πμ!ευχαριστω!

Υ.Γκαι αν εχετε κατι καλο στο μυαλο σας ευπροσδεκτο!

bianconero

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναδερφοι!μπορει καποιος να μου δωσει τα τηλεφωνα καποιων καλων milf!?σας παρακαλω στειλτε μου πμ!ευχαριστω!

Υ.Γκαι αν εχετε κατι καλο στο μυαλο σας ευπροσδεκτο!
10 στα 11 μηνυματα σου ειναι του στυλ: "στειλτε τηλεφωνα", "ξερει κανεις;" , "αλλες πληροφοριες;" κλπ κλπ.
το site δεν ειναι χρυσος οδηγος πορνειας και συναφων επαγγελματων φιλε. η φραση ανταλλαγη πληροφοριων σου λεει κατι?

opapatzas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πριν καμια εβδομαδα παιρνω τηλ. σε αγγελια απο αγγελιοφορο που αρχιζε καπως ετσι "κοπελα με ομορφο γουστο και πλουσιο μπουστο...." και τηλ. 693...
κλεινω ραντεβου και παω
περιοχη Γιαννιτσων με Μοναστηριου
Η κοπελα Ελληνιδα γυρω στα 30+ γεματουλα μελαχροινη με ισιο μακρυ μαλι μεχρι τον κωλο γυρω στο 1,65 με τρελες βυζαρες ονοματι Ανθή
Κουβεντουλα στην αρχη ανετη πολυ φιλικη και χαλαρη
Μπαινουμε στο δωματιο πολλα φιλακια χαδακια παντου γλειψιμο παντου και εγω και αυτη κωλαρακι αφρατο πεταχτο σφιχτο σαν πετρα, τεραστιες βυζαρες φυσικες ολιγον πεσμενες αλλα ρωγα σκουρη και σκληρη σαν πετροκερασο.
Γλειφομουνι τρελο με δαχτυλο μεσα.Με εχυσε στο στομα με σπασμους.Μετα πιπα τελεια βαθια αργη και υγρη γλειψιμο στα αρ...δια και τελειωμα στην πιπα (δεν αντεξα!!).Παλι φιλακια και χαδια συζητηση για το σημειο G(μου ειπε οτι το δικο της το βρηκα και γιαυτο εχυσε).
Στα πολυ θετικα βαζω το οτι δεν βιαζεται καθολου γιατι μου ειπε οτι την ενδιαφερει να περνα καλα και αυτη και ο πελατης.
Η φαση κοστισε 60 ευρω.
Δεν κανει πρωκτικο, τα κανει ολα με προφυλακτικο.
Την ρωτησα τι ωρες δουλευει και μου ειπε οτι ξεκινα γυρω στις 12-1 το μεσημερι μεχρι 8.Οταν ειναι με πελατη κλεινει το κινητο της και ειναι λιγο δυσκολο να την πετυχεις.
Γενικα ηταν μια καλη εμπειρια
Keep Fucking...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom