Νέα

Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 861
  • Εμφανίσεις 150K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
λαμβανω το θαρος να αναφερω ότι ξερω για την συναντηση - διορθωστε με εαν κατι ειναι λαθος :

Ημερα: Παρασκευη 1/12
Τοπος : Αραβικο Ανδ.Γεωργιου
Ωρα : ????   - δεν εχει καθοριστει !!
Κατά τις 11. Ιδανική ώρα για τα πάντα

DELMAR

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες μακαρι να μπορουσα να ερθω και εγω αλλα δυστιχως θα ειμαι εκτος Θεσσαλονικης.
Παντως σαν μια συμβουλη προς εσας που θα βρεθειτε την Παρασκευη να βρεθειτε πρωτα εξω απο το μαγαζι για να μην ψαχνετε μεσα στο μαγαζι σαν χανοι τους υπολοιπους που δεν τους ξερετε φυσιογνωμικα για αποφυγη παρεξηγησεων.

TSONTAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
12
Πόντοι
0
ναι ρε παιδια , μην ψαχνει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα ....
Να δωσουμε ραντεβου εξω απο το μαγαζι .
Παντως οποιο μαγαζι και να αποφασισετε στειλτε pm με στοιχεια για να ξερω .

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Ρε παιδιά έχει πάει κανείς στο Στούντιο Αλεξάνδρου Σβώλου 1; πίσω από την  Αγ.Σοφία ; Είναι λέει 2 κυρίες 38 ετών που για 60 ? κάνουν και παρτούζα. Ξέρει κανείς συναγωνιστής τίποτα να πάμε μια βόλτα ή όχι ;

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μπορέσω να έρθω τελικά. Aπλά πέστε μου που θα είστε με PM

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
δεν εχω παει αλλα νομιζω πως ξερω. υπηρχε ενα στουντιο προς το τελος της μοναστηριου. αυτο εκλεισε αλλα παιρνοντας τηλ μου ειπαν οτι εχουν ανοιξει αλλου. καπου στο κεντρο, κοντα στην αγ. σοφια. η μια πρεπει να ειναι ειναι η θαλεια (νταρντανογυναικα) και η αλλη (δεν ειμαι σιγουρος) νομιζω χριστινα(ξανθια ,αδυνατη). τις εχω παρει και παρτουζα. καλη φαση....

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
κοψτε τα χαζα, εχω νεο αιμα. πηγα χθες γυρω στις 9 το βραδυ απο κοροβογκου. Σας μιλαω για φοβερο κορμακι φοβερο 18χρονο πανεξυπνο και με πολυ ορεξη. χριστινα απο λιθουανια , καινουρια (προχθες πηρε την αδεια μου ειπε) με 4 προγραμματα. απλο 35, χαδια και χουφτωματα 50 (αυτο πηρα) 65 με 69 μεσα, και 100 σουπερ σπεσιαλ προγραμμα με ακαποτη κτλ. την επομενη φορα θα παρω αυτο. ΑΣΤΕΡΙ

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ξ?Ο?ΡλΟ? Ξ±Ο?Ο?Ξ­Ο?ΞΉ Ξ· Ξ§Ο?ΞΉΟ?Ο?Ξ―Ξ½Ξ± Ξ±Ο?Ο? Ξ?ΞΉΞΈΞΏΟ?Ξ±Ξ½Ξ―Ξ±!Ξ Ξ?Ο?Ξ± Ο?ΞΏ 100 Ο?ΞΈΞ΅Ο?.Ξ?Ξ³ΞΉΞ½Ξ΅ Ο?Ξ±ΞΌΟ?Ο? Ο?Ο?ΞΏ Ξ΄Ο?ΞΌΞ¬Ο?ΞΉΞΏ!Ξ?Ξ΅ ξΡ΢οΟ?ΞΌΞΉΟ?Ξ΅!Ξ?Ξ±ΞΉ Ο?Ο?ΞΏ Ο?ΡλοΟ? ΞΎΞ±Ο?Ξ»Ο?Ο?Ξ±ΞΌΞ΅ ΞΌΞ±ΞΆΞ― Ο?Ο?ΞΏ ΞΊΟ?ΡβάΟ?ΞΉ+ΞΌΞ΅ Ο?Ο?έλανΡ Ο?Ο?ΞΉΟ? αγκαλιέΟ?+Ο?Ξ± Ο?ιλιά.Ξ?Ο?Ο?Ξ­Ο?ΞΉ.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Ξ?Ο�ΡλΟ� Ξ±Ο?Ο?Ξ­Ο�ΞΉ Ξ· Ξ§Ο�ΞΉΟ?Ο?Ξ―Ξ½Ξ± Ξ±Ο?Ο� Ξ?ΞΉΞΈΞΏΟ?Ξ±Ξ½Ξ―Ξ±!Ξ Ξ?Ο�Ξ± Ο?ΞΏ 100 Ο?ΞΈΞ΅Ο?.Ξ?Ξ³ΞΉΞ½Ξ΅ Ο?Ξ±ΞΌΟ�Ο? Ο?Ο?ΞΏ Ξ΄Ο?ΞΌΞ¬Ο?ΞΉΞΏ!Ξ�Ξ΅ ξΡ΢οΟ?ΞΌΞΉΟ?Ξ΅!Ξ�Ξ±ΞΉ Ο?Ο?ΞΏ Ο?ΡλοΟ? ΞΎΞ±Ο?Ξ»Ο�Ο?Ξ±ΞΌΞ΅ ΞΌΞ±ΞΆΞ― Ο?Ο?ΞΏ ΞΊΟ�ΡβάΟ?ΞΉ+ΞΌΞ΅ Ο?Ο�έλανΡ Ο?Ο?ΞΉΟ? αγκαλιέΟ?+Ο?Ξ± Ο?ιλιά.Ξ?Ο?Ο?Ξ­Ο�ΞΉ.

Μπορεί κανείς να κάνει μετάφραση των ιερογλυφικών παραπάνω;;;

KATR

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
για πειτε μου και μενα αυριο τι παιζει στο αραβικο? :huh:

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Συναγωνιστές. Χθές επισκέφτηκα το στουντιο που είναι στην κοντά στην Αγ. Πάντων πάνω στην Μοναστηρίου εν ονόματι Χριστίνα.

Είναι μια νταρτανογυναίκα με 4 περίπου βυζί η οποία απο πρόσωπο δεν λέει τίποτα.

απο θέμα συμπεριφοράς η τσατσα με το ονομα δέσποινα πολύ ευγενική και εξυπηρετική. Μού πρόσφεραν καφεδάκι τον οποίο και πήρα μέσα στο δωμάτιο μη πάει χαμένος.

Η χριστίνα πολύ ευγενική και φιλική. Η ώρες λειτουργίας 12-17:30 αλλα αν είσαι πελάτης κάθετε και αργότερα. Υπερωρίες δηλαδή. Κάνει πολύ καλό ισπανικό, πίπα μέτρια αλλα έχει πολύ ενέργεια μέσα της.Συμμετέχει ενεργά με χαδάκια και φιλάκια σε όλο το σώμα.  Δεν υπάρχει βιασύνη  και μάλιστα έδειξε να στεναχωρέθηκε που τελέιωσα σχετικά γρήγορα  και δεν με άφηνε να φύγω. Μολις τελέιωσα και πήγα να σηκωθώ με παρότρυνε να κάτσω στο κρεβάτι όπου συνέχισε να με χαιδεύει τρυφερά και πιασαμε γενική συζήτηση απολαμβάντας το τσιγάρο μας και το καφεδάκι μας ...

Τιμή 50?
Δεν κάνει πρωκτικό
Ολα τα υπόλοιπα με προφυλακτικό. Και καλά κάνει.

Εντυπώσεις καλές αν εξαιρέσεις το ότι είναι νταρντάνα και δεν λέει απο πρόσωπο.(προτιμάω μικρόσωμες και αδύνατες)
Δωμάτιο καλό και καθαρό με καθρέφτη μέσα.

αυτά προς το παρών ..

Συνεχίζεται .....

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
το στουντιο στην αγ. Παντων που ακριβως ειναι?

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
παιδια η χρηστηνα ειναι οντος πολη καλη μες το δωματιο
ως υπερβολης θα ελεγα
φωναζε λιγο παρα πανω απ οσο επρεπε
κατα τα αλλα συμφωνω με τον προλαλισαντα

OP
OP
B

band

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
....θα βοηθούσε αν λεγατε και που ακριβώς είναι κι αν τηλεφωνείς πριν....;;;

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Ειναι Μοναστηρίου 47 και κλέινεις Ραντεβού πρώτα .. τηλεφωνο απο αγγελιοφόρο 694......113

OP
OP
B

band

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Χθές πέρασα απο το στούντιο Ν.Εγνατία κ Π. Συνδίκα, μου είπαν πως είναι οι κοπέλες απο Παπαναστασίου....Ηταν τρείς εκει,η πρώτη που μου ανοιξε ητάν 40αρα σωματώδης Ελληνιδα,ευγενική και πρόθυμη...για ειδικά γούστα θα έλεγα!!!Η δεύτερη ηταν μια επίσης νταρντάνα σχετικά, μετρια 30αρα περίπου και τρίτη, η Κατερίνα αδύνατη καλο σώμα, μέτριο πρόσωπο,αρκετά πρόθυμη με κάτι που σε προκαλούσε...γι αυτό και είπα να καταθέσω!!!!!Για όλες το πρόγραμμα ητεν sex 60 - πρωκτικό 90 - ξεσκούφοτο σπέσιαλ 100...Πηρα το τελευταίο...η Κατερινα αρκατά πρόθυμη ξεκίνησε κλασικά με κλαρίνο,μέτριο θα έλεγα,σιγα σιγά γυρνώντας το κωλαράκι πρός εμένα για 69...και μόνο το θέαμα με εφτιαξε....επειτα έκατσε πάνω μου και ξεκινήσαμε χαλαρα,καλή κι εδω η συμμετόχη....συνεχίσαμε με πισωκολλητό,ολα τα λεφτά ο τουρλοτος κώλος της...συνεχίζοντας μου ζήτησε να σκίσω την κ...λαρα της κι ετσι εκανα,σχετικά σφιχτό και φτιαχτηκα με τα βογγητά κ τα λόγια της...αλλαξαμε σταση συνεχίζοντας στο πλαι και τελικά εκατσε παλι πανω μου...ολα αυτα πρωκτικό....Περασε αρκετή ωρα, πρεπει να ηταν το μαξιμουμ που μου τυχαίνει....και τελειώνοντας μου εβγαλε την καπότα και κάνοντας κλαρίνο με τελείωσε στα βυζάκια της...Καλή εμπειρια αν αναλογιστούμε την κατάσταση στην πολη μας!!!Η Κατερίνα πέρνει για μένα 8/10 σωμα...7/10 συμμετοχή 9/10 πρόγραμμα...αν είχε και καλύτερο προσωπάκι θα ήταν τοπ...Ο χώρος 8/10 καθαρός.Αν εχει και καποιος άλλος περάσει απο εκεί ας μας δώσει την εμπειρία του... 

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Φίλε μου που είναι το Studio να το επισκευτούμε ?

μπορείς να δώσεις  δ/νση και τηλέφωνο ?

Δεν είναι αυτό Ν.εγνατία μα Κατσιμήδη έτσι ?

Σε ευχαριστώ ..

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Φίλε Band σε ευχαριστώ για το τηλέφωνο.

Απλα να επισημένω οτι το συγκεκριμένο  στούντιο είναι Ν.εγνατία 37 με Κατσιμήδη και όχι στην Π.Συνδίκα όπως ανέφερες, προφανώς απο εσκεμένη ταχύτητα.

Εχω γράψει σχετικό Ποστ πράγματι είναι ότι καλύτερο έχω βρεί μέχρι τώρα σε στούντιο. Δεν υπάρχουν και πολλά.

Ισως πρέπει να συνδιάσουμε τις δυνάμεις μας μπας και ανακαλύψουμε τίποτα στουντιο που δεν αναφέρονται στον αγγελιοφόρο ..

vakhigth

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε vanzel τα ιερογλυφικά σημαίνουν:
++++
Τ��ελ�� αστέ��ι η Χ��ιστίνα απ�� Λιθουανία!� ή��α το 100 χθες.Εγινε χαμ��ς στο δωμάτιο!��ε ξεζουμισε!��αι στο τελος ξαπλ��σαμε μαζί στο κ��εβάτι+με τ��έλανε στις αγκαλιές+τα φιλιά.Αστέ��ι.
++++

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Φίλε band τελικά δίκιο έχεις πάνω στην Νέα εγνατία έιναι 2 στούντιο ένα στην Πετρου συνδίκα και ένα στην κατσιμήδη. Δικό μου το Λάθος.
Πήρα τηλεφωνο σήμερα αλλα προφανώς μετά τις 7 δεν εργάζονται και τελικά πήρα την Ντανιέλα στην κατσιμήδη. εσκασα ενα 100ρικο για Full πρόγραμμα που περιλαμβανε πίπα ακάποτη και πρωκτικό. Η ντανιέλα ήταν αρτετά φιλική και υπομονετική αφου κρατήσα περίπου στην 1 ώρα και ήμασταν συνέχεια πιπα - κώλο στην κυριολεξία διότι μάλλον λόγω προφυλακτικού μόλις μου έπερνε πίπα μου συκωνότανε και μόλις πήγαινα να το καρφώσο απο πίσω έπεφτε και η φουκαριάρα ξανά πίπα για να μου τον σηκώσει. τέλος πάντων καλά ήτανε δεν έχω παράπονο. αξιζε το 100ρικο.

Μάλον με το νέο ετος πλέον θα δοκιμάσω αυτό στην πέτρου συνδίκα. αρκετά δώσαμε για φέτος ....

Συνεχίζεται ..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom