Χθές πέρασα απο το στούντιο Ν.Εγνατία κ Π. Συνδίκα, μου είπαν πως είναι οι κοπέλες απο Παπαναστασίου....Ηταν τρείς εκει,η πρώτη που μου ανοιξε ητάν 40αρα σωματώδης Ελληνιδα,ευγενική και πρόθυμη...για ειδικά γούστα θα έλεγα!!!Η δεύτερη ηταν μια επίσης νταρντάνα σχετικά, μετρια 30αρα περίπου και τρίτη, η Κατερίνα αδύνατη καλο σώμα, μέτριο πρόσωπο,αρκετά πρόθυμη με κάτι που σε προκαλούσε...γι αυτό και είπα να καταθέσω!!!!!Για όλες το πρόγραμμα ητεν sex 60 - πρωκτικό 90 - ξεσκούφοτο σπέσιαλ 100...Πηρα το τελευταίο...η Κατερινα αρκατά πρόθυμη ξεκίνησε κλασικά με κλαρίνο,μέτριο θα έλεγα,σιγα σιγά γυρνώντας το κωλαράκι πρός εμένα για 69...και μόνο το θέαμα με εφτιαξε....επειτα έκατσε πάνω μου και ξεκινήσαμε χαλαρα,καλή κι εδω η συμμετόχη....συνεχίσαμε με πισωκολλητό,ολα τα λεφτά ο τουρλοτος κώλος της...συνεχίζοντας μου ζήτησε να σκίσω την κ...λαρα της κι ετσι εκανα,σχετικά σφιχτό και φτιαχτηκα με τα βογγητά κ τα λόγια της...αλλαξαμε σταση συνεχίζοντας στο πλαι και τελικά εκατσε παλι πανω μου...ολα αυτα πρωκτικό....Περασε αρκετή ωρα, πρεπει να ηταν το μαξιμουμ που μου τυχαίνει....και τελειώνοντας μου εβγαλε την καπότα και κάνοντας κλαρίνο με τελείωσε στα βυζάκια της...Καλή εμπειρια αν αναλογιστούμε την κατάσταση στην πολη μας!!!Η Κατερίνα πέρνει για μένα 8/10 σωμα...7/10 συμμετοχή 9/10 πρόγραμμα...αν είχε και καλύτερο προσωπάκι θα ήταν τοπ...Ο χώρος 8/10 καθαρός.Αν εχει και καποιος άλλος περάσει απο εκεί ας μας δώσει την εμπειρία του...