Νέα

Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 861
  • Εμφανίσεις 150K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tasoa

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
74
Πόντοι
1
Γειά παιδιά.να ρωτήσω για αγγελία απο αγγελιοφ.με τηλεφ που τελειώνει σε 676, μου ειπε οτι τι λενε Χριστίνα οτι παει ξενοδοχείο και ότι είναι μελαχρινή με 1 70 υψος....ξέρει κανείς τιποτα να με πεί παραπάνω.ειναί ετσι τα πραγματα.η λόγια..αν ξέρει κανεί τιποτα ασ απαντήσει,ευχαριστώ!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Λίνα Θάλεια ετών 38 2310...678 - Αγγελιοφόρος Σαββάτου
Μοναστηρίου 75 - 2ος όροφος - Κλείνεις ραντεβου

Οι κυρίες είναι όντως μεγάλες (σχετικά) σε ηλικία. Η μία ξανθια, με ικανοποιητικό κορμί, η άλλη μελαχρινή με ΤΕΡΑΣΤΙΑ βυζιά αλλά πολύ φοβάμαι ότι είναι τραβέλι με έντονα τσιμπουκόχειλα.
Θα σας υποδεχτούνε ικανοποιητικά και θα σας ρωτήσουν αν επιθυμείτε ντουζάκι πριν και μετά το σεξ ενώ παράλληλα θα σας μιλάνε περί ανέμων και υδάτων σαν φίλες.
Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. 60 ευρώ είτε με την μία είτε με τις 2 μαζί!!! Το καλό είναι ότι με 60 ευρώ έχεις και τις 2 σε παρτούζα (μάλλον η πιο φτηνή παρτούζα στην Θεσσαλονίκη) ΑΛΛΑ κάτι το οποίο δεν προτίμησα γιατί με χαλούσε η εμφάνιση της τύπισσας που έμοιαζε ή ήταν τραβέλι.
Στο κρεβάτι τώρα επέλεξα την ξανθιά. Συμπεριφορά επαγγελματική και φιλότιμη αλλά υποκριτική! ʼφηνε ελεύθερα πιασίματα και δάκτυλα στο αιδίο αλλά όχι στον πρωκτό και ούτε φυσικά έκανε πρωκτικό. Ελευθερία στις στάσεις. Πιθανόν να δεχόταν την αιδοιολειξία κάτι το οποίο δεν κάνω σε πουτάνες (αν που την σημερινή εποχή το 99% του συνόλου των γυναίκών πουτάνες είναι δηλωμένες ή αδήλωτες, τυπικά ή άτυπα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)
Χώρος καθαρός, όχι περισσότερο σκοτεινός από όσο πρέπει. Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός στο σεξ.

Προτείνω να το δοκιμάσουν οι mature lovers αλλά δεν το βρήκα κάτι το ιδιαίτερο και προσωπικά δεν θα ξαναπάω...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Λίνα Θάλεια ετών 38 2310...678 - Αγγελιοφόρος Σαββάτου
Μοναστηρίου 75 - 2ος όροφος - Κλείνεις ραντεβου

Οι κυρίες είναι όντως μεγάλες (σχετικά) σε ηλικία. Η μία ξανθια, με ικανοποιητικό κορμί, η άλλη μελαχρινή με ΤΕΡΑΣΤΙΑ βυζιά αλλά πολύ φοβάμαι ότι είναι τραβέλι με έντονα τσιμπουκόχειλα.
Θα σας υποδεχτούνε ικανοποιητικά και θα σας ρωτήσουν αν επιθυμείτε ντουζάκι πριν και μετά το σεξ ενώ παράλληλα θα σας μιλάνε περί ανέμων και υδάτων σαν φίλες.
Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. 60 ευρώ είτε με την μία είτε με τις 2 μαζί!!! Το καλό είναι ότι με 60 ευρώ έχεις και τις 2 σε παρτούζα (μάλλον η πιο φτηνή παρτούζα στην Θεσσαλονίκη) ΑΛΛΑ κάτι το οποίο δεν προτίμησα γιατί με χαλούσε η εμφάνιση της τύπισσας που έμοιαζε ή ήταν τραβέλι.
Στο κρεβάτι τώρα επέλεξα την ξανθιά. Συμπεριφορά επαγγελματική και φιλότιμη αλλά υποκριτική! ʼφηνε ελεύθερα πιασίματα και δάκτυλα στο αιδίο αλλά όχι στον πρωκτό και ούτε φυσικά έκανε πρωκτικό. Ελευθερία στις στάσεις. Πιθανόν να δεχόταν την αιδοιολειξία κάτι το οποίο δεν κάνω σε πουτάνες (αν που την σημερινή εποχή το 99% του συνόλου των γυναίκών πουτάνες είναι δηλωμένες ή αδήλωτες, τυπικά ή άτυπα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)
Χώρος καθαρός, όχι περισσότερο σκοτεινός από όσο πρέπει. Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός στο σεξ.

Προτείνω να το δοκιμάσουν οι mature lovers αλλά δεν το βρήκα κάτι το ιδιαίτερο και προσωπικά δεν θα ξαναπάω...
ειναι αυτες που δουλευαν στη μοναστηριου απεναντι απο τη φορντ.μετακομισαν  αλλα το τηλεφωνο ειναι το ιδιο. παλαιοτερα ηταν 50 η μια 100 παρτουζα αλλα μαλλον σκεφτηκαν οτι μια εκπτωση στην παροχη υπηρεσιων δεν θα τισ βαλει και μεσα. Η Θαλεια απο οσο θυμαμαι ειναι πολυ καλη στο κρεββατι. Παντως δυστυχως για οσους γνωριζουν απο την ομαδα εκεινη της μοναστηριου χαθηκε η σουπερ Χριστινα.

tasoa

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
74
Πόντοι
1
όχι ρε παιδια δεν είναι αυτή.Το κινητο τελειωνει σε 676 μου είπε οτι τη λεν Χριστίνα αλλα μάλλον ψεύτικο όνομα εχει αθτοκίνητο ειναι μελαχρινή και μενει μαλλον οπωσ καταλαβα προσ τη Θέρμη.μου πρώτηνε και ξενοδοχείο κατα τα μέρη εκείνα αλλα δε το θυμαμαι΄.αντε ρε παιδια ξέρει κανεισ τίποτα? τι ειναι?τι κανει?.σας ευχαριστω και περιμένω.

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Φϊλε Filoxenoumene, πως θα γίνει να βρούμε τη Χριστινάρα που δούλευε Μοναστηρίου , απέναντι από τη Φορντ, στήν μισογκρεμισμένη μονοκατοικία? Μια φορά πήγα μαζί της και τρελάθηκα...Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώασει ή όχι αν είναι αυτή στο στούντιο της Αγ.Πάντων?

tasoa

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
74
Πόντοι
1
Σε ευχαριστώ για τις πληροφοριες.εσύ πήγες μαζι της?τι προγραμμα κανει, και ωρα?σε ευχαριστω παντως

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΓΑΡ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΥΩΡΟ ΜΕ ΕΝΑ THN PAOLA ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ SITE. ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΑ. Η ΤΙΜΗ ΗΤΑΝ 400 ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΕ FULL SERVICE. Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΗ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΛΗ! ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΒΑΖΩ 9/10. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ. ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΕΙΧΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΜΠΑΖΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ Η ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ . ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?

Έχω να πω οτι ΔΕΝ γνωρίζω την PAOLA και φυσικά ΔΕΝ γνωρίζω το site που ανέφερες με τόσο φυσιολογικό τρόπο ("...η Paola από το γνωστό site...")! Ισως λίγο βοήθεια να μας κατατοπίσεις για τι ΑΚΡΙΒΩΣ μιλάς?

... εννοείς για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ έτσι?

panos_gg

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλε path  ο συναδελφος μιλαει για ct που βρισκεται στην θεσσαλονικη μεχρι αυριο .( μπες στο και θα την δεις ) .

mamalakis

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι συγνωμη για τα κεφαλαια. Απάντησα στον φιλο pathfinder αλλα διαγραφηκε. Ναι για θεσσαλονικη μιλάω και το site ειναι βλεπε paola-bianca. Σας λέω οτι δυστυχώς κάνουμε πολύ λάθος που ασχολούμαστε μαζί τους και  τους δίνουμε σημασία (εννοώ τα μασατζίδικα και οικους ανοχής). Περιμένω απόψεις επι του θέματος!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Επιτελους βρηκα τη Χριστινα που δουλευε απεναντι απο τη ΦΟΡΝΤ στη μοναστηριου. εξακολουθει να ειναι ΣΟΥΠΕΡ!!!

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Που είναι ρε παλικάρι μου.. Ρίξε τα φώτα σου ....  ;)

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Γιαυτό και θελω να την γνωρίσω επειδη δεν την ξέρω και ακούω καλά λογια απο τους συναγωνιστές εδω μέσα .. Εμείς να μην δοκιμάσουμε δηλαδή ?

braveheart_thess

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδερφοι,
Γνωρίζει μήπως κανείς καμία 40άρα πολύ "καλή", ασχέτως οικονομικού κόστους; Αρκεί να τα αξίζει!!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Καλησπέρα συνάδερφοι,

Γνωρίζει μήπως κανείς καμία 40άρα πολύ "καλή", ασχέτως οικονομικού κόστους; Αρκεί να τα αξίζει!!

Φίλε braveheart_thess,

Αν μου δώσεις έστω κι ενα λόγο που θα πρέπει κάποιος να σε βοηθήσει, εγώ δεσμέυομαι να σου κεράσω μια βίζιτα της επιλογής σου!

Να έχεις υπ' όψη σου πως όταν ζητάς, ΠΡΕΠΕΙ και να δίνεις.

Θέλεις να σου θυμίσω την PM αλλά ΚΑΙ την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε προ μερικών ημερών? Να σου υπενθυμίσω πως σου έδωσα ΠΡΩΤΟΣ τηλεφωνάκι special με λεπτομερή περιγραφή και στοιχεία και δεν έδωσες παρά υποσχέσεις & λαγούς με πετραχείλια? Να σου υπενθυμίσω πως σου έδωσα ΑΣΤΕΡΙ που δέχεται ΚΑΙ εκτός του συνεργαζόμενου με αυτήν πρακτορείου? Να σου θυμίσω πως όταν μετά από 1-2 μέρες σου τηλεφώνησα για να μου πασάρεις το τηλεφωνάκι που είχες υποσχεθεί (αφού φυσικά είχες αποσπάσει πρώτα αυτό που σου έδωσα εγω, το οποίο αντιστοιχούσε σε κάτι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ και το ξέρεις!), έκανες πως δεν με θυμόσουν, έκλεινες το κινητό σου τηλέφωνο όταν έβλεπες από την αναγνώριση πως σε καλούσα εγώ, ή απλά δεν το απαντούσες? Να σου υπενθυμίσω πως οταν μάλιστα δοκίμασα να σε καλέσω από άλλο νούμερο (που δεν γνώριζες πως ειναι δικό μου), ω, τι θάυμα... (!!!) τελικά καταδέχτηκες να το απαντήσεις, το εκλεισες όμως αμέσως μετά προφασιζόμενος μια γελοία δικαιολογία πιστευοντας πως ειμαστε αμερικανάκια και μασάμε χόρτο?

Να σου τα υπενθυμίσω όλα αυτά... ή τα θυμάσαι και μόνος "Δημήτρη"? Για ποιό λόγο λοιπόν, θα πρέπει κάποιος από τα μέλη του forum να μοιραστεί μαζί σου οτιδήποτε?

ΥΓ. Δεν είχα καμία πρόθεση να κάνω την απάντηση αυτή public, ή να σε κάνω να νιώσεις άσχημα - πραγματικά δεν το θέλω! Πρέπει όμως να καταλάβεις πως εδώ είναι forum και οι πληροφορίες είναι για να μοιράζονται και να ανταλλάσονται! Όχι να συλλέγονται (μόνο) από πονηρούς κι εξυπνάκηδες!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Φίλε braveheart_thess,

Αν μου δώσεις έστω κι ενα λόγο που θα πρέπει κάποιος να σε βοηθήσει, εγώ δεσμέυομαι να σου κεράσω μια βίζιτα της επιλογής σου!
100% δικαιολογημενη απαντηση

Να έχεις υπ' όψη σου πως όταν ζητάς, ΠΡΕΠΕΙ και να δίνεις.

Θέλεις να σου θυμίσω την PM αλλά ΚΑΙ την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε προ μερικών ημερών? Να σου υπενθυμίσω πως σου έδωσα ΠΡΩΤΟΣ τηλεφωνάκι special με λεπτομερή περιγραφή και στοιχεία και δεν έδωσες παρά υποσχέσεις & λαγούς με πετραχείλια? Να σου υπενθυμίσω πως σου έδωσα ΑΣΤΕΡΙ που δέχεται ΚΑΙ εκτός του συνεργαζόμενου με αυτήν πρακτορείου? Να σου θυμίσω πως όταν μετά από 1-2 μέρες σου τηλεφώνησα για να μου πασάρεις το τηλεφωνάκι που είχες υποσχεθεί (αφού φυσικά είχες αποσπάσει πρώτα αυτό που σου έδωσα εγω, το οποίο αντιστοιχούσε σε κάτι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ και το ξέρεις!), έκανες πως δεν με θυμόσουν, έκλεινες το κινητό σου τηλέφωνο όταν έβλεπες από την αναγνώριση πως σε καλούσα εγώ, ή απλά δεν το απαντούσες? Να σου υπενθυμίσω πως οταν μάλιστα δοκίμασα να σε καλέσω από άλλο νούμερο (που δεν γνώριζες πως ειναι δικό μου), ω, τι θάυμα... (!!!) τελικά καταδέχτηκες να το απαντήσεις, το εκλεισες όμως αμέσως μετά προφασιζόμενος μια γελοία δικαιολογία πιστευοντας πως ειμαστε αμερικανάκια και μασάμε χόρτο?

Να σου τα υπενθυμίσω όλα αυτά... ή τα θυμάσαι και μόνος "Δημήτρη"? Για ποιό λόγο λοιπόν, θα πρέπει κάποιος από τα μέλη του forum να μοιραστεί μαζί σου οτιδήποτε?

ΥΓ. Δεν είχα καμία πρόθεση να κάνω την απάντηση αυτή public, ή να σε κάνω να νιώσεις άσχημα - πραγματικά δεν το θέλω! Πρέπει όμως να καταλάβεις πως εδώ είναι forum και οι πληροφορίε&#962
; είναι για να μοιράζονται και να ανταλλάσονται! Όχι να συλλέγονται (μόνο) από πονηρούς κι εξυπνάκηδες!
100% δικαιολογημενη απαντηση

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
παιδια κανενα καλο κολπο παιζι θεσ/νικη?

εχο να ανεβω κανενα 15ημερο και θελω να μαθω.

εγω σας τα λεω ολλα :sunglasses:

κανενα πουρο η καμια ελληνιδα :... οχι μπουρδελα  :dancing:

πλιρονουμαι οσο οσο για  :booty:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Έλεος ρε παιδιά.
μάθετε πρώτα να γράφετε και μετα πηδάτε!!!!

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
γιατι ρε μεγαλε ?  θα μας περασεις και απο τεστ διλαδη?
η θα μας μαθεις και για το πος θα γαμισουμαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom