Σε περίπτωση που δεν έγινα κατανοητός πριν, ζαρωμένες χοντρογκόμενες και πούστηδες ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝΕ!!!!!!!!
Κυρίως ρωτάω από θέμα προσωπικής περιέργειας. Για amaterus χαίρω πολύ, πες μου κάτι που δεν ξέρω. Απλώς ρωτάω να μάθω τι υπάρχει στην σκηνή του αγοραίου έρωτα.
Τώρα αν υπάρχουν τσέχες CG που να κοστίζουν λιγότερο από 100 ευρώ μπορώ να πω ότι ανακαλώ τα παραπάνω και υποκλίνομαι, αλλά αν εννοείς τις κοπέλες των City Tours, κι αυτό το ξέρω αλλά είναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΕΣ για τον μισθό του μέσου έλληνα.
Υπάρχει κανείς που μπορεί να μου πει κάτι που να μην ξέρω ήδη?
Φίλε JohnWoo,
Ναι, έχεις δίκιο, δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να εισχωρήσει κανείς σε "καλό κύκλωμα" με αστεράκια γκόμενες (ελληνίδες ή ξένες) που τα παίρνουν για να κάνουν τα δικά τους... ή απλά γουστάρουν να αρπάζουν ψωλές.
Ναι, έχεις δίκιο τα ποσά των 300, 400, ή και σε μερικές περιπτώσεις πάνω από 1000 - 1200 ευρώ που ζητάνε τα CG/CT που σέβονται τον εαυτό τους και φυσικά προσφέρουν καλές υπηρεσίες, είναι αρκετά μακρυά από το ποσό που μπορεί να δώσει ο μέσος ανειδίκευτος εργάτης των 600 ευρώ το μήνα.
Ε, τι να πω? Ας ΜΗΝ γαμήσει ο λαμβάνων μισθό 600 ευρώ το μηνά το CG των 1200 ευρώ! Είναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ και φυσικά θα θεωρούσα πολύ μαλάκα κάποιον που θα έσκαγε περισσότερο από το 1/5 του μηνιαίου μισθού του για να γαμήσει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ γκόμενα! Για αυτό το λόγο υπάρχουν και οι πουτανίτσες των 30 ευρώ! "Τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και επιδέξιους κώλους" λέει ο λαός κι επειδή οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε πετρελαιάδες σείχηδες, καλό θα ήταν να κρατηθεί κάποιο μέτρο!
Οι πουτάνες κάθε είδους (πόρνες της κακιάς ώρας/βιζιτούδες CG και CT κλπ) είναι για εμένα ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για κάποιον που σε μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του απλά δεν έχει γκόμενα (ή είναι απογοητευμένος από αυτήν) ή απλά γουστάρει να το κάνει τη συγκεκριμένη εκείνη στιγμή!
ΟΛΟΙ μας έχουμε νιώσει την αναγκη να πηδήξουμε επι χρήμασι, αλλά ΚΑΝΕΙΣ λογικός (για τα δικά μου δεδομένα) δεν προτιμάει να πληρώνει για να γαμήσει, από το να πηδάει τζάμπα (βλ. να έχει τη δικιά του γκόμενα/κοπέλα/γυναικα). Ναι, ΟΛΟΙ μας που και που (άλλοι συχνά κι αλλοι μια στα τόσα) δοκιμάζουμε το "παράνομο" για το γαμώτο της υπόθεσης... αλλά αλίμονο σε αυτούς που η σεξουαλική τους ζωή θα τερματιστεί αν ξαφνικά μια μέρα (υποθετικά) πάυσει να υπάρχει το πουτανιλίκι! Πιστέψτε με (και είμαι σίγουρος πως όλοι σας συμφωνείτε) τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ και πιο καυλιάρικα γαμήσια μας τα δίνουν οι γυναικες που είναι μαζί μας στη ζωή (βλ. γκόμενες/σύζυγοι κλπ)... κι αν κάποιος πει οτι η γκόμενά του δεν τον καλύπτει σεξουαλικά και δεν του βγάζει γούστα, ας την παρατήσει να βρεί μια άλλη που θα τον ικανοποιεί! Τόσες υπάρχουν!
Κλείνοντας, να αναφερθώ στο θέμα των πουστρο/transexoual/τραβεστί και κάθε είδους παρακλάδι τους: ΠΡΟΤΙΜΩ να μην γαμήσω για μεγάλο χρονικό διαστημα από το να καταλήξω (μόνο και μόνο για να το χώσω κάπου) να γαμάω αντρικούς κώλους... ακόμη κι αν ειναι όμορφα αποτριχωμένοι και οι ιδιοκτήτες τους φοράν lipstick και περούκα. Αν είναι δυνατόν!