Νέα

Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 861
  • Εμφανίσεις 150K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ααααχχ απο πληροφόριση μηδεν είμαστε .... καλά ρε παιδιά μόνο εσεις να γαμάτε δηλαδή ; εμεις στο πηγάδι ;
οχι ρε φιλε. αλλα οταν καποιος ισχυριζεται οτι ψαχνει μια γκομενα ενω την ιδια στιμη εχει παει μαζι της στο νεο της χωρο και δεν την εχει καταλαβει, τοτε η μπατσος ειναι η μπουφος

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
παιζει ενα τιλ παλιο αλλα κανενας δεν λεει για αυτο, το 6932.....514
εχουμε κανενα νεο απο εκει?
εχω παρει καλα μουνια ..  :grin:

gnffilos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Έλεος ρε παιδιά.
μάθετε πρώτα να γράφετε και μετα πηδάτε!!!!

αχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχχαχχαχα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Ίστε ανωρθώγραφη μπουρδαιληάρειδαις αλά σας ΠΑΟ ;)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
οταν καποιος ισχυριζεται οτι ψαχνει μια γκομενα ενω την ιδια στιμη εχει παει μαζι της στο νεο της χωρο και δεν την εχει καταλαβει, τοτε η μπατσος ειναι η μπουφος

Αποκλείεται να είναι και τα δύο?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
ωραιος συνδυασμος!!!!

Χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της κατηγορίας χρηστών είναι η αποστολή μηνυμάτων όπως το ακόλουθο:

"...μάγγαισ χριάζωμε τυν βωύθηά σασ θαιλο ψυλί γκώμενα να γαμίσο κε να τιν ξεσκήσο πιτε μου γριγορα πλυζ γιατή ήνε κε πωλί αιπίγον. γουσταρο κε μαβραις κε κηνεζεσ αλα σιμερα θαιλο να γαμισο μια τσεχα αλα κανισ δεν μου λαιη το τιλεφονο σασ παρακαλο να με βωιθείσεται..."

... στο καπάκι μετά στέλνουν κι ένα ασχετο μήνυμα για να δηλώσουν πόσο εντυπωσιασμένοι είναι από τον μηχανισμό των "αντυκιθηρον" και πόσο κρίμα που οι σημερινοί Έλληνες δεν διαθέτουν "πεδύα"

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Έχετε κολλήσει όλη με το θέμα της ορθογραφίας!!!

Νομίζω το θέμα είναι να μαθαίνουμε τη παίζει από πουτανιά και όχι  τι σχολεία έχουμε τελειώσει.

Συγνώμη αν πριν έκανα ορθογραφικά (η αν έχω κάνει μερικά και εδώ)       
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
αν και θεωρω τα city tours λιγο "κρυα" αν καποιος ενδιαφερεται για αποψε 17/12 βρηκα κατι.

ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ αδερφέ! Την δοκίμασα τη συγκεκριμένη και ΚΛΑΙΩ τα λεφτά! Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εμπειρία CT! ΜΑΚΡΥΑ από αυτην!!!!!!!!!!

ΚΑΜΙΑ σχέση με τις φωτο που την κολακευουν παρα πολύ (δεν είναι ετσι στην πραγματικότητα) και από service... για ΚΛΑΜΑΤΑ

Φίλος που πήγε 6-7 ώρες μετά από εμένα... ούτε καν έκανε τον κόπο να μείνει!!! Την πλήρωσε 20 ευρώ για τα τυπικά και το χαμένο ραντεβού και την έκανε. Η πιο άσχημη σε συμπεριφορά που έχω δει ποτέ!

ΜΑΚΡΥΑ, εκτός κι αν σας περισσευουν 300+ ή 400+ γιούρια από τη τσέπη! Απορώ πως την στείλανε!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ αδερφέ! Την δοκίμασα τη συγκεκριμένη και ΚΛΑΙΩ τα λεφτά! Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εμπειρία CT! ΜΑΚΡΥΑ από αυτην!!!!!!!!!!

ΚΑΜΙΑ σχέση με τις φωτο που την κολακευουν παρα πολύ (δεν είναι ετσι στην πραγματικότητα) και από service... για ΚΛΑΜΑΤΑ

Φίλος που πήγε 6-7 ώρες μετά από εμένα... ούτε καν έκανε τον κόπο να μείνει!!! Την πλήρωσε 20 ευρώ για τα τυπικά και το χαμένο ραντεβού και την έκανε. Η πιο άσχημη σε συμπεριφορά που έχω δει ποτέ!

ΜΑΚΡΥΑ, εκτός κι αν σας περισσευουν 300+ ή 400+ γιούρια από τη τσέπη! Απορώ πως την στείλανε!
δεν ειχα σκοπο να παω. ποτε πηγες?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
δεν ειχα σκοπο να παω. ποτε πηγες?

Εχθές. Έχασα το ηθικό μου λέμε! Απογοήτευση! Ακόμα τα κλαίω τα γιούρια... ασε ούτε που θέλω να το σκέφτομαι! Αλίμονο σε όσους την πατήσανε όπως εγώ.

Τέλος με αυτήν! Πάμε γι' άααααααααααλλα!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
σε παρακαλω επειδη εχω κανενα εξαμηνο να ασχοληθω με cg στειλε μου με pm κατι αξιολογο για αποψε

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
παιδιά, όσοι με ξέρουν ξέρουν και ότι έχω καιρό να γράψω στο φόρουμ, κυρίως διότι έχω απελπιστεί με την κατάσταση του αγοραίου έρωτα στην Ελλάδα, και ιδιαίτερα στην Θεσσαλονίκη. Γι' αυτό και δεν γράφω, επειδή δεν έχω κάτι να συνεισφέρω δυστυχώς...
Παρακαλουθώ τα ποστ, αλλά δεν με ενδιαφέρει κάτι γιατί θεωρώ ότι η αναλογία επιπέδου προσφερόμενων υπηρεσιών και τιμής που βρίσκει κανείς είναι τραγική.
Προσωπικά θα ενδιαφερόμουν μόνο για κάτι ξεχωριστό, οπότε ήθελα να ρωτήσω όλους τους συναδέλφους αν γνωρίσει κάποια περίπτωση:
1) για καμιά μαύρη σε στούντιο ή έστω σε μπουρδέλο
2) για καμιά ώριμη (40+) αλλά καλοδιατηρημένη γκόμενα
3) για κανένα τραβέλι αλλά πειστικό και θηλυπρεπές, όχι γκαραζιέρη με περούκα
Φοβάμαι ότι παραείμαι απαιτητικός, αφού ούτε νορμάλ CG ή πουτάνα της προκοπής δεν βρίσκει κανείς στην πόλη μας εύκολα, πόσο μάλλον κάτι τόσο ειδικευμένο, αλλά αν τυχόν ξέρετε κάτι και δεν σας κάνει κόπο πείτε μου ρε παιδιά. Ευχαριστώ!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
θεωρώ ότι η αναλογία επιπέδου προσφερόμενων υπηρεσιών και τιμής που βρίσκει κανείς είναι τραγική.

Προσωπικά θα ενδιαφερόμουν μόνο:

- για καμιά ώριμη (40+) αλλά καλοδιατηρημένη γκόμενα
- για κανένα τραβέλι αλλά πειστικό και θηλυπρεπές, όχι γκαραζιέρη με περούκα

Εγώ πάλι βρίσκω θλιβερό το γεγονός να ασχολείστε με 40άρες+ (το καλοδιατηρημένες τι σημαίνει? οτι δεν έχουν κρεμάσει τα βυζιά κάτω από τα γόνατα?) τη στιγμή που η πόλη είναι μια μουνοθάλασσα (amateurs) και τα Τσεχάκια CG των 20+ έχουν πολλά περισσότερα κάλλη από τις σταφυδιασμένες & ζαρωμένες χοντρογκόμενες των μασατζίδικων που το πολύ - πολύ αντε καμια μαλακία να παίξουν.

Την επιλογή δε των τραβεστι/trans/πουστηδων κάθε λογής... τη βρίσκω (προσωπικά) τουλάχιστον άρρωστη. Αν είναι δυνατόν! Λες και τελειώσανε τα πιπινάκια που ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να γαμηθούν και το ρίξαμε στις αντρικές κωλοτρυπίδες! Λες και δεν υπάρχουν CG/CT/πουτάνες σε μπουρδελα που να μπορούν να καλύψουν τις σεξουαλικές μας ανάγκες... και αναζητάτε τον ομοφυλοφιλικό έρωτα (ή μήπως το να γαμήσεις πουστη δεν "πιάνει"? - να θυμάσαι πως "...όποιος μπλέκει με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες!..."). Μου θυμίζει το ανέκδοτο που στο τέλος λέει "...πονάνε ωρέ τα παλληκάρια?..."

Φοβάμαι ότι παραείμαι απαιτητικός
Ε, όχι δα και απαιτητικός! Ένα πουστη ζήτησες να πηδήξεις...! Σιγά!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Σε περίπτωση που δεν έγινα κατανοητός πριν, ζαρωμένες χοντρογκόμενες και πούστηδες ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝΕ!!!!!!!!
Κυρίως ρωτάω από θέμα προσωπικής περιέργειας.
Για amaterus χαίρω πολύ, πες μου κάτι που δεν ξέρω. Απλώς ρωτάω να μάθω τι υπάρχει στην σκηνή του αγοραίου έρωτα.
Τώρα αν υπάρχουν τσέχες CG που να κοστίζουν λιγότερο από 100 ευρώ μπορώ να πω ότι ανακαλώ τα παραπάνω και υποκλίνομαι, αλλά αν εννοείς τις κοπέλες των City Tours, κι αυτό το ξέρω αλλά είναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΕΣ για τον μισθό του μέσου έλληνα.
Υπάρχει κανείς που μπορεί να μου πει κάτι που να μην ξέρω ήδη?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Σε περίπτωση που δεν έγινα κατανοητός πριν, ζαρωμένες χοντρογκόμενες και πούστηδες ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝΕ!!!!!!!!

Κυρίως ρωτάω από θέμα προσωπικής περιέργειας. Για amaterus χαίρω πολύ, πες μου κάτι που δεν ξέρω. Απλώς ρωτάω να μάθω τι υπάρχει στην σκηνή του αγοραίου έρωτα.
Τώρα αν υπάρχουν τσέχες CG που να κοστίζουν λιγότερο από 100 ευρώ μπορώ να πω ότι ανακαλώ τα παραπάνω και υποκλίνομαι, αλλά αν εννοείς τις κοπέλες των City Tours, κι αυτό το ξέρω αλλά είναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΕΣ για τον μισθό του μέσου έλληνα.

Υπάρχει κανείς που μπορεί να μου πει κάτι που να μην ξέρω ήδη?

Φίλε JohnWoo,

Ναι, έχεις δίκιο, δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να εισχωρήσει κανείς σε "καλό κύκλωμα" με αστεράκια γκόμενες (ελληνίδες ή ξένες) που τα παίρνουν για να κάνουν τα δικά τους... ή απλά γουστάρουν να αρπάζουν ψωλές.

Ναι, έχεις δίκιο τα ποσά των 300, 400, ή και σε μερικές περιπτώσεις πάνω από 1000 - 1200 ευρώ που ζητάνε τα CG/CT που σέβονται τον εαυτό τους και φυσικά προσφέρουν καλές υπηρεσίες, είναι αρκετά μακρυά από το ποσό που μπορεί να δώσει ο μέσος ανειδίκευτος εργάτης των 600 ευρώ το μήνα.

Ε, τι να πω? Ας ΜΗΝ γαμήσει ο λαμβάνων μισθό 600 ευρώ το μηνά το CG των 1200 ευρώ! Είναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ και φυσικά θα θεωρούσα πολύ μαλάκα κάποιον που θα έσκαγε περισσότερο από το 1/5 του μηνιαίου μισθού του για να γαμήσει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ γκόμενα! Για αυτό το λόγο υπάρχουν και οι πουτανίτσες των 30 ευρώ! "Τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και επιδέξιους κώλους" λέει ο λαός κι επειδή οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε πετρελαιάδες σείχηδες, καλό θα ήταν να κρατηθεί κάποιο μέτρο!

Οι πουτάνες κάθε είδους (πόρνες της κακιάς ώρας/βιζιτούδες CG και CT κλπ) είναι για εμένα ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για κάποιον που σε μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του απλά δεν έχει γκόμενα (ή είναι απογοητευμένος από αυτήν) ή απλά γουστάρει να το κάνει τη συγκεκριμένη εκείνη στιγμή!

ΟΛΟΙ μας έχουμε νιώσει την αναγκη να πηδήξουμε επι χρήμασι, αλλά ΚΑΝΕΙΣ λογικός (για τα δικά μου δεδομένα) δεν προτιμάει να πληρώνει για να γαμήσει, από το να πηδάει τζάμπα (βλ. να έχει τη δικιά του γκόμενα/κοπέλα/γυναικα). Ναι, ΟΛΟΙ μας που και που (άλλοι συχνά κι αλλοι μια στα τόσα) δοκιμάζουμε το "παράνομο" για το γαμώτο της υπόθεσης... αλλά αλίμονο σε αυτούς που η σεξουαλική τους ζωή θα τερματιστεί αν ξαφνικά μια μέρα (υποθετικά) πάυσει να υπάρχει το πουτανιλίκι! Πιστέψτε με (και είμαι σίγουρος πως όλοι σας συμφωνείτε) τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ και πιο καυλιάρικα γαμήσια μας τα δίνουν οι γυναικες που είναι μαζί μας στη ζωή (βλ. γκόμενες/σύζυγοι κλπ)... κι αν κάποιος πει οτι η γκόμενά του δεν τον καλύπτει σεξουαλικά και δεν του βγάζει γούστα, ας την παρατήσει να βρεί μια άλλη που θα τον ικανοποιεί! Τόσες υπάρχουν!

Κλείνοντας, να αναφερθώ στο θέμα των πουστρο/transexoual/τραβεστί και κάθε είδους παρακλάδι τους: ΠΡΟΤΙΜΩ να μην γαμήσω για μεγάλο χρονικό διαστημα από το να καταλήξω (μόνο και μόνο για να το χώσω κάπου) να γαμάω αντρικούς κώλους... ακόμη κι αν ειναι όμορφα αποτριχωμένοι και οι ιδιοκτήτες τους φοράν lipstick και περούκα. Αν είναι δυνατόν!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Αυτό ακριβώς έλεγα κι εγώ για το θέμα του κόστους, φίλε Pathfinder. Ότι απ την στιγμή που δεν είμαστε βιομήχανοι, να σκάμε 300ευρα σε city tours είναι ασύμφορο αν όχι αδύνατο. Η προσιτή λύση όμως, η ξεπέτα σε ένα μπουρδέλο για ένα 30ευρο, δεν με ενδιαφέρει πια προσωπικά για τον απλό λόγο ότι την βαρέθηκα.
Προσωπικά συμφωνώ για τον σχόλιο για γκόμενες, συζήγους κλπ. καθώς εγώ έχω τον αγοραίο έρωτα ως ένα παράμπλευρο χόμπυ ή κάτι τέτοιο, αλλά ο κάθε ένας εδώ έχει κάθε δικαίωμα να το αντιμετωπίζει χωριστά.
Επειδή έχω δοκιμάσει κάποιες φορές μπουρδέλα, βιζιτούδες κλπ. κλπ. και πλέον δεν μου κάνουν αρκετά κλικ ώστε να δικαιολογούνται τα λεφτά που θα πληρώσω σ αυτά, γι αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάτι διαφορετικό: καμιά μαύρη, καμία ώριμη που να μην είμαι όμως μπάζο αλλά καλοδιατηρημένη, όπως η Σαρον Στοουν ενα πράγμα, ή κανένα τραβέλι που όμως να έχει τα βυζιά της Πάμελα ʼντερσον και να μην φαίνεται με τίποτα εξωτερικά ότι δεν είναι κανονική γκόμενα. Γι' αυτό νομίζω ότι είμαι απαιτητικός, γιατί δεν νομίζω να υπάρχουν τέτοια πράγματα εδώ. Γιατί φοβάμαι ότι στην Θεσσαλονίκη όλες οι ώριμες του επαγγέλματος είναι τριμπαζα και όλα τα τραβέλια είναι χειρότερα κι απ ότι θα ήταν ο Γιασεμάκης με περούκα. Αν ξέρει κανείς ότι ισχύει το αντίθετο ας μας πει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom