εσύ αν γουστάρεις μπορείς να γαμάς στα μπουρδέλα.
έτσι είναι η ζωή
Εγώ θα συμφωνήσω μεν με τον qook, διότι μια CG σε CT, για νυκτερινή διασκέδαση και ολονύκτιο πήδημα... ζητάει πολύ περισσότερα. Το αν κάποιος ΘΕΛΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να πληρώνει τέτοια ποσά, είναι άλλο θέμα. Να έχεις δε υπόψη σου mpotofilos, πως υπάρχουν άτομα εδω μέσα που μπορεί να κερδίζουν 1500, 2000, 2500 ή και περισσότερα euro το μήνα και να είναι διατεθιμένοι να πληρώνουν που και που 300αρια ή 500αρια σε "καλά" κομάτια!
Οι αμφιβολίες μου είναι ΑΝ ισχύει το θέμα "ΜΑΤΙΝΑ", διότι ο qook δεν μας τα λέει καλά: Aπό τη μια δεν δίνει σαφείς πληροφορίες ΠΩΣ την βρήκε (μην ακούσω πάλι την καραμελίτσα του myspace) καθώς και το γεγονός πως μετά από περίπου 8 ωρες μαζί με την MATINA, δεν κράτησε ΟΥΤΕ το τηλέφωνό της και η μοναδική δίοδος επικοινωνίας μαζί της είναι το MSN messenger, διότι (λέει) η ΜΑΤΙΝΑ θέλει να βλέπει με ποιόν μιλάει.
Ε, λοιπόν ξέρεις τι λέω εγώ? Εγώ λέω πως το παραμυθάκι αυτό το κατασκευασε κάποιος, που περιμένει σε ένα MSN ID (που έφτιαξε ο ίδιος μόνο και μόνο για το σκοπό αυτό - δεν είναι δύσκολο), να δεχθεί τα περιστασιακά λιγούρια και να κάνει χαβαλέ μαζί τους. Λέω!