Νέα

Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 861
  • Εμφανίσεις 150K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και βεβαια ειναι FΑΚΕ  αυτο με τι ματινα
και τις φωτο τις εχω δει σε ξενο site se ενα γαλλικο

οποιος το αμφισβητεί ας μου στείλει   

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ερώτηση προς τους (αρκετά) παλιότερους συναγωνιστές: Εχει κανείς υπόψη του τίποτα για το 'γραφείο' της Πόπης, το οποίο κάποτε ήταν πολύ γνωστό πριν 6 χρόνια περίπου για τα ΤΕΛΕΙΑ cg της, με τηλ. τότε 694....592 (το οποίο τώρα πλέον δεν ισχύει); Σημειωτέον, δούλευε με Ουκρανές και Μολδαβές, είχε μονο μικρά (σε ηλικία, μεγάλα σ'όλα τα αλλα) αστεράκια. Επίσης, μήπως έχει αυτή η Πόπη καμία σχέση με μία άλλη Πόπη που αναφέρεται σε άλλο forum;

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά με το θέμα της Ματίνα ... δεν έχω κανένα λόγω να σας πω ψέματα . μιλάω  καθημερινά μαζί της και ετοιμάζομαι με την πρώτη εφκερεια να την ξαναπάρω.
και με το θέμα της Πόπη  το γραφείο αυτό εκλισε και δεν πιστεύω να ξανανοίξει  . μιλάω για την ποπη από Θεσσαλονίκη γιατί παίζει και ποπη από Αθήνα

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
παιδιά με το θέμα της Ματίνα ... δεν έχω κανένα λόγω να σας πω ψέματα . μιλάω  καθημερινά μαζί της και ετοιμάζομαι με την πρώτη εφκερεια να την ξαναπάρω.

Mε τι μιλάτε? Με σήματα καπνού ή με τηλέγραφο? Έχω αμφιβολίες φίλε qook και μάλιστα σοβαρές για την αξιοπιστία της ιστορίας σου, αφού δεν μας τα λες καλά! Aπό τη μια "μιλάς κάθε μέρα", από την άλλη δεν έχεις κρατήσει (φτου! πάνω στη σύγχηση το ξέχασες) το τηλέφωνό της!

Ξέρεις τι λέω? Λέω πως κάτι δεν μου κάθεται καλά... δεν ξέρω τι ακριβώς, αλλά κάπου η ιστορία αυτή έχει κενά! Όχι τηλεφωνο, όχι στοιχεία, όχι άλλος τρόπος επικοινωνίας, περίεργο "κόλλημα" της Ματίνας με το MSN messenger διότι (λέει) θέλει να βλέπει με ποιόν μιλάει κλπ.

Μακάρι να είναι όλα όπως τα λες και να γαμάς καλά... αλλά (λυπάμαι) εγώ δεν σε πιστευω.

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ότι νομίζεις εσύ ..  και με την Όλγα την Ρωσίδα ? τη πιστέβης ? και αυτή μόνο με messenger την έχω μιλήσει. αλλά βρίσκετε Αθηνά και δεν έτυχε να πάω για να την δοκιμάσω.

και κάτι ακόμα εδώ είναι ένα σαι τ για να μοιράζουμε εμπειρίες, ποιος θέλει λέει .  αν νομίζεις ότι έχω κανένα λόγω να σου πω ψέματα τότε οκ 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
και με το θέμα της Πόπη  το γραφείο αυτό εκλισε και δεν πιστεύω να ξανανοίξει  . μιλάω για την ποπη από Θεσσαλονίκη γιατί παίζει και ποπη από Αθήνα

εκλεισε το γραφειο της Ποπης??ναι ε??αντε καλα.

poutanaki_thes

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον ψάχνετε με λάθος τρόπο...
Έμενα καιρό Ξάνθη οπού περνούσα πολύ καλά και λέω να αφήσετε τις συστάσεις του είδους"Ματίνα" και "Πόπη" γιατι υπάρχουν πολλές φοιτήτριες που γουστάρουν τρελά το γαμήσι..
Είμαστε μικρές,όμορφες και με πολλή όρεξη και ανοιχτά μυαλά..
τι καλύτερο???

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
μαλλον ψάχνετε με λάθος τρόπο...
Έμενα καιρό Ξάνθη οπού περνούσα πολύ καλά και λέω να αφήσετε τις συστάσεις του είδους"Ματίνα" και "Πόπη" γιατι υπάρχουν πολλές φοιτήτριες που γουστάρουν τρελά το γαμήσι..
Είμαστε μικρές,όμορφες και με πολλή όρεξη και ανοιχτά μυαλά..
τι καλύτερο???

Θα σου απαντήσω ''αλα Έφη Θόδη'':

''You 're just too good to be true, can't take my eyes off of you ....''

Παραείναι καλό για να είναι αληθινό! Δώσε λεπτομέριες για να πιστούμε, γιατί έχουμε δει πολλά (μα ΠΑΡΑ πολλά) για να σε πιστέψουμε έτσι έυκολα! Μπορεί να είσαι από μία φτηνή φαρσέρ, μέχρι τραβέλι ή γκέουρας! Πως διασφαλιζόμαστε εμείς οι δειψασμένοι για καλό σεξ?

Συγνώμη για την επίθεση, αλλά έχουμε δει πάρα πολλά, δυστυχώς.

ΔΩΣΕ ΦΩΣ!!!

algi

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
0
Δώσε φως να πάρεις κρέας.
ʼντε και είσαι οκ διατιθεμαι να γίνω ο καλιτερος σου πελατης.
Φοιτητριες εεε.....???
Μμμμμμμμμ ...................
καυλώνω με το άγχος της εξεταστικής!!!

Να προσκομίσεις βιβλιαριο σπουδών...

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
και εγώ μέσα είμαι !!!!  πόσα θες να κάνω καταθέσει :boobies: :boobies: :boobies:

braveheart_thess

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Γνωρίζετε κάτι για κάποια Τάνια από την Καλαμαριά που έχει αγγελία στον Αγγελιοφόρο;

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
kαλησπερα.ξερετε το τηλ απο το ξενοδοχειο ΠΡΙΑΜΟΣ στην θεσσαλονικη.ανεβαινω δευτερα και ακουσα καλα λογια για το ξενοδοχειο.αν μπορει καποιοσ να μου το στειλει με pm.ευχαριστω.

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
kαλησπερα.ξερετε το τηλ απο το ξενοδοχειο ΠΡΙΑΜΟΣ στην θεσσαλονικη.ανεβαινω δευτερα και ακουσα καλα λογια για το ξενοδοχειο.αν μπορει καποιοσ να μου το στειλει με pm.ευχαριστω.

2310 254760

Αν το σβήσουν οι mods, βρέστο στο

poutanaki_thes

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγώ να δεις πως αγχώνομαι με την εξεταστική..
δεν προτίθεμαι να δώσω ακόμα φωτο μιας και λόγω εξεταστικής τα πράγματα είναι δύσκολα..
αλλά ευθύς αμέσως μετά τη λήξη θα δρομολογηθούν τα πάντα..
διψασμένοι για σεξ?
γιατι ρε παιδιά?
πόσο καιρό έχουν να... τα αγόρια μου..
έχω να πω οτι είμαι αρκετά εκλεκτική.. και να προσέχει όποιος με αμφισβητεί γιατι με μια πιπούλα θα του φύγει κάθε αμφιβολία..
αυτά προς το παρόν..
θα επιλέξω εγώ το χρόνο και το πρόσωπο που θα δώσω στοιχεία και επουδενί δε θα το κάνω υπο πίεση μόνο και μόνο για να διαβεβαιώσω κάποιον δύσπιστο ότι είμαι αληθινή..
όσο για το "τραβέλι ή γκέουλας"... έχω απ'όταν γεννήθηκα μουνάκι και πρόσεχε γιατι θα λες τ'όνομα μου στον ύπνο σου..
φιλιά πολλά

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
πρώτα θα κανείς την πιπούλα και μετά θα μιλήσεις 

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους! Παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό το σχετικό θέμα (Καλό sex στη Θεσσαλονίκη) και το συμπέρασμά μου είναι ότι μάλλον πρόκειται για δυό έννοιες που δεν έχουν σχέση...

Peris25

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Είσαι πολύ καλή για να είσαι αληθινη.Επιδη έχουμε δει πολλα δεν πιστευουμε και πολυ αυτα που λες.Οταν δουμε φωτο τοτε υπαρχει περιπτωση να σε πιστεψουμε.Φυσικα θα σε πιστεψω μονο αν η φωτο σου δεν ταιριαζει με καμια απο τις 70.000 φωτο ποθ εχω απο το δικτυο κατεβασμενες.Δεν προκειτε να κοροιδεψεις κανενα φιλαρακι σ'αυτο το site.Γι'αυτο προσεχε λοιπον αν ποτε στειλεις φωτο

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μην συνεχίζετε,μαιμού είναι...

Stories