You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα band
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 861
- Εμφανίσεις 150K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ασε μην ασχολεισε με ατομα που δεν ειχαν τι να κανουν απο τις 3.45 που ξυπνησαν και ειπαν να μπουν σε ενα site και να αραδιασουν μπουρδες.
εαν δεις σε αλλο thread λεει τις ιδιες λαλακιες . ασε που δεν καταλαβα τι σχεση εχει τί θα πουμε εμεις στα παιδια μας και κατι τετοια !!!!!
εαν δεις σε αλλο thread λεει τις ιδιες λαλακιες . ασε που δεν καταλαβα τι σχεση εχει τί θα πουμε εμεις στα παιδια μας και κατι τετοια !!!!!
HONDACRV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 24
- Like
- 147
- Πόντοι
- 291
Η άλλη Παρασκευή είναι ιδανική περίπτωση. Περιμένω σημάδι για επικοινωνίαΣυναγωνιστές ...
Μεχρι στιγμής η ομάδα είναι πολύ καλή και αποτελείται απο:
plouton
toreador
panos_gg
HONDACRV
TSONTAKIAS
alfistas Next meeting
Καλό είναι να το κανονίσουμε, με την σύμφωνη γνώμη σας την άλλη Παρασκευή ή το Σαββάτο για να έλθει και ο HONDACRV.
Τελικά για να μή το πολυζορίζουμε το πράμα μπορούμε άμεσα να κλείσουμε κοινή συνενέση μέρα (νύχτα ) και ώρα για την άλλη εβδομάδα .. Μια αλλη επιλογή για την πρώτη μας συνεδρία είναι και το Αράβικο πάνω στην Ανδρ. Γεωργίου αν δεν κάνω λάθος απέναντι απο την Βίλκα. να μας χορέψει και κανα χανουμάκι να μας ανόιξη την όρεξη ..και με τα βουρρρ στη Φρίξου 11 να δούμε τι παίζει στο νέο μαγαζί.
....Μάλλον κοριτσάκι απο οσα γράφεις...αν και δεν αξίζει να σου απαντήσει κανείς και κακώς το κάνουμε όλοι μας,θα σου πρότεινα να συμετέχεις στο φορούμ του κοσμοπόλιταν κτλ....αρκετες φορες οι κοπέλες που πληρώνονται για σεξ δεν είναι όσο πουτανες είναι κάποιες άλλες,ηθικών αρχών, που όπως εσυ θέλουν να σώσουν τους ανήθικους σαν εμάς....μήπως να το ξανασκέφτεις κι εσύ και να αρχήσεις να πληρώνεσαι γι αυτό.....Φυσικά όπως ανέφερε κι άλλος πριν αν θελεις να μας σώσεις ένας είναι ο τρόπος!!!!Δεν ξέρω όμως αν θα αξίζεις τα χρήματα διοτι μάλλον δεν το κανεις και τοσο συχνά!!!Οταν παντως εισαι έτοιμη...εμεις μπορουμε να σε βοηθήσουμε ....και ίσως σώσουμε εμείς εσενα!!Εγω δεν θα σου πω απλά get a life αλλά get a sex life....και μάλιστα επιγόντως κι άσε εμάς να πάμε στην κόλαση....καλο ξεχαρμάνιασμα λοιπον!!!ε, γυναικα ειμαι, ο, τι θελω κανω!( αστειευομαι)
Μη δινετε συνεχεια βρε παιδες.Ο καλυτερος τροπος να τη ξεφορτωθουμε ειναι να μη της δωσουμε σημασια.Στη τελικη αυτο ειναι thread που ανταλασουμε αποψεις για που θα βρουμε καλο Sex στη πολη μας.Οχι για τσακωμους!Αν θες κοπελια ασε καποιο τηλ αλλιως μην ξαναενοχλησεις
κανε ο, τι θελεις...εννοειται....
απλα να μην κανεις σχολια οπως ο αλλος ο βλακας οτι και καλα η αλλαη δε συμμετεχει
εχω και ζωη και επαγγελλμα αξιοζηλευτο που σιγουρα εσυ δεν εχεις
Αρχίδια έχεις!Δεν έχεις συναίσθηση κοπέλα μου σε ποιούς και πως μιλάς! Μόνο ανώριμα κοριτσάκια μιλάνε με αυτόν τον τρόπο. Είναι η ηλικία μάλλον που νομίζεις ότι έπιασες τον παπά από τα αρχίδια!
για να σας σωσω!
Αφιερωμένο: Πόσο μαλάκας είσαι (Going through)
Μα καλα , τι ειστε ολοι εσεις????????????Σιγουρα ανικανοι να εχετε μια φυσιολογικη σχεση και ειμαι σιγουρη οτι δε φταιει η εμφανιση σας γι΄αυτο( γιατι κι αλλοι ασχημοι μια χαρα περνανε) , αλλα ο εγκέφαλος σας!
Αν είναι να σπας καρύδια, να μας πρήζεις τα αρχίδια όπως τώρα...καταλαβαίνεις γιατί πάμε στις πουτάνες
ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΕΣ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.
ʼντε γιατί μας τα έπρηξες
Φιλικά,
Vanzel
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Δεν το κάνουμε και πιο πικάντικο ... τι αράβικος ο μεζές και δεν κανονίζουμε κανα πριβέ τραπέζι σε μια σουιτα με εκλεκτούσ μεζέδες και σερβιτόρες της επιλογής μας ;)
Περιμένω pm για πληροφορίες και επικοινωνία
Φίλε TSONTAKIAS, θα προτεινω πριν από όλα, να διαβάσεις το post του ακόλουθου link.
www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=1026.msg34548#msg34548]http://www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=1026.msg34548#msg34548[/url]
Όταν το διαβάσεις και μας εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους έδωσες ΛΑΘΟΣ τηλέφωνα και ΛΑΘΟΣ πληροφορίες (μήπως για να κάνεις κάποια φάρσα?), θα μπορούμε να λάβουμε κι εμείς σοβαρά υπ' όψη τις προτάσεις σου.
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Μου μυριζει μπατσάκος!... και μάλιστα Θεσσαλονικιός αφού γράφει τη λέξη "επάγγελμα" με 2 "λ"εχω και ζωη και επαγγελλμα αξιοζηλευτο που σιγουρα εσυ δεν εχεις
Σταματα να το παιζεις φασιστας με οποιον εχει διαφορετικη οπτικη απο τη δικη σου.
plouton
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδιά εχω μια απορία ...
Χθες πήρα ένα τηλέφωνο το 699......838 απο αγγελιοφόρο .
Το σήκωσε μια τύπισα μου περιγράφει την κοπέλα αδύνατη ψηλή και το ραντεβού είναι για μια ώρα 80? Full πρόγραμμα.
Ρωτάω δ/νση και μου λέει Κομνηνών 5. Καλά λέω και γω ξεκινάω και στην συγκεκριμένη δ/νση έιναι το ξενοδοχείο Πριαμος. Κανω μια βόλτα να το ξανασκεφτώ και τελικά δεν πήγα γιατι φοβήθηκα μήπως παίζει κάτι με κάμερες και τα σχετικά λόγω και του Φεστιβάλ στην πόλη μας.
Ξέρει κανέις συναγωνιστής τι παίζει ..?
PS.. Δύσκολα επικοινωνείς μαζί τους συνήθως καλεί και δεν το σηκώνει κανείς ή είναι κλειστό.
Χθες πήρα ένα τηλέφωνο το 699......838 απο αγγελιοφόρο .
Το σήκωσε μια τύπισα μου περιγράφει την κοπέλα αδύνατη ψηλή και το ραντεβού είναι για μια ώρα 80? Full πρόγραμμα.
Ρωτάω δ/νση και μου λέει Κομνηνών 5. Καλά λέω και γω ξεκινάω και στην συγκεκριμένη δ/νση έιναι το ξενοδοχείο Πριαμος. Κανω μια βόλτα να το ξανασκεφτώ και τελικά δεν πήγα γιατι φοβήθηκα μήπως παίζει κάτι με κάμερες και τα σχετικά λόγω και του Φεστιβάλ στην πόλη μας.
Ξέρει κανέις συναγωνιστής τι παίζει ..?
PS.. Δύσκολα επικοινωνείς μαζί τους συνήθως καλεί και δεν το σηκώνει κανείς ή είναι κλειστό.
TSONTAKIAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2006
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Φίλε TSONTAKIAS, θα προτεινω πριν από όλα, να διαβάσεις το post του ακόλουθου link.
www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=1026.msg34548#msg34548]http://www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=1026.msg34548#msg34548[/url]
Όταν το διαβάσεις και μας εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους έδωσες ΛΑΘΟΣ τηλέφωνα και ΛΑΘΟΣ πληροφορίες (μήπως για να κάνεις κάποια φάρσα?), θα μπορούμε να λάβουμε κι εμείς σοβαρά υπ' όψη τις προτάσεις σου.
H πληροφορια ηρθε απο αδελφο που οντως ξερει το σκηνικο όλο απλά κατι στραβωσε σε ολη την φαση . ισως λεπτομερειες στο Meeting.
Ισως να ηταν καλυτερα να μην εκθεσω τον κολητο ....στο FORUM αλλα μονο με PM και σε συναδελφους
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Φίλε TSONTAKIAS, να σου υπενθυμίσω οτι έχω ΗΔΗ (εδώ και αρκετές ημέρες) επικοινωνήσει PM μαζί σου και μου έδωσες το τηλέφωνο κάποιου "ΓΙΑΝΝΗ" (6978****78) εκ μέρους κάποιου άλλου "ΦΙΛΙΠΑ" (ο οποίος όπως με διαβεβαίωσες, θα καθάριζε!) Αγνόησες βέβαια να μου πείς οτι ο "ΓΙΑΝΝΗΣ" δεν είχε ιδέα για τι του μιλούσα και φυσικά δεν ήξερε κανένα "ΦΙΛΙΠΑ".Φίλε TSONTAKIAS, θα προτεινω πριν από όλα, να διαβάσεις το post του ακόλουθου link.
H πληροφορια ηρθε απο αδελφο που οντως ξερει το σκηνικο όλο απλά κατι στραβωσε σε ολη την φαση . ισως λεπτομερειες στο Meeting.
Ισως να ηταν καλυτερα να μην εκθεσω τον κολητο ....στο FORUM αλλα μονο με PM και σε συναδελφους
Αν λοιπόν ο "ΦΙΛΙΠΑΣ" είσαι εσύ (???)... είναι απορίας άξιο που δεν γνωρίζεις τη σωστή ορθογραφία του ίδιου σου του ονόματος αφού το Φίλιππας γράφεται με 2 "Π"! Αν πάλι δεν είσαι ο Φίλιππας... δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ δίνεις (πιθανότατα) λάθος και ασαφείς πληροφορίες (για να μην πω οτι επιχείρησες να μας κάνεις και πλακίτσα).
Ελπίζω στο meeting (ΑΝ έρθεις) να έχεις μια ΠΟΛΥ ικανοποιητική δικαιολογία. Θα ήταν προτιμότερο αν δεν έχεις κάτι να πείς, απλά να σιωπήσεις. Το να γαμάς είναι μαγκιά. Το να γαμάς όμως κατά φαντασία (και μάλιστα να δίνεις και κατευθύνσεις σε συναδέλφους), χρήζει επαγγελματικής ιατρικής φροντίδας.
TSONTAKIAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2006
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
λυπαμαι αλλα δεν ειδα το pm σου. Ουτε και ειμαι ο Φιλιππος . Τα υπολοιπα απο κοντα και πιστεψε με αξιζει.
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
λυπαμαι αλλα δεν ειδα το pm σου. Ουτε και ειμαι ο Φιλιππος . Τα υπολοιπα απο κοντα και πιστεψε με αξιζει.
ΟΚ δεκτό. Σου στέλνω ΤΩΡΑ PM με σχετικές πληροφορίες
plouton
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
Συνάδελφοι δυστυχώς λόγω ανωτέρας βίας δεν θα μπορέσω να σας ακολουθήσω αν το κανονίσετε αυτή την Παρασκευή ή το Σάββατο θα απουσιάζω από Θεσσαλονίκη. Από το Επόμενο δεν θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα....
Καλά να περάσετε αν το κανονίσετε για τώρα ..
Καλά να περάσετε αν το κανονίσετε για τώρα ..
φιλε plouton λυπαμαι που δεν θα σε εχουμε στην παρεα μας αλλα ελπιζω την επομενη φορα να μας τιμησεις με την παρουσια σου.
οσο για το τηλεφωνο του αγγελιοφορου που αναφερεις πιο πανω ομολογω οτι δυο φορες που προσπαθησα να ερθω σε επαφη , δεν το κατόρθωσα . φαντασου οτι ενω ειχα παρει τηλεφωνο και υποτιθεται ότι με περίμενε και τις δυο φορες φτανωντας στην περιοχη προσπάθησα να της τηλεφωνησω για να μου πει που βρισκεται , δυστυχως δεν σηκωνε το τηλεφωνο . τα συμπερασματα δικά σου !!!
οσο για το τηλεφωνο του αγγελιοφορου που αναφερεις πιο πανω ομολογω οτι δυο φορες που προσπαθησα να ερθω σε επαφη , δεν το κατόρθωσα . φαντασου οτι ενω ειχα παρει τηλεφωνο και υποτιθεται ότι με περίμενε και τις δυο φορες φτανωντας στην περιοχη προσπάθησα να της τηλεφωνησω για να μου πει που βρισκεται , δυστυχως δεν σηκωνε το τηλεφωνο . τα συμπερασματα δικά σου !!!
καλά, αν αρχίσουμε να αναφέρουμε τρελές περιπτώσεις από αγγελίες εφημερίδων η λίστα δεν θα έχει τέλος. κάποια στιγμή πριν κάποια χρόνια δοκίμασα μια αγγελία, συμφώνησα σε όλα με την κοπέλα, και επειδή ακουγόταν καλή περίπτωση, πήγα για να χρησιμοποιήσω το διαμέρισμα ενός φίλου. Τηλεφώνησα στην κοπέλα και είπε ότι θα έρθει, και αφού πέρασε μια ώρα και την παίρνω τηλέφωνο μου λέει ότι ήρθε και είναι έξω στον δρόμο, αλλά επειδή το διαμέρισμα ήταν 3 τετράγωνα μακριά από ένα αστυνομικό τμήμα φοβόταν μήπως είμαι μπάτσος, και ήθελε να κατεβώ και να της δείξω ταυτότητα για να βεβαιωθεί ότι δεν είμαι...
ήμουν βέβαια τόσο καυλωμένος που θα το έκανα κι αυτό, αλλά έλα που δεν κουβαλάω μαζί μου την ταυτότητά μου...
ήμουν βέβαια τόσο καυλωμένος που θα το έκανα κι αυτό, αλλά έλα που δεν κουβαλάω μαζί μου την ταυτότητά μου...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
απο μια αγγελια προεκυψε λεει μια επωνυμη γνωστο μοντελο...σου ζητουσε να πας σε ενα ταχυδρομικο ταμιευτιριο να καταθεσεις τα λεφτα και μετα σου ελεγε που να πας...ακομη γελαω με το λιμο που νομιζει οτι με τις παπαριες μπορει να καθετε και να πληρωνετε εις υγειαν των κοροιδων...αν δεν ηταν τετοιες οι διαδικασιες θα την καρφωνα στην αστυνομια..αλλα που να μπλεκεις..και τι να τους πεις...εψαχνα να γαμησω και την ανακαλυψα???παντως μου εκανε μεγαλη εντυπωση το θρασος....ριχνουν αδεια και οποιο ψαρι πεσει στα διχτυα...φυσικα ειχε 3-4 διαφορετικσ κινητα γιατι τηλεφωνησα και σε καποια αλλα με διαφορετικη αγγελια και το σηκωνε αυτη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K