Νέα

Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 861
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μπράβο ρε παιδία για την συνεχή ενημέρωση ...
τελικά έτσι θα απομονώσουμε τις βαλούτες και θα επικεντρωθούμε σε 2-3 καλά εαν και εφόσον υπάρχουν.

Τώρα συνεχίζοντας εχει κανείς υπόψιν του Στούντιο κοντά στην εκλησία των Αγ. Πάντων με τύπισα που την λένε Χριστίνα και τηλέγωνο 694......113
θέλει απο ότι μου είπε ενα πενηντάρικο και δεν κάνει πρωκτικό .. (απο Αγγελιοφόρο) Ωρες λειτουργίας 12-17μμ (πεντάωρο δουλεύει η κόπέλα αν είναι κοπέλα ) πολύ κούραση ρε παιδάκι μου.... :)

μακριά φίλε,μακριά....μπάζο μεγάλο...γενικά μακριά από Αγγελιοφόρο και Μακεδονία

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Μπράβο ρε παιδία για την συνεχή ενημέρωση ...
τελικά έτσι θα απομονώσουμε τις βαλούτες και θα επικεντρωθούμε σε 2-3 καλά εαν και εφόσον υπάρχουν.

Τώρα συνεχίζοντας εχει κανείς υπόψιν του Στούντιο κοντά στην εκλησία των Αγ. Πάντων με τύπισα που την λένε Χριστίνα και τηλέγωνο 694......113
θέλει απο ότι μου είπε ενα πενηντάρικο και δεν κάνει πρωκτικό .. (απο Αγγελιοφόρο) Ωρες λειτουργίας 12-17μμ (πεντάωρο δουλεύει η κόπέλα αν είναι κοπέλα ) πολύ κούραση ρε παιδάκι μου.... :)
Μηπως ειναι η Χριστίνα που δούλευε απέναντι απο τον Κρίκο στη Μοναστηρίου???
Γιατί  εκείνη δεν ήταν μπάζο

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες, η Χριστίνα που δούλευε Μοναστηρίου, απέναντι από τη Φόρντ, ήταν από τα καλύτερα κομμάτια σπιτιών, έιχα πάει μια φορά και το καταευχαριστήθηκα. Ψιλή, με πιασίματα και ωραίο κορμί. Δυστυχώς εξαφανίστηκε από αυτό το μαγαζί. Αν τώρα πήγε σε άλλο πείτε σε ποιο ή στείλτε pm και θα την τιμήσω την κυρία δεόντως.
Επίσης, μία εβδομάδα πριν στην προμηθέως 34(καθώς ανεβαίνεις την Προμηθέως από το Καψής, πάνω από Μοναστηρίου, στον 1ο όροφο) βρήκα μία Πολωνή 23χρ. ψηλή αλλά αδύνατη. 30Ε.

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
55
Πόντοι
1
παλικαρια καλισπερα
μολις την κοπανισα απο το σπιτι και δεν εχω πολη χρονο για να ψαχτω (λογο κερβερου)
οποτε 8α εκτιμοθσα οπιαδιποτε προταση για κατι καλο
:helpplea:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
παλικαρια καλισπερα,μολις την κοπανισα απο το σπιτι και δεν εχω πολη χρονο για να ψαχτω (λογο κερβερου) οποτε 8α εκτιμοθσα οπιαδιποτε προταση για κατι καλο  :helpplea:

κανενασ ρε σεις ? :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea:

Αν την έχεις "κοπανήσει" λόγω "κέρβερου" (όπως μας λες) και στέλνεις μήνυμα εκτός σπιτιού (να υποθέσω από internet caffe? Mη μου πείς oτι στέλνεις από το γραφείο διότι Σάββατο και τέτοια ώρα ΔΕΝ θα σε πιστέψω!), τότε έχεις κάνει λάθος επιλογή τόπου και μεθόδου! Στην γύρα θα έπρεπε να είσαι και να "αξιολογεις" και να δοκιμάζεις για να δώσεις ανταπόκριση... όχι να περιμένεις μασημένη τροφή.

ΥΓ. 1 Αν κρίνω από τα προηγούμενα μηνύματά σου τύπου "παιδια δωστε λεπτομεριεσ και κανα καλό τηλέφωνο γιατι ψηνομαι για φαση", "παλικαρια αν γνοριζετε τπτ απο θεσ/νικη παρακαλω ενιμερωστε", "ξερει κανισ τιποτα απο θεσ/νικη ?" κλπ, μάλον πρέπει να αλλάξεις τακτική διότι για να ΠΑΡΕΙΣ... πρέπει πρώτα να ΔΩΣΕΙΣ.

ΥΓ. 2 Ίιιιιιισως να βελτίωνες λίιιιιγο την πληκτρολόγηση σου αν θέλεις? Η μόνη δικαιόλογία είναι να τρέμουν τα δάκτυλα από την κάβλα  :2funny:

DELMAR

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους σας.
Πριν κανενα χρονο ειχα παει σε ενα μπουρδελο πισω απο τον ΟΠΑΠ στην Γιαννιτσων και υπηρχε μια πουτανα με το ονομα ΤΖΕΝΗ η οποια στο κρεββατι ητανε πολυ αστερι.
Τωρα που γυρισα ξανα και ειπα να ξαναπαω μια βολτα με λυπη ειδα οτι εκλεισε.
Μηπως γνωριζει καποιος αν εχει μεταφερθει αλλου?

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Παλικάρια την καλησπέρα μου...

Δεν κανονίζουμε μια μέρα να πάμε για καμιά ρετσίνα και στην συνέχεια να δοκιμάσουμε το καινουριο μαγαζάκι στην Φρίξου 11 (Striptease Show) και στην συνέχεια βλέπουμε ..

Ετσι για να γνωριστούμε κιόλας ... Πιστεύω θα είναι καλή φάση.

Οσοι είναι μέσα το λένε ..

toreador

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγω ειμαι μεσα!Αλλα σας προειδοποιω δεν εχω καμμια σχεση με τον αγοραιο ερωτα μεχρι τωρα!!(εκτος απο 2 φορες στο platinum)

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρετώ το εκλεκτό ακροατήριο.  Μία ενημέρωση για το ζπίτι στην 26ης Οκτωβρίου 52, απέναντι από το τζάμπο. Περιέργως το διαφημίζει σαν σπίτι για κυρίους με οδιαιτερότητες???

Χθες που πήγα βρήκα μια όμορφη κυπριοπούλα, 1μ60, με καλούτσικες καμπύλες, ωραίο κωλαράκι, 30-70 ευρώ ανάλογα με το μενού, αλλά  χωρίς συμμετοχή. Τηλ. 699...075. Πάντως ή κοπέλα είναι καλό κομμάτι.
Αυτά τα νέα από το μέτωπο

ΥΓ: Θυμάμαι ότι παλαιότερα είχε αναφερθεί ότι έπαιζαν μαύρες σε αυτό το σπίτι.

OP
OP
B

band

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
οπως βλέπω μετα απο αρκετες μερες αποχης λογο μετακομησης, το θεμα παει αρκετα καλα,όμως οι καινουργιες πληροφορίες ειναι λιγες....26ης Οκτωμβριου θα έλεγα οτι εχει μεγάλη εναλαγη σε κοπελες και 2 φορες που κατέθεσα μια μεσημερι και μια βραδακι είχε νεα κορμια γυρω στα 20 αλλα δυστυχως η συμμετοχη παθητικη...30 ευρω.τιποτα σπεσιαλ!!!Η Πετρα στην Αν. Γεωργίου δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα αν και προθυμη....πολυ κινηση ομως εδω, το κουδουνι δεν σταματησε....30 ευρω!!Οσο για την Ντανιέλα, μιας και είμαι αυτός που τηνπρώτεινε, εχω να πω πως και καθαρη ηταν η κοπελα, εκανε μπανιο πριν ερθει στο δωματιο και ανεση χρόνου αλλα και ακρως προθυμη η γυναικα....φυσικα για οσους γουσταρουν μεγαλυτερες!!....Επισης περασα κι απο ενα διπλα στο strip Καλιγουλα,δουλευε μια Δωρα...Ελληνιδα 40αρα που με 50 εκανε καποια εξτρα...δεν ελεγε ρε παιδια....Οσο για μασατζιδικο περασα απο Συνδικα κ Τραπεζουντος...δυστυχως με την κοπελα που ηταν εκει , Νατασα, μετα απο κουβεντουλα κι αφου εκανα μπανακι, μου ειπε πως κανει απλο μασαζ!!!οποτε εφυγα απραγος....Εδω αν καποιος συναδελφος εχει να δωσει καποιες πληροφοριες.....Θα επανελθω συντομα με νεοτερα.....Α!!!Πηγε κανεις τελικα στο μασαζ διπλα στο city gate:::

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
καλησπερα συναγωνστες,
  οντως στο σπιτι  απεναντι απο το τζαμπο επαιζαν μαυρες,αλλα απ'οτι μου ειπε η τσατσα δεν τις πολυγουσταρε γιατι ηταν ψιλοβρωμιαρες.Αυτη τουλαχιστον ειναι η επισημη εκδοχη.
  Συμφωνω παντως και στο οτι στην Α.Γεωργιου εχει αρχισει να μαζευεται πολυς κοσμος και μαλιστα οχι εκλεκτης ποιοτητας.Η πιατσα της περιοχης Μυλου υποτιθεται οτι δημιουργηθηκε για να αποφευχθει η οχλαγωγια και η συναξη αλβανων που παρατηρουταν στον Βαρδαρη.Εξ ου και η ακριβοτερες τιμες στην αρχη.Αν παντως δεν προσεξουν λιγο,θα γινουν τα ιδια χαλια και εκει.
  Τελως παντων συμφωνω παρα πολυ με την ιδεα της συναντησης των εκλεκτων μπουρδελιαριδων της Θεσσαλονικης αλλα αν ηταν δυνατον θα προτημουσα να γινει μεσα στον Δεκεμβρη για να μπορω να παραστω,καθως τωρα λειπω στην Γηραια Αλβιωνα για σπουδες.

panos_gg

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλοι καταρχην καλημερα !  ελπίζω η συγκέντρωση για ρετσίνα να πραγματοποιηθεί και να μην μεινει μονο στο thread.  ειμαι διαθεσιμος οποτε κανονιστεί .

οσο για την πολυκοσμια στο Αν.Γεωργιου ομολογω ότι ο συναδελφος εχει δικηο. την τελευταια φορα που περασα το κουδουνι πρεπει να χτυπησε πανω απο 20 φορες μεσα σε ενα τεταρτο .  αλλα αν δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο τί περιμενεις ?

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Λοιπόν για την έξοδο προς ανεύρεση καλού sex στην θεσσαλονίκη μετα ρετσινούλας εχουμε ως τώρα :

plouton
toreador
panos_gg

Ωραία να βρεθούνε κανα δυο ακόμη άτομα και το κανονίζουμε ...

Τι λέτε για το ουζερί του Μύλου? θα τα έχουμε και όλα γύρω μας ...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Sorry που επαναλαμβανομαι αλλα επειδη θα ηθελε πολυ να παρεβρεθω στην συναντηση,αλλα οπως επανελαβα λειπω αγγλια λογω σπουδων,θα μπορουσαμε να το κανουμε Δεκεμβρη??
Βεβαια υπαρχει και η αλλη option.Βρεθειτε τωρα και ας λειπω,και δεσμευομαι να παρω πρωτοβουλια να το ξανακανονισω για Δεκεμβρη που γυρναω.Αποφασιζετε και με ενημερωνεται
  Παντως θα ηταν καλη περιπτωση να βρεθουμε και απο κοντα

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Λοιπόν για την έξοδο προς ανεύρεση καλού sex στην θεσσαλονίκη μετα ρετσινούλας εχουμε ως τώρα :

plouton
toreador
panos_gg

Ωραία να βρεθούνε κανα δυο ακόμη άτομα και το κανονίζουμε ...

Τι λέτε για το ουζερί του Μύλου? θα τα έχουμε και όλα γύρω μας ...
Ερχόμενος από Αθήνα Κυριακή βράδυ, μπορώ από Δευτέρα να συμμετάσχω κι εγω. Είμαι μέσα, λοιπόν!

TSONTAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
12
Πόντοι
0
Κύριοι θα είναι τιμή μου να συμμετάσχω in brain storm about hunter of good sex in our town μετά εύγεστων ουζο ρετσινο μπυρο μεζέδων

panos_gg

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
"Τι λέτε για το ουζερί του Μύλου? θα τα έχουμε και όλα γύρω μας ..."

σωστό σε βρισκω συνάδελφε !  οσο για την επαναληψη της συναντησης που ζηταει ο συναδελφος απο αγγλια δεν νομιζω να εχει κανενας προβλημα !!

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Συναγωνιστές ...

Μεχρι στιγμής η ομάδα είναι πολύ καλή και αποτελείται απο:
plouton
toreador
panos_gg
HONDACRV
TSONTAKIAS
alfistas Next meeting

Καλό είναι να το κανονίσουμε, με την σύμφωνη γνώμη σας την άλλη Παρασκευή ή το Σαββάτο για να έλθει και ο HONDACRV.

Τελικά  για να μή το πολυζορίζουμε το πράμα  μπορούμε άμεσα να κλείσουμε κοινή συνενέση μέρα (νύχτα ) και ώρα για την άλλη εβδομάδα ..  Μια αλλη επιλογή για την πρώτη μας συνεδρία είναι και το Αράβικο πάνω στην Ανδρ. Γεωργίου αν δεν κάνω λάθος απέναντι απο την Βίλκα. να μας χορέψει και κανα χανουμάκι να μας ανόιξη την όρεξη ..και με τα βουρρρ στη Φρίξου 11 να δούμε τι παίζει στο νέο μαγαζί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom