οπως βλέπω μετα απο αρκετες μερες αποχης λογο μετακομησης, το θεμα παει αρκετα καλα,όμως οι καινουργιες πληροφορίες ειναι λιγες....26ης Οκτωμβριου θα έλεγα οτι εχει μεγάλη εναλαγη σε κοπελες και 2 φορες που κατέθεσα μια μεσημερι και μια βραδακι είχε νεα κορμια γυρω στα 20 αλλα δυστυχως η συμμετοχη παθητικη...30 ευρω.τιποτα σπεσιαλ!!!Η Πετρα στην Αν. Γεωργίου δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα αν και προθυμη....πολυ κινηση ομως εδω, το κουδουνι δεν σταματησε....30 ευρω!!Οσο για την Ντανιέλα, μιας και είμαι αυτός που τηνπρώτεινε, εχω να πω πως και καθαρη ηταν η κοπελα, εκανε μπανιο πριν ερθει στο δωματιο και ανεση χρόνου αλλα και ακρως προθυμη η γυναικα....φυσικα για οσους γουσταρουν μεγαλυτερες!!....Επισης περασα κι απο ενα διπλα στο strip Καλιγουλα,δουλευε μια Δωρα...Ελληνιδα 40αρα που με 50 εκανε καποια εξτρα...δεν ελεγε ρε παιδια....Οσο για μασατζιδικο περασα απο Συνδικα κ Τραπεζουντος...δυστυχως με την κοπελα που ηταν εκει , Νατασα, μετα απο κουβεντουλα κι αφου εκανα μπανακι, μου ειπε πως κανει απλο μασαζ!!!οποτε εφυγα απραγος....Εδω αν καποιος συναδελφος εχει να δωσει καποιες πληροφοριες.....Θα επανελθω συντομα με νεοτερα.....Α!!!Πηγε κανεις τελικα στο μασαζ διπλα στο city gate:::