Νέα

Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 861
  • Εμφανίσεις 150K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Δεν παω με μαυρες σε σπιτια.Τρως στην αρχη τον κολαρο στο ματι και οταν μπεις μεσα ειναι σαν αν πηδας τουβλο..ασε που βαζουν κρεμες που προσοπικα με ξενερονουν..ιδιοτροπιες ειναι αυτες  ;)αν ειναι καποια που αξιζει ειναι η ΠΕΤΡΑ οπως εχω ξαναγραψει..επισεις καλη ειναι και εκεινη η κοντουλα η Πολωνεζα στην Τανταλου(νομιζω)με αριστη συμπεριφορα και ωραια στησιματα και πιπα...ασε που σε κοιτα στα ματια οταν στο κανει...ειπαμε ιδιοτροπιες ειναι αυτες :)

Δεκτές οι ιδιοτροπίες, αλλά υποτίθεται ότι η συγκεκριμένη μαυρούλα είναι εξαίρεση στον γενικό κανόνα με τις ξενέρωτες μαύρες, γι' αυτό ενδιαφέρομαι κι εγώ! Αυτό έλεγε ο συνάδελφος panos σε αυτό το post. Αλλά αυτό το "δεν πάω με μαύρες σε σπίτια" που λες, συνάδελφε, ακούγεται να υπονοεί κάτι... Πηγαίνεις με άλλες μαύρες, που δεν βρίσκονται σε σπίτια? θα δώσεις καμιά πληροφορία?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
εχω παει με μαυρες εκτος σπιτιων.,.,με κατι στριπτιζουδες..αλλα ΔΕΝ..φατε ματια ψαρια..μετριοτατες σε ολα.Οσο για το σπιτι που λες..θα κανω μια βολτα αλλα δεν ξερω αν θα περασω..προτιμω την σιγουρια της ΠΕΤΡΑ.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
εχω παει με μαυρες εκτος σπιτιων.,.,με κατι στριπτιζουδες..αλλα ΔΕΝ..φατε ματια ψαρια..μετριοτατες σε ολα.Οσο για το σπιτι που λες..θα κανω μια βολτα αλλα δεν ξερω αν θα περασω..προτιμω την σιγουρια της ΠΕΤΡΑ.

Σεβαστές οι προτιμήσεις, αλλά εγώ έχω βαρεθεί τα σπίτια και τις CG, και λόγω του συνήθως μετριότατου επιπέδου τους. Θα έκανα μια εξαίρεση μόνο για κάτι ξεχωριστό, όπως π.χ. μια μαύρη που προσφέρει καλές υπηρεσίες!

panos_gg

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλοι μου τα συναισθηματα μου για την πετρα ειναι γνωστά  :dancing: :dancing:

επίσης αυτο που λεει ο φιλος kompaiasi για την μαυρη ειναι αληθεια . η κρεμα παει συννεφο αλλά να ξαναπω ότι στην δικη μου περιπτωση : μπηκα μεσα για απλό 30Ε αλλα μέσα στο δωματιο ζητησα και γλυψιμο . η κυρια ζητησε εξτρα ( πηρε ενα 20Ε ) , το επλυνε , τσεπωσε τα φραγκα και η συνεχεια ηταν πολυ καλη ( και σε χρονο και σε συμμετοχή ) .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
μιλας για την μαυρη στο φιξ??σ αυτην εδωσες τα εξτρα η στην ΠΕΤΡΑ?

φιλε johnwoo υπαρχουν καλα c.g αλλα λιγα..το εμγαλυτερο προβλημα ειναι οτι μολις ερθει μια καινουργια με ορεξη για δουλεια πεφτουν οι πονηροι απο διπλα και τα γαμανε ολλα...δινουν εξτρα λεφτα κανωντας αθελα τους το μουνι χρηματιστιριο..ετσι ξαφνικα απο εκει που με 120 ε ταχεις ολα μετα απο κανενα μηνα για τα ιδια λεφτα κανει οτι εκανε με τα 90 ε...τι??θελεις κολαρακι??αααα igo den kano kolo...mono me to andra mu...μα καλα δεν το καναμε την τελευταια φορα με 120ε?? EGGGOOOOO???ESI POLI TRELOS..
Καπως ετσι εχουν τα πραγματα.. ;)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
στην γιαννιτσων θα βρεις πιατσες και γυρω απο τον οπαπ στην κολετη απο πισω για τραβελια τωρα μεγκες ξυπνησανε και ζητανε 40!!!! ευρω ρε θα τρελαθουμε? στην πεινα ρε στην πεινα

για τα τραβέλια της θεσσαλονίκης, που λέτε, είτε αυτά στις πιάτσες είτε αλλού, πάντα είχα μια απορία: είναι όπως στις βραζιλιάνικες τσόντες, δηλαδή σαν γκομενάρες με τέλεια "πλαστικά" βυζιά και δεν τα ξεχωρίζεις εύκολα από κανονικές γκόμενες, ή (όπως φοβάμαι ότι θα είναι) είναι σαν μπετατζήδες με χάλια φάτσες και μεγαλύτερες πλάτες απ τις δικές μου, που απλώς φοράνε γυναικία ρούχα και μια περούκα? Όσοι γνωρίζετε σχετικά μπορείτε να μου λύσετε την απορία?

panos_gg

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
"μιλας για την μαυρη στο φιξ??σ αυτην εδωσες τα εξτρα η στην ΠΕΤΡΑ?"

για την μαυρη στο φιξ μιλαω , φιλε μου.  απο αυτα που ελεγε η τσατσα ηταν και καλα βραζιλιανα !!

panos_gg

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλοι καλησπερα . πριν απο δυο μερες επισκεφτηκα την ντανιελα και ομολογω ότι συμφωνω με τα σχολια των συναδελφων που την ειχαν επισκεφτει. απο σωμα δεν ειναι θεα αλλα εχει τις καταλληλες καμπυλες.  υπηρχε και δευτερη κοπελα αλλα προτιμησα την ντανιελα . εχουμε λοιπον:
προσβαση : πολυ ευκολη και ευκολο παρκαρισμα .
προγραμματα: πολλα και διαφορα αρχιζουμε απο 60Ε και ανεβαινουμε πχ +10 ακαποτο,  +20 CIM, +30 πρωκτικο
συμπεριφορα: πολυ καλη και καλη συμμετοχή ( φιλιά , χάδια κτλ ). χωρις βιασυνες εαν και υπηρχε και αλλος που περιμενε .
γενικα θα ελεγα 8/10 σαν γενικη εικονα .

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Θα μου δώσει επιτέλους κάποιος το τηλέφωνο της Ντανιέλλας???

thorkel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα.αν μπορειτε δωστε πληροφοριες για τη ντανιελα

junio18m

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μπορει κανεις να μου στιλει κανενα τηλ απο Cg, κατι οικονομικο..

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Συνάδελφοι την βοήθεια σας ....

Πήρα σήμερα τηλεφωνο την Ποπη για να κλείσω Ραντεβού. Με ρώτησε εαν είμαι παλιός πελάτης την διαβεβαίωσα πως ήμουν πριν απο καιρό (πρωτη φορά πήρα) και αμέσως μετά με ρώτησε το όνομα μου και τον αριθμό του κινητού μου τα οποία και αμέσως τα έδωσα. Μετα απο ολιγόωρη καθυστέρηση μου είπε οτι το τηλέφωνο δεν ισχύει και αφού την είπα ότι έχω αλλάξει νούμερο μου ζήτησε το παλιό για να το διασταυρώσει προφανώς. Της είπα οτι δεν το θυμάμαι και η απάντηση ήταν οτι σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να με εξυπηρέτησή.
Λοιπόν Συνάδελφοι την βοήθεια σας στείλτε ΠΜ όσοι πιστεύετε πως μπορείτε να βοηθήσετε. Είναι κρίμα επειδή είμαστε νεοι στον χώρο να μένουμε έξω απο χώρους τύπου Body Free ή Πόπη. Στην  Θεσσαλονίκη δεν έμεινε και τίποτα άλλο δείξτε λίγο αλληλεγγύη και βοηθήστε έναν συναγωνιστή .... :'(

Υ.Γ. Πάντως και για το τηλέφωνο της Ντανιέλ ας δεν θα έλεγα όχι. Οι πληροφορίες πρέπει να μοιράζονται. Τελικά εδώ μονο μέσω γνωριμιών μπορεί να βγει άκρη και θέλω να πιστεύω οτι οι φίλοι του Φορουμ θα βοηθήσουν την κατάσταση.

TSONTAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
12
Πόντοι
0
Λοιπον συναδελφοι παιζει κατι καλο αλλα σε ξενοδοχειο περιοχης ωραιοκαστρου ,  Σ...... Ηοτελ . Μια ουκρανεζα 22χ μετριο βυζι αλλα πολυ γλυκια στο προσωπο classic services *πιπα ακαπ + μητσι αλλα χωρις κουλουρι , και μια πολωνεζα ξανθια με τεραστιους βυζους πουτανοφατσα όχι ομως ασχημη που τα κανει ολα μα ολα.
Πρωσοπικα την δοκιμασα και piss και more....χε χε  χε  χε  που εισαι jenifer απο αθηνα να δεις την συμπατριωτισα σου ....οσοι ενδιαφερονται για ξεναγιση πληροφοριες μονο pm :dancing: :birdman:

showtttt

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω ολο τον κοσμο. Λοιπον, ειμαι μεος στον χωρο.....και αυτο που θα ηθελα ειναι να κλεισω ενα  CG για 1-2 ωριτσες σε καποιο ξενοδοχειο! Το θεμα ειναι οτι θα ειναι η πρωτη φορα!!! Επομενως οι λυσεις εινα δυο!

1) Αγγελιφορος ...Λοτο....και βλεπουμε!

2)Ενας καλος χριστιανος να μου δωσει ενα τηλ!!!

Προτιμω την δευτερη λυση:)          Ουτε κανενα μοντελο ψαχνω παντως ουτε τρελα πραγματα! Ειμαι βολικος!!! Αν καποιος γνωριζει ας βοηθησει!  Ευχαριστω.

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
παιδια αν αρχισουμε να δινουμε τηλ και να εγγιουμαστε για ατομα που δεν ξερουμε σιντομα θα χασουμε και αυτα που εχουμε...
εγω ειμαι σιγουροσ οτι παιζουν και μπατσακια στο site μας ....

εγω προσοπικα μου ζητισαν πολυ να τους βοιθισω αλλα διστιχος σας το λεω δεν μπορω κανεναν εκτος απο το να προτινω καποια γκομενα και αυτο ειναι και θεμα γουστου. 

showtttt

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα μετα απο την μηδαμινη βοηθεια εκλεισα ενα city tour με Αντριανα! Βρισκεται Θεσνικη και θα περασω ενα 2ωρο αυριο μαζι της!!!! Θα τα σκασω βεβαια καλα....αλλα τι να κανω?????  Δεν βλεπω αλλιως 'φως'.

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Showttt αύριο δεν είναι 13?Πρόσεχε μη μπερδεύεις τις ημερομηνίες!!

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
  Showtttt γράψε εμπειρίες φίλε μου.Γενικά από το συγκεκριμένο agency ακούγονται καλά λόγια αλλά πρέπει να προσέχουμε για αβανταδώρους...

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Παίδες συνεχιζοντας τις εμπειρίες μου απο τον χώρο των Μασσατζίδικων και  στουντιο σας ενημερώνω οτι χθες κατα τις 18:00 επισκεύτηκα το στουντιο που βρίσκεται Εγνατία 37 στον ημιόροφο (Ν.Εγνατία με Κατσιμήδη γωνία), υπάρχει τηλέφωνο στον αγγελιοφόρο 2310.......166.
Λεπόν . Υπάρχουν 2 κοπέλες εκεί μία τσέχα η Πέγκυ (μέτρια εμφάνιση) και μία Ελληνίδα η Ντανιέλλα (σκυλί) προτίμησα την πέγκυ γιατι δεν με εκφράζουν οι σκυλούδες. Πολύ φιλική συζητίσιμη , χαμογελαστη, συμμετοχή πολύ καλή, χαδάκια φιλάκια και τα σχετικά . Ωραίο κολαράκι και το δωράκι πάει στα 60 ? το απλό  + 30 ? πρωκτικό, το οποίο και τίμησα δεόντως, + 10? ακόποτο τσιμπουκάκι ( Οταν στον έγλυφε έπερνε ωραία θέση για να απολαμβάνεις το θέαμα, + 20? CIM. δηλαδή μιλάμε για Full πρόγραμμα. Τελικές  εντυπώσεις 7/10. Εαν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει εδώ στην φτωχομάνα κανένα άλλο στουντιο που να αξίζει ας ενημερώσει γιατι μέχρι τώρα εφαγα και 2 πιστόλια απο Πόπυ και Body Free και είμαι στο ψάξιμο για κάτι καλό.

Συνεχίζεται .....................................

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
ξερει κανισ τιποτα απο θεσ/νικη ?

Stories

Νέο!

Stories