Νέα

Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 861
  • Εμφανίσεις 150K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DELMAR

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους σας.
ειμαι απο επαρχια και καινουριος στο site και δυστιχως δεν εχω δικτυωθει ακομα για να μπορω να μοιραστω καποιες χρησιμες πληροφοριες μαζι σας.
θα ηθελα να μαθω που βρισκετε αυτη η περιβοητη ντανιελα γιατι σε μια δυο τσαρκες που εκανα στα μπουρδελα της πολης δεν βρηκα κατι το αξιολογο.

Επισκέπτης
Στην Θεσσαλονίκη είναι "φτωχά" τα πράγματα όσον αφορά τα μπουρδέλα. Δοκίμασε κάνα massage/studio. Ένα από ότι θυμάμαι που έχει και καλές κρτιτικές εδώ στο site είναι αυτό που είναι πάνω από το "Seven".

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
προχθες πηγα στην προμηθεως πανω απο την μοναστηριου στην γωνια με την οδο αφροδιτης στον πρωτο ορωφο... εκει το βραδακυ δουλευε μια χριστινα απο ρουμανια 1.80 περιπου με πολυ καλο κορμι αλλα χωρις στηθος (με λιγο clerasile εφευγε) στο κρεβατι ηταν πολυ καλη και υπομονετικη αυτο που μου εκανε μπαμ ηταν οτι μετα την πιπα ανεβηκε απο πανω και κρατησε το ενα ποδι ανοικτο ωστε να βλεπω ολη την φαση το πως εμπαινα στο πραγματικα σφικτο μουνακι της.... στο πισοκωλιτο που ακολουθησε ηταν τοσο γαματη που νομιζα οτι μου εσπασε η καποτα δηλαδη ετσι τον ενιωθα πολυ καλη και ευγενικη μπραβο της γιατι πολλες ψυλομυτες πεσανε και ξενερωσα γενικος.... 30 το μαλλι....κωλαρακι δεν ζητησα αλλα η κωλοτρυπιδα της ειχε περασει και καλυτερες εποχες αρα καπου τον δινει...οχι φιλε μποτοφιλε συγνωμη αλλα δεν ειχε μποτες (προκαταβολικα)

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλε tsontakias σχετικα με το ξενοδοχειο που σκοραρες προσπαθησα να σου στειλω pm αλλα κατι συμβαινει και δεν σε βρισκει αν θες στειλε μου εσυ ευχαριστω και sorry  που το εβαλλα εδω το θεμα

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
σημερα πηγα επιτελους να δω την περιβοητη Ντανιελα....
κανένας δεν ειπε οτι το στουντιο στη Ν εγνατια 37 ειναι η συνεχεια των μπαζων στην Παπαναστασιου με Μαρτιου (2004) και μεχρι προσφατα  Παπαναστασιου 122.
και κατι αλλο: η Ντανιελα δεν ειναι ελληνιδα αλλα ρουμανα. και ρε παιδια πολυ βρωμια γενικα παιζει εκει. και φουλ μποχα απο αλκοολ. ειπα μια καλησπερα και εφυγα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Εχω γραψει για την Ντανιελα...και μαλιστα εξεφρασα και την εκπληξη μου που καποια παιδια εδω μεσα την αναφερανε και ως καλη..!!!!!!!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ δεν την ξέρω, αλλά διάβασα τα όσα γράφτηκαν γι' αυτήν εδώ πέρα. Και νομίζω ότι είναι ενδεικτικότατο της αθλιότητας που υπάρχει στο θέμα των CG σ' αυτή την πόλη ότι τόσοι έσπευσαν να ζητήσουν πληροφορίες για μια μετριότατη CG... Δεν παίζω τον έξυπνο, απλώς απελπίζομαι με την κατάσταση...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Λοιπον συναδελφοι παιζει κατι καλο αλλα σε ξενοδοχειο περιοχης ωραιοκαστρου ,  Σ...... Ηοτελ . Μια ουκρανεζα 22χ μετριο βυζι αλλα πολυ γλυκια στο προσωπο classic services *πιπα ακαπ + μητσι αλλα χωρις κουλουρι , και μια πολωνεζα ξανθια με τεραστιους βυζους πουτανοφατσα όχι ομως ασχημη που τα κανει ολα μα ολα. Πρωσοπικα την δοκιμασα και piss και more....χε χε  χε  χε  που εισαι jenifer απο αθηνα να δεις την συμπατριωτισα σου ....οσοι ενδιαφερονται για ξεναγιση πληροφοριες μονο pm :dancing: :birdman:

Ευχαριστούμε για το review φίλε, αν και εγω προσωπικά διατηρώ σοβαρές αμφιβολίες. Αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ το τηλέφωνο και το όνομα που μου έδωσες με PM και δοκίμασα λίγες ώρες μετά, είναι λάθος. Ευτυχώς που ήμουν ευγενέστατος και έσωσα την κατάσταση, διότι μάλλον για φάρσα εις βάρος κάποιου άτυχου που έχει το συγκεκριμένο τηλεφωνο μου φάνηκε (ο κύριος που απάντησε στο τηλέφωνο, όχι μόνο δεν ήξερε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γιατι πράγμα του μιλούσα αλλά τρομοκρατήθηκε στην ιδέα οτι το τηλεφωνό του πιθανόν να είναι μπλεγμένο σε κόλπάκι κάποιου φαρσέρ). Από την άλλη, δεν μου φαίνεται για λάθος στα νούμερα... διότι και το όνομα που έπρεπε να απαντήσει είναι ίδιο με την περιγραφή σου. Απλά ο άνθρωπος ήταν αθώος και ασχετος με το θέμα.

Ευχαριστούμε.

braveheart_thess

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα συνάδερφοι!
Από ότι κατάλαβα τους 2-3 μήνες που είμαι μέλος σε αυτό το site, συναδελφικότητα δεν υπάρχει και το μόνο για το οποίο νοιάζονται όλοι είναι πως θα πάρουνε τηλέφωνα χωρίς να δώσουνε!
Έχω δοκιμάσει πολλά Callgirls και από εφημερίδες και από γνωριμίες. Το μόνο που έχω κρατήσει για καλό είναι ένα "κλειστό" γραφείο στο οποίο τηλεφωνητρίες είναι η Βάνα, η Μαρίνα και η Εύα. Όποιος δεν το γνωρίζει και θα ήθελε να τον συστήσω, ας μου στείλει μήνυμα αρκεί φυσικά να έχει και αυτός κάτι αντίστοιχο.

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Νασε καλά συνάγωνιστή ...

Το τηλέφωνο στην καλαμαριά τελείώνει σε 2310......417 ?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Συναθλητές χτες έκανα μια έρευνα στα μασατζίδικα που έχει ο Αγγελιοφόρος.. Τα πήρα όλα τηλέφωνο.. Στο τηλέφωνο μερικά σου υπόσχονται πολλά αλλά δεν κάνουν σχεδόν τίποτα εκτός από εκτόνωση με το χέρι.. Ιδιαίτερα το all day spa που είναι στη Βασ. Ολγας 126 αν δεν κάνω λάθος είναι ένας πολυτελέστατος χώρος με τέλειο μασάζ σε διάφορες μορφές από γλυκές κοπέλλες, αλλά μην διανοηθείτε τίποτα παραπάνω.. Το ίδιο και στην πλατεία Δημοκρατίας, μόνο που εκεί οι κοπέλλες δεν βλέπεονται..Στην Καλαμαριά έχει και πίπα το μενού.. Στη Βασ. Γεωργίου 4 έχει μόνο εκτόνωση και τίποτα παραπάνω.. Στην Ανθέων έχει κάτι μπάζα.. Αυτά προς το παρόν.. Για ότι νεώτερο θα ενημερώσω..

Βαρδάρη έχει εκτόνωση και ψιλοστριπτηζ και ίσως κάτι παραπάνω...και οι κοπέλες ψιλοβελτιώθηκαν...αλλά γενικά μποικοταζ όπως είπαμε,μάθανε όλοι και ξεφυτρώσανε τα μασάζ σαν μανιτάρια σε όλη την πόλη για μια μαλακία,δεν γαμιούνται....

polpasa

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
gimtex δωσε τηλ :cheesy:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Βαρδάρη έχει εκτόνωση και ψιλοστριπτηζ και ίσως κάτι παραπάνω...και οι κοπέλες ψιλοβελτιώθηκαν...αλλά γενικά μποικοταζ όπως είπαμε,μάθανε όλοι και ξεφυτρώσανε τα μασάζ σαν μανιτάρια σε όλη την πόλη για μια μαλακία,δεν γαμιούνται....
ετσι...μην σκορπατε αριστερα και δεξια ευρω μονο και μονο να σας τον παιξει ενα μπαζο..δλδ σεβαστειτε λιγο το πουλι που κουβαλατε.. βγηκανε ολες οι θειες στην πιατσα και αγοραζουνε σπιτια επειδη παιζουνε το πουλι καποιον..δε ν παει ετσι..

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Συναγωνιστές μήπως γνωρίζετε τι παίζει στην Βασ. Ολγας 23 ;
Πήρα σήμερα τηλέφωνο απο αγγελιοφόρο και μου είπε η τύπισσα ότι είναι 28 ετών και τα κάνει όλα για 40?. Ωρες εργασίας 12-21μμ

έτοιμος ήμουν να πάω αλλα τελικά προτίμησα να ρωτήσω πρώτα μη χάσουμε άδικα τον χρόνο μας ..

Τελικά ξηγήθηκα φραπεδιέρα στην Βασ. Γεωργίου... για μια ακόμη φορά ...
καλά ήταν

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
28 ετων που τα κανει ολα με 40ε...

ε αυτο απο μονο του με κανει να ΜΗΝ ΠΑΩ ΠΟΤΕ...
δεν υπαρχουν αυτα παιδια..η αν υπαρχουν θα τα κανει καμια που ΗΤΑΝ 28 χρ.ΚΑΠΟΤΕ...η καμια που εκτος απο 28 χρονων ειναι και 28 τονους ;)

petros71

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Ειναι οντως 28 χρονων ,αλλα εχει και ενα παπαρι 28 ποντους μαζι με τα 128 κιλα της!!!!!!!!!!

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε
Πολλή προσοχή σε κάποια που δίνει διεύθυνση Βασ.όλγας 23, είναι τραβεστί, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗ, στην Αρχαιολογικού Μουσείου... ΜΑΚΡΙΑ συνάδελφοι...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ναι ρε σεις, την είχα πατήσει πριν από χρόνια με αυτή την διεύθυνση! δεν πρόσεξα ότι είναι τραβέλι, με το που είδα ότι ήταν πάνχοντρη εξαφανίστηκα κατευθείαν!!! ότι είναι και τραβέλι το έμαθα μετά από άλλους... και στην αγγελία δεν έλεγε τίποτα φυσικά, ούτε στο τηλέφωνο! ΑΙΣΧΟΣ!
...και μετά πώς να μην λέμε ότι οι αγγελίες των εφημερίδων είναι μάπα...

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Μπράβο ρε παιδία για την συνεχή ενημέρωση ...
τελικά έτσι θα απομονώσουμε τις βαλούτες και θα επικεντρωθούμε σε 2-3 καλά εαν και εφόσον υπάρχουν.

Τώρα συνεχίζοντας εχει κανείς υπόψιν του Στούντιο κοντά στην εκλησία των Αγ. Πάντων με τύπισα που την λένε Χριστίνα και τηλέγωνο 694......113
θέλει απο ότι μου είπε ενα πενηντάρικο και δεν κάνει πρωκτικό .. (απο Αγγελιοφόρο) Ωρες λειτουργίας 12-17μμ (πεντάωρο δουλεύει η κόπέλα αν είναι κοπέλα ) πολύ κούραση ρε παιδάκι μου.... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom