Νέα

Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 861
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Aψογα.Λοιπον κανονιζω εγω την 2η συναντηση και σας φερνω πολλες και ενδιαφερουσες εμπειριες απο U.K. Δεν πιστευω να νομιζατε οτι επειδη εφυγα μακρυα θα εγκατελειπα το σπορ?? Μαλλον με αυτα που θα σας πω σας βλεπω να βγαζετε σιγα σιγα ολοι εισητηρια για Σκωτια.
  Καλη ανταμωση λοιπον

TSONTAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
12
Πόντοι
0
Δεν το κάνουμε και πιο πικάντικο ... τι αράβικος ο μεζές και δεν κανονίζουμε κανα πριβέ τραπέζι σε μια σουιτα με εκλεκτούσ μεζέδες και σερβιτόρες της επιλογής μας :dancing: :dancing: :dancing: ;)

TSONTAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
12
Πόντοι
0
Περιμένω pm για πληροφορίες και επικοινωνία

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνστες,
  οντως στο σπιτι  απεναντι απο το τζαμπο επαιζαν μαυρες,αλλα απ'οτι μου ειπε η τσατσα δεν τις πολυγουσταρε γιατι ηταν ψιλοβρωμιαρες.Αυτη τουλαχιστον ειναι η επισημη εκδοχη.
  Συμφωνω παντως και στο οτι στην Α.Γεωργιου εχει αρχισει να μαζευεται πολυς κοσμος και μαλιστα οχι εκλεκτης ποιοτητας.Η πιατσα της περιοχης Μυλου υποτιθεται οτι δημιουργηθηκε για να αποφευχθει η οχλαγωγια και η συναξη αλβανων που παρατηρουταν στον Βαρδαρη.Εξ ου και η ακριβοτερες τιμες στην αρχη.Αν παντως δεν προσεξουν λιγο,θα γινουν τα ιδια χαλια και εκει.
  Τελως παντων συμφωνω παρα πολυ με την ιδεα της συναντησης των εκλεκτων μπουρδελιαριδων της Θεσσαλονικης αλλα αν ηταν δυνατον θα προτημουσα να γινει μεσα στον Δεκεμβρη για να μπορω να παραστω,καθως τωρα λειπω στην Γηραια Αλβιωνα για σπουδες.

Μα καλα , τι ειστε ολοι εσεις????????????Σιγουρα ανικανοι να εχετε μια φυσιολογικη σχεση και ειμαι σιγουρη οτι δε φταιει η εμφανιση σας γι΄αυτο( γιατι κι αλλοι ασχημοι μια χαρα περνανε) , αλλα ο εγκέφαλος σας!

Πατε και πληρωνετε για να κανετε σεξ σε μια εποχη που ολες το δινουν τσαμπα!!!!!!!χα χα χα
και μ΄αρεσει που κανετε και σχολια γιατις κακομοιρες τις κοπελες που ειναι αναγκασμενες να πηγαινουν με αθλιους σαν κι εσας οτι και καλα" δε συμμετεχουν"!
Μα ειστε στα καλα σας? ξερετε καλα οτι σας σιχαινονται και οτι αν μπορουσαν θα σας τα εκοβαν....

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Σε πληροφορω οτι και σχεσεις σοβαρες εχουμε και μια χαρα εμφανιση οι περισσοτεροι.Το τζαμπα που αναφερεις ειναι πολυ σχετικο.Αν παρεπιμπτοντως δεν τους αρεσει η δουλεια που κανουν,ας πανε να δουλεψουν πωλητριες οπως τοσες και τοσες κοπελες(και αντρες).Και by the way αυτο ειναι το βιτσιο μας.Αν δεν γουσταρεις γραψου σε site μοντελισμου,πλεξιματος,μοδας,μαγειρικης η οτι αλλο θελεις.Εμεις δεν κατακριναμε τα γουστα σου.Μην κανεις το ιδιο.
  P.S. GET A LIFE και σταματα να ασχολεισαι με πραγματα που δεν σε ενδιαφερουνα και δεν σε αγγιζουν

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Σε πληροφορω οτι και σχεσεις σοβαρες εχουμε και μια χαρα εμφανιση οι περισσοτεροι.Το τζαμπα που αναφερεις ειναι πολυ σχετικο.Αν παρεπιμπτοντως δεν τους αρεσει η δουλεια που κανουν,ας πανε να δουλεψουν πωλητριες οπως τοσες και τοσες κοπελες(και αντρες).Και by the way αυτο ειναι το βιτσιο μας.Αν δεν γουσταρεις γραψου σε site μοντελισμου,πλεξιματος,μοδας,μαγειρικης η οτι αλλο θελεις.Εμεις δεν κατακριναμε τα γουστα σου.Μην κανεις το ιδιο.
  P.S. GET A LIFE και σταματα να ασχολεισαι με πραγματα που δεν σε ενδιαφερουνα και δεν σε αγκιζουν
+1 και σημειωση ειναι η τριτη φορα που γραφει σε καποιο Post προσπαθωντας να κανει τον "σωτηρα"...

Κι απο εμενα GET A LIFE...

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
κανε ο, τι θελεις...εννοειται....

απλα να μην κανεις σχολια οπως ο αλλος ο βλακας οτι και καλα η αλλαη δε συμμετεχει

εχω και ζωη και επαγγελλμα αξιοζηλευτο που σιγουρα εσυ δεν εχεις
Σταματα να το παιζεις φασιστας με οποιον εχει διαφορετικη οπτικη απο τη δικη σου.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
κανε ο, τι θελεις...εννοειται....

απλα να μην κανεις σχολια οπως ο αλλος ο βλακας οτι και καλα η αλλαη δε συμμετεχει

εχω και ζωη και επαγγελλμα αξιοζηλευτο που σιγουρα εσυ δεν εχεις
Σταματα να το παιζεις φασιστας με οποιον εχει διαφορετικη οπτικη απο τη δικη σου.
Επιθετικη και δυναμικη...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
1ον δεν ξερεις ουτε την ζωη, ουτε το επαγγελμα μου
2ον εσυ μπηκες σε ενα forum και αρχισες να τα χωνεις στους παντες.
επιμενεις οτι εγω ειμαι ο φασιστας?
κανε οπως καταλαβαινεις

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
δεν σου τα εχωσα , εσυ θεωρησες καλο να με προσβαλεις και να μου πεις οτι δεν δικαιουμαι να εχω αλλη αποψη εκτος απο τη δικη σου.
Η διαφορα μας ειναι οτι εγω οσα λεω εδω , τα υποστηριζω και το πρωι , στη δουλεια μου , στους γονεις μου, σε συγγενεις και σε φιλους .

Σκεψου γιατι εσυ δεν κανεις το ιδιο

παντως δεν εχω διαθεση και καβγα ουτε ηθελα να σε προσβαλω

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Sorry αλλα μαλλον κατι εχω  χασει.Εσυ δεν μπηκες στο forum και εγραψες οτι ειμαστε ανικανοι να εχουμε φυσιολογικη σχεση και λογικα ειμαστε ασχημοι??? Λαθος διαβασα?? Εσυ δεν προσεβαλες ετσι???
Οταν ζητανε την αποψη μου να εισαι σιγουρη οτι την λεω.Εκτος απο τις περιπτωσεις που μπορει να πληγωσει καποιον.

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα , ειπα οτι ακομα κι αν καποιος ειναι ασχημος , και συνεπως εκ των πραγματων ειναι καπως δειλος απεναντι στις γυναικες, και δεν εχει και πολλες επιτυχιες , δεν πειραζει, σιγουρα υπαρχει η καταλληλη γι΄αυτον και αν το προσπαθησει θα τη βρει.Αυτο ειπα .Δεν ειμαι τοσο επιφανειακη ωστε να πω οτι ολοι οι ασχημοι πρεπει να πανε στον Καιαδα.Θα ημουν αθλια ααν το υποστηριζα.

δεν κρινω μαντμαν......απλα παρουσιαζω μια εκδοχη της αληθειας που καποιους εδω τους πληγωνει....δεν το κανω γιατι ειμαι κακια....τη δικη μου αληθεια λεω...

ελπιζω να μην αναφερεις στα παιδια σου για μπουρδελα και τετοια...δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο την αθωωτητα...εισαι υποχρεωμενος να τα προστατευεις ξερεις
η αληθεια ακομα κι αν πληγωνει ειναι καλυτερη απο το ψεμα.Αρκει να ειναι η αληθεια.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Αυτο το περι αληθειας μεγαλη συζητηση...
Οταν λες παιδια με αθωοτητα σε ποια ηλικια αναφερεσαι??
Πρωφανος και δεν θα τους μιλησεις για μπουρδελα στα 12 τους,δεν διαφωνω καθολου.
Αρχισες να το σωζεις παντως,ας βαλουμε και λιγο νερο στο κρασι μας

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Καθε πραγμα στον καιρο του...
Προτιμο τα παιδια μου ομως να ενημερωθουν σωστα και να εχουν την δυναμη να κρινουν μονα τους!

Δεν με πληγωνεις σε τιποτα απλα σε βρισκω επιθετικη!
Δεν σου αρεσει αλλα ετσι ειναι! Μην ξεχνας οτι τα μπουρδελα βοηθουν στην μειωση των βιασμων περα απο τις αλλες υπηρεσιες τους! Αρχαιοτατο επαγγελμα!

Το θεμα ομως ειναι με την συμπεριφορα σου! Στολιζεις με επιθετα και εμενα και τον alfista + οτι γενικευεις και βαζεις τους παντες σε μια μερια! Δεν ξερεις για εμενα και ομως με εκρινες...

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Απο τη αρχη σωσμενο το ειχα......απλα οποιος εχει αλλη αποψη πρεπει παντα να ειναι κακος..δε σκεφτομαστε ποε οτι μπορει να λεει την αληθεια ή οτι εχει επιχειρηματα γι΄αυτα που λεει...

Αγαπητε Μαντμαν, τα παιδια σου ελπιζω να τα ενημερωσεις με τον τροπο ποτ πρεπει , στην ηλικια που πρεπει....

Ενταξει , δεν μου αρεσουν τα μπουρδελα, γιατι θεωρω οτι ειναι καταβντια για καποιον να κανει πορνεια και ακομα χειροτερη καταντια για αυτον που την συντηρει( βλ πελατης)
Βεβαιως θα σεβαστω το γεγονος οτι εδω μεσα ολοι ειστε υπερ και θα εκφρασω την αποψη μου ηπια

Θα προτιμουσα να μη χρειαζομασταν τα μπουρδελα για τη μειωση των βιασμων...Θα ηθελα ο καθε νοημων ανθρωπος κα ξερει οτι ειναι αρρωστο και αθλιο να βιαζεις καποιον.Ελεος αν υποστηριζει καποιος οτι χωρις τα μπουρδελα νομιμοποιειται να βιαζει!

Η συμπεριφορα μου ειναι καλη και σου μιλαω μια χαρα.Απλα δεν σου αρεσουν οσα λεω , ενταξει , το καταλαβαινω.
εσενα ειδικα , δεν σε εκρινα ποτε

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μαλλον δεν διαβαζεις σωστα...
Ή κανεις πως δεν διαβαζεις...

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ε, γυναικα ειμαι, ο, τι θελω κανω!( αστειευομαι)

panos_gg

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
καταρχην καλημερα !!
εχω μια , πιστευω, λογική ερώτηση babykiss : από ότι διαβασα είσαι εναντίον των μπουρδελων και της πορνειας , οκ ???  τοτε γιατι μπηκες σε ενα site που το κυριοτερο αντικειμενο που ασχολειτε είναι και τα μπουρδελα και οι πουτάνες ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom