Νέα

Καλό sex στην Θεσσαλονίκη ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 861
  • Εμφανίσεις 150K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
σορρυ μαγκες αλλα αν η πετρα ειναι η καλυτερη περιπτωση εγω την κανω μεταναστης στη βουλγαρια,η τυπισσα ειναι εντελως ξεπετα μονο εμφανιση λεει κατι αλλα στο σεξ ξενερα

φιλε μποτοφιλε μιλαμε για εμφανηση..οσο για την ξεπετα δεν νομιζω οτι μπορεις να βρεις κατι αλλο σε μπουρδελο..εκτος και αν παρεις ολα τα προγραμματα και σταξεις 120 ε πραγμα που θεωρω αστειο για μπουρδελο.
Την Πετρα την επισκευτικα 4 φορες...τις 3 ειχε 10 ατομα αναμονη..οπως το λες..ξεπετα αν και στο πισοκολητο με την κολαρα που εχει σε φτιανχει και τελειωνεις ανετα(αν εκτος απο μποτοφιλος εισε και κολοφιλος :sunglasses:
Την μια φορα ομως ημουν μονος..ουτε αναμονη ουτε τιποτε..και η γκομενα εβγαλε "θεμα"τι αλλαγες στασεων τι 69 τι να με βαζει να την βλεπω απο τον καθρεφτη οτι μου εκανε...ρεσιταλ...και σου μιλα ενας τυπος με 15 ετη πειρα στο call girl ;)..
Της ζητησα να ερθει σπιτι μου στο ρεπο της και αρνηθηκε..κριμα..θα εβγαζα χοντρα γουστα..μπορει ανετα να το γυρισει σε calla girl και να κονομησει χοντρα..

braveheart_thess

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
Ρε παιδιά, πώς θα γίνει να μιλήσουμε κι εμείς με αυτή την Πόπη;

OP
OP
B

band

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Τιποτε νεοτερο όλο το ΠΣΚ...;;;Η σελιδα ηταν κλειστη και δεν έγινε ουτε μια προσθήκη στα θεματα ελπιζω να είχατε καποια εμπειρια ολες αυτες τις μερες και να την μοιραστειτε με τους υπολοιπους εδω...εγω τωρα επιστρεφω λογο εκλόγων....

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Τιποτε νεοτερο όλο το ΠΣΚ...;;;Η σελιδα ηταν κλειστη και δεν έγινε ουτε μια προσθήκη στα θεματα ελπιζω να είχατε καποια εμπειρια ολες αυτες τις μερες και να την μοιραστειτε με τους υπολοιπους εδω...εγω τωρα επιστρεφω λογο εκλόγων....

απελπισία, φίλε μου! αν δεις το post μου για την Σόφια θα καταλάβεις τι εννοώ... 3 φίλοι μου που πήγαν εκεί το σ/κ απογοητεύτηκαν πολύ άσχημα, οπότε έτσι μου καταρρίπτουν και την σκέψη ότι μπορεί στην Θεσ/νίκη να μην υπάρχει κάτι σπουδαίο, αλλά υπάρχει στην Βουλγαρία...!
Μισο-αστεία, μισο-σοβαρά, μετά τα τελευταία δεδομένα σκέφτομαι να εγκαταλείψω τελείως την ελπίδα να βρω κάτι καλό στον τομέα του πληρωμένου έρωτα, τουλάχιστον σ' αυτή την ήπειρο....!!!! Καλύτερα να το ρίξουμε όλοι στο φαΐ μου φαίνεται!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
δλδ φιλε john woo που ψαχνεις και δεν βρικσεις κατι καλο???

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
δλδ φιλε john woo που ψαχνεις και δεν βρικσεις κατι καλο???

αναφερόμουν κυρίως στην απογοητευτική εμπειρία των φίλων μου που πήγαν στη Σόφια. Αλλά και στην Θεσσαλονίκη, μπορεί να υπάρχει κάτι όπως το γραφείο της πόπης που αναφέρετε σ' αυτό το τοπικ, δεν λέω, αλλά εμένα θα με ενθουσίαζε κάτι όπως η κατάσταση που υπήρχε πριν 5-6 χρόνια. Δηλαδή να παίρνεις τυχαία ένα τηλέφωνο από εφημερίδα και να σου προκύπτει κάτι πολύ καλό... Θέλω πολλά, μάλλον, οκ!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Επειδη ειμαι και εγω παλαιος στο σπορ...τις καλες αγγελιες στις εφημεριδες τις εβρισκες περιπου στο 1996 και μετα..για καμια 3 ετια που ειχε γινει το ντου απο αστερια της πρωην Σοβιετικης ενωσης...απο το 2000 και μετα αλλαξανε τα πραγματα και αυτοι που ειχανε αγγελιες γινανεν γραφεια που στην αρχη ητανε κλειστα και μετα δεν το αντεξαν και γινανε πιο "ανοιχτα".Παραειγμα το ΜΑΡΙΝΑ που ηταν το πρωτο(και ισως τελευταιο)ξενοδοχειο στην Ελλαδα με πορνες σε καθε δωματιο οπως στην Γερμανια,το κλεισανε μετα απο 6/7 χρονια και τογυρισε σε "γραφειο".
Την στιγμη που μιλαμε δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΕ αξιολογο στις ςφημεριδες γιατι τα 2-3 μεγαλα γραφεια της πολης φροντιζουν να μην υπαρχουν ;)
Εγραψα και αλλου οτι τα τηλ. στιε εφημεριδες κρυβουν πισω τους ητε τραγικα τραβελια ητε χοντρες μεσοκοπες ητε Βουλγαρες πανω απο 40.
Οτι καλο υπαρχει βρισκετε στα γραφεια τα οποια ομως δεν εχουν την ποσοτητα που θα επρεπε να εχουν ..δλδ εχουν απο 2-3 καλες και τελος..
Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι πριν 6-7 χρονια υπηρχε πολυ καλο πραγμα στην πολη.Τωρα ερχετε μια καλη (π.χ. ΑΛΙΣΙΑ η ΑΝΝΑ)και πεφτουν ολοι σαν κορακια..ετσι και το γραφειο "φορτωνει"και αρχιζει τις μαλακιες"να ξερεις ειναι κλεισμενη ολο το βραδυ,να ξερεις δεν μπορω να στην στειλω για 1 ωρα γιατι καποιος την εκλεισε για 4"και φυσικα νουμανιαζουν και οι γκομενες καθως η μεγαλη ζητηση γεμιζει τις τσεπες και ετσι μια κοπελα που την πετυχες την πρωτη εβδομαδα που δουλευε σε εκανε μπαλονι απο τα γουστα..μετα τον πρωτο μηνα αρχιζει την αγγαρεια και τους βαθυστοχαστους συλογισμους"να ξερεις..δεν μου αρεσει να ειμαι πουτανα..θελω να σταματησω"και τρως την ξενερα σου...
Μια κουβεντα ειπα να γραψω, 100 εγραψα :2funny:

OP
OP
B

band

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
....Λοιπον μετα απο καιρο θα εχω επιτέλους να δώσω μια καινουργι και φρέσκια εμπειρια!!!!Πριν καιρο ειχα ρωτήσει για μια αγγελία Ν. Εγνατία και Κατσιμίδι...Σήμερα πήγα για αυτοψία...Εκει βρήκα την Ντανιέλα....Μελαχροινή, μετρίου αναστήματος με καλό σωμα....μέτριο στήθος, αρκετά καλο κωλαρακι....καπου μεταξύ 35 - 40 χρονων...ελπίζω να μην την αδικό, αλλα γι αυτην την κατηγορία γυναικων είναι μια πολύ καλη παρουσία.( Για λάτρης Mature κτλ ).Θα τολμήσω να βαθμολογήσω, ωστε να εχετε μια πιο σαφη εικόνα.Παρουσία 8 στα 10 για την ηλικιακή κατηγορία που την κατατάσω ( παντα υποκειμενικά ).Ο χώρος μέτριος αλλά καθαρός, 7 στα 10...μιλάμε για διαμέρησμα!!Πηγα μεσημεράκι και η κοπέλα ήταν αρκετά ευδιάθετη.Το προγαμμα της 60 ευρώ απλό, 90 ευρώ με πρωκτικό και 100 ευρώ φουλ....Της έκανα κουβεντουλα και μεταξυ άλλων πως την βρήκα μεσα απο το site εδω.Με έκπληξη ακουσα να μου λέει πως το γνωρίζει κι έχει μπει αρκετές φορές!!!Μου είπε πως πρόσφατα κάποιος πελάτης της το ανέφερε!!!(  όποιος είναι ας μας πει την γνώμη του).Για να μην τα πολυλογώ κατι μου έκανε η συγκεκριμένη κοπέλα και πήρα το φουλ...εδω να πω πως όντως είναι αρκετά τσουχτερό το ποσο....παρόλα αυτά θα έλεγα πως έμεινα πολυ ευχαρηστημένος...Ξεκίνησε με στοματικό, άκάποτο...πρωτη φορα αφήνομαι...αλλά χωρις υπερβολές ισως ήταν το καλύτερο που μου έτυχε μεχρι τώρα....ηρθε πάνω μου για 69, όλο το σκηνικό κράτησε αρκετα...που παρα λίγο να τελειώσω τον αγωνα....στην συνέχεια αναίβηκε πανω μου για ανδιάμεση σταση και οταν γυρισε στα τέσσερα γουσταρησα πολύ....εκει ανοιξε διαπλατα το κωλαρακι κι ακολόυθησε το πολυπόθητο για κάποιους πρωκτικό....οριακά πριν τελειώσουν όλα γυρισε με ξεσκούφωσε κι άρχισε ενα τέλειο ρουφηχτώ στοματικο ( το λέω και μου σηκώνετε ....η τρίχα ) μεχρι που δεν αντεξα και τελείωσα στο στόμα....Πρόγραμμα και συμετοχή 8.5 - 10 ( Θα έβαζα μεγαλύτερο βαθμό, αν έγραφα νωρύτερα ), σκεπτομενος όμως τα 100 ευρώ το 8.5 είναι καλά!!....Για όσους γουστάρουν τις μεγαλύτερες ( όπως εγώ) ειναι καλή φαση αν εξαιρέσουμε το οικονομικό, είναι ακριβά, παρόλο το καλό πρόγραμμα, για μία εκτονωση...Πιστεύω πως αν ηταν κάπως χαμηλότερη η τιμή ή υπήρχε και δευτερος γύρος, η Ντανιέλα θα έκανε θραύση στην κατηγορία της....Δεν συνηθίζω να πηγαίνω δευτερη φορά με την ίδια...την Ντανιέλα θα την επισκευτώ σίγουρα καποια στιγμή και πάλι....Ελπίζω ο συναγωνιστης που πήγε πριν απο μένα να μας γράψει για την εμπειρία του......Βαθμός συνολικής εμπειρίας 9!!!!( Υποκειμενικά παντα ),

braveheart_thess

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Πράγματι φίλε μου Band, αν δεν κάνω λάθος, εγώ ήμουνα ο πρώτος που σας είχα μιλήσει για την Ντανιέλα και είναι όντως έτσι τα πράγματα όπως σχεδόν τα περιγράφεις! Εγώ έχω την τακτική να μην πηγαίνω δεύτερη φορά στην ίδια αλλά από την άλλη βλέπω πως στην συγκεκριμένη ενότητα για Θεσ/κη κανείς άλλος δεν προτείνει τίποτα παρά από ότι κατάλαβα οι περισσότεροι μπαίνουνε μόνο για να διαβάσουνε! Και σε όσους έδωσα 1-2 τηλέφωνα, κανείς δεν το ανταπέδωσε! Και μετά αναρωτιώμαστε γιατί είμαστε μίζεροι εδώ στην Θεσσαλονίκη!!!

OP
OP
B

band

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Πράγματι φίλε μου Band, αν δεν κάνω λάθος, εγώ ήμουνα ο πρώτος που σας είχα μιλήσει για την Ντανιέλα και είναι όντως έτσι τα πράγματα όπως σχεδόν τα περιγράφεις! Εγώ έχω την τακτική να μην πηγαίνω δεύτερη φορά στην ίδια αλλά από την άλλη βλέπω πως στην συγκεκριμένη ενότητα για Θεσ/κη κανείς άλλος δεν προτείνει τίποτα παρά από ότι κατάλαβα οι περισσότεροι μπαίνουνε μόνο για να διαβάσουνε! Και σε όσους έδωσα 1-2 τηλέφωνα, κανείς δεν το ανταπέδωσε! Και μετά αναρωτιώμαστε γιατί είμαστε μίζεροι εδώ στην Θεσσαλονίκη!!!
Φίλε braveheart νομίζω η προσπάθεια που γίνετε σε αυτό το θέμα αξίζει να υποστηριχθεί απο όλους τους συναγωνιστες με κάθε τρόπο, αν δεν θέλουμε να πεφτουμε εύκολα θυματα εκμετάλευσης και όχι μόνο....Ισως οι περισσότερη να δυστάζουν να πούνε τις εμπειρίες τους, πιστεύω όμως πως θα δραστηριοποιηθούν βλέποντας οτι κάποιοι προσφέρουν και ουσιαστική ενημέρωση.Νομίζω πως είμαστε ήδη τρία τέσσερα ατομα που δίνουμε πολυ πρόθυμα πληροφόρηση....Είμαι σίγουρος πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι, μην απογοητευεσαι.....Να γυρίσω στα της Ντανιέλας, με εσένα συζητησε δηλαδη την υπαρξη του site;;Βλέπεις πως και οι κοπέλες μαθαίνοντας την υπαρξη του ενδιαφέρονται να δουν τα σχόλια μας και την κριτική μας!!!Η Ντανιέλα επίμονα με ρωτούσε για το πως την σχολιάζουμε και ίσως γι αυτό έδωσε και τον καλύτερο εαυτό της στην συνεβρεση μας...;;;Αν όλο αυτό δουλέψει κάπως έτσι σίγουρα θα επωφεληθούμε όλοι....εμείς καλύτερες υπηρεσίες και οι κοπέλες καλο και μεγαλύτερο πελατολόγιο.....Και μια χάρη αν έχεις τηλέφωνα απο κατι που θεωρεις αξιόλογο, θα σε παρακαλούσα να μου το δώσεις με την ανοιχτή υπόσχεση πως κι εγώ εχοντας κατι αναλογο θα σε ενημερώσω!!!Βεβαια αν Εχεις δοκημάσει κατι και το θεωρείς αξιόλογο θα ήθελα να μοιραστεις την εμπειρία σου με ενα άρθρο, στα χνάρια του δικού μου....Είμαι σίγουρος πως θα πάρεις τον χρόνο και θα το κάνεις συνεισφέροντας κι εσυ στην σωστή ενημέρωση μας...Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αγαπητοί φίλοι θέλω την βοήθειά σας!
Δεν έχω πάει ποτέ σε μπουρδέλο ούτε εχω πάρει CG. Ο λόγος είναι (καλός ή κακός?)οτι φοβάμαι να μήν κολλήσω κάτι...Σκέφτομαι να πάρω ενα CG σπίτι μου απλά για χούφτομα και καμιά @ι#α το πολύ. Εσείς τί θα μου προτείνατε να κάνω?

Περιμένω να μου δώσετε τα φώτα σας....

OP
OP
B

band

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αγαπητοί φίλοι θέλω την βοήθειά σας!
Δεν έχω πάει ποτέ σε μπουρδέλο ούτε εχω πάρει CG. Ο λόγος είναι (καλός ή κακός?)οτι φοβάμαι να μήν κολλήσω κάτι...Σκέφτομαι να πάρω ενα CG σπίτι μου απλά για χούφτομα και καμιά @ι#α το πολύ. Εσείς τί θα μου προτείνατε να κάνω?

Περιμένω να μου δώσετε τα φώτα σας....
Φίλε μου παντως αν ειναι να παρεις CG μην μεινεις μονο στα προκαταρκτικα....είναι πολλα τα λεφτα για κατι τέτοιο, εκτος κι αν το εχεις αποθυμενο.....100 με 150 ευρω είναι πολλά για μια πιπα, δεν νομίζεις;;Εξαλλου τις ιδιες παροχές μπορεις να εχεις σε ενα στριπτιζαδικο ή γιατι οχι και σε ενα μπουρδέλο!!Διαβασε λιγο στο θέμα μας και θα εχεις μια πρώτη εικονα για το τι παιζετε.....Στο πιο σημαντικό τωρα, αν χρησιμοποιεις προφυλαξη σε όλες τις φασεις του sex δεν διατρέχεις κανέναν κινδυνο....εκτος απο κανενα κρυολόγημα....καποιες φορες δυστυχως μας συνεπέρνει η καυλα της στιγμης και κανουμε ακαποτες πιπες κτλ....ο κινδυνος εδώ ειναι μικρός αλλα υπαρκτος...θα προτεινα αν αντεχεις να το αποφεύγεις!!!Και φυσικα δεν το συζητάμε για sex χωρις προφυλαξη...που και καμια νορμαλ κοπελα δεν θα προσφέρει....Θα σου προτεινα λοιπον να μελετησεις λιγο τα θεματα του site και φυσικά τα της Θεσσαλονίκης και να το κάνεις ανεπιφυλακτα με προφύλαξη....βεβαια το σπορ είναι εθιστικό γι αυτο να είσαι σιγουρος πως αν ξεκινήσεις δυσκολα θα σταματήσεις, ιδιως αν βρείς καποια δασκάλα του sex!!!!Προσεχε ακομη κατι υπαρχουν πολλα τρανς και λουλουδες στην πιατσα....Αυτα προς το παρον ελπιζω να σε βοηθησα κάπως;;Πιστεύω πως και άλλοι συναδερφοι θα σου πουν την γνώμη τους......Ελπιζω κι εσυ οταν κανεις το βήμα να δώσεις λιγη ενημέρωση....;;;!!!!Τα λεμε και καλο βολι...

Επισκέπτης
Φίλε Band έχω διαβάσει αυτά που λέγονται στο forum και ειδικά σε αυτό το topic. Θα ήθελα να μου προτείνεις μια κοπέλα που να είναι έως τα 30 Max και να έχει πολύ όμορφο προσωπάκι και γενικότερα normal χαρακτήρα. Όσο για τα στριπτιτζάδικα έχω σπουδάσει στο Platinum & Le Cabaret...Εχω πολύ καλές εμπειριες απο εκέι και αργότερα θα τις αναφέρω και στο site. Το θέμα είναι οτι έχεις άνεση όταν είσαι σπίτι σου και η κοπέλα είναι πιο άνετη μαζι σου.

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
εγω συναγωνιστες θελω να ζητησω ταπεινα μονο μια χαρη οταν παιρνετε καποια κοπελα ειτε cg ειτε μπουρδελο που φοραει μποτες να το αναφερετε επιτοπου ειναι σημαντικο για μενα σας ευχαριστω

braveheart_thess

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Φίλε μου Sesypos, σου έστειλα ένα mail....δεν ξέρω αν το διάβασες!

braveheart_thess

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα συνάδερφοι,

Πριν χρόνια, ένα ανεξάρτητο call girl, γύρω στα 30, Μαρίνα, με πράσινο Huyndai Coupe και που έμενε Θέρμη.....την θυμάται κανείς; Την γνώριζε;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αγαπητοι συναγωνιστες.
Υστερα απο πολυ μπλα μπλα,καταφερα και εβγαλα φωτογραφια τιν Μονικα,η
οποια είναι "εργαζομενη" περιφημο γραφειο της Ποπης στη Θεσσαλονικη.Η φωτο ειναι στο forum-Αγοραιος ερωτας-Call girl-Call girls στη θεσσαλονικη στη σελιδα 1.Για πληροφορίες σχετικα με το γραφειο της Πόπης,δειτε το μήνυμα μου στο forum που είσαστε τωρα,στη σελίδα 10.Είμαι διαθέσιμος για οποιαδήποτε παραπανω πληροφορία θέλετε.

Που είναι η φώτο ρε φίλε και δεν τη βλέπουμε;

OP
OP
B

band

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Εχει καποιος συναγωνιστεις να πρωτεινει καποιο CG με τα χαρακτηριστικά που δίνει ο συναγωνιστης DJGRE;;;Εγω προσωπικά δεν έχω ακομη κατι αξιόλογο σε αυτην την κατηγορία.Τωρα αν προτιμήσεις Μπουρδέλο είναι απλο μάλλον θα κινηθείς στην περιοχή Fix και μάλλον προς Ανδ. Γεωργίου σε βλέπω...Μασαζ και studio μαλλον πανω απο 35 χρονες θα βρεις....Εχει αναφερθει βεβαια πολλες φορες οτι το κυκλωμα με τα αξοόλογα CG είναι κλειστο εδω στην Πόλη μας γι αυτό και ψαχνόμαστε οι περοσσότεροι......ελπίζω καποιος να έχει κατι να προτείνει....

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
παιζει γραφειο στην θεσ/νικη με ελληνιδα μια ζωη το τιλ ειναι το 69..514 οπιος εχει ακρει να παρει τιλ εκει ας παρει , μεγαλει καβλιαρα.

baronosthess

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
kaλησπερα παιδια απο τον κωνσταντινο τα πραγματα ειναι οπως τα περιγραφεται ειμαι και εγω στο κλαμπ και γνωριζω ολα αυτα τα μπουρδελα και αλλα τοσα.οντως χαμηλη ποιοτητα ακριβες τιμες .παιζει στη δυνδικα ενα καλο μασατζιδικο'μπουρδελο για τους πελατες πανω απο μια φορα στον πρωτο οροφο αφεντρα η εβιτα χοντρουλα αλλα κανει καλες πιπες.εχει πεντε γμομενιτσες πουρα και μια μικρουλα που κανει μονο εκτονωση.υπαρχει και η λιτσα στο ξεκαρφωτο που δουλευει μονη της και ειναι ελληνιδα και μουναρος αλλα ειναι σε κλειστο κυκλο οποιος ενδιαφερεται θα του δωσω το της .αυτα παιδια λιγες ειναι οι καλες φασεις ξερω κανα δυο αλλα σε πολυ κλειστο κυκλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom