Προτιμηστε ενα πακετο απο ενα πρακτορειο ταξιδιων για την περιοχη που θελετε. Χωρις αγχος για τον τροπο μετακινησης σας και με πολυ καλυτερες τιμες απο οτι μεμονομενα. Οποιος θελησει να παει μενονομενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα να παρει ιχ μαζι του αρκει το βραδυ να το βαζει σε παρκινγκ. Εγω κυκλοφορω 3 χρονια εκει με καινουργια BMW και δεν αντιμετωπησα το παραμικρο.
Για καποιους που θελουν να πανε για να περασουν καλα προτεινω την Σοφια, εκει μπορειτε να βρειτε οτι θελετε και σε φυσιολογικες τιμες.
Οταν μιλαμε για τιμες υπολογιστε 70-80? την ωρα, 90-100? τις δυο ωρες και ~150? ολο το βραδυ. Τις κοπελες παντα να ζητατε να ερθουν εκει που καθεστε να πιουν εναν καφε σε διπλανο τραπεζι και μετα διαλεγετε, αν δεν σας αρεσουν ζητηστε αλλες απο αυτον που εκανε το κονε, (πχ σερβιτορος, ρεσεψιονιστ, ταξιτζης...) μην κωλοσετε να ζητησετε απο καποιον να σας βρει κοπελες ολοι ειναι μεσα στο κολπο και περνουν ποσοστα, σε μερικες περιπτωσεις πηδας την γκομενα του, εμενα μου εχει τυχει αλλα σε μερη οχι τουριστικα.
Υπαρχουν και αυτες που δουλευουν σε μαγαζια του στυλ σπτριπτιζαδικου, αυτες ειναι ως συνηθως οι καλυτερες αλλα ανεβαινουν και οι τιμες αναλογα το μαγαζι και την κοπελα, υπολογιστε περιπου τα διπλα απο τις παραπανω.
Εγω προτεινω Σοφια, τωρα αν θελετε να πατε πχ σαντανσκι η μπασκο αποφυγετε αυτους που θα σας την πεσουν στο δρομο για κοπελες το 90% ειναι μπαζα.
Πατε εκει βολευτητε στο ξενοδοχειο και βγειτε εξω το βραδυ, ρωτηστε να πατε σε κανενα μαγαζι που εχει κοπελες η πειτε καποιον να σας φερει εκει που διασκεδαζετε, διαλεξτε αυτη που σας αρεσει και παρτε την για δυο ωρες και εαν ειναι καλη κρατηστε την ολο τα βραδυ. Μην παρετε απο την αρχη κοπελα για ολο το βραδυ, πολλοι την πατανε αν βγει ξενερωτη και εχουν δωσει 150? , με τα ιδια χρηματα περνεις δυο για 4 ωρες.
Τωρα τελευταια εχω ακουσει και για τα καζινο-ξενοδοχεια στα σκοπια, το φλαμιγκο και ενα αλλο που δεν θυμαμαι.
Εκει για να πιασουν πελατεια εχουν πολυ καλες κοπελες σε καλες τιμες αλλα δεν ξερω λεπτομεριες, εχει παει φιλος φιλου και μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλα. Εκει ειναι πιο ευκολα να πας και νε ερθεις, εχει καθε βραδυ λεωφορεια που σε πανε απο την θεσσαλονικη και σε φερνουν δωρεαν.
Αν ξερει καποιος ας πει.
Τωρα αν θελετε πιο πολλες λεπτομεριες για βουλγαρια πειτε.