Νέα

καλο πασχα!!ευχες για πασχα 2013

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 239
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ποιο σπιτι τυπε....  :think:

Την καλυβα του καραγκιοζη που ειναι και αυθαιρετη ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τρελος εισαι ρε ?
Να με κυνηγαει ο Στουρναρας μετα για χαρατσια και εισφορες ? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
αστα αυτα Μητσο,οι κατηγοριες ηταν συγκεκριμενες...επισης, χερι στην τσεπη δεν εβαλες,σε κερασε η κοπελα... :S

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ειμαι κ γω εδω τύπε αμα ο dr apolytos ειναι απασχολημενος
Αααααα τυπε ολα κι ολα  δεν σε δεχομαστε αν δεν μας δειξεις τα πτυχια σου  :tickedoff:

Δεν θα εξετασει τον Μονακριβο Τιτλουχο μαλακα του Μπουρδελα κομ Μπολντη ενας παρακατιανος  :tickedoff:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αστα αυτα Μητσο,οι κατηγοριες ηταν συγκεκριμενες...επισης, χερι στην τσεπη δεν εβαλες,σε κερασε η κοπελα... :S
τύπε εγω ειχα ακουσει οτι εκανε παζαρια στα μπουρδελα για να γαμησει και γιατι δεν ειχε λεφτα εδινε 4 λαχεια για να μπει στο δωματιο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τύπε λες να ισχυουν οι κατηγοριες;
Ε τυπε να κοιτα

Πηγε να μου πουλησει την καλυβα του καραγκιοζη για διαμερισμα στο κωλονακι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κι εγω την εκανα με ελαφρα πηδηματακια  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παλια εισασταν φιλοι θυμαμαι τυπε τι εγινε τωρα με τον μπολντη;

Το ιδιο κραξιμο που ετρωγε παλια το ιδιο τρωει και τωρα δεν υπηρξα εγω ποτε φιλος με τον αχαχουχα απλα πηγα να τον υποστηριξω με λοπεζ σαν μαλακας... ενω ο λοπεζ ειχε δικιο που τον εκραζε τοσο πολυ εγω νομιζα οτι ο βαθμος κραξιματος ηταν υπερβολικος αλλα μαλακιες

αλλα τα ιδια που ελεγα και το 2011 για το θεμα αχαχουχα λεω και σημερα ο ανθρωπος ειναι βλαμμενο τρολλ τελος.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αααααα τυπε ολα κι ολα  δεν σε δεχομαστε αν δεν μας δειξεις τα πτυχια σου  :tickedoff:

Δεν θα εξετασει τον Μονακριβο Τιτλουχο μαλακα του Μπουρδελα κομ Μπολντη ενας παρακατιανος  :tickedoff:
με προσβαλεις  :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και στο insomnia τύπε αλλα και εκει εγινε ρεζιλι και εκανε delete acc η εφαγε μπαν κ δεν μπορεις να αναζητησεις τα ποστ του

Σε ολα τα φορα μπαινει ο ηλιθιος κατα τα αλλα ειναι ανεργος και του φταιει οπ σαμαρας  :uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω τα ειχα πει,αλλα δεν με ακουγατε... :grin:
ο Μητσος γουσταρςει τρολιες....
πλησιαζει η μερα που ο Λοπεζ θα κατουρησει κ θα ξελαφρωσει την φουσκα του πανω στο αχαχουχιο κουφαρι.... :s&m_2:
το ειδα στας Γραφας.... :woldman:
Λες να μιλησει ο παιχτουρας που μενει ο αχαχουχας? θα παω και εγω τοτε να τον κατουρησουμε μαζι τον μαλεα για καλο του μπας και αλλαξει μυαλα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ε τυπε να κοιτα

Πηγε να μου πουλησει την καλυβα του καραγκιοζη για διαμερισμα στο κωλονακι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κι εγω την εκανα με ελαφρα πηδηματακια  :grin:
καλα ρε τύπε εσυ δεν εισαι ανεργος λαχειοπωλης;; με τι μαμαλο πας να αγορασεις σπιτι;;;ασε που θα σε :knockinb: η εφορια

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τύπε εγω ειχα ακουσει οτι εκανε παζαρια στα μπουρδελα για να γαμησει και γιατι δεν ειχε λεφτα εδινε 4 λαχεια για να μπει στο δωματιο
Τρελος εισαι ? Αυτο ειναι σπαταλη τυπε !!!!
Να καταστραφω οικονομικα θελεις ?

2,5 εδινα και ξυνιζανε οι χρηματοδουλες...   :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Λες να μιλησει ο παιχτουρας που μενει ο αχαχουχας? θα παω και εγω τοτε να τον κατουρησουμε μαζι τον μαλεα για καλο του μπας και αλλαξει μυαλα.
ψαχνεις πληροφοριες για τον αχαχουχα τύπε; :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τρελος εισαι ? Αυτο ειναι σπαταλη τυπε !!!!
Να καταστραφω οικονομικα θελεις ?

2,5 εδινα και ξυνιζανε οι χρηματοδουλες...   :S
λες να κερδισαν με τα λαχεια που εδινες;;; πληρωσες κανα γαμησι του 20ρικου 500 χιλιαρικα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
επισης, χερι στην τσεπη δεν εβαλες,σε κερασε η κοπελα... :S
Αφου ειμαι φτωχος και ανεργος δεν πρεπει να κερασει τυπε ?

Απο περιεργια για ρωτα την να σου πει τι με κερασε να μαθω κι εγω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom