kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
επίσης........
αρνι ρε μαλακα οχι λαγο....
επίσης........
αντε παλι με τους λαγους.....Καλο Πασχα
αντε παλι με τους λαγους.....
καλες χοληστερινες τυποι
πολεμο τύπε;;; προσεχε ο καρτακης παει γυμναστηριοΘα τον κανω και θα λυσαξει τον πουστη τον καρτάκια.
Παιδακια και κοκορετσακι στα καρβουνα μαν !!!!!!
Γυναικουλες και αδελφες δεν χτυπαμε τυπε !!!!!ο λοπεζ χαθηκε μηπως τον εστειλε ο μητσος να κανει πασχα στο νοσοκομειο; :S
τύπε η αγγελικουλα δεν ηταν κλωνος,ηταν πραγματικο προσωποΚακο ειναι ρε βλακα ναι να εισαι αγαμητος 40 χρονων και να μπαινεις εδω μεσα να μας ζαλιζεις τα αρχιδια με τις αδιαφοριες για τις γκομενες.... ολο αδιαφορια και αδιαφορια και ολο φτιαχνεις αγγελικουλες να την πεφτεις στον εαυτο σου. ΑΔΙΑΦΟΡΕ.
Ποιες ειναι οι αλλες φορες ?Κακο ειναι ρε βλακα ναι να εισαι αγαμητος 40 χρονων και να μπαινεις εδω μεσα να μας ζαλιζεις τα αρχιδια με τις αδιαφοριες για τις γκομενες.... ολο αδιαφορια και αδιαφορια και ολο φτιαχνεις αγγελικουλες να την πεφτεις στον εαυτο σου. ΑΔΙΑΦΟΡΕ.
Πες τα ρε τυπε !!!!!!τύπε η αγγελικουλα δεν ηταν κλωνος,ηταν πραγματικο προσωπο
τυπε εγω μεχρι και κατι παραπανω βαζω....νουρου μηπως με αφησει στην ησυχια μου....του κλαφτηκα αλλα δεν μασαει ο μπολντ ειναι μεγαλη κουφαλαμεταξι τύπε;
που πας τύπε;Ρε πούστη κρίμα που πρέπει να αποχωρήσω από αυτό το ιστορικό τόπικ.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
Τι ειναι αυτο μιστερ μαλακα ?Ρε πούστη κρίμα που πρέπει να αποχωρήσω από αυτό το ιστορικό τόπικ.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
Να κανει αιτηση για πρωτο μισθο στα 1200 ευρωπουλαπου πας τύπε;
τύπε ο μπολντης εχει 10 νταν και υπηρετει την θητεια του στις ειδικες δυναμειςτυπε εγω μεχρι και κατι παραπανω βαζω....νουρου μηπως με αφησει στην ησυχια μου....του κλαφτηκα αλλα δεν μασαει ο μπολντ ειναι μεγαλη κουφαλα