Νέα

Καλλιθέα, τραίνο (ΗΣΑΠ) , κωλόμπαρο ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RISK
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RISK

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παίδες δίπλα από τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο της Καλλιθέας υπάρχει ένα καταγώγιο μπαρ. Είναι δίπλα από το μεγάλο σουβλατζίδικο και ένα ανθοπωλείο.
Μοιάζει πολύ με κωλόμπαρο αλλά δεν το έχω τσεκάρει.
Ξέρει κανείς τι παίζει εκεί;;;  Νομίζω λέγεται mirabel ή κάτι τέτοιο!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.800
Πόντοι
41.129
Ρε παίδες δίπλα από τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο της Καλλιθέας υπάρχει ένα καταγώγιο μπαρ. Είναι δίπλα από το μεγάλο σουβλατζίδικο και ένα ανθοπωλείο.
Μοιάζει πολύ με κωλόμπαρο αλλά δεν το έχω τσεκάρει.
Ξέρει κανείς τι παίζει εκεί;;;  Νομίζω λέγεται mirabel ή κάτι τέτοιο!

δεν πας να ριξεις καμμια ματια να μας πεις και μας...  :grin:  :grin:

OP
OP
R

RISK

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
0
ΑΧΑΧΑΧΑ. Δεν δύναμαι τώρα. Mirabo τελικά πρέπει να το λένε...!

Επισκέπτης
Τυπε διπλα σε ενα ναργελιτζιδικο λες; Απορω πως δεν εχω προσεχει το μαγαζι ποτε.
Oχι διπλα απεναντι.

Μην παει κανεις εκει,ο γυφτος ο Λευτερης εχει κλεψει παρα πολυ κοσμο,πας για ενα ποτο και μετα σου λεει "φερε ενα κατοσταρικο"

OP
OP
R

RISK

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
0
ναι, ΑΠΕΝΑΝΤΙ, μπράβο! Για πείτε ρε σεις...
δεν αξίζει; από γκόμενες;

Επισκέπτης
ναι, ΑΠΕΝΑΝΤΙ, μπράβο! Για πείτε ρε σεις...
δεν αξίζει; από γκόμενες;
Ακου τυπε ο τυπας που το εχει ειναι μεγαλο λαμογιο,τον ξερω χρονια γιατι ειμαι της περιοχης,οποιος παει εκει τον γδυνουν,εγω εκει μεσα δεν εχω πατησει αλλα μου τα εχουν πει ανθρωποι που εχουν παει,ανθρωποι τις γειτονιας που υποτιθετε ειναι και φιλοι του,οσες γκομενες εχω δει να μπαινοβγαινουν εκει μεσα ειναι κατι τελειωμενες 50αρες ξεχασμενες απ το θεο.

OP
OP
R

RISK

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
0
οσες γκομενες εχω δει να μπαινοβγαινουν εκει μεσα ειναι κατι τελειωμενες 50αρες ξεχασμενες απ το θεο.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Οκ το έπιασα το νόημα. Απορώ πως κρατιέται στη ζωή αυτό το μαγαζί. Δε ξέρω βέβαια αν θέλω να μάθω .... :s

Επισκέπτης
Oχι διπλα απεναντι.

Μην παει κανεις εκει,ο γυφτος ο Λευτερης εχει κλεψει παρα πολυ κοσμο,πας για ενα ποτο και μετα σου λεει "φερε ενα κατοσταρικο"

σιγά ρε φίλε, μαλακίες
είναι δυνατόν ποτέ να σε κλέψουνε σε κωλόμπαρο;

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
2.163
Ξερει κανενας τιποτα παραπανω για το συγκεκριμενο?

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Ακου τυπε ο τυπας που το εχει ειναι μεγαλο λαμογιο,τον ξερω χρονια γιατι ειμαι της περιοχης,οποιος παει εκει τον γδυνουν,εγω εκει μεσα δεν εχω πατησει αλλα μου τα εχουν πει ανθρωποι που εχουν παει,ανθρωποι τις γειτονιας που υποτιθετε ειναι και φιλοι του,οσες γκομενες εχω δει να μπαινοβγαινουν εκει μεσα ειναι κατι τελειωμενες 50αρες ξεχασμενες απ το θεο.
Πιες 50αρες. 60αρες θες να πεις ξεχασμενες απο ανθρωπους και απο νομους.(Σκιες του παρελθοντος).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom