Χαχα καλοΡε μλκα εμένα ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΡΔΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ως γνωστόν ΜΑΣ ΠΛΉΡΩΝΑΝ να γαμαμε
Που να ξέρουμε τι κάνουν οι άλλοι που πλήρωναν
Ο μητσος εκανε ομως και δωρεαν στριπτιζ για να θολωνει τα νερα ...
Χαχα καλοΡε μλκα εμένα ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΡΔΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ως γνωστόν ΜΑΣ ΠΛΉΡΩΝΑΝ να γαμαμε
Που να ξέρουμε τι κάνουν οι άλλοι που πλήρωναν
Ε καλά, τώρα μ έστειλες.....Πρώτη φορά βγήκα από την κάτω αχλαδιάς ημαθιας που μένω κ για αυτό ίσως μου φάνηκαν μουναρες οι κοπέλες από το kimgdome cabarre αλλά υπόσχομαι να κατέβω Αθήνα για πρώτη φορά το ερχόμενο Ιούλιο για να δω κ εγώ επιτέλους τη σεξ σκηνηστην Αθήνα ..
Κ πάλι συγγνωμη
Κάτσε να τελειώσω με τα ροδάκινα κκατεβαινω πρώτη φορά Αθήνα τον Αύγουστο στη ζωή μου ....θα πέσουν τότε κοι επιδοτήσεις οπότε θα γίνει χαμός ..θα με κυκλοφορήσεις με τις απίστευτες μασατζουδες των Αθηνών ....Ε καλά, τώρα μ έστειλες.....
Εσυ μου φαίνεται χρειάζεσαι και ένα καλό φροντιστήριο όταν έρθεις αλλά κ πρίν αλωνισεις εδώ....
Φίλε, πάρε κράνος, μπότες αρβύλα κ αθλητική περιβολή διότι εδώ οι δικές μας δεν αστειεύονται.
Θα πέσεις σε καμία λυσσασμένη σε κάνα μασατζιδικο δικό μας που απλά της γυαλισες κ θα σε ξεσκίζει μέχρι να φύγεις.... εδώ δεν έχει γαλλικά και πιάνο.... εδώ δίνουμε μάχες με τα κορίτσια....
Μήν πεις στο τέλος ότι σε βίασε κ καμία δικιά μας γτ εμείς αυτά κάνουμε εδώ στα διαλείμματα....
Εις ανώτερα
Ναι, για πολλά χρόνια έμεινα, ότι θες ρωτάς.Τεράστια εντύπωση μου έκανε ότι στα spa μασατζίδικα όλες οι κοπέλες ήταν πάρα πολύ μικρές από 19 έως 22........ Και οι τιμές είναι διαφορετικές ανάλογα με την κοπέλα
Χαιροσουν να περπατας πάνω κάτω κ να μπαινοβγαίνει έστω για χορούς στο down town montreal σε αντίθεση με Νέα Υόρκη κ λαςλ Βέγκας που μόνο πιάτσες βλέπεις κ σε κλειστό κύκλο μαγαζιά σεξ σκηνής ..
Το Μόντρεαλ Κεμπέκ έχει νομοθεσία περί οργανωμένης πορνείας κ για αυτό έχει τόσο πολλά μαγαζία
Σίγουρα αν με βγάλει ο δρόμος θα ξαναοαω για πιο πολλές μέρες κ πιο ξεκούραστος αφού σε 3 μέρες έκανα δύο υπερατλαντικά ταξιδια κουράστηκα
Έχουμε κανενα που ζει εκει;
Φαντάζομαι fkk sauna δεν έχει ....σωστά;; Κ swing club για σολίστ τυπους;;;;Ναι, για πολλά χρόνια έμεινα, ότι θες ρωτάς.
Όχι απ'οσο ξέρω δεν έχει, όπως είδες έχει κυρίως μασάζ με φουλ σε πολλά από αυτά.Φαντάζομαι fkk sauna δεν έχει ....σωστά;; Κ swing club για σολίστ τυπους;;;;
Πώς δεν έχει.... έχει κ παραεχει....Φαντάζομαι fkk sauna δεν έχει ....σωστά;; Κ swing club για σολίστ τυπους;;;;
Ωρε, τόν Αύγουστο που θα ρθεις θα χει 50 βαθμούς εδώ πέρα.... ούτε με air conditioning δεν μπορείς να πηδήξεις..Κάτσε να τελειώσω με τα ροδάκινα κκατεβαινω πρώτη φορά Αθήνα τον Αύγουστο στη ζωή μου ....θα πέσουν τότε κοι επιδοτήσεις οπότε θα γίνει χαμός ..θα με κυκλοφορήσεις με τις απίστευτες μασατζουδες των Αθηνών ....
K eγω για Μόντρεαλ κ όχι Βερολίνο γράφω τύπε ....... .Πώς δεν έχει.... έχει κ παραεχει....
Έχω καει εγώ κει μέσα....
Για το Artemis μιλάω....
Είναι στο υπόγειο.... έχει κ μία μικρή θερμαινόμενη πισίνα δίπλα....
Είναι κ ο μασέρ δίπλα, σκοτώνει ο τύπος δεν τρίβει απλά... έχει κ μπαρ στο βάθος, κ κάτι άλλα απ'την άλλη μεριά που δε θυμάμαι.....
Και εγω αυτο ειχα καταλαβει ... χαχαK eγω για Μόντρεαλ κ όχι Βερολίνο γράφω τύπε ....... .
το σκυλι να μου φερεις αλλιως μην κατεβαινεις καθολουΚάτσε να τελειώσω με τα ροδάκινα κκατεβαινω πρώτη φορά Αθήνα τον Αύγουστο στη ζωή μου ....θα πέσουν τότε κοι επιδοτήσεις οπότε θα γίνει χαμός ..θα με κυκλοφορήσεις με τις απίστευτες μασατζουδες των Αθηνών ....
Na φέρω καυκάσιο οι σκωτσέζικο ποιμενικό;το σκυλι να μου φερεις αλλιως μην κατεβαινεις καθολου
οποιο θες δεν εχω θεμαNa φέρω καυκάσιο οι σκωτσέζικο ποιμενικό;
Να φερω δεμενη μια αρκούδα;;οποιο θες δεν εχω θεμα
Πωωωωω ρε..... που ζεί ο τύπος !K eγω για Μόντρεαλ κ όχι Βερολίνο γράφω τύπε ....... .
Τα μασατζίδικα Αθήνα έχουν μουναρες πιστορικες;;;
οχι θελω τον σκυλαροΝα φερω δεμενη μια αρκούδα;;
Νατονε πάλι με την ορθογραφία τούτος δω....K eγω για Μόντρεαλ κ όχι Βερολίνο γράφω τύπε ....... .
Τα μασατζίδικα Αθήνα έχουν μουναρες πιστορικες;;;
18 κ μόλις έβγαλα διαβατήριο είπα να πάω το πρώτο μου ταξίδι στο Μόντρεαλ τυπεΝατονε πάλι με την ορθογραφία τούτος δω....
Το πιστορικες τι είναι, για πες....μπας και καταλάβουμε τπτ
Τι ηλικία έχεις ρε παλληκάρι, αν επιτρέπεται ;