Νέα

Μόντρεαλ 2022 ταξίδι... η πρωτεύουσα της νόμιμης σεξ σκηνής στη Β. Αμερική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.074
Πόντοι
81
Τι είν' τούτο πάλι το ανορθόγραφο....
90-150, μισάωρο κ ώρα, στου δγιαολου τη μάνα στο Μόντρεαλ....κ μετρητά στα μαγαζιά....ρε τι φασισμός στην πορνεία είν' τούτος δω...
Φίλε μου, νασαι πάντα καλά, να ταξιδεύεις, να πηδας όσο γουστάρεις....
Αλλά εγώ προσωπικά ξενέρωσα....
Ακούγεται κάτι σαν " τι χάνεται που δεν ήρθατε κ σεις " παρά τι ωραία που τα πέρασες....
Προσωπικά, χαίρομαι αν αυτό που αναρτησες σε εκφράζει κ το αναζητεις, μαγκιά σου ρε φίλος κ μπράβο σου....
Κουνιστους Καναδούς και κοριτσάκια με 150 το μισαωρο κ μαγαζιά που δεν πληρώνεις με κάρτα έστω ένα ποτό αδερφέ, κ κάτι κτίρια που εσύ τα βλέπεις όμορφα αλλά εμένα προσωπικά μου φαίνονται σαν τα Lego που έπαιζα μικρός, ούτε καν να το θυμάμαι όλο το σημερινό με σένανε....
Κ πάλι, στο ξαναλέω. Χαίρομαι για την εμπειρία σου, κ αν πέρασες καλά εκεί που βρέθηκες..... είδαμε και την αρχιτεκτονική που δεσπόζει σ αυτή την πόλη....
Αλλά όσον αφορά το όλο concept, μου φαίνεται ότι ή δεν ξέρεις από Ελλάδα, ή από άλλες ευρωπαϊκές μπουρδελοτσαρκες ή είχες καιρό να πας να ξελαμπικαρεις και σε πιάσανε Κωτσο εκεί που βρέθηκες....
Εις ανώτερα....

• Χαχα
Αντιδράσεις: GRxx
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.773
Πόντοι
26.141
Τι είν' τούτο πάλι το ανορθόγραφο....
90-150, μισάωρο κ ώρα, στου δγιαολου τη μάνα στο Μόντρεαλ....κ μετρητά στα μαγαζιά....ρε τι φασισμός στην πορνεία είν' τούτος δω...
Φίλε μου, νασαι πάντα καλά, να ταξιδεύεις, να πηδας όσο γουστάρεις....
Αλλά εγώ προσωπικά ξενέρωσα....
Ακούγεται κάτι σαν " τι χάνεται που δεν ήρθατε κ σεις " παρά τι ωραία που τα πέρασες....
Προσωπικά, χαίρομαι αν αυτό που αναρτησες σε εκφράζει κ το αναζητεις, μαγκιά σου ρε φίλος κ μπράβο σου....
Κουνιστους Καναδούς και κοριτσάκια με 150 το μισαωρο κ μαγαζιά που δεν πληρώνεις με κάρτα έστω ένα ποτό αδερφέ, κ κάτι κτίρια που εσύ τα βλέπεις όμορφα αλλά εμένα προσωπικά μου φαίνονται σαν τα Lego που έπαιζα μικρός, ούτε καν να το θυμάμαι όλο το σημερινό με σένανε....
Κ πάλι, στο ξαναλέω. Χαίρομαι για την εμπειρία σου, κ αν πέρασες καλά εκεί που βρέθηκες..... είδαμε και την αρχιτεκτονική που δεσπόζει σ αυτή την πόλη....
Αλλά όσον αφορά το όλο concept, μου φαίνεται ότι ή δεν ξέρεις από Ελλάδα, ή από άλλες ευρωπαϊκές μπουρδελοτσαρκες ή είχες καιρό να πας να ξελαμπικαρεις και σε πιάσανε Κωτσο εκεί που βρέθηκες....
Εις ανώτερα....
Πρώτη φορά βγήκα από την κάτω αχλαδιάς ημαθιας που μένω κ για αυτό ίσως μου φάνηκαν μουναρες οι κοπέλες από το kimgdome cabarre αλλά υπόσχομαι να κατέβω Αθήνα για πρώτη φορά το ερχόμενο Ιούλιο για να δω κ εγώ επιτέλους τη σεξ σκηνηστην Αθήνα ..
Κ πάλι συγγνωμη

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.235
Πόντοι
3.506
93 χώρες ,τύπε κατάσκοπος είσαι;

Πρώτη φορά ακούω για Καναδά και πληρωμένο ,μου κάνει τρομερή εντύπωση με τον Τριντο την αδερφαρα

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.773
Πόντοι
26.141
93 χώρες ,τύπε κατάσκοπος είσαι;

Πρώτη φορά ακούω για Καναδά και πληρωμένο ,μου κάνει τρομερή εντύπωση με τον Τριντο την αδερφαρα
Νομίζω λόγο καταγωγής τους δλδ από Γαλλία είναι πιο απελευθερωμένοι σεξουαλικά από ότι οι προτεστάντες συντηρητικοί Αγγλοσάξωνες του υπόλοιπου Καναδά....

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.235
Πόντοι
3.506
Νομίζω λόγο καταγωγής τους δλδ από Γαλλία είναι πιο απελευθερωμένοι σεξουαλικά από ότι οι προτεστάντες συντηρητικοί Αγγλοσάξωνες του υπόλοιπου Καναδά....
Μπορεί ,βέβαια Γαλλία το άλλο το καλόπαιδο ο Μακρον έκοψε το πληρωμένο.

Πάνε οι Γάλλοι πορνοτουριστες στη Γερμανία να εξυπηρετηθούν από Ρουμάνες. Το θαύμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.773
Πόντοι
26.141

Πάνε οι Γάλλοι πορνοτουριστες στη Γερμανία να εξυπηρετηθούν από Ρουμάνες. Το θαύμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Αγαμισταν η δυτική Ευρώπη δυστυχώς
Αλήθεια κλείσανε τα καμπαρέ στη Γαλλία;; Τι εννοείς;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.235
Πόντοι
3.506
Αγαμισταν η δυτική Ευρώπη δυστυχώς
Αλήθεια κλείσανε τα καμπαρέ στη Γαλλία;; Τι εννοείς;
Καμπαρέ μπορεί να υπάρχουν αλλά η πορνεια έχω ακούσει είναι παράνομη από το 2016-2017

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
ΝΑΙ μεν αλλά
Τορόντο έχει πιο καλά μουνια κι επίσης παρότι μιλάω κ γαλλικα δεν τις καταλάβαινα κ πολύ αυτές Μίλαν τα λεγόμενα κρμπεκουα
Η σουινγκερ σκηνή είναι πολύ δυνατή στο Κεμπέκ αλλά για γαμησι κ μουναρες το Τορόντο υπερέχει αισθητά
Έχω μείνει προ δεκαετίας εναμισυ μήνα κ στα δύο, αν ξαναπήγαινα νομίζω μόνο Τορόντο θαμενα

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.773
Πόντοι
26.141
Καμπαρέ μπορεί να υπάρχουν αλλά η πορνεια έχω ακούσει είναι παράνομη από το 2016-2017
Νομίζω νόμιμη πορνεία με νομοθεσία λίγες χώρες έχουν.
Καμία 15-20 χώρες σε όλο το κόσμο κ μέσα σε αυτές κ η ελλαδα....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.773
Πόντοι
26.141
ΝΑΙ μεν αλλά
Τορόντο έχει πιο καλά μουνια κι επίσης παρότι μιλάω κ γαλλικα δεν τις καταλάβαινα κ πολύ αυτές Μίλαν τα λεγόμενα κρμπεκουα
Η σουινγκερ σκηνή είναι πολύ δυνατή στο Κεμπέκ αλλά για γαμησι κ μουναρες το Τορόντο υπερέχει αισθητά
Έχω μείνει προ δεκαετίας εναμισυ μήνα κ στα δύο, αν ξαναπήγαινα νομίζω μόνο Τορόντο θαμενα
Δεν έχω πάει Τορόντο ..
Νομίζω όμως σαν σεξ σκηνή δεν έχει νομοθεσία .
Τώρα βέβαια τι γίνεται έστω παράνομα δεν ξέρω.
Έχει οίκους ανοχής καμπαρέ που γαμας;;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656

Η αλλιώς η κατάντια της πορμειας στην ΕΕ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
Δεν έχω πάει Τορόντο ..
Νομίζω όμως σαν σεξ σκηνή δεν έχει νομοθεσία .
Τώρα βέβαια τι γίνεται έστω παράνομα δεν ξέρω.
Έχει οίκους ανοχής καμπαρέ που γαμας;;
Ρε μλκα εγώ τότε ημουν γαμπρός
Μιυχει μείνει κυκλοφορούσα με την ξαδέρφη μου αρχικά, ένα 7αρι 35αρα τότε, μας την είχαν πέσει 4,5 φορές αλλά ζευγάρια με ευθεία πρόσκληση για σουιμγκ πάρτυ κλπ
Μετά καταλάβαιναν είμαστε συγγενείς κ τι γυρναγαν στην Πλάκα
Κολωμπαρα είχε πολλά κ μάλιστα είχαν κ Σπαρτιάτες 4,5 από δαύτα
Δεν πήγα γύρναγα στην ντανφορντ στρητ με Μπουζούκια κλαμπ. Ελληνσδικα.ατμοσφαιρα μέσα πολύ ψωλοκατασταση Ελληνίδες τρίτης γενιάς η δεύτερης πολύ χύμα
Επίσης πολύ προσιτές στο δρόμο μουναρες κσναδες. Αυτό στο Μόντρεαλ δεν το είχα δει

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.189
Πόντοι
2.356
Ηρθαν οι κλωνοι να την πουν στον σεξ βολκανο που γυρισε ολο τον πλανητη ..

Προσοχη θα βαρατε ρε νιαμου σε καποιους που πηγαν απο τους πρωτους στα ανατολικα και δυτικα πουταναδικα ... red light district Brussels 1988 - artemis Berlin και big sister Prague 2007 σχεδον μολις ειχαν ανοιξει , το τελευταιο ηταν το μοναδικο μπουρδελο παγκοσμιως που οι πελατες μπορουσαν να πηδηξουν οσο ηθελαν εντελως δωρεαν :grin: με συγχισατε βραδυατικα :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.189
Πόντοι
2.356
Ακομη και το Lido εκλεισε ... ειχα παει το 1996
πραγματικο υπερθεαμα , ολη η μπροστινη σειρα των τραπεζιων μολις βγηκανε τα μπαλετα αρχισε να κατεβαινει αυτοματα προς τα κατω :D:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.773
Πόντοι
26.141
Ρε μλκα εγώ τότε ημουν γαμπρός
Μιυχει μείνει κυκλοφορούσα με την ξαδέρφη μου αρχικά, ένα 7αρι 35αρα τότε, μας την είχαν πέσει 4,5 φορές αλλά ζευγάρια με ευθεία πρόσκληση για σουιμγκ πάρτυ κλπ
Μετά καταλάβαιναν είμαστε συγγενείς κ τι γυρναγαν στην Πλάκα
Κολωμπαρα είχε πολλά κ μάλιστα είχαν κ Σπαρτιάτες 4,5 από δαύτα
Δεν πήγα γύρναγα στην ντανφορντ στρητ με Μπουζούκια κλαμπ. Ελληνσδικα.ατμοσφαιρα μέσα πολύ ψωλοκατασταση Ελληνίδες τρίτης γενιάς η δεύτερης πολύ χύμα
Επίσης πολύ προσιτές στο δρόμο μουναρες κσναδες. Αυτό στο Μόντρεαλ δεν το είχα δει
Βρε για οργανωμένη σεξ σκηνή με νόμιμα μαγαζιά μιλάω αν έχει το Τορόντο;; Όχι για μουνια κ κωλόμπαρα
Πχ κ Μαλαισία απαγορεύεται η πορνεία αλλά μουνεταα στη Κουάλα λαμπουρ έχει άφθονα .....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
Βρε για οργανωμένη σεξ σκηνή με νόμιμα μαγαζιά μιλάω αν έχει το Τορόντο;; Όχι για μουνια κ κωλόμπαρα
Πχ κ Μαλαισία απαγορεύεται η πορνεία αλλά μουνεταα στη Κουάλα λαμπουρ έχει άφθονα .....
Ρε μλκα εμένα ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΡΔΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ως γνωστόν ΜΑΣ ΠΛΉΡΩΝΑΝ να γαμαμε
Που να ξέρουμε τι κάνουν οι άλλοι που πλήρωναν

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.074
Πόντοι
81
ΝΑΙ μεν αλλά
Κρμπεκουα ;
Δοκίμασες μήπως με την προφορά του Ντε Λανς όπως ο Γιάννης ;;; Θα ταν κάπως καλουτερα να σε καταλάβουν, ίσως ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom