Και ποιός σας είπε ότι δεν είχαμε ζητήματα με χρηματιστές μετά την φούσκα του Χρηματιστηρίου;Χάθηκε πολύς κόσμος σε χαντάκια και μπαουλιάστηκαν πολλοί.Ήταν συνήθως κάτι χρηματιστές της πούτσας που το έπαιζαν ειδικοί βλαχοδήμαρχοι,επειδή διάβασαν 1-2 κωλοφυλλάδες.Παράδειγμα ένας ιδιοκτήτης καφετέριας στην Παλαιά Φώκαια,ο οποίος όποτε πήγαινα εκεί τις εποχές εκείνες με πιπίλαγε να μου παίξει τα λεφτά μου.Προσωπικά δεν μου αρέσει κανένα είδος τζόγου και δεν έριξα ούτε 1000 δραχμές στο Χρηματιστήριο.Άλλοι,όμως,παράγοντες της περιοχής-όχι και τόσο ήρεμοι,φρόνιμοι ή νομιμοι-τσίμπησαν και του τα έχωσαν.Του έκαψαν το μαγαζί 2-3 φορές,τι αυτοκίνητο,το σπίτι,τον μπαούλιασαν μπροστά στην οικογένειά του κάμποσες φορές και αναγκάστηκε και έφυγε στα εξωτερικά για εργάτης για να μην τον ξαναπετύχουν,με άγνωστο προορισμό.
Όσο για το κάψιμο του αυτοκινητου των πρήν και άλλα τέτοια,που παρουσιάζονται χιουμοριστικά και μαζεύουν likes λουιξ μπουιξ,δείχνουν ότι τα πιο σοβαρά πράγματα λέγονται μεταξύ σοβαρού και αστείου.Δεν έχετε ιδέα πόσες βιαιοπραγίες υπάρχουν ανάμεσα σε πρώην ζευγάρια,με τις γυναίκες να είναι πιο βίαιες τόσο απο άποψη πρόκλησης επεισοδίων,όσο και απο την σφοδρότητα της βίας που ασκείται.Μην κοιτάτε που αν κάποιος λίγο αψύς άντρας τα πάρει κρανιό θα φτάσει μέχρι τον φόνο και αυτό είναι που προβάλλεται,καθυώς η πραγματικότητα δεν είναι αυτή και όλο αυτό δείχνει το σκατοψύχι της κοινωνίας μας.Και όχι μονο το σκατοψύχι στην συγκεκριμένη περίπτωση που εξετάζει το νήμα,αλλά και το πόσο είμαστε πίσω.Αυτή είναι μια τσουλα που έμπλεκε με παντρεμένους και κεράτωνε όλο τον κόσμο είναι και επίσης εργάζεται σε έναν χώρο που συγκρίνεται στην απατεωνιά με τους δικηγόρους (πείτε ότι θέλετε οι δικηγόροι,είστε αδιάφοροι και σας ζούσα καθημερινά μέχρι να πάρω σύνταξη).Είτε κάποια κερατού που της έφαγε τον άντρα ήταν,είτε κάποια που της έφαγε λεφτά το "θύμα".Αποτρόπαιο και άσχημο αυτό το πράγμα που έγινε,αλλά μιλάμε για γυναίκες,οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για τιμή ή για άλλους τρόπους να ξεπλύνεις το αίσχος.