orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Μπορεί κάποιος να πει το όνομα της ή το κρατάμε κι αυτό μυστικό;
Οι βεντέτες που όχι απλώς κλείνουν σπίτια αλλά τελειώνουν χωριά ολόκληρα πως νομίζεις ότι ξεκινούσαν; Ο Α σκότωνε τον Β επειδή του έκλεβε την γκόμενα ή του γαμούσε τη γυναίκα.
Να σου πατήσω λίγο τον καλό? , αν σου χουφτώσει κάποιος την γυναικα μπροστά σου και δεν μπορείς να τον δείρεις
Η γυναίκα τι είναι ρε ;
Γαλακτομπούρεκο να τη φάει ;
Θα τη χουφτώσει χωρίς ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΙΔΙΑ ;;;;
Γιατί όταν χουφτώνεις η την πέφτεις ζητάς την άδεια?
]
Καλά τύπε ... ο ίδιος έχει ανεβάσει βίντεο με τον ευαγγελάτο και ΤΗ ΜΑΝΑ ΡΕΗΒΕΡ !!!!!!!
Έπος !
Ελλάδα των 90s.
Η βρωμερή χαβούζα της νιότης μας !
Αν είχα φύγει τότε, τώρα μπορεί και στα όνειρά μου ,να μίλαγα άλλη γλώσσα και να είχα ξεχάσει αυτό τον κωλότοπο.
Και να έκανα παιδιά έξω, που δεν θα άκουγαν ποτέ ελληνική λέξη.
Την πατήσαμε άσχημα.
Μείναμε στη χώρα του σημίτη ........
και των πράσινων και γαλάζιων ΠΑΣΟΚ .........
Το ξέρουμε, ΙωάννΗ.
Ουδεμία έκπληξις.
ποια Ελλάδα έχει συγκλονίσει ρε μπαγλαμά;
Όταν είχαν σπάσει τα πόδια του διαιτητή Τζήλου που τυχαίνει να γνωρίζω και προσωπικά με στόχο να τον αφήσουν ανάπηρο, δεν είχατε δείξει τέτοιες ευαισθησίες μουνόδουλε σκατόψυχε υποκριτή.
Την έχετε δει αστυνόμοι της πούτσας και δικαστές του πληκτρολογίου, καμμένοι
Καλά τύπε ... ο ίδιος έχει ανεβάσει βίντεο με τον ευαγγελάτο και ΤΗ ΜΑΝΑ ΡΕΗΒΕΡ !!!!!!!
Έπος !
Ελλάδα των 90s.
Η βρωμερή χαβούζα της νιότης μας !
Αν είχα φύγει τότε, τώρα μπορεί και στα όνειρά μου ,να μίλαγα άλλη γλώσσα και να είχα ξεχάσει αυτό τον κωλότοπο.
Και να έκανα παιδιά έξω, που δεν θα άκουγαν ποτέ ελληνική λέξη.
Την πατήσαμε άσχημα.
Μείναμε στη χώρα του σημίτη ........
και των πράσινων και γαλάζιων ΠΑΣΟΚ .........
Πάλι βγάζεις συμπεράσματα μενεδήμος για άλλους...
Μάλλον θα είσαι μέντιουμ... μήπως να βοηθήσεις την αστυνομία ως μένταλιστ;
Τελικά ο Νίτρος δεν είχε άδικο να σε κράξει
τυπε η αληθεια ειναι οτι καθυστερησε χαρακτηριστικα η ομαδα του μπου να βρει το δραστη παλια τετοιες υποθεσεις τις λυναμε στο αυτοφωρο πανωδεν θα βρεθει ποιος/ποια το εκανε.
Η μαλακια εγινε Τεταρτη, και τελιωνει Παρασκευη και ακομα τιποτα.
Επρεπε ηδη να γνωριζαμε
τυπε η αληθεια ειναι οτι καθυστερησε χαρακτηριστικα η ομαδα του μπου να βρει το δραστη παλια τετοιες υποθεσεις τις λυναμε στο αυτοφωρο πανω
Έχω βρει ονοματεπώνυμο όμως Facebook να δω τι της γράφουν δεν έχω βρει ακόμα. Έχει κανένας το προφίλ της;