Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Εγω πιο πολυ σιχαινομαι αυτους που βγαζουν φωτογραφιες απο εξωτικους προορισμους, ξοδευοντας χιλιαδες ευρω χωρις να εχουν δουλεψει ποτέ στη ζωη τους
Eνω δεν σιχαινεσαι αυτους που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους αλλα τους ψηφιζεις,
παραδοξο..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ρε τύποι τι σχέση έχουν τα περιουσιακά στοιχεία του θύματος με το γεγονός ότι μια διεστραμμένη, που νόμιζε ότι της έφαγε τον δήθεν γκόμενο, της έριξε βιτριόλι;
Καμια. Ανοησιες.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.643
Πόντοι
2.306
Μπορεί να επεξηγήσει κάποιος απ' όσους θεωρούν/φοβούνται οτι θα υπάρξει μιμητρια που ακριβώς βασίζουν τη σκέψη τους ; Δεν ήξεραν οι υποψήφιες οτι υπάρχει το βιτριόλι και το ανακάλυψαν τώρα ή ενθουσιάστηκαν από την τέρμα αρνητική δημοσιότητα που πήρε θυμα και θύτρια ; Και γιατί δεν υπάρχουν μιμητές σε όλα τα υπόλοιπα εγκλήματα πάθους και θα υπάρξουν συγκεκριμένα σε αυτό ; Δώστε τα φώτα σας διδάκτορες ψυχολογίας του Χαρβαρντ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Δεν εχω αντιληφθει ακριβως ποιο ειναι το προβλημα μερικων κομπλεξικων.
Καθονται και ασχολουνται επειδη η Ιωαννα εκανε καποια ταξιδια και εβγαζε φωτογραφιες.
Και λενε "πώς βγαινουν τα εξοδα, αρα ηταν πουτανα". Ωραιο συμπερασμα. Δηλαδη αν της τα πληρωναν οι γονεις της ή ο γκομενος πού το ξερετε εσεις? Και αντε, της τα πληρωναν χορηγοι. Αυτο τι σημαινει, οτι επρεπε να την σακατεψει μια τρελη?

Εγω πιο πολυ σιχαινομαι αυτους που βγαζουν φωτογραφιες απο εξωτικους προορισμους, ξοδευοντας χιλιαδες ευρω χωρις να εχουν δουλεψει ποτέ στη ζωη τους, επειδη ετυχε ο πατερας τους να τους αφησει τρεις πολυκατοικίες και να εισπραττουν εκατο χιλιαδες ευρω νοικια το μηνα. Εκει δεν μας πειραζει. Μας πειραζει η κοπελα επειδη πιθανον να δεχοταν και κανενα δωρακι απο κανενα γκομενο. Ρε τι μας λετε, σοβαρα?
Και η πολιτικη δουλεια ειναι τυπε. Ενταξει, λιγο κουραστικη, αλλα καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη. :grin:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Πες μου τον φιλο σου.. να σου πω ποιος εισαι..  :upsidedown:

Παρασκευη βραδυ αργα μετα τις 2, αν ψηνεται κανεις να παμε Λ. Αθηνων (Καβαλας) πισω απο Σκλαβενιτη για φαση στο αμαξι μου
να τον ρουφηξω και μετα μπουρδελοτσαρκα να βρουμε κανεναν ψωλαρα για τριο, να μου στειλει pm να κανονισουμε... εγω θα ειμαι εκει.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.927
Πόντοι
10.411
Δεν εχω αντιληφθει ακριβως ποιο ειναι το προβλημα μερικων κομπλεξικων.
Καθονται και ασχολουνται επειδη η Ιωαννα εκανε καποια ταξιδια και εβγαζε φωτογραφιες.
Και λενε "πώς βγαινουν τα εξοδα, αρα ηταν πουτανα". Ωραιο συμπερασμα. Δηλαδη αν της τα πληρωναν οι γονεις της ή ο γκομενος πού το ξερετε εσεις? Και αντε, της τα πληρωναν χορηγοι. Αυτο τι σημαινει, οτι επρεπε να την σακατεψει μια τρελη?

Εγω πιο πολυ σιχαινομαι αυτους που βγαζουν φωτογραφιες απο εξωτικους προορισμους, ξοδευοντας χιλιαδες ευρω χωρις να εχουν δουλεψει ποτέ στη ζωη τους, επειδη ετυχε ο πατερας τους να τους αφησει τρεις πολυκατοικίες και να εισπραττουν εκατο χιλιαδες ευρω νοικια το μηνα. Εκει δεν μας πειραζει. Μας πειραζει η κοπελα επειδη πιθανον να δεχοταν και κανενα δωρακι απο κανενα γκομενο. Ρε τι μας λετε, σοβαρα?
Οι βιζιτούδες συνήθως έχουν προκλητικά προφίλ στα social με προκλητικές photos,ή ''κλειστά προφίλ''.Άσε που στο Instagram το έχουν τερματίσει εντελώς λέμε.Η Ιωάννα μόνο κάτι τέτοιο δεν έβγαζε προς τα έξω.Και όπως είπε πολύ σωστά ένας πιο πάνω,είναι δυνατόν βιζιτα να ξυπνά πρωί πρωί να πάει στην δουλειά της?Μην ξεχνάτε επίσης πως κάποια στιγμή σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που βγήκαν βέβαια,έκανε 2 δουλειές(λογίστρια/ασφαλίστρια).Btw και εγώ απεχθάνομαι του συγκεκριμένους χλεχλέδες που αναφέρεις

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
εσείς που τα μετράτε όλα, βάλατε και τα 1500 που κέρδισε στο deal;  :jerking:  :jerking: :S  :S  :S

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.317
Πόντοι
22.266
  το 2020 πλεον κμε την εμπειρι μου σαν ταξιδιωτης βλεπεις συγκκριμενα απο κοπελες τους παρακατω προορισμους και ειδικα ελληνιδες και σλαυες--ντουμπαι,βενετια,μοννακο ,καπρι λονδινο βιεννη παρισια διοτι ειναι πλεον φθηνη προορισμοι κ μεε 300 ευρω πας ανετα και περσυ το 2019 πηγα σε ολους αυτους και εχουν καταντησει καρακιτς για ταξιδευτες!!
τι σημαινει οτι κανω βιζιτες lol

σπανια και εως ποτε δε θα δεις τις ιδιες κοπελες λατινικη αμερικη και κεντρικη αμερικη και αν δεις καποια κοπελα σημαινει οτι εχει απο πισω δικο της χρημα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Οι βιζιτούδες συνήθως έχουν προκλητικά προφίλ στα social με προκλητικές photos,ή ''κλειστά προφίλ''.Άσε που στο Instagram το έχουν τερματίσει εντελώς λέμε.Η Ιωάννα μόνο κάτι τέτοιο δεν έβγαζε προς τα έξω.Και όπως είπε πολύ σωστά ένας πιο πάνω,είναι δυνατόν βιζιτα να ξυπνά πρωί πρωί να πάει στην δουλειά της?Μην ξεχνάτε επίσης πως κάποια στιγμή σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που βγήκαν βέβαια,έκανε 2 δουλειές(λογίστρια/ασφαλίστρια).Btw και εγώ απεχθάνομαι του συγκεκριμένους χλεχλέδες που αναφέρεις
Ετσι.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
η γκομενα,το θυμα,πρεπει να εβγαζε κανα 1200 τον μηνα απο τις δυο δουλειες
βαλε και οτι στις εξοδους θα ειχε αρκετες φορες κερασματα,μια γκομενα στο στιλακι της ανετα εχει καποια σφηνακια κλπ κερασμενα
οσο για τα ταξιδια με 300-400 ευρο το κανεις το ταξιδι και συνηθως δεν θα εβαζε αυτη τα λεφτα αλλα ο εκαστοτε γκομενος
με λιγα λογια ουτε η ζωη που εκανε ειναι υπερχλιδατη ουτε ειναι δυσκολο για μια γκομενα να παρει ενα διαμερισμα κοστους 50.000-60.000

γυναίκες που έχουν κυκλοφορήσει λίγο έχουνε πάντα γνωριμίες σε μαγαζιά και ούτε εισόδους πληρώνουν, ούτε ποτά.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.317
Πόντοι
22.266
γυναίκες που έχουν κυκλοφορήσει λίγο έχουνε πάντα γνωριμίες σε μαγαζιά και ούτε εισόδους πληρώνουν, ούτε ποτά.
και ουτ τξιδακια των 300-400 ευρω ντουμπαι παρισι βενετια φιλε

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
ρε μαγκες αληθεια τωρα υπαρχουν ατομα εδω που πιστευουν οτι η κοπελα εκανε βιζιτες?με το παρουσιαστικο της για τη πλακα θα εβγαζε 200 ευρω τη μερα.αλλες και αλλες τα βγαζουν.δε θα χρειαζοταν να πηγαινει σε δυο δουλειες ,κρεοπωλεια κτλ.ελεος δηλαδη.ξερω ατομα που ο πατερας τους στο χωριο ειχε χρημα μετα απο 50 χρονια δουλειας,ειχε περιουσια και τους εβαλε πλατη να παρουν δανειο για σπιτι το οποιο το πληρωνουν μια χαρα.δε σημαινει οτι οποιος εχει σπιτι κανει βιζιτες η πουλαει ναρκωτικα.και στη τελικη και βιζιτες να εκανε ε και?το κωλο της θα εδινε .οχι το δικο σας.και βρεθηκε μια πυροβολημενη να της καταστρεψει τη ζωη.και βγαινει ο καθε δικηγορος και λεει ειναι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση.που θα επρεπε οι δημοσιογραφοι να τυ πουν.καλα πλακα μας κανεις?σηκω φυγε

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.057
Πόντοι
6.256
Με βαση αυτα που κυκλοφορουν η αφορμη ηταν ασημαντη,
Ισως κατι αλλο παιζει και θα βγει στη φορα οταν δεθει η υποθεση.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
αν τα βάλει πάντως κάτω κάποιος:

η μία σπούδασε, η άλλη όχι
η μία φαινόταν κοινωνικά να είναι πιο επιτυχημένη (και η εμφάνιση στο τηλεπαιχνίδι για τον κόσμο στο χωριό μετράει)
η μία φαίνεται ότι τα πήγαινε καλά οικονομικά/επαγγελματικά, η άλλη όχι

υπήρχε σίγουρα φθόνος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Με βαση αυτα που κυκλοφορουν η αφορμη ηταν ασημαντη,
Ισως κατι αλλο παιζει και θα βγει στη φορα οταν δεθει η υποθεση.
Ασημαντη για σενα.
Για μια εμμονικη 35χρονη, που βλεπει τα χρονια να περνανε και ο 40αρης κελεπούρης δεν της κάνει προταση γαμου, φταινε τα παντα. Ακομη και η φίλη στο fb που της στελνει αυτος αιτημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αν τα βάλει πάντως κάτω κάποιος:

η μία σπούδασε, η άλλη όχι
η μία φαινόταν κοινωνικά να είναι πιο επιτυχημένη (και η εμφάνιση στο τηλεπαιχνίδι για τον κόσμο στο χωριό μετράει)
η μία φαίνεται ότι τα πήγαινε καλά οικονομικά/επαγγελματικά, η άλλη όχι

υπήρχε σίγουρα φθόνος
Και μπόλικη βλακεια, βεβαια

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.927
Πόντοι