enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.699
- Πόντοι
- 3.656
Αποκλείεται να πουν οτι η δράστιδα νόμιζε οτι το μπουκαλάκι είχε μέσα αντισηπτικό;;
θα γελασουν και οι πετρες τυπε :S :S :S
Αποκλείεται να πουν οτι η δράστιδα νόμιζε οτι το μπουκαλάκι είχε μέσα αντισηπτικό;;
Να ψαξουμε στα γκει προφιλ λες;Οτι ο Σακης δεν ειναι μελος του μπου, το εχουμε σιγουρεψει?
Λευτεριά στην 35χρονη!!!μονο εμενα μου φαινεται οτι η δραστιδα ειναι πιο καλο μουνι απο το θυμα;
να ανησυχω;
και μενα το ιδιομονο εμενα μου φαινεται οτι η δραστιδα ειναι πιο καλο μουνι απο το θυμα;
να ανησυχω;
κατεστρεψε 2 ζωες για τον μαλακα τον 40αρηΛευτεριά στην 35χρονη!!!
Και δεν ειναι μονο η ποινή.
Ειναι και η χρηματικη αποζημιωση.
Είναι ευαίσθητο και ρομαντικό το κορίτσι τύπε :Sτο χειροτερο ειναι οτι βγηκε ο τυπος που την πηδαγε (διευθυντικο στελεχος) και ειπε οτι της το ειχε πει οτι δεν εβλεπε σοβαρα τη σχεση τους και οτι θα χωριζανε την απαξιωση την καρλα , επισης ειπε οτι ονειροπολουσε ....αρα την ειπε τρελη
Λεγανε η δραστιδα ηταν επαγγελματίας και τελικά απ την ιδια τηλεκαρτα ειχε καλεσει και εναν κηπουρό απ το Μπαγκλαντές στον οποιο ειχε δωσει το κινητο της. Ασε που ειχε ακομα τη περουκα και τη καμπαρντίνα στο σπιτι της. Μιλαμε επαγγελματικό μαφιοζικο χτηυπημα.
όπως ειπα πιο πανω τα καναλια κανουν την τριχα τριχια.Λεγανε η δραστιδα ηταν επαγγελματίας και τελικά απ την ιδια τηλεκαρτα ειχε καλεσει και εναν κηπουρό απ το Μπαγκλαντές στον οποιο ειχε δωσει το κινητο της. Ασε που ειχε ακομα τη περουκα και τη καμπαρντίνα στο σπιτι της. Μιλαμε επαγγελματικό μαφιοζικο χτηυπημα.
Με αυτό που λέει ο συγγενείς νομίζει ότι ελαφρύνει τη θέση της ; :S
μονο εμενα μου φαινεται οτι η δραστιδα ειναι πιο καλο μουνι απο το θυμα;
να ανησυχω;
Μην λες ανοησιες.3 μπατσοι να μεταφερουν μια γυναικα?ξεφτιλα,σαν τσουβαλακι την πηγαιναν
Ε δεν θα κανει αγωγη η Ιωαννα για την ζημια που υπεστη?Τύπε τι χρηματική αποζημίωση?