Εκτός από αυτό υπάρχει και το ενδεχόμενο της εμμονής: π.χ. κάποια με ψυχολογικά στον χώρο εργασίας να την έβλεπε ότι είχε καλύτερη μεταχείριση, ότι ήτανε πιο δημοφιλής κλπ.
δέχομαι συγχαρητήρια (σελίδα 45)
Εκτός από αυτό υπάρχει και το ενδεχόμενο της εμμονής: π.χ. κάποια με ψυχολογικά στον χώρο εργασίας να την έβλεπε ότι είχε καλύτερη μεταχείριση, ότι ήτανε πιο δημοφιλής κλπ.
και ειναι φιλη με γνωστο μου..περιμενω να μου πει τι σοι ητανκαι το προφιλ στο φβ ειναι κλειδωμενο
Ακόμα πιστευω ότι δεν το έκανε ελληνιδα . Μια Ελληνίδα θα το έριχνε στο γκομενο , αν και οι περισσοτερες είναι ξενερωτες. Νομίζω η ρωσιδα είνΝαι η ενοχη
Βεβαια προσελαβε κεχαγιογλου όπως άκουσα οπότε τη κοβω εξω συντομα
Αν οι γυναίκες είναι σε ηλικία γάμου και τους χαλάσεις το όνειρο ....πέθανες ...το λιγότερο .....
Κωλόφαρδος ο τύπος γλίτωσε απο την θεότρελη
Μπα Ρωσίδα αποκλείεται.Η Ρωσίδα θα κοίταζε να αρπάξει το γκόμενο με μέγκα μπούκια και επίδοση σιγά μην κατέφευγε σε βιτριόλια και μαλακίες.
Συμφωνω με τον αρχοντα, Ρωσιδες, Ουκρανες θα λεγανε ειμαι η καλυτερη θα τον ξεσκισω στο πηδημα. Θα φοραω τακουνια και θα ειμαι στη τριχα συνεχεια και θα θελει εμενα.
Αυτα τα κανουν κατι τελειως τριτοκοσμικες μπαζα.
Μπορεί να φέρει και τη φίλη της να πάρει μεζέ ώστε και εσύ να νιώθεις βασιλικά και η φίλη να τακτοποιηθεί.Μετά σου λέει να με εμένα τα κάνεις όλα,τριολέ,τρελά γαμήσια,πρωκτιτικά,πουλς μούρη παντού,την άλλη την ψόφια τι την θες?
Είναι πιο τίμιος ανταγωνισμός μεταξύ θηλέων,βέβαια οι Μεσογειακές δεν το βλέπουν καθόλου έτσι.Σου λένε θα βγάλω τα μάτια της πουτάνας κτλ.
o Εισαγγελατος εχει τριωρο αφιερωμα ...
Έχω κοντινή μ σχετικά περίπτωση με 15-20% της ανισορροπίας. Αδερφικές φίλες σκοτώθηκαν για βλαχοτζόβενο με ξανθό βαμμένο μαλλί και πόρσε. Αυτός ποτέ δεν ήθελε καμία από τις 2 αλλά αυτές φίλες από 5 χρονών δεν μιλιούνται. Με το που πατήσανε καλά τα 30 επίσης. Αυτός της έφτυσε για τρίτη της παρέας.
Ακριβως, οποτε μιλας με ρωσιδα/ουκρανη θα δεις οτι εχουν τρομερη αυτοπεποιθηση σε αυτα. Αν τον θελει , θα τον κερδισει ετσι.
Ενω οι μεσογειακες λενε, αφου δε τον εχω εγω δε θα τον εχεις και εσυ κλπ κλπ κατινιστικα πραγματα.
Που καταληγουμε , οτι τα σλαβικα μουνολιβαδα ειναι το καλυτερο πεδια για επιδοξους πεουλες.
Οντως έτσι είναι.Οι Πολωνέζες ξέρουν οτι δεν έχουν την εντυπωσιακή παρουσία των Ουκρανέζων και έχουν παραπάνω κιλά για αυτό αντιρροπίζουν σε μπούκι,αχαλίνωτο σεξ ανωμαλίες κτλ.
Οι Ρωσίδες ξέρουν οτι δεν έχουν τα λεφτά και την περιουσία των Δυτικών οπότε προσφέρουν απόλυτη εμπειρία,ντύνονται στην τρίχα,σε κάνουν να νιώθεις υπερπέουλας κτλ.
Αυτό είναι υγιής ανταγωνισμός,τα άλλα πώς να χαλάσω τη μούρη της άλλη,να τη μειώσω,να βρω τα μείον,να μη μου φάει τον άντρα κτλ είναι καθαρά μεσογειακά,τριτοκοσμικά.