Antebellum
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Like
- 489
- Πόντοι
- 36
δημοσιογραφια απο τα λιντλ ... οι φωτο ειναι του θυματος, απο facebook της
τυπε αναγωγικα και το μηλο της εριδος ο γαμιας πρεπει να ειναι τουλαχιστον πητερ νορθΠαιδιά ένα έχω να πω. Αν θεωρείτε την Ιωάννα μουνάρα η οποία να λέμε την αλήθεια είναι σαν call girl των όχι πάνω από 100 ευρώ, τότε η φερόμενη 35χρονη δράστης είναι σαν city tourτων 250-300 ευρώ!!!! Μιλάμε για τέτοια διαφορά στην εμφάνηση!!!!
Ακομα να βρειτε το ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ της δραστιδος????
Τι στο πουτσο κανετε τοσην ωρα!!!
Δεν υπαρχουν μαρτυρες, δεν υπαρχουν αποτυπωματα, σε ολο τα βιντεο της περιοχης φορουσε περουκα, μασκα καπαρτινα, ουτε ο ταξιτζης που τη μετεφερε δε μπορει να την αναγνωρισει. Λογικα και τον πιο ηλιθιο δικηγορο να βαλει θα αθωωθει...
Ευρεθη.
τυπε αναγωγικα και το μηλο της εριδος ο γαμιας πρεπει να ειναι τουλαχιστον πητερ νορθ
Άρχισαν οι διάφορες ψυχιατρίνες, κοινωνικοί λειτουργοί και ότι να ναι, να εξηγούν το θέμα στις τηλεοράσεις.
Ή να έχει το πορτοφόλι του.
θείο ποιο μέλος του μπου λες να είναι το μήλο της έριδος?
Aντι να ριξει το βιτριολι σε αυτον τον λακαμα,ειχε κανει λεει αιτημα φιλιας στο θυμα ο τυπος και η αλλη ζηλεψε ...
παιζει να μην εφαγε καν ο τυπος :S
Επίσης κάποιοι (πολλοί) «δουλεύουν» στο δημόσιο.κάποιοι δουλεύουν βράδυ ή απόγευμα
Κάποιοι είναι άνεργοι
κάποιοι δουλεύουν απο το σπίτι
Πολλοι οπως εγω,ποσταρουμε απο χωρο εργασιας..
Εγω παντως,δυο φορές που το προσπαθησα,τη μια χτυπησε συναγερμός στο Α2 και την αλλη με κυνηγαγαν οι ΝΑΤΟικοί!!Επίσης κάποιοι (πολλοί) «δουλεύουν» στο δημόσιο.