παντα τραβαω βιντεο τυπε, GoPro Hero6
Σωστος
Μπορεις να την χειριζεσαι και απο το κινητο με το app
Παλια εβαζα μπρελοκ με καμερα αλλα εγραφε κανα μισαωρο τσαμπα μεχρι να ερθει, να αρχισει η μαχη κλπ
παντα τραβαω βιντεο τυπε, GoPro Hero6
Ελα ρε φιλε και εσυ. Δεν βγαζουμε κομπλεξ, ισα ισα καλα εκανε και ταξιδευε.
Επειδή όμως το είπε η μάνα της για να δικαιολογήσει τα ταξίδια της? μπορει να ειναι φθηνά αν κλείσεις αρκετά νωρίς αλλά εκει τι θα τρως; Που θα μένεις? πως θα κινείσαι? και μιλάμε και για κάποιες ακριβές πόλεις. Με την δουλειά που είχε εσυ πιστεύεις οτι έβγαζε τόσα ταξίδια? Εδώ ζευγάρια με δυο μισθούς βγαίνουν ίσα ίσα. Δεν ήταν και καμια διευθύντρια να παίρνει πακέτο.
Οσο για το φτύσιμο που λες, αφραγκα τσουλάκια είναι τα περισσότερα, που μόλις τους κουνήσεις κανένα καφετί (δεν μιλάω καν για πρασινο) αρχίζει το πανυγήρι. Το πολύ πολύ να φτύσουν κανένα γκιώνη.
Σωστος
Μπορεις να την χειριζεσαι και απο το κινητο με το app
Καλα ,θεωρειτε τυχαιο οτι ανεβηκε αρθρο τεκτονα στο θεμα για την 34χρονη; Ποιες ειναι αραγε οι επαφες της παθουσας με την Μεγαλη στοα της ελλαδος; Η Ομαδα Ε και οι μυστικες υπηρεσιες εμπλεκονται σε αυτο; Ο Χιος μηπως την ηξερε απο πριν και τα βγαζει ολα στη φορα;Οι επομενες 2 βδομαδες ειναι κρισιμες. Μαλλον θα μαθουμε την αληθεια μεσα σε αυτο το διαστημα.
Και Ζυριχη να μεινεις κανα δεκαημερο μπορεις να νοικιασεις airbnb και να μαγειρευεις μεσα
Δεν εχετε ταξιδεψει ποτε?
βεβαια τωρα τελευταια βρισκω της κορασιδες πολυ απελευθερωμενες...
προσφατα σε κρυφο οικο που γαμησα, ζητησα απο κορασιδα να με γραφει σε βιντεο οσο θα γλειφω το μουνι της..
η κορασις αφου η ιδια θα χεριζοταν το κινητο μου δεχτηκε αβασανιστα...
βεβαια της εκανα τοσο καλο γλειφομουνι που καποια στιγμη απο την ηδονη που εχυσε της επεσε το κινητο απο τα χερια ..
ευτυχως δεν επαθε κατι επεσε στο στρωμα
Ελα ρε φιλε και εσυ. Δεν βγαζουμε κομπλεξ, ισα ισα καλα εκανε και ταξιδευε.
Επειδή όμως το είπε η μάνα της για να δικαιολογήσει τα ταξίδια της? μπορει να ειναι φθηνά αν κλείσεις αρκετά νωρίς αλλά εκει τι θα τρως; Που θα μένεις? πως θα κινείσαι? και μιλάμε και για κάποιες ακριβές πόλεις. Με την δουλειά που είχε εσυ πιστεύεις οτι έβγαζε τόσα ταξίδια? Εδώ ζευγάρια με δυο μισθούς βγαίνουν ίσα ίσα. Δεν ήταν και καμια διευθύντρια να παίρνει πακέτο.
Οσο για το φτύσιμο που λες, αφραγκα τσουλάκια είναι τα περισσότερα, που μόλις τους κουνήσεις κανένα καφετί (δεν μιλάω καν για πρασινο) αρχίζει το πανυγήρι. Το πολύ πολύ να φτύσουν κανένα γκιώνη.
Η ώρα στην αστυνομία είναι διαφορετική από ότι αλλού
Και νόμιζα ότι είμαι ο μοναδικός.μου χει τυχει και σε μενα.
της εκοψα τη φορα της ειπα αν μου ξαναπεις παλι μαλακια δεν με ξαναεχεις για πελατη
Η ώρα στην αστυνομία είναι διαφορετική από ότι αλλού
μεσα στην εβδομαδα θα εχουν συλλαβει το δραστη-ες. οι μπατσοι ξερουν ποιος ειναι πλεον και κανουν παιχνιδι.
μπορει να ειναι καλο γκομενακι και να θελουν ναΤι σημαίνει κάνουν παιχνίδι ?
αφηνουν επιτηδες τα site της εκπομπες στην τηλεοραση και γενικα τον καθε μαλακα δημοσιογραφο να λεει οτι μαλακια του ερθει στο κεφαλι του μηπως και ο δραστης κανει καποιο λαθος και δεσουν ακομα καλυτερα την υποθεση.Τι σημαίνει κάνουν παιχνίδι ?