Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
671
Πόντοι
81
Έχεις πρόβλημα μνήμης, έκφρασης, αντίληψης ή ανάγνωσης;

Αν λοιπόν σε παρανόησα,
εξήγησέ μας τί πρόβλημα έχεις με το ότι κάποιοι υπερασπίστηκαν κάποια που της έλιωσαν το πρόσωπο.

Η επιχειρηματολογία σου μάλιστα είναι τέτοιου επιπέδου ώστε για να στηρίξεις τα λεγόμενά σου αποκαλείς τους μεν αγαπούληδες και την δε, καριολάκι. Εκπληκτικό αλλά δεν με βοηθάει να πειστώ.

Επίσης αν έχεις την ευγενή καλοσύνη εξήγησέ μας αν αυτό που υποννοείς περί βιζιτών είναι μια είναι μια υπόθεση που κάνεις ή μια βεβαιότητα που στηρίζεται σε κάποια απόδειξη που έχεις.

Ιδού τα γραφόμενά σου που ευτυχώς μένουν γιατί αλλιώς θα μας έβγαζες και τρελούς:
Μάλλον έχω να κάνω με βλαμμένο, δεν εξηγείται αλλιώς!! Πάμε πάλι λοιπόν, ΠΕΣΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΈΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αυτοι οι κυκλοι χρησιμοποιουν 9ρια του μπλοκ
και 8αρια χρησιμοποιουν όχι πιο κατω όμως.
απλα εκει οι περισσοτερες λυνουν το οικονομικο της ζωης τους αν εχουν μυαλο.
σ αυτές τις γυναικες υπαρχουν δυο κατηγοριες οι εξαρτώμενες και οι ανεξάρτητες.
οι ανεξάρτητες κοιτανε παντα να αποκατασταθουν επαγγελματικα σε διαφορους τομεις,σοουμπιζ,τηλεοραση,επιχειρησεις κλπ μεχρι να πιαστουν,οι άλλες αναγκάζονται να καπαρωνονται και να γινονται εξαρτώμενες μεγαλοκυριες των μεγαλοκυριων.

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Γενικά απ ότι ακούγεται η τύπισσα δεν ήταν και πολύ αγαπητικη στον επαγγελματικο και κοινωνικό της περίγυρο...ακούγεται ότι πολλοι γάμοι είχαν χαλάσει εξαιτίας της όπως και επιχειρήσεις.... Οπότε είναι τόσοι πολλοί οι πιθανοί ύποπτοι γι αυτό δεν έχει βγει άκρη

Που ακριβώς ακούγονται αυτά ρε παντογνώστη; Πες μας να μάθουμε και εμείς

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Καλά ακομα να τη βρουνε τη καργια; Εντωμεταξύ η δραστιδα με τετοια ενημέρωση που υπάρχει για την υπόθεση, εχει φύγει απο τη χωρα 100%

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
και 8αρια χρησιμοποιουν όχι πιο κατω όμως.
απλα εκει οι περισσοτερες λυνουν το οικονομικο της ζωης τους αν εχουν μυαλο.
σ αυτές τις γυναικες υπαρχουν δυο κατηγοριες οι εξαρτώμενες και οι ανεξάρτητες.
οι ανεξάρτητες κοιτανε παντα να αποκατασταθουν επαγγελματικα σε διαφορους τομεις,σοουμπιζ,τηλεοραση,επιχειρησεις κλπ μεχρι να πιαστουν,οι άλλες αναγκάζονται να καπαρωνονται και να γινονται εξαρτώμενες μεγαλοκυριες των μεγαλοκυριων.

Οι κανονικα πλουσιοι δεν περιοριζονται στα ελληνικα συνορα
Αν ειναι να χαλασουν φραγκα θα τους φερουν την καταλληλη
Το θυμα δεν νομιζω να πληρουσε τα στανταρντ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.299
Πόντοι
41.129
Καλά ακομα να τη βρουνε τη καργια; Εντωμεταξύ η δραστιδα με τετοια ενημέρωση που υπάρχει για την υπόθεση, εχει φύγει απο τη χωρα 100%

ωρες εμειναν για να τη βρουν, η υποθεση μπορει και αυριο να εχει κλεισει !!!

groper

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Like
44
Πόντοι
0
Μάλλον έχω να κάνω με βλαμμένο, δεν εξηγείται αλλιώς!! Πάμε πάλι λοιπόν, ΠΕΣΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΈΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ.

Απ' ότι φαίνεται αποφάσισες να μην απαντήσεις σε αυτά που σε ρώτησα μιας και λες πως σε παρανόησα αλλά να με πεις βλαμμένο παρά την σαφήνεια των σχολίων μου.

Παρόλα αυτά δεν θα σου κάνω την χάρη να μπαχαλευτεί η συζήτηση για να την σκαπουλάρεις. Σου απαντάω λοιπόν ακριβώς σε αυτό που ρωτάς ακόμη κι αν πρόκειται για συζήτηση επιπέδου νηπιαγωγείου:

Είπες πως κάποιοι αγαπούληδες έσπευσαν να υπερασπιστούν το καριολάκι για το κακό που έπαθε.
Επομένως διαφωνείς με την υπεράσπιση κάποιου για το κακό που έπαθε, δηλαδή το λιώσιμο του προσώπου του.
Οκ; Κατάλαβες τώρα ή θες να στο ζωγραφίσω κιολας.;

Ερωτήματα και σχόλια προς εσένα που απέφυγες να απαντήσεις:
-Γιατί την λες καριολάκι και αν έχεις αποδείξεις για τις βίζιτες που λες.
-Γιατί λες αγαπούληδες αυτούς που την υπερασπίζονται γι αυτό που έπαθε; Απλά για να κάνεις εντύπωση ή έχεις κάποια επιχειρηματολογία;
Περιμένω τις απαντήσεις σου. :)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Έγραψες χειρότερα ρε ανόητο σκουπίδι. Καριολάκι την έγραψες και με περισπούδαστο ύφος ειδικού έβγαλες και το συμπέρασμα πως έκανε βίζιτες.
Είσαι παράσιτο της κοινωνίας.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
ωρες εμειναν για να τη βρουν, η υποθεση μπορει και αυριο να εχει κλεισει !!!

αύριο όχι ...τελευταία μέρα 3ημέρου Αγ. Πνεύματος ... από Τρίτη ξανά "οι επόμενες 15 μέρες θα ναι κρίσιμες"

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445
Εχουν σταματησει να ψηφιζουν τα μελη και εχουν μπει οι κλωνοι και σπρωχνουν το 5, να δουμε  τι θα βγει στο τελος  :-

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οι κανονικα πλουσιοι δεν περιοριζονται στα ελληνικα συνορα
Αν ειναι να χαλασουν φραγκα θα τους φερουν την καταλληλη
Το θυμα δεν νομιζω να πληρουσε τα στανταρντ
δεν περιορίζονται στα σύνορα αλλα ξερω ότι σχεδόν το 80% είναι ελληνιδες στους κυκλους.
ηλικιες από 19 εως 35 .
απλα πρεπει περα από ομορφη να είναι και λιγο εξυπνη,οι χαζογκομενες σε τέτοιους κυκλους δεν επιβιωνουν.
γενικα πρεπει να εχει μορφωτικο επιπεδο συναμα η γκομενα σε τέτοιες περιπτωσεις

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
αύριο όχι ...τελευταία μέρα 3ημέρου Αγ. Πνεύματος ... από Τρίτη ξανά "οι επόμενες 15 μέρες θα ναι κρίσιμες"
ο φακερος πεφτει μεσα.
ειπε μεχρι 30 ιουνιου θα την εχουν πιασει και αν όχι μεχρι τοτε δεν θα τη πιασουν ποτε.

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.744
Πόντοι
746
δεν περιορίζονται στα σύνορα αλλα ξερω ότι σχεδόν το 80% είναι ελληνιδες στους κυκλους.
ηλικιες από 19 εως 35 .
απλα πρεπει περα από ομορφη να είναι και λιγο εξυπνη,οι χαζογκομενες σε τέτοιους κυκλους δεν επιβιωνουν.
γενικα πρεπει να εχει μορφωτικο επιπεδο συναμα η γκομενα σε τέτοιες περιπτωσεις
Σωστότατος υπαρχουνε κυκλοι και κυκλοι,εννοω διαφορετικες κατηγοριες και διαβαθμίσεις όπως αλλωστε στα παντα στην ζωη,τωρα η συγκεκριμενη εάν εκανε αυτή την δουλεια σιγουρα δεν θα ανηκε στην avangarde κατηγορια,τωρα σαν κινητρο επίθεσης το βλεπω λιγο χλωμο,κατι άλλο θα ειχε παιξει με βαρυ σπονσοριλικι ματαβιβαση ακίνητης η κινητης περιουσιας κτλ.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
ο φακερος πεφτει μεσα.
ειπε μεχρι 30 ιουνιου θα την εχουν πιασει και αν όχι μεχρι τοτε δεν θα τη πιασουν ποτε.

Κάτσε να δεις κάτι έχω κανονίσει για τις 30 Ιουνίου ... οπότε ψιλό στα ρχιδια μου ;

soulaspampoulas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Από Πρώτο Θέμα, σχόλια στα τελευταία άρθρα:

1. Όσοι την γνώριζαν και από το χωριό της κάνουν λόγο για πρώτη βιζιτου...Θα μου πείτε αυτό δεν κρύβεται φωνάζει από χιλιόμετρα από τον τρόπο ζωή της,εγώ αυτό ξέρω ας κινηθούν προς τα εκεί οι αστυνομικοί,μάλλον γι'αυτό δεν μιλάει πρέπει να ήταν για τα καλά χωμένη...έχω όμως μια απορία πως όλοι στον τόπο της γνωρίζανε και οι γονείς της όχι;τότε για ποιο ηθικό,άξιο κορίτσι μας λεγανε;δεν σκέφτηκαν ποτέ που βρίσκει το παιδί τους τόσα χρηματα;απορώ..

2.Ο πρώην δικηγόρος του «θύματος» μιλώντας στον Ευαγγελάτο χτες , έμμεσα υπονόησε ότι: 1) η 34χρονη ξέρει και δε μιλάει. 2) ότι δεν πρόκειται για αντιζηλία αλλά οργανωμένο έγκλημα. 3) Η υπόθεση ίσως να μην εξιχνιαστεί. Για αυτό ίσως και τον σούταρε και πήρε άλλο δικηγόρο. Αλήθεια όμως τώρα , αφού η ίδια δεν θέλει να μιλήσει , γιατί ασχολούμαστε; Προφανώς και έχει πολύ λερωμένη τη φωλιά της. Προτιμάει να μείνει στην συνείδηση λίγων αφελών ατόμων ως «θύμα» παρά να ξεσκεπαστεί το που είναι μπλεγμένη. Εσας πόσες φορές σας πέταξαν βιτριόλι στα μούτρα , η έστω σας χτύπησαν ή σας απείλησαν χωρίς να ξέρετε το λόγο; Όπως στρώνεις κοιμάσαι. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται.

3. Άφησε και πολλές σπόντες η Νικολούλη ότι δούλευε στη νύχτα κάποιος πρώην και όταν πήγε η ίδια να του μιλήσει άρχισε τις ψευτομαγκιές.

4.Πολλά τα λεφτά Άρη.. και το συμβόλαιο είχε ρήτρες. Αν ψάξουν λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες θα βρουν περισσότερα στοιχεία από όσα περιμένουν να θυμηθεί το θύμα.

5.Πέραν του "πρηξίματος (τσουρεκια)", αν το θύμα κατέστρεψε τη ζωή αυτού του υπόπτου (άνδρας της ξαδέρφης) - έβαλε να τον απολύσουν, επιπλέον του έφαγε περιουσία (της έγραψε σπίτι) και αυτός μάλιστα συντηρούσε μόνος του οικογένεια (μάνα και αδερφή) δε θέλει και πολύ σκέψη ποιος το έκανε.... απλώς ψάχνουν στοιχεία για να δέσουν την υπόθεση.

6.Προφανώς μαφιόζικο. Το παραδέχτηκε και ο δικηγόρος της χθες, "δεν έχει να κάνει με προσωπικες διαφορές" ειπε. Θα πάρει χρόνο, πρόσθεσε.

7.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ,ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΒΙΤΡΙΟΛΗ και μυστηριωδως απολυθηκε....ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΙΝ 14 ΜΕΡΕΣ

Προσθέτω ότι το θύμα είχε πάει το τελευταίο ταξίδι της στην Ισπανία με τον Καράκουλα (γνωστό οδηγό ταχυτήτων) τέλη του 19'... Και το ταξίδι ερευνάται.

soulaspampoulas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Από Πρώτο Θέμα, σχόλια στα τελευταία άρθρα:

1. Όσοι την γνώριζαν και από το χωριό της κάνουν λόγο για πρώτη βιζιτου...Θα μου πείτε αυτό δεν κρύβεται φωνάζει από χιλιόμετρα από τον τρόπο ζωή της,εγώ αυτό ξέρω ας κινηθούν προς τα εκεί οι αστυνομικοί,μάλλον γι'αυτό δεν μιλάει πρέπει να ήταν για τα καλά χωμένη...έχω όμως μια απορία πως όλοι στον τόπο της γνωρίζανε και οι γονείς της όχι;τότε για ποιο ηθικό,άξιο κορίτσι μας λεγανε;δεν σκέφτηκαν ποτέ που βρίσκει το παιδί τους τόσα χρηματα;απορώ..

2.Ο πρώην δικηγόρος του «θύματος» μιλώντας στον Ευαγγελάτο χτες , έμμεσα υπονόησε ότι: 1) η 34χρονη ξέρει και δε μιλάει. 2) ότι δεν πρόκειται για αντιζηλία αλλά οργανωμένο έγκλημα. 3) Η υπόθεση ίσως να μην εξιχνιαστεί. Για αυτό ίσως και τον σούταρε και πήρε άλλο δικηγόρο. Αλήθεια όμως τώρα , αφού η ίδια δεν θέλει να μιλήσει , γιατί ασχολούμαστε; Προφανώς και έχει πολύ λερωμένη τη φωλιά της. Προτιμάει να μείνει στην συνείδηση λίγων αφελών ατόμων ως «θύμα» παρά να ξεσκεπαστεί το που είναι μπλεγμένη. Εσας πόσες φορές σας πέταξαν βιτριόλι στα μούτρα , η έστω σας χτύπησαν ή σας απείλησαν χωρίς να ξέρετε το λόγο; Όπως στρώνεις κοιμάσαι. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται.

3. Άφησε και πολλές σπόντες η Νικολούλη ότι δούλευε στη νύχτα κάποιος πρώην και όταν πήγε η ίδια να του μιλήσει άρχισε τις ψευτομαγκιές.

4.Πολλά τα λεφτά Άρη.. και το συμβόλαιο είχε ρήτρες. Αν ψάξουν λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες θα βρουν περισσότερα στοιχεία από όσα περιμένουν να θυμηθεί το θύμα.

5.Πέραν του "πρηξίματος (τσουρεκια)", αν το θύμα κατέστρεψε τη ζωή αυτού του υπόπτου (άνδρας της ξαδέρφης) - έβαλε να τον απολύσουν, επιπλέον του έφαγε περιουσία (της έγραψε σπίτι) και αυτός μάλιστα συντηρούσε μόνος του οικογένεια (μάνα και αδερφή) δε θέλει και πολύ σκέψη ποιος το έκανε.... απλώς ψάχνουν στοιχεία για να δέσουν την υπόθεση.

6.Προφανώς μαφιόζικο. Το παραδέχτηκε και ο δικηγόρος της χθες, "δεν έχει να κάνει με προσωπικες διαφορές" ειπε. Θα πάρει χρόνο, πρόσθεσε.

7.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ,ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΒΙΤΡΙΟΛΗ και μυστηριωδως απολυθηκε....ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΙΝ 14 ΜΕΡΕΣ

Προσθέτω ότι το θύμα είχε πάει το τελευταίο ταξίδι της στην Ισπανία με τον Καράκουλα (γνωστό οδηγό ταχυτήτων) τέλη του 19'... Και το ταξίδι ερευνάται.

Η αλήθεια είναι πως και εγώ αυτό φαντάστηκα.Δεν ασχολήθηκα ποτέ με την όλη ιστορία μέχρι προχθές που είδα τις εικόνες της και έμαθα για τα πολλά ταξίδια της.Κάτι άρχισε να μου βρωμάει.Τόσο ''διεθνής'' δραστηριότητα,δουλεύοντας σε ασφαλιστική;Εδώ οι περισσότεροι μαζεύουμε λεφτά όλο το χρόνο και πάμε το πολύ σε κάνα νησάκι.Πόσο εξεζητημένη είναι αυτήν η ασφαλιστική εταιρία ώστε να παρέχει τόσο παχυλούς μισθούς στους εργαζομένους της;Και εγώ θεωρώ ότι η τύπισσα ήταν βίζιτα,αλλά όχι από αυτές που πάμε εμείς οι καρμίρηδες στα ξενοδοχεία της μεγαλούπολης.Θα ήταν από τις βίζιτες που βρίσκεις στο γιωτ του Βαρδινογιάννη.Φυσικά,όλα ανοιχτά είναι,οπότε μόνο να περιμένουμε για νέο υλικό μπορούμε.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Η αλήθεια είναι πως και εγώ αυτό φαντάστηκα.Δεν ασχολήθηκα ποτέ με την όλη ιστορία μέχρι προχθές που είδα τις εικόνες της και έμαθα για τα πολλά ταξίδια της.Κάτι άρχισε να μου βρωμάει.Τόσο ''διεθνής'' δραστηριότητα,δουλεύοντας σε ασφαλιστική;Εδώ οι περισσότεροι μαζεύουμε λεφτά όλο το χρόνο και πάμε το πολύ σε κάνα νησάκι.Πόσο εξεζητημένη είναι αυτήν η ασφαλιστική εταιρία ώστε να παρέχει τόσο παχυλούς μισθούς στους εργαζομένους της;Και εγώ θεωρώ ότι η τύπισσα ήταν βίζιτα,αλλά όχι από αυτές που πάμε εμείς οι καρμίρηδες στα ξενοδοχεία της μεγαλούπολης.Θα ήταν από τις βίζιτες που βρίσκεις στο γιωτ του Βαρδινογιάννη.Φυσικά,όλα ανοιχτά είναι,οπότε μόνο να περιμένουμε για νέο υλικό μπορούμε.
Εχεις δει αυτες που πανε στο γιωτ του Βαρδινογιαννη?
Β διαλογης φιλε εντελως η κοπελα καμια σχεση.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ρε μαγκες χαλαρωστε λιγο αν η γκομενα ηταν βιζιτα και μαλιστα απο την γκομενες που πανε στα χοντρα ποστοφολια σιγα μην δουλευε στην ασφαλιστικη και τα σαββατα στο χασαπικο
η γκομενα λογικα θα ειχε 2-3 αγαπουληδες που κατα καιρους της εκαναν δωρακια ταξιδι
αυτα τα ταξιδια δεν ειναι και πολυ ακριβα με 4-5 κατοσταρικα την βγαζεις για τα τριημερα ταξιδια
υπαρχουν οικνομικα πακετα προσφορες κλπ κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom