Από Πρώτο Θέμα, σχόλια στα τελευταία άρθρα:
1. Όσοι την γνώριζαν και από το χωριό της κάνουν λόγο για πρώτη βιζιτου...Θα μου πείτε αυτό δεν κρύβεται φωνάζει από χιλιόμετρα από τον τρόπο ζωή της,εγώ αυτό ξέρω ας κινηθούν προς τα εκεί οι αστυνομικοί,μάλλον γι'αυτό δεν μιλάει πρέπει να ήταν για τα καλά χωμένη...έχω όμως μια απορία πως όλοι στον τόπο της γνωρίζανε και οι γονείς της όχι;τότε για ποιο ηθικό,άξιο κορίτσι μας λεγανε;δεν σκέφτηκαν ποτέ που βρίσκει το παιδί τους τόσα χρηματα;απορώ..
2.Ο πρώην δικηγόρος του «θύματος» μιλώντας στον Ευαγγελάτο χτες , έμμεσα υπονόησε ότι: 1) η 34χρονη ξέρει και δε μιλάει. 2) ότι δεν πρόκειται για αντιζηλία αλλά οργανωμένο έγκλημα. 3) Η υπόθεση ίσως να μην εξιχνιαστεί. Για αυτό ίσως και τον σούταρε και πήρε άλλο δικηγόρο. Αλήθεια όμως τώρα , αφού η ίδια δεν θέλει να μιλήσει , γιατί ασχολούμαστε; Προφανώς και έχει πολύ λερωμένη τη φωλιά της. Προτιμάει να μείνει στην συνείδηση λίγων αφελών ατόμων ως «θύμα» παρά να ξεσκεπαστεί το που είναι μπλεγμένη. Εσας πόσες φορές σας πέταξαν βιτριόλι στα μούτρα , η έστω σας χτύπησαν ή σας απείλησαν χωρίς να ξέρετε το λόγο; Όπως στρώνεις κοιμάσαι. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται.
3. Άφησε και πολλές σπόντες η Νικολούλη ότι δούλευε στη νύχτα κάποιος πρώην και όταν πήγε η ίδια να του μιλήσει άρχισε τις ψευτομαγκιές.
4.Πολλά τα λεφτά Άρη.. και το συμβόλαιο είχε ρήτρες. Αν ψάξουν λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες θα βρουν περισσότερα στοιχεία από όσα περιμένουν να θυμηθεί το θύμα.
5.Πέραν του "πρηξίματος (τσουρεκια)", αν το θύμα κατέστρεψε τη ζωή αυτού του υπόπτου (άνδρας της ξαδέρφης) - έβαλε να τον απολύσουν, επιπλέον του έφαγε περιουσία (της έγραψε σπίτι) και αυτός μάλιστα συντηρούσε μόνος του οικογένεια (μάνα και αδερφή) δε θέλει και πολύ σκέψη ποιος το έκανε.... απλώς ψάχνουν στοιχεία για να δέσουν την υπόθεση.
6.Προφανώς μαφιόζικο. Το παραδέχτηκε και ο δικηγόρος της χθες, "δεν έχει να κάνει με προσωπικες διαφορές" ειπε. Θα πάρει χρόνο, πρόσθεσε.
7.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ,ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΒΙΤΡΙΟΛΗ και μυστηριωδως απολυθηκε....ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΙΝ 14 ΜΕΡΕΣ
Προσθέτω ότι το θύμα είχε πάει το τελευταίο ταξίδι της στην Ισπανία με τον Καράκουλα (γνωστό οδηγό ταχυτήτων) τέλη του 19'... Και το ταξίδι ερευνάται.