Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
jerry .. respect..
πείρα και εγκυρότης ... !  ;)

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0

Τωρα για τα περι Ελλαδίτσας και Γερμανίας, τα'χουμε ξαναπει. Μια χαρα τετραμπαζα βρισκεις κι εκει. Αλλα πως να το κανουμε, εδω ειναι Γ' Εθνικη, τι περιμενεις? Να σου ερθει ο Μεσι να παιξει τοπι??
[/quote]    Επιτελους καποιος που λεει τα πραγματα οπως ειναι! Μας ζαλισανε καποιοι με τα euroμασατζιδικα. Το  τη χοντρομπαζογριες παιζουν εκει δεν περιγραφετε!!! Και για τους απιστους, ας μπουνε στα sites τους να δουνε τα "κοριτσια",και της τιμες, γιατι ειναι ακριβοτερα απο εδω.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σε πρόσφατη επίσκεψη στο μαγαζί,και αφού κλασσικά πέρασα καλά με μια Ρωσίδα ονόματι Ντιάννα,η κάτι τέτοιο,κουβέντιασα λίγο με την Ντάλλυ....διαβάζει το φόρουμ και ήταν έξαλλη με τις ανακρίβειες που γράφονται....
Εν πάσει περιπτώσει,την ρώτησα,υπό τύπον πλάκας για τη Βέτα....που κάθησε μια μερα ολη κι ολη στο μαγαζί της Ιουλιανού...
Μου είπε λοιπόν ότι ήθελε Κολωνάκι και γι' αυτό πήγε στο άλλο....απ' ότι κατάλαβα της εδωσαν και περισσότερα χρήματα εκεί....
Με το θάρρος της γνωριμίας λοιπόν,την ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να "κάτσει" η Βέτα....μου το απέκλεισε κατηγορηματικά.....και μάλιστα μου είπε οτι αυτά που γράφτηκαν εδω οτι δηλαδή κάποιος της έπιασε τα βυζιά,κλπ.,είναι παραμύθια....
Γνώμη δεν εκφράζω,απλά μεταφέρω τι μου είπε....
Και κάτι τελευταίο για τον συνάδελφο που εγραψε οτι τον πέρασε για αστυνομικό,ότι του έδειξε μόνον μια θείτσα,κλπ.Η Ντάλυ,είναι πολύ εξηγημένο άτομο....και σέβεται τους πελάτες της....Απο την άλλη όμως,φοβάται υπερβολικά,διότι της την έχουν πέσει πολλές φορές,παρ' ότι καταβάλλει τακτικά τον οβολό της....Αν λοιπόν υποψιαστεί καποιον,προτιμα να το παίξει "Κινέζα" και να τον χάσει απο πελάτη,παρά να ρισκάρει....γι' αυτό πολλές φορές δεν ανοίγουν καν την πόρτα....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Και κάτι τελευταίο για τον συνάδελφο που εγραψε οτι τον πέρασε για αστυνομικό,ότι του έδειξε μόνον μια θείτσα,κλπ.Η Ντάλυ,είναι πολύ εξηγημένο άτομο....και σέβεται τους πελάτες της.... Αν λοιπόν υποψιαστεί καποιον,προτιμα να το παίξει "Κινέζα" και να τον χάσει απο πελάτη,παρά να ρισκάρει....    :think:  γι' αυτό πολλές φορές δεν ανοίγουν καν την πόρτα....
Γειά σου andy.
αντικρουόμενα συμφέροντα να φανταστώ ή για το ποιά μαγαζιά θα επικρατήσουν στον χώρο;;;
Γιατί στην πιάτσα πολλά ακούγονται τώρα τελευταία....  ;)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Γειά σου andy.
αντικρουόμενα συμφέροντα να φανταστώ ή για το ποιά μαγαζιά θα επικρατήσουν στον χώρο;;;
Γιατί στην πιάτσα πολλά ακούγονται τώρα τελευταία....  ;)

Αγαπητέ φίλε,προσωπικά δεν ασχολούμαι μ' αυτά....ούτε ακούω,ούτε μ' ενδιαφέρει ν' ακούσω τίποτα.....εγω το μόνο που κοιτάω είναι να περάσω καλά...
Τώρα,ασφαλώς και υπάρχουν συμφέροντα και πέφτουν και χτυπήματα κάτω απ' τη μέση....Εδω γίνονται τέτοια σε άλλους χώρους και κλάδους,δεν θα γίνουν εδώ? πάντως,γνώμη μου είναι οτι τα μαγαζιά ειναι πάρα πολλά....φαίνεται οτι ο Ελληνας,αφού πια δεν μπορεί να αποταμιεύσει,το έχει ρίξει στο φαι και στο γαμήσι....η ευκολία και η ταχύτητα που αλλάζει το ρόστερ κάθε καταστήματος με εχει εντυπωσιάσει.....υπάρχει πολύ φρέσκο πράγμα,που ανανεώνεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Αγαπητέ φίλε,προσωπικά δεν ασχολούμαι μ' αυτά....ούτε ακούω,ούτε μ' ενδιαφέρει ν' ακούσω τίποτα.....εγω το μόνο που κοιτάω είναι να περάσω καλά...
Τώρα,ασφαλώς και υπάρχουν συμφέροντα και πέφτουν και χτυπήματα κάτω απ' τη μέση....Εδω γίνονται τέτοια σε άλλους χώρους και κλάδους,δεν θα γίνουν εδώ? πάντως,γνώμη μου είναι οτι τα μαγαζιά ειναι πάρα πολλά....φαίνεται οτι ο Ελληνας,αφού πια δεν μπορεί να αποταμιεύσει,το έχει ρίξει στο φαι και στο γαμήσι....η ευκολία και η ταχύτητα που αλλάζει το ρόστερ κάθε καταστήματος με εχει εντυπωσιάσει.....υπάρχει πολύ φρέσκο πράγμα,που ανανεώνεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς....
υπαρχει πολυ προσφορα πλεον.... ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.141
Πόντοι
46.232
Σε πρόσφατη επίσκεψη στο μαγαζί,και αφού κλασσικά πέρασα καλά με μια Ρωσίδα ονόματι Ντιάννα,η κάτι τέτοιο,κουβέντιασα λίγο με την Ντάλλυ....διαβάζει το φόρουμ και ήταν έξαλλη με τις ανακρίβειες που γράφονται....
Εν πάσει περιπτώσει,την ρώτησα,υπό τύπον πλάκας για τη Βέτα....που κάθησε μια μερα ολη κι ολη στο μαγαζί της Ιουλιανού...
Μου είπε λοιπόν ότι ήθελε Κολωνάκι και γι' αυτό πήγε στο άλλο....απ' ότι κατάλαβα της εδωσαν και περισσότερα χρήματα εκεί....
Με το θάρρος της γνωριμίας λοιπόν,την ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να "κάτσει" η Βέτα....μου το απέκλεισε κατηγορηματικά.....και μάλιστα μου είπε οτι αυτά που γράφτηκαν εδω οτι δηλαδή κάποιος της έπιασε τα βυζιά,κλπ.,είναι παραμύθια....
Γνώμη δεν εκφράζω,απλά μεταφέρω τι μου είπε....
Και κάτι τελευταίο για τον συνάδελφο που εγραψε οτι τον πέρασε για αστυνομικό,ότι του έδειξε μόνον μια θείτσα,κλπ.Η Ντάλυ,είναι πολύ εξηγημένο άτομο....και σέβεται τους πελάτες της....Απο την άλλη όμως,φοβάται υπερβολικά,διότι της την έχουν πέσει πολλές φορές,παρ' ότι καταβάλλει τακτικά τον οβολό της....Αν λοιπόν υποψιαστεί καποιον,προτιμα να το παίξει "Κινέζα" και να τον χάσει απο πελάτη,παρά να ρισκάρει....γι' αυτό πολλές φορές δεν ανοίγουν καν την πόρτα....
στην οικογενεια μου δεν εχω κανενα συγγενη του χανς κριστιαν αντερσεν....εγω εγραψα οτι μου τα εδειξε κ μου ειπε να το πιασω,
αυτο κ τιποτα παραπανω,ψευτης δεν ειμαι ,αν την γνωριζεις πηγαινε ρωτα την,βεβαια δεν ξερω αν θα το παραδεχτει,το σαιτ ειναι για να αναφερουμαι γεγονοτα κ να συζηταμε ,δεν
εχει κανενα νοημα να πλαθουμε ιστοριες η να λεμα ψεματα,σωστα? αυτα να σαι καλα

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
αυτη η νινι ρε μαγκεσ λεει τπτ??μου ειπαν για 60 ευρω χωρισ μασαζ και το σκεφτομαι!!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
στην οικογενεια μου δεν εχω κανενα συγγενη του χανς κριστιαν αντερσεν....εγω εγραψα οτι μου τα εδειξε κ μου ειπε να το πιασω,
αυτο κ τιποτα παραπανω,ψευτης δεν ειμαι ,αν την γνωριζεις πηγαινε ρωτα την,βεβαια δεν ξερω αν θα το παραδεχτει,το σαιτ ειναι για να αναφερουμαι γεγονοτα κ να συζηταμε ,δεν
εχει κανενα νοημα να πλαθουμε ιστοριες η να λεμα ψεματα,σωστα? αυτα να σαι καλα

Αγαπητέ φίλε και γείτονα (κι εγω στην Ν.Σμύρνη μένω...) προφανως δεν θα τσακωθούμε για τσατσάδες και για πουτάνες.....αν είναι δυνατόν....εγώ μετέφερα τι μου είπε και μάλιστα τόνισα οτι δεν εκφράζω γνώμη....
Την Βέτα την ξέρω χρόνια και απο προηγούμενες δραστηριότητές της....εντάξει,κάνει καλά τη δουλειά της,είναι εξυπνη γυναίκα και στα νιάτα της πιθανόν και όμορφη....Αλλά τώρα,να υπάρχει τέτοια μανία απο κάποιους να πάνε μαζί της,ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω....Με άλλα κοριτσάκια,που πριν δούλευαν κανονικά και τώρα είναι υπεύθυνες,ναι...εντάξει.Αλλά με τη Βέτα????

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Αλλά με τη Βέτα????
Χαλαράάάάάάάά...  :tits: :cum:

Για το μαγαζί του παρόντος νήματος (Καλ 85), ενημερώθηκα ότι προσφέρεται το πρόγραμμα των 45 λεπτών και στα 60€ υπό την προυπόθεση ότι δεν θα απασχολήσετε την κορασίδα με κουραστικά σωματολαδοτριψίματα ειμί μόνον με Ελληνορωμαική πάλη...  :sunglasses:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Για το μαγαζί του παρόντος νήματος (Καλ 85), ενημερώθηκα ότι προσφέρεται το πρόγραμμα των 45 λεπτών και στα 60€ υπό την προυπόθεση ότι δεν θα απασχολήσετε την κορασίδα με κουραστικά σωματολαδοτριψίματα ειμί μόνον με Ελληνορωμαική πάλη...  :sunglasses:

πολλα δεν ειναι 45 λεπτα ελληνορωμαικη? θα βαρεθεις.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Κοιτάξτε τώρα πως δουλευει η παραπληροφόρηση....αυτό που λέει ο φίλος Kebaap το άκουσα κι εγώ και έκανα την σχετική ερώτηση αρμοδίως...Ξέρετε τι απάντηση πήρα?
"Για να προσλάβω μία κοπέλλα,εκτός απο όμορφη πρέπει να ξέρει να κάνει και πολύ καλό μασαζ"....βγάλτε τώρα εσείς άκρη.....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

εγω  αυτο που ξερω ειναι οτι παιζουν  τα 60 ευρω με χρονο στα 30 λεπτα, αλλα χωριs μασαζ.

Roken

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
  εγω  αυτο που ξερω ειναι οτι παιζουν  τα 60 ευρω με χρονο στα 30 λεπτα, αλλα χωριs μασαζ.

Κι εγώ από προσωπική εμπειρία το ίδιο ξέρω.Δεν ξέρω αν πρέπει να το κατατάξω σε μασατζίδικα.Με 2 κοπέλες που έχει βρεθεί από το εν λόγω μαγαζί δεν έχει κάτσει μέχρι τώρα μασαζάκι σ'αυτό το πρόγραμμα.

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
680
Πόντοι
81
Κοιτάξτε τώρα πως δουλευει η παραπληροφόρηση....αυτό που λέει ο φίλος Kebaap το άκουσα κι εγώ και έκανα την σχετική ερώτηση αρμοδίως...Ξέρετε τι απάντηση πήρα?
"Για να προσλάβω μία κοπέλλα,εκτός απο όμορφη πρέπει να ξέρει να κάνει και πολύ καλό μασαζ"....βγάλτε τώρα εσείς άκρη.....

Εγώ επιβεβαίωσα χθες αυτό που έγραψε ο φίλος kebaaap παραπάνω..Πήρα Νίνη(α) και πέρασα περίπου 40 λεπτά με 60 ευρώ χωρίς μασάζ. Ρώτησα κι όλας από την παρέλαση την "υπεύθυνη" και επιβεβαίωσε το πραραπάνω.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365

Στο Κ85 πάντα βλέπαν το μασάζ σαν αγγαρεία

Το όνειρο τους να γίνουν μπουρδέλο γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom