Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρόης 12,νέος κόσμος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία

nenepas

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
,...λογιστής ? ,...μήπως ?  :2funny:

Ελα ρε σύ δίκιο έχεις έτσι είναι ! Οποιος τά χωσε να βγεί να γράψει και να ενημερώσει! Δηλαδή πρέπει να πηδήξουμε όλοι, ολη την Αθήνα, για ν ανοίξουμε ένα θρεντάκι???
Ασε δεν με παίρνει για λογιστής του.. Τον έχω κόψει για ατακτούλη και δεν θα παίρνει και αποδείξης από τα θεραπευτήρια!!   :2funny: :2funny:

Πέρα του χαβαλέ κάτι τύποι σαν τον pathos βοηθάνε κάτι μαλάκες σαν του λόγου μου που δίνουνε ώρες-ώρες τζάμπα 80-άρια εκεί που δεν ξέρουν...

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
..αν εισαι παλιος γνωριμος τρωως και απο το πρωτο λεπτο αρχιζει το φαγοποτι... :sunglasses: ;)..παλιες γνωριμες απο μαγαζια του κεντρου ;) :boobies:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
ειναι φουλ, polski γκομενες οχι σπουδαιες.Σαν μεσηλικες καθολικες καλογριες απο το Κατοβιτσε.
Προχειρη κατασταση. Κατω ο δρομος ειναι φουλ απο μαγαζια για μοτο και το ξεπεσμενο στριπτηζαδικο AMAZON.

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ειναι φουλ, polski γκομενες οχι σπουδαιες.Σαν μεσηλικες καθολικες καλογριες απο το Κατοβιτσε.
Προχειρη κατασταση. Κατω ο δρομος ειναι φουλ απο μαγαζια για μοτο και το ξεπεσμενο στριπτηζαδικο AMAZON.

άμα είναι polski αξίζει.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
άμα είναι polski αξίζει.
..αααα ετσι τωρα...το αλλαξαμε...τωρα αξιζει δηλαδη :grin:-εχει και διπλο ασανσερ,και μην μπερδευτεις,και ψαχνεις στο διαδρομο-η πορτα ειναι τερμα δεξια του ασανσερ και περνει και μια στροφη ;).το αξιολογο ειναι οτι εχει καμερα στην διπλανη πορτα ,και τραβαει καλωδιο και στα δυο διαμερισματα-υποπτο :sunglasses:

Επισκέπτης

..εγώ πάντως τις προάλλες πήρα μια Γεωργιανή και μια Κρητικιά κοντοπούτανο με βυζάρες!!! :boobies: :boobies: :boobies:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
..εγώ πάντως τις προάλλες πήρα μια Γεωργιανή και μια Κρητικιά κοντοπούτανο με βυζάρες!!! :boobies: :boobies: :boobies:
ποια απο τις δυο ειναι το κοντοπουτανο με τις βυζαρες...?οταν λες τις προαλλες....?

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
ποια απο τις δυο ειναι το κοντοπουτανο με τις βυζαρες...?οταν λες τις προαλλες....?
..οταν λεμε κοντοπου....ο μην φανταστεις κανενα παιδαρο...αντεε 1.55 με τα βυζια στην αναταση...κατερινα την λενε-δεν ειναι του γουστο μου.

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Πήρα την Κρητικιά πριν λίγο καιρό...

προσπάθησε να κάνει λίγο μασάζ αλλά στο 10 λεπτό μου ρίχνει τα βυζιά στην μούρη....ε δε μπόρεσα και γώ άνθρωπος είμαι άρχισα να τα τρώω...πρέπει να είναι το παρασύνθημα της για να φάς...

καλά και πρόσχαρη αν και με ξεπέταξε στην ουσία...τεράστιες βυζάρες φυσικές, θερμή με κραυγούλες και τέτοια....αλλά ρε γαμώτο είναι αυτό το κάτι που πέρνεις χαμπάρι ότι υποκρίνεται, και οι στιγμές που το κάνει να φαίνεται ότι κάνει την δουλειά της και το αμέσως επόμενοι δευτερόλεπτο κάνει χαδάκια και ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΑΜΕΣΩΣ...αν είναι να πουλήσεις παραμύθι μείνε στον ρόλο αλλιώς κατεβαίνει η σημαία....όσο και αν ακούγεται βλακώδες, δεν θέλω οι τάνες να μου το δείχνουν ότι είναι τάνες και δουλεύουν...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
....αλλά ρε γαμώτο είναι αυτό το κάτι που πέρνεις χαμπάρι ότι υποκρίνεται, και οι στιγμές που το κάνει να φαίνεται ότι κάνει την δουλειά της και το αμέσως επόμενοι δευτερόλεπτο κάνει χαδάκια και ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΑΜΕΣΩΣ...αν είναι να πουλήσεις παραμύθι μείνε στον ρόλο αλλιώς κατεβαίνει η σημαία....όσο και αν ακούγεται βλακώδες, δεν θέλω οι τάνες να μου το δείχνουν ότι είναι τάνες και δουλεύουν...

Φίλε μου δεν σου ρίχνω ... άδικο ... και σε καταλαβαίνω απόλυτα...!!!
Αλλά δουλειά τους είναι(δεν επιβραβεύω στάση)! Πρέπει να το καταλάβουμε (δυστυχώς)! :dunno:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε μου δεν σου ρίχνω ... άδικο ... και σε καταλαβαίνω απόλυτα...!!!
Αλλά δουλειά τους είναι(δεν επιβραβεύω στάση)! Πρέπει να το καταλάβουμε (δυστυχώς)! :dunno:
  ετσι ειναι βαλεντινε συνηθωs, οπωs τα λεs. αλλα υπαρχουν και φορεs, που και αυτεs  και καβλωνουν και χυνουν και συμμετεχουν καργα, οταν γουσταρουν καποιον η οταν καποιοs ειναι πελατηs τουs η οταν υπαρχει και η λεγομενη χημεια, ο τροποs συμπεριφοραs κλπ.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
    αλλα υπαρχουν και φορεs, που και αυτεs  και καβλωνουν και χυνουν και συμμετεχουν καργα, οταν γουσταρουν καποιον η οταν καποιοs ειναι πελατηs τουs η οταν υπαρχει και η λεγομενη χημεια, ο τροποs συμπεριφοραs κλπ.

Συμφωνώ απολύτως!

Στην παράθεσή μου αναφέρθηκα στις περιπτώσεις που περιγράφει ο συναγωνιστής fytilis.

Πήρα την Κρητικιά πριν λίγο καιρό...

....αλλά ρε γαμώτο είναι αυτό το κάτι που πέρνεις χαμπάρι ότι υποκρίνεται, και οι στιγμές που το κάνει να φαίνεται ότι κάνει την δουλειά της και το αμέσως επόμενοι δευτερόλεπτο κάνει χαδάκια και ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΑΜΕΣΩΣ...αν είναι να πουλήσεις παραμύθι μείνε στον ρόλο αλλιώς κατεβαίνει η σημαία....όσο και αν ακούγεται βλακώδες, δεν θέλω οι τάνες να μου το δείχνουν ότι είναι τάνες και δουλεύουν...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Συμφωνώ απολύτως!

Στην παράθεσή μου αναφέρθηκα στις περιπτώσεις που περιγράφει ο συναγωνιστής fytilis.
  βαλεντινε, το ξερω οτι αναφεροσουνα στον fytili. εξ αλλου δεν ειπεs κατι στραβο η λαθοs. και να ελεγεs δηλαδη τι θα γινοταν? :2funny: εξ αλλου ολα αυτα τα κοριτσια,του επαγγελματοs, λειτουργουν και μηχανικα με τιs τοσεs φορεs , που κανουν τα ιδια πραγματα.

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
..οταν λεμε κοντοπου....ο μην φανταστεις κανενα παιδαρο...αντεε 1.55 με τα βυζια στην αναταση...κατερινα την λενε-δεν ειναι του γουστο μου.

καλά μιλάμε για μπαζοκατάσταση....το μόνο που αξίζει κάπως εμφανισιακά είναι το ψηλό αδύνατο καστανό με τα ανοιχτόχρωμα μάτια και το καρέ μαλλί με φτιασίδια....αλλά και πάλι μυρίζει ξενέρα από χιλιόμετρο....έχει καμμιά καλύτερη ταναπού εκεί μέσα?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου... πρώτη φορά πήγα και ήταν μια ευγενέσταη μεν αλλά γεματούλα ξανθιά (με ΤΕΡΑΣΤΙΑ βυζιά). Δεν μου έκανε κλικ και δεν ήθελα να περιμένω την συναγωνίστρια, οπότε και την έκανα με ελαφρά...

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου... πρώτη φορά πήγα και ήταν μια ευγενέσταη μεν αλλά γεματούλα ξανθιά (με ΤΕΡΑΣΤΙΑ βυζιά). Δεν μου έκανε κλικ και δεν ήθελα να περιμένω την συναγωνίστρια, οπότε και την έκανα με ελαφρά...

μπαζάκι από τα μεγάλα αυτό το κοντό ελληνάκι.Έχει ένα όμορφο σχετικά ψηλότερο ξερακιανό τεμάχιο αλλοδαπής προέλευσης,αλλά αμφιβόλου απόδοσης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom