You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναστασία Γιαμαλή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 132
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
Ένα γαμησι απ' τον κωλο στα 4 θελειΣχεδόν κέρασε κώλο. Από τις σπάνιες φορές.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
guy123guy123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 1.724
- Πόντοι
- 201
Μουνάρα είναι για τρελό σκίσιμο
stathisd23
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Έμπαινα πολλάκις και της τα έριχνα και όλα μέσα αν μου δινόταν οι ευκαιρίες!!!πολύ δυνατό μωρό
nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.013
- Πόντοι
- 456
Για εξευτελιστικο γαμήσι μόνο και άρμεγμα στις βυζάρες της. Ψευτoαριστερη, που μόλις είδε τα ευρώ του Escoβαγγ την έκανε με ελαφρά πηδηματακια για το MegaΣχεδόν κέρασε κώλο. Από τις σπάνιες φορές.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.454
- Πόντοι
- 9.931
Τυπε ειναι γνωστο οτι η ιδεολογία και η ηθικη παει περίπατο μπροστά στο χρημα. Εγω αν ημουν ο Βαγγελας θα της εριχνα και ενα απαξιωτικο γαμησι, ετσι για να σφραγίσουμε την συμφωνία.Για εξευτελιστικο γαμήσι μόνο και άρμεγμα στις βυζάρες της. Ψευτoαριστερη, που μόλις είδε τα ευρώ του Escoβαγγ την έκανε με ελαφρά πηδηματακια για το Mega
nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.013
- Πόντοι
- 456
Mε βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!Τυπε ειναι γνωστο οτι η ιδεολογία και η ηθικη παει περίπατο μπροστά στο χρημα. Εγω αν ημουν ο Βαγγελας θα της εριχνα και ενα απαξιωτικο γαμησι, ετσι για να σφραγίσουμε την συμφωνία.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.092
- Πόντοι
- 506
Εκείνο το βράδυ έπεσε ασβέστωμα τύπε μου?Η Νατάσα είναι δύναμη και μεγάλη μου αδυναμία. Είχα την τύχη να τη γνωρίσω σε κοινή παρέα μερικά χρόνια πριν αλλά δυστυχώς έμεινα με τη χαρά...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.528
- Πόντοι
- 9.297
Η παλιοαπροσαρμοστη ακουμπάει τα πόδια στο τραπέζι όπου κάποιος μπορεί να φάει ,ωσάν αποβλακωμενο δεκαπεντάχρονο..Τουμπανέιρος 2023
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.528
- Πόντοι
- 9.297
Συνειδητοποιησες προφανώς ότι έπρεπε να κάνεις στοματικό σεξ σε αφίσες του προέδρου αλαικσυς για να σου κάτσει η Γιάμαλη...Η Νατάσα είναι δύναμη και μεγάλη μου αδυναμία. Είχα την τύχη να τη γνωρίσω σε κοινή παρέα μερικά χρόνια πριν αλλά δυστυχώς έμεινα με τη χαρά...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.528
- Πόντοι
- 9.297
Θα τον ψώνισε από το φυτώριο του ροζουλι κωλοχανειου.Κι όμως μάγκες, η Αναστασία εθεάθη προ μηνών σε σινεμά με γκόμενο(μάλλον) αρκετά νεότερο της, με εμφάνιση μοντέλου, ο οποίος όπως τον έκοψα, δεν πρέπει να ξέρει αν ψηφίζουμε με σταυρό ή Χ
Έπεσε αλλά στην τότε σχέση μου. Το τι σκεφτόμουν εγώ όμως εκείνη τη στιγμή είναι άλλο!Εκείνο το βράδυ έπεσε ασβέστωμα τύπε μου?
Σε πολιτικό παρεάκι ήταν γι' αυτό και ήταν πιο "ανοιχτή" στην προσέγγισή μου. Φυσικά δεν έμαθε ποτέ ότι δεν ανήκουμε στον ίδιο χώρο.Συνειδητοποιησες προφανώς ότι έπρεπε να κάνεις στοματικό σεξ σε αφίσες του προέδρου αλαικσυς για να σου κάτσει η Γιάμαλη...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.528
- Πόντοι
- 9.297
Και ανεχθηκες να μπεις μέσα σε αυτούς τους συφυλιαρηδες....Έπεσε αλλά στην τότε σχέση μου. Το τι σκεφτόμουν εγώ όμως εκείνη τη στιγμή είναι άλλο!
Σε πολιτικό παρεάκι ήταν γι' αυτό και ήταν πιο "ανοιχτή" στην προσέγγισή μου. Φυσικά δεν έμαθε ποτέ ότι δεν ανήκουμε στον ίδιο χώρο.
Δεν έχουν άλλο χρώμα τα χρήματα τους φίλε μου και η εταιρία μου παρέχει υπηρεσίες σε όλους τους πολιτικούς χώρους εκτός των άκρων.Και ανεχθηκες να μπεις μέσα σε αυτούς τους συφυλιαρηδες....
Mandragora
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2024
- Like
- 423
- Πόντοι
- 21
Πολλές γυναίκες το κάνουν αυτό...σε καρέκλες, τραπέζια...Η παλιοαπροσαρμοστη ακουμπάει τα πόδια στο τραπέζι όπου κάποιος μπορεί να φάει ,ωσάν αποβλακωμενο δεκαπεντάχρονο..
Η άλλη είναι στην καφετέρια και έχει βγάλει τα πόδια της και παίζει με τα δάχτυλα -άντε μετά να σε χαιρετήσει ;-)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.528
- Πόντοι
- 9.297
Είναι αρκετά ακραίος ο ΣΥΡΙΖΑ...δεν είναι μόνο το ΚΚΕ ΜΛ ακραίο.Δεν έχουν άλλο χρώμα τα χρήματα τους φίλε μου και η εταιρία μου παρέχει υπηρεσίες σε όλους τους πολιτικούς χώρους εκτός των άκρων.
Παλιοβρωμες...ούτε σε τσαντηρια δεν θα το κάνουν αυτό.Πολλές γυναίκες το κάνουν αυτό...σε καρέκλες, τραπέζια...
Η άλλη είναι στην καφετέρια και έχει βγάλει τα πόδια της και παίζει με τα δάχτυλα -άντε μετά να σε χαιρετήσει ;-)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 282
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 12K