Giorgos(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2020
- Like
- 2.858
- Πόντοι
- 446
Φτιαχτηκα και ανατριχιασα...τι απ'τα δυο πιο πολυ δεν ξερω....Δείχνει να είναι από τα πρώτα κλαρίνα του Τσίριζα. Μπάζο στο κορμί, με μάπα και φωνή πάντως που σε προκαλεί για βαθυλαρυγγάτο ρούφημα με χύσιμο οισοφάγου και ως επίλογο απαξιωτικό κατούρημα φάτσας, να ξεπλυθούν τα σάλια και οι ξεροχυσιές.
Συμφωνω 1000% στην τελευταια φραση...μια συριζοφυλλαδα δεν βγηκε να πει "Ρε συντροφε Αλεξη η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε"...και τον λιβανιζανε ολοι.Ενω τωρα επι Ν.Δ η "Δημοκρατια" δεν σταματαει να τα χωνει στον Κυριακο.Αυτη ειναι η διαφορα των δυο πολιτικων κοσμων....Δεν την έχω συναντήσει ποτέ από κοντά, για να έχω πλήρη άποψη! Τη βλέπω (την έβλεπα, καλύτερα θα πω-σταμάτησα να βλέπω αυτό το κανάλι) στη τηλεόραση στο Συριζέικο πλέον, ΚΟΝΤΡΑ του συγχωρεμένου, πρώην ΠΑΣΟΚΟΥ και Αυριανιστή, Γιώργου Κουρή! Σαν πρόσωπο, παρότι βαμμένη, είναι μέτρια...Σαν δημοσιογράφος, είναι άθλια! Εκνευριστική ειδικά όταν υπάρχει στην εκπομπή άποψη αντίθετη με τη γραμμή του καναλιού, δεν αφήνει τον καλεσμένο να μιλήσει! Η "δημοκρατία" του ΣΥΡΙΖΑ!
ο μεσος χρηστης-μελος του σαη ειναι 1,85,γυμνασμενος,με 22,5 ποντοι τουλαχιστον πουτσα,πασοκ,λεφτας και εχει για γυναικα απο κενταλ τζενερ και ανω...ασχετα ομως με τα παραπανω η τυπισσα ειναι οντως αισχος...καλά ρε άτομα, ΤΙ γκόμενοι γαμάτοι είστε και ΤΙ γυναίκες έχετε παντρευτεί για να την στολίζετε αυτήν κανονικά?
ώρες ώρες απορώ αν το κάνετε για να τρολάρετε ή αν όντως τα πιστεύετε αυτά!
ναι έχεις δίκιο έτσι είμαι με τις διαφορές...ο μεσος χρηστης-μελος του σαη ειναι 1,85,γυμνασμενος,με 22,5 ποντοι τουλαχιστον πουτσα,πασοκ,λεφτας και εχει για γυναικα απο κενταλ τζενερ και ανω...ασχετα ομως με τα παραπανω η τυπισσα ειναι οντως αισχος...
βλεποντας καλυτερα την τυπισσα και αν ημουν μοντερατορας θα το ειχα ηδη συγχωνευσει με το θρεντ "ποσο παρακμιακος μπορεις να γινεις για να γαμισεις" η κατι τετοιο τελος παντων που ανοιξε σημερα...ναι έχεις δίκιο έτσι είμαι με τις διαφορές...
1) 1,87
2) ναι είμαι κάπως βουνό
3) 20
4) όχι τόσα λεφτά
5) ναι ψήφιζα πασοκ
6) είμαι ανύπαντρος
7) η τύπισσα έχει κάποια θέματα, αίσχος ΔΕΝ είναι
οκ γούστα είναι αυτά, σου εύχομαι πάντα Θεές στο πλάι σου!βλεποντας καλυτερα την τυπισσα και αν ημουν μοντερατορας θα το ειχα ηδη συγχωνευσει με το θρεντ "ποσο παρακμιακος μπορεις να γινεις για να γαμισεις" η κατι τετοιο τελος παντων που ανοιξε σημερα...
Την Αναστασια όμορφη δεν τη λες, όμως για έναν περίεργο λόγο, θέλω να της κάνω ξεφτιλισμένο γαμήσι!
Δουλευεις στη WWF και συνηθισες τα κύτηΤην Αναστασια όμορφη δεν τη λες, όμως για έναν περίεργο λόγο, θέλω να της κάνω ξεφτιλισμένο γαμήσι!